Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εμ εγω εντελως αλλο πραγμα,αν και δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε καποιον. Εμενα δε μου αρεσε ουτε σημερα ο Ολυμπιακος.Ο Παο και η Αεκ εχουν δειξει πολυ περισσοτερα πραγματα μεχρι στιγμης και σιγουρα θα ειναι πιο ετοιμοι απο εμας. Γιατι? Γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο για μια νεα ομαδα. Και ακομη ειναι να ερθουν αλλοι 3, 10 με 15 μερες πριν το ντερμπυ. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οι πιθανοτητες να χασουμε με παο ειναι πολλες και αν συμβει αυτο να γνωριζουμε πως θα το χειριστουμε και να μη τα χωσουμε αναιτια σε προπονητη και παικτες γιατι αν συμβει αυτο απο τη πρωτη αγωνιστικη θα καταστρεψουμε μια καλη προσπαθεια που παει να γινει για πρωτη φορα. Να ειστε ετοιμοι να ΔΕΧΤΗΤΕ οτι δε θα παιξουμε μπαλα και πιθανοτατα δε θα κανουμε νικες αμεσως. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι οι αερολογιες περι Λεμονη. Πολύ σωστά όλα αυτά που λές.Το πρωτάθλημα ξεκινάει,δεν τελειώνει στο παιχνίδι με το βάζελο.Εμένα δεν θα μου κάνει ιδιάιτερη εντύπωση αν χάσουμε,θα το θεωρήσω φυσιολογικό για μια ομάδα του ενάμιση μήνα. Αν κρίνω όμως από τις γιούχες που πέσανε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα προβλέπω να εκτιλίσσοντε πολύ τρυφερές στιγμές στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς....
tzinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Να μην τον ξεπατωσεί είναι κάτι που ούτε ο Λεμονής θα ήθελε. Και είμαι σίγουρος οτι έχει κάνει την ανάλογη συζήτηση με τον παίκτη. Από εκεί και μετά ο παίκτης είναι καλός στη θέση που παίζει και ίσως ο Λεμονής να ελέγχει και τον παίκτη. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και το μυαλό του Λεμονή. EDIT: Επίσης να πω οτι ο Νούνιεζ που κατάφερα να τον δω λίγο σήμερα καλύτερα, μου άρεσε αρκετά και δείχνει να έχει τα φόντα για να κάνει μεγάλα παιχνίδια και καριέρα. Ελπίζω οτι θα το αποδείξει και στη συνέχεια όταν του φύγει το άγχος των πρώτων εμφανίσεων καθώς και της αλλαγής των πάντων στη ζωή του. Ιδίως στη φάση του γκολ (όπου είδα το ριπλέι) η κίνηση ήταν εξαιρετική και δείγμα του πως πρέπει να κινείται (και να σκέφτεται) κάποιος στην αντίπαλη περιοχή. περι μυαλου λεμονη, και να θελες δεν θα μπορουσες να ησουν στο μυαλο του αφου αυτο ειναι κατι ανυπαρκτο. Παρε ενα μαρουλι ζωγραφισε μπροστα ενα στομα να χαμογελαει χαζα και τσουπ εχεις τον λεμονη. Ειπαμε το απλικαρι ειναι ενα πιονι, δεν περνει και πολλες πρωτοβουλιες. Αλλοστε φανηκε απο το μπουλο που εχει φαει απο τον ιβιτς. Κοντευουν οι δημοσιογραφοι να ρωτανε τον ιβιτς και για θεματα προπονητικης αφου η κασετα του λεμονη εχει κολησει. Ο νουνιεζ καλος χρυσος, αλλ θελει λιγο να χασει μαγουλακια και κολους για να αποκτησει και ταχυτητα και ξεπεταγμα, ολα τα αλλα φενετε να τα κατεχει
Fan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Πεσανε γιουχες σημερα??? Πως να μην πέσουνε γιούχες αφού οί καλύτεροι παίχτες του Ολυμπιακού είναι ο σχεδόν 40χρονος Τζόρτζεβιτς και ο 15χρονος Παπαδοπουλος; Σίγουρα είναι μακράν ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων. Απορρώ με ορισμένους που βρίσκουν δικαιολογίες. Είναι δυνατόν η ομάδα που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να μετατρέπεται σε ασύντακο μπουλούκι μετά το 60'; Ο Λεμονής δεν βλέπει τι γίνεται; Μου φαίνεται νύχτα θα φύγει. Ο Ντελγάδο είναι τρομερός παίχτης. Αν δείτε βιντεάκια του είναι επιπέδου Καστίγιο. Μακάρι να έρθει αλλά να μην αργήσει άλλο γιατί θα προλάβει να δεθεί με την ομάδα.
