revil Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ρε μαγκες ειλικρινα κουραστηκα να διαβαζω για τον καστιγιο. Παει μας τελειωσε τον ευχαριστουμε για οτι εδωσε αλλα πλεον ειναι αντιπαλος. Απο κει και περα ομως εγω κοιταω τι κανει η ομαδα μου. Λοιπον εχουμε και λεμε. Ο Ροντριγκεζ της παρι ειναι πολυ καλος παιχτης. Βεβαια εδω τιθεται το θεμα του πως θα χωρεσουν στολτιδης,τοροσιδης,λεντεσμα,γκαλετι,τζολε,ροντριγκεζ στο κεντρο τη στιγμη που ολοι θελουν να αγωνιζονται βασικοι. Αυτο ομως στην τελικη πιστευω οτι με την σωστη δουλεια απτο λεμονη θα γυρισει σε κατι καλο για την ομαδα, διοτι και ξεκουραστους παιχτες θα εχουμε αλλα και ολοι θα δουλευουν πιο πολυ για να βρουν θεση στην 11αδα. Με αμυντικο τι γινεται? Γιατι εχει παγωσει αυτο το θεμα??Ειδε ο λεμονης οτι ειναι κομπλε με σεζαρ αντζα?? Εκει πιστευω θα ειναι το προβλημα μας φετος
littlelouievegos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Οχι δεν λεμε για τον Καστιγιο, απλα μπηκε στην συζητηση γιατι μιλαγαμε για τον Ντελγκαδο.. Το resume της υποθεσης ειναι το εξης..Φετος θα εχωνε φραγκα ουτως ή αλλως εκατσε και η σουπερ περιπτωση καστιγιο που αφησε ναι μεν ενα κενο δυσαναπληρωτο αλλα σου εδωσε εξτρα 15 μυρια.. Πολλα λεφτα και περνεις ή 2 σουπερ παικτες ή 3-4 αρκετα καλους αν επενδυθουν σωστα..Ετσι πρεπει να κανουν ομαδες υγιεις του επιπεδου μας.. Οποτε παλι κερδισμενος εισαι.. Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτο εγινε πολυ αργα.. Δεν υπαρχει δλδ χρονος για πιο ποιοτικες επιλογες και δεν εισαι και Real να σκασεις 10-15 μυρια για ενα παικτη που μπορει να μην σου βγει κιολας.. Βαλε και τις πορτες που τρως απο πολλους που δεν θελουν αν ερθουν και καταλαβαινεις τι παιζει.. Αυτο που με εχει τσαντισει τρομερα ειναι το θεμα του στοπερ.. Αυτη η εμμονη στο να δουμε αν δουλευει το Αντζας - Σεζαρ δλδ ειναι παναγια βοηθα.. Ελεος.. Και πας τωρα για επιλογες δικοπο μαχαιρι θα σου βγει δεν θα σου βγει.. Οντως καταραμενη θεση οπως ειπε ενα φιλαρακι λιγο πριν.. Τι να λεμε τωρα ας ελπισουμε οτι το θεμα Rodriguez θα ληξει αισιως και θα παρει και ενα στοπερακι που θα βγει λιρα εκατο αλλιως την κατσαμε την boat.. Και αυτο που θελω εγω προσωπικα δεν ειναι τπτ τρομερο.. Δεν εχω αυταπατες προκρισης απο τους ομιλους (εκει θελει τρομερο κωλο περα απο δεμενη ομαδα) , απλα θελω να δω πιο γρηγορη ομαδα απο την περσινη που πηγαινε με