Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά μιλάτε σοβαρά; Εμφανώς βαρύτερος δεν είναι... είναι εμφανώς πιο μυώδης όμως απ'ότι ήταν πριν... και τι περιμένατε δηλαδή να χάσει 40 κιλά σε 2 μήνες...αυτό και δεν γίνεται και δεν είναι καλό για την υγεία του...αν μέχρι ας πούμε μετά τα Χριστούγεννα εξακολουθεί να είναι έτσι τότε ναι...κάτι δεν πάει καλά αλλά μην τον ξεγράφετε από τώρα...εγώ πιστεύω ότι δουλεύει καλά και θα φανούν τα αποτελέσματα

Δημοσ.
Καλά μιλάτε σοβαρά; Εμφανώς βαρύτερος δεν είναι... είναι εμφανώς πιο μυώδης όμως απ'ότι ήταν πριν... και τι περιμένατε δηλαδή να χάσει 40 κιλά σε 2 μήνες...αυτό και δεν γίνεται και δεν είναι καλό για την υγεία του...αν μέχρι ας πούμε μετά τα Χριστούγεννα εξακολουθεί να είναι έτσι τότε ναι...κάτι δεν πάει καλά αλλά μην τον ξεγράφετε από τώρα...εγώ πιστεύω ότι δουλεύει καλά και θα φανούν τα αποτελέσματα

χμμμ μυωδης δεν θα το ελεγα, αυτο που κρεμεται στα μπρατσα του δεν ειναι τα δικεφαλα, για χαμπουργκερ μου κανουν εμενα..

Οσο για το αλλο ναι, δεν ειναι δυνατον, για να δουμε προκοπη πρεπει να περασουν το λιγοτερο αλλοι 2/3 μηνες...

Δημοσ.

Αμα δεις και άλλες φωτογραφίες θα δεις ότι είναι πιο μυώδης... αυτή δεν τον "κολακεύει" όπως και να 'χει πάντως σίγουρα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν...

Δημοσ.

nike φοράμε όντως... τώρα γιατί δεν φοράει ο Σόφο...προφανώς τους τελείωσε το ύφασμα με το σορτσάκι και κάνανε ειδική παραγγελία για να φτιάξουν και τη φανέλα :-P

Δημοσ.
Νομίζω πάντως ότι φέτος στο μπασκετ φοράμε Nike και όχι puma,δε βλέπω πουθενά να φορά Nike ο σόφο...

Φαντάζομαι αν την είχε ποστάρει οπαδός του Ολυμπιακού να μην το σκεφτόσουν.

Κακό πράγμα η καχυποψία.

newego_LARGE_t_881_436102_type11461.jpg

Προφανώς είτε αυτή που του είχαν έτοιμη δεν έκανε, είτε δεν είχαν έτοιμη και περίμεναν να τον μετρήσουν πρώτα.

Δημοσ.

Δεν είναι καχυποψία,είναι απορία,δεν είναι κακό να μη το ξέρει κανείς κιόλας.

Χαλάρωσε λίγο,δε μπορείς άμα δεν απαντήσεις με ειρωνία.

Δημοσ.

Για να ελαφρύνω το κλίμα των ενδυματολογικών ανησυχιών των κοριτσιών εδώ μέσα, may I ask why δεν βλέπω προβλέψεις για το σημερινό παιχνίδι;

Μάλλον και οι δύο πλευρές δεν αισθάνονται ιδιαίτερα ευτυχείς με τα φετινά μαγαζιά τους;

Δημοσ.

πολυ καλος ο Ολυμπιακος στο Α ενα γκολακι τουλαχιστον επρεπε να το ειχε

τι ντριμπλα εκανε ο Λουα ?

πρωτη φορα τη βλεπω

ακομα γελαω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...