Freakster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τι δικαιολογιες ρε παιδια, εχουν ποσο, ενα μηνα που προπονουνται παρεα; Απο ποτε μια τοσο ριζικα αλλαγμενη ομαδα μπορει να παιξει αμεσως ωραια μπαλα; Δικαιολογια ειναι "η ομαδα εχει αλλαξει ΠΟΛΥ";
punky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εμένα γιατί δεν με πείθει τόσο το παραμύθι της αμοντάριστης ομάδας; Και δεν το λέω μόνο για τον γάβρο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χρειάζεται ένα μήνα χρόνο προσαρμογής ο κάθε παίχτης που βγάζει το χρόνο τουλάχιστον όσα εγώ σε μια δεκαετία, γιατί υποτίθεται το κατέχει τόσο πολύ το τόπι. Σίγουρα κάποια πράγματα βελτιώνονται με την εξοικείωση. Αλλά μην τρελαθούμε τώρα. Ο παίχτης περιοχής με αίσθηση της φάσης και του γκολ, ξέρει πάντα που να σταθεί με στη φάση. Όπως και ο αμυντικός με αρχίδια, δε χρειάζεται να κουμπαριάσει με τον τερματοφύλακα για να αλλάξουν μία σωστή πάσα ή για να σβήσει τον αντίπαλο επιθετικό. Δηλαδή πόσο χρόνο χρειάζεται ο μέγιστος Ραούλ Μπράβο ώστε να σταματήσει να του κλέβει την μπάλα για πλάκα, ο μικρομεσαίος παίχτης του μικρομεσαίου Πανιώνιου;
Freakster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Χρειαζεται λιγο χρονο ωσπου να καταλαβει οτι την μπαλα δε θα τη δωσει δεξια στον Εμερσον οπως εκανε παντα, αλλα ευθεια στον Τζορτζεβιτς, εχει σημασια να ξερεις που και πως κινουνται οι συμπαικτες σου ρε συ, σε αυτους θα βρεις υποστηριξη.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 στο θεμα της αμονταριστης ομαδας παιζει μεγαλο ρολο ο προπονητης το ειχαμε πει εδω και καιρο μερικοι, οτι ο Λεμονης δεν ειναι αξιος προπονητης για να κανει ο Ολυμπιακος το κατι παραπανω, για τον Λεβαδειακο και την Κολοπετινιτσα καλος ειναι, Ο Φερερ λογου χαρη, σε ενα μηνα που κανουν προπονησεις οι παιχτες, δειχνει η ομαδα να εχει ψιλοδεσει (δεν παιζει και μπαλαρα, αλλα παιζει καλα, οπως και ο Πανιωνιος πχ)
punky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Χρειαζεται λιγο χρονο ωσπου να καταλαβει οτι την μπαλα δε θα τη δωσει δεξια στον Εμερσον οπως εκανε παντα, αλλα ευθεια στον Τζορτζεβιτς, εχει σημασια να ξερεις που και πως κινουνται οι συμπαικτες σου ρε συ, σε αυτους θα βρεις υποστηριξη. Δεν αντιλέγω πως χρειάζεται αυτό, για να φτάσεις πχ το διαστημικό ποδόσφαιρο που έπαιζε πριν κάποια χρόνια η Λα Κορούνια και δεν ήξερες από που να κρυφτείς, με την ταχύτητα και τους αυτοματισμούς που είχε. Όμως δεν νομίζω ότι αυτό που λείπει από τον τωρινό Ολυμπιακό είναι απλά η όποια συνήθεια ή η ομοιογένεια. Νομίζω ότι του λείπουν πρωτίστως οι μονάδες. Προσωπικά είμαι στην ευχάριστη θέση να υποψιάζομαι ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης αυτό το μαγαζί. Οπότε για άλλη μία χρονιά μπορώ με ασφάλεια να υποθέσω ότι θα δουλεύω τον πατέρα μου για την ευρωπαϊκή σας πορεία και αυτός θα απειλεί να με αποκληρώσει
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Προσωπικά είμαι στην ευχάριστη θέση να υποψιάζομαι ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης αυτό το μαγαζί. Οπότε για άλλη μία χρονιά μπορώ με ασφάλεια να υποθέσω ότι θα δουλεύω τον πατέρα μου για την ευρωπαϊκή σας πορεία και αυτός θα απειλεί να με αποκληρώσει :lol::lol::lol:
