Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιταξε αν δεν μπορουσε να μας ζορισει και λιγο ο πανιωνιος τοτε την καινουρια σεζον δεν θα χαναμε πανω απο 7-8 βαθμους ολη την σεζον! Το λεο αυτο διοτι ο πανιωνιος περισυ ειχε πολυ καλο συνολο, καλο προπονητη, αξιολογοτατες μοναδες, παρουσιασε εξαιρετικη βελτιοση μεσα στη σεζον και μπηκε στην πρωτη 5δα του πρωταθληματος. Με λιγα λογια με τα σημερινα δεδομενα ειναι απο τις καλυτερες ομαδες στην ελλαδα. Μαλιστα δεν εκανε και τις πολλες αλλαγες στο ροστερ και πλεον ο λινεν παρουσιαζει ακομα καλυτερη και πιο δουλεμενη ομαδα απο περισυ. Ε δεν ειναι λογικο και χωρις να εχει κανει τοσο βαρια προετοιμασια οπως εμεις να μας ζοριζει λιγο??

Ισως ειναι ανυσηχητικο αλλα με τοσες αλλαγες και με 2-3 παικτες ακομα να ερχονται στην ομαδα, μην περιμενετε πριν τελη σεπτεμβρη να βλεπεται η ομαδα. Δεν καταλαβα ζητουσαμε δραστικες αλλαγες, να φτιαξουμε μια νεανικη ομαδα, να φυγουν οι αμπαλοι, να ρθουνε νεα πρωσοπα ακομα και αν αυτο σημενει να μην παρουμε πρωταθλημα. Και τωρα περιμενουμε που εγινε αυτο( που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περιμενε να γινει τοσο δραστικα) να δεσουν και να πεξουν μπαλαρα απο αρχες αυγουστου???? ΥΠΟΜΟΝΗ κανα δυο μηνες και ας χασουμε απο τον βαζελο και ας κανουμε και καμια γκελα στο τσου λου, φτιαχνουμε ομδα για πολλα χρονια.

ασχετο αλλα ο μενδρινος πολυ κωλοπαιδαρακι μου φερνει, εκτος οτι δεν πεζει καθολου μπαλα στα φιλικα εχει κανει 5-6 δολοφονικα μαρκαρισματα

Δημοσ.

ναι με τη διαφορα οτι δε μας ζορισε λιγο μας εκανε οτι ηθελε.

Ρε συ τζινο πες μου ΜΙΑ ΟΝΕ UNO 1 ευκαιρια του ολυμπιακου.

μη μου τα θυμιζεις τωρα εκνευριζομαι.

edit : δλδ αν ο πανιωνιος σημερα φοραγε τις κοκκινες φανελες με το δαφνοστεφανομενο εγω θα ημουν απολυτα ευχαριστημενος απτην ομαδα μου

Δημοσ.

φαν τα λεφτα σου να τα ζητησεις στο ματσουκα :D:D:D:D:D:D

αν ειναι ποτε δυνατον μολις τον ειδα μονο του λεω "βαλτο ρε να παρει τα λεφτα του ο ανθρωπος"

Δημοσ.

ρε τι υπερβολες ειναι αυτες??? σκεφτειτε και κατι αλλο, απο τον πεισματαρη και μονιμο πρωταθλητη ολυμπιακο ποιοι εχουν μεινει?? ο τζολε μονο μηπως?? Μηπως οι νεοι ακομα δεν εχουν αποκτησει το πεισμα και το παθος του οτι παιζουν στον ολυμπιακο και πρεπει να νικανε στα φιλικα και ακομα και στο οικογενοιακο το διτερμα???Μηπως ειναι λιγο ψαρωμενοι και μουδοιασμενοι? Ειναι ολοκαινουρια ομαδα, υπομονηηηηηη

φαγαμε και το δευτερο, και τι εγινε???? Απλα αποδειξαμε οτι θελουμε σεντερ μπακ και δημιουργικο χαφ. Ε γι αυτους δεν ψαχνουνε ηδη?

Δημοσ.

καλα ναι.

πανιωνιος ολυμπιακος 1-2

πολυ καλα παιξαμε αλλα αυτος ο πανιωνιος πολυ χαλια ρε παιδι μου ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ παμε με καμια σοβαρη ομαδα

EDIT : μεχρι και το γκολ του κωνσταντινου καθε αλλο παρα ευκαιρια ηταν.

τα γκολ του πανιωνιου ηταν πολυ ωραια του ολυμπιακου ηταν απο κοντρα-στουκα-λαθος του διαιτητη στο κορνερ.τρεχα γυρευε

Δημοσ.

2-1 ο Πανιώνιος μόλις τώρα.

Αλλά ανεξάρτητα του τι γράφει ο πίνακας, δε νομίζω οτι ο Ολυμπιακός παίζει τόσο χάλια όσο λές Revil.

Η ομάδα φαίνεται και είναι νέα, σφιγμένη από την προετοιμασία και κάποιες φάσεις δε τους βγαίνουν. Πάντως στο λίγο που είδα υπάρχουν υποσχέσεις για το μέλλον και μάλιστα πολλές. Ιδίως από τους μικρούς Έλληνες που οτυς είδα ιδιαίτερα μαχητικούς και να βλέπουν γήπεδο.

Δημοσ.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Σηφάκης. Οι «ερυθρόλευκοι», κινούμενοι με άκρα μυστικότητα, τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση του ΟΦΗ και μένουν μόνο τα τυπικά για την μετακίνηση του νεαρού τερματοφύλακα στο λιμάνι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια. Στην ομάδα της Κρήτης θα δοθεί δανεικός ο Λεοζίνιο.

Δημοσ.

Να σας πω κατι ρε μαγκες??

Μπορει ο ολυμπιακος την τεταρτη να βγει και(ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ)να φτυνει φωτιες.

Δεν ειναι τοσο κριτικη αυτο που κανω σημερα, ειναι νευρα κ στεναχωρια γιατι περιμενα να δω αν μη τι αλλο, ευκαιριες.

και τι ειδα?? Οι πιτσιρικαδες του πανιωνιου να μας κανουν σπιτακι με κοκκινο σπιτι

Δημοσ.

Μόλις έγινα κατα 500 ευρώ φτωχοτερος:(

Τι να πω ρε γαμώτο.

Επειδή έχω δει πολλές ομάδες στα φιλικά ο Ολυμπιακός ήταν μακράν η χειρότερη. Πρώτος αγώνας είναι Παναθηναικό εάν δεν βελτιωθεί η ομάδα βλέπω να γίνεται λαική εξέγερση στο λιμάνι.

ΑΙΣΧΟΣ

Δημοσ.

Εγώ δεν κλαίγομαι πάντως. Γιατί οι ευρωπαϊκές Τετάρτες προβλέπονται πάλι μαγικές. Είναι αυτά τα λίγα στεγανά της ζωής που μας έχουν μείνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...