geovard Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έτοιμος φαίνεται να κατατροπώσει τον di bestia τον μασκοφόρο εκδικητή.
Ic3m@N Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά μιλάτε σοβαρά; Εμφανώς βαρύτερος δεν είναι... είναι εμφανώς πιο μυώδης όμως απ'ότι ήταν πριν... και τι περιμένατε δηλαδή να χάσει 40 κιλά σε 2 μήνες...αυτό και δεν γίνεται και δεν είναι καλό για την υγεία του...αν μέχρι ας πούμε μετά τα Χριστούγεννα εξακολουθεί να είναι έτσι τότε ναι...κάτι δεν πάει καλά αλλά μην τον ξεγράφετε από τώρα...εγώ πιστεύω ότι δουλεύει καλά και θα φανούν τα αποτελέσματα
vlachaquito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά μιλάτε σοβαρά; Εμφανώς βαρύτερος δεν είναι... είναι εμφανώς πιο μυώδης όμως απ'ότι ήταν πριν... και τι περιμένατε δηλαδή να χάσει 40 κιλά σε 2 μήνες...αυτό και δεν γίνεται και δεν είναι καλό για την υγεία του...αν μέχρι ας πούμε μετά τα Χριστούγεννα εξακολουθεί να είναι έτσι τότε ναι...κάτι δεν πάει καλά αλλά μην τον ξεγράφετε από τώρα...εγώ πιστεύω ότι δουλεύει καλά και θα φανούν τα αποτελέσματα χμμμ μυωδης δεν θα το ελεγα, αυτο που κρεμεται στα μπρατσα του δεν ειναι τα δικεφαλα, για χαμπουργκερ μου κανουν εμενα.. Οσο για το αλλο ναι, δεν ειναι δυνατον, για να δουμε προκοπη πρεπει να περασουν το λιγοτερο αλλοι 2/3 μηνες...
Ic3m@N Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αμα δεις και άλλες φωτογραφίες θα δεις ότι είναι πιο μυώδης... αυτή δεν τον "κολακεύει" όπως και να 'χει πάντως σίγουρα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν...
Gabriel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω πάντως ότι φέτος στο μπασκετ φοράμε Nike και όχι puma,δε βλέπω πουθενά να φορά Nike ο σόφο...
Ic3m@N Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 nike φοράμε όντως... τώρα γιατί δεν φοράει ο Σόφο...προφανώς τους τελείωσε το ύφασμα με το σορτσάκι και κάνανε ειδική παραγγελία για να φτιάξουν και τη φανέλα :-P
KWSN_Men Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω πάντως ότι φέτος στο μπασκετ φοράμε Nike και όχι puma,δε βλέπω πουθενά να φορά Nike ο σόφο... Φαντάζομαι αν την είχε ποστάρει οπαδός του Ολυμπιακού να μην το σκεφτόσουν. Κακό πράγμα η καχυποψία. Προφανώς είτε αυτή που του είχαν έτοιμη δεν έκανε, είτε δεν είχαν έτοιμη και περίμεναν να τον μετρήσουν πρώτα.
Gabriel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι καχυποψία,είναι απορία,δεν είναι κακό να μη το ξέρει κανείς κιόλας. Χαλάρωσε λίγο,δε μπορείς άμα δεν απαντήσεις με ειρωνία.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή η απορία σου τι ήταν, αν φοράτε Nike ή αν είναι φετινή η φώτο;
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Για να ελαφρύνω το κλίμα των ενδυματολογικών ανησυχιών των κοριτσιών εδώ μέσα, may I ask why δεν βλέπω προβλέψεις για το σημερινό παιχνίδι; Μάλλον και οι δύο πλευρές δεν αισθάνονται ιδιαίτερα ευτυχείς με τα φετινά μαγαζιά τους;
KWSN_Men Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγάλο παιχνίδι, ιδιαίτερα από την ομάδα μου με αστραπιαία ανάπτυξη. Απόκάλυψη της συνάντησης μέχρι τώρα ο Βαγγέλης Μάντζιος.
adi32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 πολυ καλος ο Ολυμπιακος στο Α ενα γκολακι τουλαχιστον επρεπε να το ειχε τι ντριμπλα εκανε ο Λουα ? πρωτη φορα τη βλεπω ακομα γελαω
slim_shady Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Παιζουμε αρκετα καλα κ επρεπε να ειχε μπει η κ*λομπαλα στο δοκαρι του Λουα*2...ανυπαρκτος ο παο
slim_shady Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγάλο παιχνίδι, ιδιαίτερα από την ομάδα μου με αστραπιαία ανάπτυξη. Απόκάλυψη της συνάντησης μέχρι τώρα ο Βαγγέλης Μάντζιος. χαχαχαχαχαχα:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.