Ic3m@N Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 sorry ρε αφεντικό αλλά φέτος δεν σε παίρνει να μιλάς για μονάδες με τους παιχταράδες που έχουν έρθει...να μου λεγες πέρσυ να το καταλάβω...αλλά όχι φέτος... η ομάδα θέλει χρόνο πως να το κάνουμε δηλαδή...αν ήταν να κρίνεται η χρονιά από τα φιλικά τότε ο ολυμπιακός πέρσυ θα είχε πάρει το champions league γίναμε όλοι προπονητές τώρα και ξέρουμε τα πάντα...πότε πρέπει να ξεκουραστεί ο Λεντέσμα...γιατι κάνει λάθη ο Ραούλ Μπράβο γιατί ο Άντζας κάνει σκληρά φάουλ και γιατί ο Κοβάσεβιτς δεν ακούμπησε μπάλα... καθήστε να δουμε την ομάδα σε παιχνίδια που θα έχει σημασία η νίκη και μετά μιλάμε
punky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Οκ, παρά την απέραντη σοφία μου θα συμφωνήσω μαζί σου στο να περιμένουμε να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Διόρθωσε με όμως αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Ραούλ Μπράβο ήρθε ελεύθερος σε εσάς από την Ισπανία, και δεν είχε ούτε μία πρόταση από άλλη ισπανική ομάδα. Επίσης αναλογίσου πως θα γίνουν τα τροφαντά μαγουλάκια του Νούνιες όταν ανακαλύψει τη διπλή πίτα με γύρο μαπόλα. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει ούτε Καρεμπέ, ούτε Τζιοβάνι, ούτε Ριβάλντο πλέον σε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω πως μπορείς να αναφέρεσαι στο τωρινό υλικό με το χαρακτηρισμό παιχταράδες. Προπονητής δεν είμαι οπότε είναι πιθανό ο χρόνος να σε δικαιώσει, αν και αμφιβάλω. Καταλαβαίνω όμως ότι εσύ είσαι γεμάτος προσδοκίες για την ομάδα σου. Και είναι θεμιτό αυτό. Ίσως όμως οι προσδοκίες να σου φουσκώνουν αυτό που πραγματικά έχεις σαν ομάδα. Time will tell.
tzinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ο μπραβο στοιχισε 2,3 εκατομυρια αγορα περιπου + 1 και κατι το συμβολαιο του, νομιζο 1.2 καθολου τσαμπα δηλαδη. Και επειδη ειπες και αλλο λαθος στοιχειο, υπηρχε και ενδιαφερον απο αλλες ισπανικες ομαδες (αν δεν κανο λαθος η ντεπορτιβο) αλλα ο μπραβο ειπε οτι εχει συμφονησει με τον ολυμπιακο και προτιμα να ερθει σε μας. Περιεργο ε?? 2ρον ο ολυμπιακος φετος δεν εχει παιχταραδες επιπεδου ριβαλντο, ουτε καν καστιγιο. Παιδια μην τρελενομαστε, ο ριβαλντο σε 50 χρονια θα θεωρειται ακομα ενας απο τους 15 -20 ξερω γω καλυτερους ποδοσφαιρστες στην ιστορια του αθληματος!! Ο δε καστιγιο ειναι μεγαλο ταλεντο (οπως και κολοπαιδο) και απο τα νεα αστερια του αθληματος. Τον ειχαμε 7 χρονια, αλλα αληθεια ποσο τον ξεζουμισαμε?? ποσο μας οφελησε σαν παιχτης?? μηπως ουσιαστικα εχει κανει περιπου 1,5 σεζον?? Αρα θεωρο οτι καναμε λαθος αγονιστικα που τον δωσαμε, διοτι παλευαμε να του βαλουμε μυαλο και να παιζει οπως μπορει για την ομαδα και μολις το καταφεραμε τον πουλησαμε. Αλλα ειπαμε τα λεφτα ηταν πολλα και ηταν αδυνατο να τον κρατησουμε, απο εμπορικη αποψη ειναι ολοσωστη η πωληση του. Ο ολυμπιακος πλεον εχει πολους παιχτες ας πουμε του 7-8 αντι για 2 του 10, 5 του 7 και 15 του 3!! Ο ολυμπιακος φτιαχνει συνολο, ριχνει τον μεσο ορο ηλικιας και αποκταει μελλον. Μπορει ο νουνιεζ τωρα να μην ειναι τζιοβανι αλλα να γινει σε 2 χρονια. Μπορει ο μητρωγλου να βγει νεος αλεξανδρης. Γκαλετι, μπραβο δεν ειναι ριβαλντο, ρομπερτο καρλος αλλα ειναι παιχτες αρκετα καλοι ωστε να φτιαξεις ενα καλο συνολο. Μπορει να ην εχουμε πλεον το καλυτερο επιθετικο χαφ και σε ολες αλλες τις θεσεις μετριους παιχτες, αλλα εχουμε σχεδον σε ολλες καλους