Ic3m@N Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εγώ θα περιμένω να δω την κλήρωση πρώτα...αλλά μια πορεία σαν την τελευταία του Μπάγεβιτς εμένα δεν με χαλάει..δλδ... αξιοπρεπείς σε όλα τα παιχνίδια με καλή συγκομιδή βαθμών κι ας μην περάσαμε στο τέλος... μια χαρά θα ταν αυτό...
punky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Για τον Μπράβο, από χθεσινή κουβέντα με φίλους που ξεκοκκαλίζουν τις αθλητικές, αυτή ήταν η πληροφορία: ότι δεν είχε άλλη πρόταση από Ισπανία. Anyway, λεπτομέρεια είναι αυτό. Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι ατομικό άθλημα. Η Ρεάλ 100 φορές να έπαιζε με τον Πανιώνιο, θα κέρδιζε 101. Όσον αφορά την ατομικότητα ή μη του αθλήματος, να σου θυμίσω ότι για χρόνια τα αποτελέσματα που παίρνατε ήταν απόρροια της καύλας του Τζόρτζεβιτς στο κάθε παιχνίδι. Κι επειδή το "καλό" είναι πάντα σχετικό, θα ήθελα να μου πείτε πως το οριοθετείτε φέτος. Πχ προφανώς κατάκτηση του πρωταθλήματος, έτσι; Με τι διαφορά από τον δεύτερο; Έναν ή δέκα βαθμούς; Και στην Ευρώπη, κάτι πιο συγκεκριμένο ως στόχο έχετε πέρα από το "μια καλή ευρωπαική πορεία", που να αποτελεί κριτήριο του αν ήταν ικανοποιητική η ομάδα ή όχι;
MiltoZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδιά δεν ξέρω αν έει ποσταριστεί αυτό το βιντεάκι γιατί δεν παρακολουθώ το τόπικ, αλλά αν πάρουν τελικά τον Delgado θα πέσουν τα τσιμέντα που λέει κι ο Αλέφαντος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Η Ρεάλ 100 φορές να έπαιζε με τον Πανιώνιο, θα κέρδιζε 101. Δηλαδή ρε φίλε μου συγκρίνεις το ασύνδετο ρόστερ της Ρεάλ με το ασύνδετο ρόστερ του Ολυμπιακού?Έλεος.Ναι με τον Πανιώνιο της Ελλάδας φυσικά και θα κέρδιζε.Με τους αντίστοιχους πανιωνίους της Ισπανίας έκανε άπειρες γκέλες τα προηγούμενα χρόνια. Όσον αφορά την ατομικότητα ή μη του αθλήματος, να σου θυμίσω ότι για χρόνια τα αποτελέσματα που παίρνατε ήταν απόρροια της καύλας του Τζόρτζεβιτς στο κάθε παιχνίδι. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι τόσο χαμηλό που με τις 12 ομάδες από τις 16 ομάδες φτάνουν οι εξάρσεις ενός Τζόρτζεβιτς για να τις καθαρίσεις.Εδώ ήρθε ο Ρίμπο στα 32 και πήρε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα σχεδόν μόνος του.Στην Ευρώπη που το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο θυμάσαι να κέρδισε ο Ολυμπιακός κανένα παιχνίδι από τις εξάρσεις του Τζόλε και του Ρίμπο?Οι καλές εμφανίσεις του 98-99 βασιζόντουσαν στο σύνολο και οχι στα κέφια του καθενός. Εγώ από τη φετινή χρονιά θα είμαι ικανοποιημένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστω και με μισό πόντο.Τώρα αν χαθεί το πρωτάθλημα έχει σημασία το πώς θα γίνει αυτό.Αν το έχεις χάσει από τη 10η αγωνιστική είναι ξεφτίλα.Αν το χάσεις τελευταία αγωνιστική και έχοντας παίξει ωραί μπάλα σε μεγάλα διαστήματα του πρωταθλήματος είναι αλλιως με δεδομένο πάντα τοι πάς να κτίσεις μια καινούρια και υγιή ομάδα. Όσον αφορά την Ευρώπη θα είμαι ικανοποιημένος απόλυτα με τρίτη θέση στους ομίλους,και να περάσουμε 1-2 γύρους στο ουεφα μέχρι τους 16 ή τους 8 δηλαδή.
revil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδια να ρωτησω και γω κατι.. Εχουμε σκοπο να χρησιμοποιησουμε Ματσουκα κ Παπαδοπουλο η θα εχουν την τυχη του μενδρινου που πατησε τα 23 και ποτε δεν καταφερε να παρει φανελα εστω κ αναπληρωματικου??? Πιστευω οτι αν παιξουν(εστω κ λιγο κ σε ηδη καθαρισμενα ματς)θα ειναι πολυ καλο για την μετεπειτα καριερα τους.
tzinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν βλεπω να περνουν πολυ χρονο συμετοχης ο ματσουκας λογικα θα ειναι ο 6τος επιθετικος (νουνιεζ,μιχαλακης, νταρκο, μητρωγλου και μεταγραφη) και ο παπαδοπουλος ναι μεν δεν εχει πολλα σεντερ μπακ μπροστα του αλλα ειναι μονο 15,5 ακομα, ροζ μαγουλακια εχει το παλικαρι ακομα ρε παιδια, ειπαμε καλα τα ταλεντα και οι ευκαιριες αλλα δεν μπορει πρωτου δουλευτει να τον βαζεις σε επισημα επειδη εγινε μοδα και δεν σκας λεφτα σε αλλο σεντερ μπακ. Παντος πρεπει να μεινουν στην πρωτη ομαδα και να δουλευτουν, αν παρουν συμετοχη στην προετοιμασια και του χρονου, τοτε ναι θα μπορουν να μπουν στην ομαδα.
revil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δε νομιζω οτι αν μπει σε καποια ματς στο καραισκακη που ειναι 3 η 4-0 στο 70-75 θα παθει κατι η ομαδα η αυτος
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Συμφωνώ με revil.Εξάλλου ο πιτσιρικάς δείχνει ακομπλεξάριστος.Αν ένα παιχνίδι το έχουν καθαρίσει δεν βρίσκω το λόγο να μην πάρει 25-39 λεπτά παιχνιδιού. Το θέμα είναι να υπάρξουν τέτοια παιχνίδια,να είναι δηλαδή στο 3-0 στο 60.Γιατί πρός το παρόν η ομάδα δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.
revil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εντωμεταξυ ψηνεστε να μου λυσετε μια αποροια?? Εστω οτι περνουμε το Ντελγαδο σαν αντικαστιγιο. Παιχταρα μεγαλη μας ανεβαζει επιπεδο και ολα τα συναφη. Γιατι κανεις δε λεει οτι μας εφυγε ο ριβαλντο και δε τον εχουμε αντικαταστησει?? Δλδ απο ποιον θα περιμενουμε να παρει τη μπαλα απτα αμυντικα χαφ και να τη δωσει στους επιθετικους η να την κουβαλησει αν χρειαστει?? Με λιγα λογια αντιριβαλντο πηραμε??
tzinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 εδω δεν εχουμε παρει αντι-ανατολακη ακομα! σημερα το βραδυ ολοι προσευχες πριν τον υπνο να απαντησουν θετικα οι μεξικανοι
Mithrantir Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εντωμεταξυ ψηνεστε να μου λυσετε μια αποροια??Εστω οτι περνουμε το Ντελγαδο σαν αντικαστιγιο. Παιχταρα μεγαλη μας ανεβαζει επιπεδο και ολα τα συναφη. Γιατι κανεις δε λεει οτι μας εφυγε ο ριβαλντο και δε τον εχουμε αντικαταστησει?? Δλδ απο ποιον θα περιμενουμε να παρει τη μπαλα απτα αμυντικα χαφ και να τη δωσει στους επιθετικους η να την κουβαλησει αν χρειαστει?? Με λιγα λογια αντιριβαλντο πηραμε?? Σαν συγκεκριμένη μονάδα όχι ακριβώς. Αυτή τη δουλειά θα κληθεί να κάνει περίπου ο Νούνιεζ και όλοι οι μέσοι. Ο Ριβάλντο σαν μονάδα δε γινόταν να αντικατασταθεί και αυτό το ξέραμε εξ' αρχής. Να λες πάλι καλά που είχε γίνει οτι έγινε όσον αφορά το παίκτη αυτόν (δηλαδή που δεν τον ήθελε καμμία ευρωπαϊκή ομάδα και είχε αναγκαστεί να πάει Βραζιλία και να περιμένει τηλέφωνο από Ευρώπη τότε). Πάντως η δουλειά του Ριβάλντο δεν ήταν τόσο να φτιάχνει παιχνίδι όσο να το στρώνει. Δηλαδή να το κοντρολάρει και όχι να μοιράζει τη μπάλα. Κάτι τέτοιο πλέον έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε μέσω Λεντέσμα και (δική μου άποψη) Νούνιεζ, είναι και ο Τζόρτζεβιτς είναι και ο Γκαλέτι στο παιχνίδι αυτό. Απ' ότι βλέπω έτσι θα πάει το πράγμα.