πατεριτσες και 2-3 πραγματακια ακομα που με ανησυχησαν γιατι δεν τα ειδα στα πρωτα φιλικα.. Κινηση στο χωρο απο ολους τους παικτες (πραγμα 100% απαραιτητο αν θελει ιδιως να παιξει αυτο το συστημα ή εστω κατι σαν αυτο το συστημα ) και να δεσει λιγο η ομαδα ετσι ωστε να υπαρξουν καλυτεροι αυτοματισμοι.. Το υλικο ειναι σαφως καλυτερο απο περισυ παροτι εφυγε Καστιγιο και Ριβαλντο, τωρα μενει να δουμε κατα ποσο ειναι ικανος ο Τακις να το εκμεταλλευτει.. Αλλα και αυτος να μην το κανει , ας ελπισουμε οτι οταν φυγει (γιατι θα φυγει ) θα ερθει καποιος καλος και με τα περισσευουμενα φραγκα Δεκεμβρη ή του χρονου θα κανουμε και αλλες μεταγραφες εκει που θα δειξει οτι ποναμε.. Να πηγαινουμε δλδ προς το καλυτερο αυτο ειναι το ουσιαστικο.. P.S Πωπω λογοδιαρροια αποψε δεν πηγαιναμε κανα ποτακι να τα πουμε απο κοντα;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 O Ροντρίγκεζ θα απαντήσει από όσα λένε την Πέμπτη.Μάλιστα.Και καλά να απαντήσει θετικά,αν φάμε πόρτα τι γίνεται?Άντε ξανά μανά από την αρχή διαπραγματεύσεις,αναμονή και όλα αυτά 1 εβδομάδα πριν από την έναρξη. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός οτι όλες σχεδόν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού γίνοντε σίριαλ που κρατάει καμιά δεκαριά μέρες.Δηλαδή πάνε και πέφτουνε σε όλες τις προβληματικές περιπτώσεις? Τον Γκαλέτι τον παζαρεύανε 10 μέρες,τον Ραούλ Μπράβο μια εβδομάδα,μπλεχτήκανε μάνατζερ έγινε μύλος.Το Μορφέο δεν τον άφηνε η γυναίκα του,το Νενέ μια εβδομάδα επίσης μέχρι που τα παρατήσανε,τώρα με το Ροντρίγκεζ το θέμα παίζει ήδη 1 εβδομάδα και θα πάει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη.Και εκεί μπήκαν στη μέση οι μάνατζερ.Για τον Μαντέλι που τον θέλουν για την άμυνα δηλώνει ο πρόεδρός τους οτι δεν πωλείται!!! Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό γίνοντε.Όχι μόνο φέτος.Πάντα έτσι γινότανε.Από το περίφημο "ντα" για τον Προτάσοφ και το Λιτοφτσένκο μέχρι το Ντομπροβόλσκι, τον Γουεά και το Ζε Ρομπέρτο.
punky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ε, καλά ρε συ, εμένα λογικοί μου φαίνονται αυτοί οι χρόνοι για διαπραγμάτευση. Στην τελική μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Αν το δεις επιχειρηματικά, δεν ξέρω και πολλούς άλλους χώρους που να κλείνεται μια συμφωνία εκατομμυρίων σε μια βδομάδα. Μην είστε και τόσο ανυπόμονοι (ποιος μιλάει τώρα).