παιχτες. Αν ειχαμε και προπονητη θα ημουν υπερβολικα αισιοδοξος, αλλα αν εσυ μου δωσεις μια τραπεζα με τους πιο μαγκες υπαλληλους μεσα, εγω μπορει σε 2 μηνες να την εχο χρεοκοπησει! Σκεφτειτε οτι ο λεμονης λεει οτι εχουμε πολυθεσειτες για να καλυψουν την αμυνα, αλλα μεχρι στιγμης αυτους τους πολυθεσειτες τους βαζει ειτε δεξι εξτρεμ ειτε αμυντικα χαφ!!! Δηλαδη οταν χρειαστει ο μπραβο και ο τοροσιδης να πεξουν σεντερ μπακ, δεν θα εχουν πεξει ποτε την θεση ουτε χωρια ουτε μαζι. Και τι κανει μου βαζει τον παπαδοπουλο ενα παιχτι που οσο και ελπιδοφορος να ειναι δεν ειναι δυνατον να τον βαλεις να παιξει επισημο αγωνα στα 15 του χρωνια!!!! Και τοροσιδης, πατσατσογλου, μπραβο που θ κληθουν να πεξουν σεντερ μπακ δεν δοκιμαζονται στην θεση. Αλλα ειπαμε εβγαλε ο παναθηναικος τον νινη, να δειξουμε και μεις οτι εχουμε τον δικο μας.Επισης εχει κολησει στο 4-4-2 με 2 αμυντικα χαφ και δεν εχει ουτε για 20 λεπτα δοκιμασει αλλο συστημα, μιλαμε για τρελη ευελιξια ομαδας. Μονο κανει αλλαγες στα προσωπα. Επισης θελει παιχνιδι απο τα ακρα και καθετες μπαλιες αλλα τα αμυντικα χαφ ειναι 10 χιλιομετρα απο τους επιθετικους και πασαρουν παραλληα η προς τα πισω και οι ακραιοι 5 φιλικα μετα δεν εχουν κανει ακομα μια κουρσα και μια σεντρα της προκοπης!! Δηλαδη ελεος! Μιλαμε για πραγματα βασικα που δοκιμαζουν στα φιλικα και στον αο κολοπετινιτσας.
Ic3m@N Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εντάξει παίζει με 2 αμυντικά χαφ γιατί προφανώς δεν έχει τον παίχτη που θα οργανώσει... (και όχι ούτε ο Τζόλε ούτε ο Λεντέσμα ούτε ο...Νε είναι αυτός) Στα υπολοιπα με καλυψες... άλλωστε σίγουρα δεν έχει Ριβάλντο και Ζιοβάνι φέτος...αλλά και όταν τους είχε ήταν μόνοι τους...γι'αυτό εγώ προτιμώ 5-6 παίχτες ένα επίπεδο κάτω από τον Ζιοβάνι παρά έναν αυτού του επιπέδου...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εμένα γιατί δεν με πείθει τόσο το παραμύθι της αμοντάριστης ομάδας;Και δεν το λέω μόνο για τον γάβρο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χρειάζεται ένα μήνα χρόνο προσαρμογής ο κάθε παίχτης που βγάζει το χρόνο τουλάχιστον όσα εγώ σε μια δεκαετία, γιατί υποτίθεται το κατέχει τόσο πολύ το τόπι. Σίγουρα κάποια πράγματα βελτιώνονται με την εξοικείωση. Αλλά μην τρελαθούμε τώρα. Ο παίχτης περιοχής με αίσθηση της φάσης και του γκολ, ξέρει πάντα που να σταθεί με στη φάση. Όπως και ο αμυντικός με αρχίδια, δε χρειάζεται να κουμπαριάσει με τον τερματοφύλακα για να αλλάξουν μία σωστή πάσα ή για να σβήσει τον αντίπαλο επιθετικό. Δηλαδή πόσο χρόνο χρειάζεται ο μέγιστος Ραούλ Μπράβο ώστε να σταματήσει να του κλέβει την μπάλα για πλάκα, ο μικρομεσαίος παίχτης του μικρομεσαίου Πανιώνιου; Αν ήτανε τόσο απλά τα πράγματα η Ρεάλ των τελευταίων τεσάρρων χρόνων έπρεπε να είναι αήττητη.Γιατί δεν είναι δυνατόν να έχεις Ρομπέρτο Κάρλος,Κασίγιας,Έμερσον,Ζιντάν,Ρονάλντο,Μπέκαμ,Φίγκο,Ρομπίνιο και να μην μπορείς να σταυρώσεις ούτε ένα κυπελλάκι.Και μιλάμε τώρα για παίκτες παγκόσμιας κλάσης που όμως δεν έγιναν ποτέ σύνολο. Μπορεί και οι δικοί μας να μην γίνουν ποτέ σύνολο,μπορεί όμως και να φτιάξουν μια αξιοπρεπή ομάδα.Από άποψη μονάδων είμαστε πάρα πολύ καλά,έχουν έρθει πολύ ποιοτικοί παίκτες.Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι ατομικό άθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.