zaxoys Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό με την υπόθεση του Ντελγκάδο, αλλά τα μηνύματα που έρχονται από το Μεξικό δεν είναι ελπιδοφόρα. Οι πρωταθλητές είναι γνωστό ότι έχουν καταθέσει πρόταση στην Κρουζ Αζούλ, περιμένουν την απάντηση, αλλά μάλλον αυτή θα είναι αρνητική, με αποτέλεσμα να στρέφονται στην Αγγλία και τον επιθετικό της Πόρτσμουθ, Λούα Λούα. http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=56437 Στον σποτ-fm λένε οτι είναι σχεδόν σίγουρος ο Λούα αν δεν κλείσει ο Ντελγκάδο μέχρι αύριο Imo ο Λούα Λούα είναι πολύ καλός (τον έχω δει αρκετές φορές premier league) αλλά ο Ντελγκάδο χωρίς να τον έχω δει πολύ φαίνεται άλλη κλάση (και στυλ όμως)
prigipa_m Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Είμαι κάπως μπορώ να πώ!!! 1.Δίνεις τον Ριβάλντο και τώρα δεν έχεις παίκτη να κατεβάσει την μπάλα δηλ. δεν έχεις επιτελικό μέσο!!!Εγώ βλέπω μία ομάδα σπασμένη σε δύο κομμάτια!!!!Βλέπω τον επιθετικό μας τον Νούνιεζ ο οποίος ξέρει μπάλα το παλικάρι να γυρίζει να πάιρνει την μπάλα και να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι!!!Ποιος..?Ο επιθετικός μας αντί να τον κάνει παίκτης του κέντρου.... 2.Δίνεις τον καλύτερο σου παίκτη δηλ. Καστίγιο παίρνεις 15 εκατ. και πας να πάρεις ένα παίκτη Λουά λουά ο οποίος σε 22 αγώνες έβαλε 2 γκολ!!!Και είναι και επιθετικός!!!Αν είναι δυνατόν.. 3.Απο ότι ακούγεται έχουμε τον Λεμονή να λέει δεν θέλω επιτελικό χαφ θέλω να παίζει η ομάδα 4-4-2!!! 4.Στην άμυνα ο θεός να βάλει το χέρι του!!!! Δεν θα τραβήξει αυτή η ομάδα φέτος!!!!Βλέπω την ΑΕΚ να είναι δυνατή πλάγια και να έχει έναν εκτελεστή γκολτζή-φάουλ
antreaslam Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 όσο για τον λούα-λούα..όχι ακριβώς γκολτζής... 1998-99: Κόλτσεστερ 13-1 1999-00: Κόλτσεστερ 41-12 2000-01 (α): Κόλτσεστερ 7-2 2000-01 (β): Νιουκάσλ 21-0 2001-02: Νιουκάσλ 20-3 2002-03: Νιουκάσλ 11-2 2003-04 (α): Νιουκάσλ 7-0 2003-04 (β): Πόρτσμουθ 15-4 2004-05: Πόρτσμουθ 25-6 2005-06: Πόρτσμουθ 25-7 2006-07: Πόρτσμουθ 22-2 έχει κάνει βέβαια γεμάτες χρονιές,αλλα, επαφή με τα δίχτυα,δεν έχει κ μεγάλη... σχορτσιανίτης: όχι από ΝΒΑ,λόγω χαρακτήρα ο άκερ στη μπάρτσα 'Δύο ειδήσεις, για το μπάσκετ του οσφπ! η 1η, για το πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο παιδοβούβαλος (και ναι,πριν ρωτήσει πάλι κανείς,και πριν το περσινό καλοκαίρι, πάλι έτσι τον φώναζΑ),και πόσο πολύ χρειάζεται ένα μαστίγιο για να στρώσει (το καρότο μην του το δώσετε,θα το ΄φαει!)!!! η 2η,για αυτό που πέρασαν οι εφημερίδες του οσφπ πέρυσι=ό άκερ δεν παίζει γιατί θέλει να φύγει Για ΝΒΑ... Υπέγραψε στη μπάρτσα! ΥΓ:άσχετο,αλλά μια που το βρήκα στο ίδιο σάιτ,κ γράφω για μπάσκετ,το γράφω εδώ... είναι χωρίς ομάδα, παίχτες ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ-οχι για παο+οσφπ,αλλά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους-... Γιάννης Γκαγκαλούδης, Νέστορας Κόμματος, Νίκος Χατζής, Βαγγέλης Σκλάβος, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Σωτήρης Νικολαϊδης, Πρόδρομος Νικολαϊδης! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ειδικά οι πρώτοι 4, δεν έχουν τουλάχιστον 4-5 προσφορές από τις ομάδες που θέλουν τις θέσεις 4-8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.