Ic3m@N Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 O Domi πάντως μια χαρά ήτανε όσο έπαιξε στα φιλικά... τώρα για μπροστά...τι να κάνουμε ή λουα λούα ή αρτσούμπι κι ας μην είναι έτοιμος
revil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μπορει ο λουα λουα να παιξει αριστερο χαφ?? Δε ξερω, ρωταω. Εντωμεταξυ μετα τον καστιγιο πηραμε αρτσουμπι, λουα λουα??? Σας ικετευω πειτε μου οτι πηραμε και καναν αλλο γιατι αν υποψιαστω οτι τα 15 μυρια πηγαν(????) μονο για αυτους τους 2 θα τσαντιστω
Ic3m@N Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αφού το έχουμε ξαναπει... από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιλογές τώρα...καλύτερα να γίνουν κινήσεις το Γενάρη ή ακόμα και του χρόνου...από το να πάνε χαμένα τα λεφτά σε άσχετους που πιθανώς να μας πασάρανε επειδή είχαμε ζεστό χρήμα... οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε...και ας χαθεί μία χρονιά δεν πειράζει...εδώ έχουμε χάσει τόσες και τόσες...τώρα θα μας πειράξει που φαίνεται ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια; Όσο για τον Λούα Λούα...δεν ξέρω αλλά έτσι λέγανε ότι θα τον βάλει εκεί
revil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Προσεξε.. Σε περιπτωση που γινει αυτο, ειμαι μαζι σου περα για περα. Αλλα.. Κατι μου λεει οτι το καλοκαιρι θα προσπαθουμε να παρουμε παιχτες και δε θα θελουν οι γυναικες τους, δε θα τους αρεσει η ελλαδα, δε θα θελουν οι ομαδες τους.. if you know what i mean.. Αν γινει αυτο που λες εχει καλως.. Αλλιως... Μη περιμενουμε προκοπη
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δεν μας βλέπω καθόλου καλά για τη Λεοφώρο.Έξω ο Τζόλε έξω και ο Μπράβο.Δηλαδή θα παίξει ο Ολυμπιακός με Ζεβλάκοφ στόπερ?Ούτε που θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να παίξει αυτός ο αστείος Σέζαρ των φιλικών.Και αριστερό χαφ ποιός?Ντομί και Τοροσίδης στην αριστερή πλευρά όπως ακούγεται?Αρτσούμπι αποκλείεται,το παλληκάρι έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από το Μάρτιο. Αρχίσανε από τώρα οι πειραματισμοί.
FilipposMD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αν το βλέπουν όντως σοβαρά, πάντως, καλά κάνουν και δεν παίρνουν αμυντικό, αν δε βρίσκουν. Τώρα που είδα και τα γκρουπ δυναμικότητας, η πρόκριση στους 16 είναι στη σφαίρα της φαντασίας έτσι κι αλλιώς. Οπότε, καίνε φέτος την Ευρώπη, παίρνουν Ντελγκάδο και καλό αμυντικό τον Ιανουάριο να προσαρμοστούν και του χρόνου μπαίνουν με στρωμένη ομάδα. Πιστεύω ότι όντως για του χρόνου δουλεύουν, που νομίζω ότι δεν είναι εξασφαλισμένοι και οι όμιλοι του Τσουλού. Αν έχεις να παίξεις προκριματικά, αναγκαστικά χρειάζεσαι ομάδα. Βέβαια αν πάει πολυ χάλια φέτος, δεν ξέρω μήπως θα είναι στο γκρουπ των αδυνατων του χρόνου στα προκριματικά. Το ξέρει κανείς αυτό;
anthony_88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Απο τωρα δε μπορουμε να το ξερουμε γιατι δε ξερουμε ποιοι θα παιξουν προκριματικα, αν ομως και φετος δεν κανει κατι, τοτε μαλλον ναι θα ειναι στους αδυνατους εστω και οριακα.
revil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ρεαλ βερντερ λατσιο.... Αφου αποφυγαμε τσελσι βαλενθια...
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δήλωσε ο αρρχηγός φέτος ότι θα περάσετε και ότι είναι εύκολος ο όμιλος;
Steven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Θα φάμε καλά και φέτος... Η μόνη ελπίδα είναι να παίξει απίστευτα η Real και να τους καθαρίσει όλους και η Werder να συνεχίσει να είναι σε ψιλοχάλια κατάσταση που είναι και τώρα... Το πρόγραμμα το ξέρει κανείς? Όσο πιο γρήγορα παίξουμε με Werder τόσο καλύτερο γιατί έχουν πολλούς τραυματίες τώρα...
Ic3m@N Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Γιατί υπερβάλετε...εγώ νομίζω ότι την 3η θέση που είναι και ο στόχος μπορεί να την παλέψει η ομάδα... τι περιμένατε δλδ; Στο 4ο γκρουπ είμαστε
dark_banishing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ολυμπιακός λάτσιο βέρτερ ολυμπιακός ρεαλ ολυμπιακός ολυμπιακός ρεαλ λάτσιο ολυμπιακός ολυμπιακός βέρντερ
Steven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 άμα στα 2 πρώτα παιχνίδια έχουμε 4 βαθμούς πάμε για UEFA, άμα έχουμε 6 (χαχαχαχα) πάμε για πρόκριση στον τελευταίο αγώνα με την βέρντερ μέσα... Καλό το βρίσκω το πρόγραμμα...
dark_banishing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Στον πρώτο αγώνα είστε τιμωρημένοι άκουσα.. !?
Steven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ναι γα τα επεισόδια με τη σαχτάρ... Καλύτερα κατά την άποψη μου... Ας παίξουν συγκεντρωμένα στο πρώτο παιχνίδι χωρις 30.00 κάφρους πάνω από το κεφάλι τους και ζωρις πίεση... Η μαλακία είναι ότι θα ήθελα να δω και εγώ έναν αγώνα όσο θα είμαι Ελλάδα και η 3η αγωνιστική γίνεται 1 μέρα αφότου αποχωρήσω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.