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 http://www.footballtransfers.co.uk/squads/club455.html μια σελιδα με μεταγραφικα νεα και μερικα στοιχεια Record Transfer Fees Paid: £8m for Zlatko Zahovic from FC Porto in 1999 Record Transfer Fees Received: £10.12m for Neri Alberto Castillo from Shakhtar Donetsk in 2007 Average age of players: 26 years Number of foreigners: 15 Longest serving player: Predrag Djordjevic (11 years)
Freakster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Πολυ ωραιο site! Εμένα μου αρέσει αυτό το στοιχείο Average age of players: 26 years Kαλά είναι, σωστα;
KaizerSoze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ναι, πιανει και τους πιτσιρικαδες τυπου Ματσουκα, Φακινου κτλ και ας παιζουν μονο στα φιλικα, εμεις πρεπει να εχουμε ΜΟ 23-24 ή κατι τετοιο Τσιμπα αυτο να γελασεις Record Transfer Fees Paid: £8m for Michalis Konstantinou from Iraklis in 2001 Record Transfer Fees Received: £474.9k for Fanis Gekas from VfL Bochum in 2007 Average age of players: 24 years Number of foreigners: 16 Longest serving player: Giannis Goumas (12 years)
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 ....Μάλιστα λέγεται πως αν ναυαγήσει οριστικά του Μαντέλι, για τον δεύτερο στη λίστα του Ίβιτς, δεν θα χρειαστεί καμία διαπραγμάτευση, καθώς ήδη βρίσκεται σταντ-μπάι για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. απο οτι φαινεται θα ειναι πολυ μεγαλο ονομα για αδερφο του Μπορχα τον κοβω
Mithrantir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 χαχαχα καλο!Τον μαντελι τον ξερουμε?? Παίζει στην Κίεβο, Β' εθνική στην Ιταλία. Βέβαια έπαιζε και όταν η Κίεβο ήταν Serie A και ήταν μια απ' τις πλέον αξιόλογες (και επικίνδυνες) μικρομεσαίες ομάδες της. Από εκεί και μετά δε ξέρω και πολλά. Μάλλον δεν είναι και κάποια τρελή λύση, αλλά απλά ένα πατσάρισμα για να έχουμε και μια δεύτερη λύση πίσω απ' το δίδυμο του πανικού (Σεζαρ - Άντζας). Και του Κυργιάκου (?) που φήμες λένε οτι θα έρθει το Γενάρη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Βέβαια αν ήμουν ο Κυργιάκος (με την ηλικία που είναι) σιγά μη σκεφτόμουν να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, θα κοίταγα να μείνω εξωτερικό. Αλλά οι φήμες υπάρχουν.
Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 δεν είναι και κάποια τρελή λύση, αλλά απλά ένα πατσάρισμα για να έχουμε και μια δεύτερη λύση πίσω απ' το δίδυμο του πανικού (Σεζαρ - Άντζας) Δε παιζει αυτο που λες. Οποιοσδηποτε Ιταλος αμυντικος κατω απο 30 ειναι καλυτερος απο Αντζα-Σεζαρ. Σοβαρολογω.
john1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια ο Σεζαρ δεν θεωρειτε οτι ειναι καλος?Ενταξει αργος κτλ,αλλα σαν τοποθετησεις ειναι πιστευω απο τους καλυτερους εν Ελλαδι.Προσωπικα απο τον δικο μας τον Μορις τον προτιμω!
revil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Κοιτα καλος ειναι αλλα εχουμε τρομαξει μαζι του στα φιλικα, οπου εκανε ολο μαλακιες. Εκτος αυτου βεβαια, και να σοβαρευτει ε δε βγαινει η χρονια με σεντερ μπακ.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια ο Σεζαρ δεν θεωρειτε οτι ειναι καλος?Ενταξει αργος κτλ,αλλα σαν τοποθετησεις ειναι πιστευω απο τους καλυτερους εν Ελλαδι.Προσωπικα απο τον δικο μας τον Μορις τον προτιμω! Ο Σεζαρ θεωρουνταν πολυ μεγαλο ταλεντο και η αληθεια ειναι οτι αδικησε τον ιδιο του τον εαυτο λογω προβληματικου χαρακτηρα.. Ας ψαξει οποιος θελει να δει σε τι ομαδες εχει παιξει αν δεν ξερει και τα ξαναλεμε.. Απλα δεν γινεται το παλληκαρι να παιξει με τον Αντζα διπλα του, ειναι το ιδιο στυλ αμυντικου βαρυ τεχνικο στοπερ που καλυπτει χωρο..
Freakster Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ντελγκάδο: Το Δεκέμβριο θέλω να παίξω στην Ευρώπη... + Π. Κόκκαλης: Δεν τελειώνουν εδώ οι μεταγραφές μας... = Νέα πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ κατέθεσε για Ντελγκάδο ο Ολυμπιακός Ας ελπισουμε να το τελειωσουν συντομα το θεμα Ντελγκαδο, να μην διαβάσουμε το Δεκέμβρη οτι τελικα θα προτιμησει καμια Λα Κορουνια :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.