FilipposMD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κοροϊδεύετε εσείς, αλλά τώρα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα πρέπει να κατεβαίνει 18αδα και στο μπάσκετ, μόνο ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος.
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι όντως αφού ο Σχορτσιανίτης μετράει για 5.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Προχθες αλλος ενας, πλην του Πουερτα, πολυ πιο αγνωστος πεθανε στο γηπεδο. Τον Σχορτσιανιτη ποτε θα τον βαλετε κατω να του αλλαξετε τα πετρελαια?Το παιδι ΔΕΝ ειναι καλα, ειναι πιο παχυσαρκος αποτι ηταν ο Ονιλ ποτε (παρεπιπτοντως ο Ο'Νιλ ειχε ομως μονο ενα 10% λιπος, δεν ηταν πατσοκοιλιας ποτε) αν τον βαλετε να παιξει 20λεπτο ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, το παλικαρι ειναι αρρωστο, στον 3ο τελικο επεσε κατω σε μια φαση ανασκελα και αντι να σηκωθει ΤΣΟΥΛΗΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ και ΜΕΤΑ σηκωθηκε
littlelouievegos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Προχθες αλλος ενας, πλην του Πουερτα, πολυ πιο αγνωστος πεθανε στο γηπεδο. Τον Σχορτσιανιτη ποτε θα τον βαλετε κατω να του αλλαξετε τα πετρελαια?Το παιδι ΔΕΝ ειναι καλα, ειναι πιο παχυσαρκος αποτι ηταν ο Ονιλ ποτε (παρεπιπτοντως ο Ο'Νιλ ειχε ομως μονο ενα 10% λιπος, δεν ηταν πατσοκοιλιας ποτε) αν τον βαλετε να παιξει 20λεπτο ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, το παλικαρι ειναι αρρωστο, στον 3ο τελικο επεσε κατω σε μια φαση ανασκελα και αντι να σηκωθει ΤΣΟΥΛΗΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ και ΜΕΤΑ σηκωθηκε Υποτιθεται οτι για αυτο δεν πηγε στην Εθνικη για να κανει εντατικο προγραμμα διαιτας και γυμναστικης ατομικης.. Ετσι οπως τα κανε, ο μονος που πραγματικα μπορει να βοηθησει τον εαυτο του ειναι ο ιδιος γιατι χαραμιζεται πραγματικα και αδικει τον εαυτο του.. Αλλιως θα καταστρεψει την καριερα του.. Το να ασκησει καποιες κυρωσεις λογω συμβολαιου ο Ολυμπιακος πανω του ειναι το λιγοτερο.. Για να δουμε γιατι οντως ειναι ενα σοβαρο προβλημα αυτο..
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε ας πουμε στα @@ του η καριερα του. Το παλικαρι το λυπαμαι, στα 30'' που παταει παρκε βαριανασαινει λες και καπνιζει 15 πακετα την μερα. Θα μεινει στον τοπο καποια στιγμη!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Υποτιθεται οτι για αυτο δεν πηγε στην Εθνικη για να κανει εντατικο προγραμμα διαιτας και γυμναστικης ατομικης.. Ετσι οπως τα κανε, ο μονος που πραγματικα μπορει να βοηθησει τον εαυτο του ειναι ο ιδιος γιατι χαραμιζεται πραγματικα και αδικει τον εαυτο του.. Αλλιως θα καταστρεψει την καριερα του.. Το να ασκησει καποιες κυρωσεις λογω συμβολαιου ο Ολυμπιακος πανω του ειναι το λιγοτερο.. Για να δουμε γιατι οντως ειναι ενα σοβαρο προβλημα αυτο.. Πάντως οι φωτογραφίες δε δείχνουν να έχει κάνει κάτι. Ψυχολόγο βάλατε; Δεν το λέω ειρωνικά.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Τα αίτια νομίζω οτι πραγματικά είναι πολύ βαθύτερα από αυτά που νομίζουμε.Οτι δηλαδή απλά ο Σόφο πεινάει,ε και τι να κάνει,μικρός είναι παρασύρεται και τρώει λίγο παραπάνω. Το παιδί θέλει παρακολούθηση και υποστήριξη από ολόκληρο επιτελείο γιατρών.Όχι για να παίξει μπάσκετ αλλά για να μην τα τινάξει στα 30 του. Υπάρχει ασθένεια,η νευρική βουλιμία,η οποία είναι εξίσου επικίνδυνη με τη νευρική ανορεξία. http://web4health.info/el/answers/ed-bulimia-menu.htm
