revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ποσο κοστιζει ο ντελγαδο ειπαμε?? εντωμεταξυ νομιζω πως στον πρωτο αγωνα θα χασουμε.. δλδ σκεφτητε ρε μαγκες θα κατεβασουμε 11αδα στην καλυτερη περιπτωση την παρακατω Νικοπολιδη μπραβο Κολοτσινι Σεζαρ Τοροσιδη Στολτιδη Λεντεσμα Αριστερο χαφ καινουριος Γκαλετι Ντελγαδο Κωνσταντινου Απειρως καλυτερη 11αδα αν θελετε τη γνωμη μου απο του παναθηναικου αλλα μιλαμε για το 1 επισημο παιχνιδι. και μιλαμε για 6 καινουριοι παιχτες στην 11αδα. ποτε θα δεσουν δλδ απο τις προπονησεις???
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Στολτίδη ΚΑΙ Λεντεσμα; Και ποιος θα φτιάχνει παιχνίδι; Χρειαζόμαστε ενα δεκάρι που να μαρκάρει πλιιιιζ.
revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Καλα εκει κολλησες???? αααα δλδ το σκεπτικο ειναι τωρα με το λεντεσμα ο στολτιδης να παει παγκο και να παρουμε ενα 10αρι?? Σοβαρα ρωταω,δε ξερω,ελειπα τοσες μερες κ εχω χασει επεισοδια
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το δικό μου σκεπτικό πάντα εκεί ήταν. Απλά παρατηρώ ότι σε μια παρτίδα fm θα σε είχα Πέρα απο την πλάκα, μόνο την ΑΕΚ θα φοβόμουν φέτος για πρώτο ματς. Απο οσα εχω δει ως τωρα ε.
revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 εεεεεελα που θα με ειχες... Ενα σρνα και ενα ρατ σε εχω και τελος (Ας ειναι καλα οι ουκρανοι που στο φμ εχουν τη ντριμ τιμ ) Να σου πω κατι. Εγω δε φοβαμαι ουτε την αεκ.Φοβαμαι τη μπαρτσελονα. Αυτο που λεω ειναι οτι αν παιζαμε πχ 12 αγωνιστικη θα ημουν πολυ πιο σιγουρος για το αποτελεσμα. Τωρα τα πραγματα ειναι 60-40 υπερ του παο γιατι παιζουμε στο γηπεδο τους. και οτι (μαλλον) θα ειναι πιο δεμενοι και θα ξερουν καλυτερα ο ενας τον αλλο
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Την ΑΕΚ θα φοβόμουν με το σκεπτικο ότι αν είναι μια ελληνική ομάδα έτοιμη είναι αυτή, για τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ.
revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 σωστος δε το ειχα σκεφτει ετσι. παντως φετος μιλαμε για μεγαλες αλλαγες και ειμαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περιεργος να δω τι θα φτιαξουμε. Οι προσδοκιες μεγαλες τα ερωτηματικα τεραστια. το σιγουρο ειναι οτι φετος βλεπουμε επιτελους κατι καινουριο. Οχι τζαμπα μεταγραφες, οχι(πολλες)χαλασμενες μεταγραφες,πολλα λεφτα στο ταμειο απο τον νερι. περιμενω να δω..
punky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πιθανόν και ο Άρης ο ξεδοντιάρης, να είναι δυνατή έκπληξη φέτος.
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πιθανόν και ο Άρης ο ξεδοντιάρης, να είναι δυνατή έκπληξη φέτος. ε καλό έεεεεεεε \ /
punky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Γιατί, διαφωνείς στο ότι είναι πολύ ανεβασμένος και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β' γύρο;
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 δεν διαφωνώ καθόλου για τον περσυνό 2ο γύρο. Αμφιβάλω πολύ όμως για τον φετινό 1ο γύρο. Μακάρι βέβαια να κάνει κάτι καλό, ο άρης μου είναι πολύ συμπαθής σαν ομάδα (και σαν λαός θα έλεγα). Δεν πιστεύω όμως ότι ομάδα της πόλης μου θα κάνει ποτέ προκοπή. Μόνο φωτοβολίδες, όπως ο περσυνος 2 γύρος του άρη, ο παραπροπέρσυνος μισός γύρος του ηρακλή, ο αλλων εποχών πρωταθλητής παοκ κ.ο.κ.
Ic3m@N Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 καλά ο Άρης έτσι και πάρει τον Ντος Σάντος... από την Μπάρτσα.... πςςς... πραγματικά έτσι και καταφέρει να δεσει σαν ομάδα...μπορεί να χτυπάει και 3άδα... χωρίς πλάκα... την 4η θέση πάντως δεν την χάνει με τίποτα... Όσο για τον Ολυμπιακό...δεν νομίζω ότι χρειάζεται 10άρι... Λεντέσμα Στολτίδης στο κέντρο και μπροστά θα έχουμε τον κλασσικό επιθετικό... (Κωνσταντίνου/Κοβάσεβιτς) και θα έχουμε από πίσω έναν πιο περιφερειακό (Νούνιεζ/Αντι-Καστίγιο)
KaizerSoze Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 την 4η θέση πάντως δεν την χάνει με τίποτα... Tην 3η, δεν ειμαστε καλυτεροι του Αρη,μην τρελαθουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.