1980 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Τα αίτια νομίζω οτι πραγματικά είναι πολύ βαθύτερα από αυτά που νομίζουμε.Οτι δηλαδή απλά ο Σόφο πεινάει,ε και τι να κάνει,μικρός είναι παρασύρεται και τρώει λίγο παραπάνω. Το παιδί θέλει παρακολούθηση και υποστήριξη από ολόκληρο επιτελείο γιατρών.Όχι για να παίξει μπάσκετ αλλά για να μην τα τινάξει στα 30 του. Υπάρχει ασθένεια,η νευρική βουλιμία,η οποία είναι εξίσου επικίνδυνη με τη νευρική ανορεξία. http://web4health.info/el/answers/ed-bulimia-menu.htm νευρικη βουλιμια νομιζω συνδεετε αμεσα με το στρες και γενικα ειναι κατι ψυχοσωματικο. χαζος δεν ειναι ο ανθρωπος φαινετε και απο τον τροπο που μιλαει κατι αλλο θα εχει παει στραβα μεσα του τωρα το τι μονο αυτος το ξερει και μονο αυτος μπορει να βοηθησει τον εαυτο του. απο οτι ξερω ψυχολογικη υποστηριξη παρεχετε σε ολες τις ομαδες απλα ισως δεν εχει την θεληση δεν ξερω και εγω τι να πω.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Και παρεπιπτοντως, απο τον λιγο καιρο που ειχα ασχοληθει με διατροφες και τετοια, αν δεν κανω λαθος οσο πιο πολυ παχαινεις τοσο δυσκολοτερο ειναι να παχυνεις και αλλο. Δλδ να βαλω εγω που ειμαι 90κ αλλα 10 να παω 100 σιγα, ενα καλος μηνας διακοπων, αλλα να παει ο Σχορτσιανιτης απο 140 σε 150 ειναι δυσκολο και το οτι το "πετυχαινει" σημαινει οτι κατι ΒΑΡΒΑΤΟ συμβαινει, δεν ειναι απλα τα 5 εξτρα κομματια πιτσα που τρωει
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Σιγουρα υπαρχει οργανικο προβλημα και δεν ειναι απλα οτι ειναι λιχουδης και οτι παρασυρεται ευκολα! Απο εκει και περα ομως δεν ειναι πια παιδακι!Ειναι ολοκληρος αντρας και πρεπει μονος του να παρει τις αποφασεις για το δρομο που θα ακολουθησει στη ζωη του! Δεν μπορει ολοκληρος Ολυμπιακος να κανει τα παντα για αυτον,να τον στηριζει και να στεκεται διπλα του και αυτος να αδιαφορει για τις συνεπειες και να συνεχιζει στον ιδιο δρομο που τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο ΘΑΝΑΤΟ.
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Σιγουρα υπαρχει οργανικο προβλημα και δεν ειναι απλα οτι ειναι λιχουδης και οτι παρασυρεται ευκολα! Απο εκει και περα ομως δεν ειναι πια παιδακι!Ειναι ολοκληρος αντρας και πρεπει μονος του να παρει τις αποφασεις για το δρομο που θα ακολουθησει στη ζωη του! Δεν μπορει ολοκληρος Ολυμπιακος να κανει τα παντα για αυτον,να τον στηριζει και να στεκεται διπλα του και αυτος να αδιαφορει για τις συνεπειες και να συνεχιζει στον ιδιο δρομο που τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο ΘΑΝΑΤΟ. ψυχοσωματικο ειναι οχι οργανικο. τεσπα το παλικαρι χρειαζετε ψυχολογικη στηριξη.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω 10-20 κιλά παραπάνω---> Είμαι λιχούδης, λαίμαργος, κοιλιόδουλος. Έχω 60-70 κιλά παραπάνω---> Κάτι πάει στραβά με το σώμα μου ή με το μυαλό ή και με τα δύο.
vlachaquito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αχετο, διαβαζα οτι εχει πεσει σε εντατικη διαιτα, καθερ μερα προπονηση κλπκλπ.. Ξερουμε τα αποτελεσματα μεχρι σημερα?? ο Τσακ και επισημα στον γαβρο http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=58214 Μαλλον μου μυριζει μαπα η δουλεια με τον σοφο γιαυτο στραφηκαν εκει.. Σχολια για το ντερμπυ κανεις???
KWSN_Men Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αχετο, διαβαζα οτι εχει πεσει σε εντατικη διαιτα, καθερ μερα προπονηση κλπκλπ..Ξερουμε τα αποτελεσματα μεχρι σημερα?? Εδώ, στην έναρξη προετοιμασίας, εμφανώς βαρύτερος:
vlachaquito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο εξηγει πιστευω την μεταγραφη του τσακαλιδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.