Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πεστα μεγιστε ποδοσφαιρανθρωπε... παιχτακι της σειρας κιαυτος ο καημενος ο μπραβο....για γελια ειναι ο καημενος... εχουμε πολλους τετοιους στην ελλαδα... τον κατακαημενο,καμια 10ρια χρονια στη ρεαλ μαδριτης ηταν....

Οι μόνοι ποδοσφαιράνθρωποι που δεν γελάγανε όταν τον βλέπανε στα φιλικά είσασταν εσείς οι Ολυμπιακοί.Τόσο παιχτόυρα είναι που έφυγε από τη Ρεάλ στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και έχει να ακουμπήσει μπάλα κανά χρόνο

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σορρυ που επεμβαινω, αλλα οσο αντικειμενικα μπορω, σαν τον Μπραβο που ειδα στα φιλικα ΝΑΙ εχουμε πολλους τετοιους στην Ελλαδα.

Να μου πεις για Γκαλετι, Λεντεσμα, ΛουαΛουα οκ, αλλα ο Μπραβο μεχρι στιγμης με τον Νουνιεζ ειναι οι 2 "λιγοτερο πετυχημενες" απο αποψη εντυπωσεων μεταγραφες. Μπορει να βγει παικτουρι αλλα σε σχεση με αυτα που ακουγαμε οταν ηρθε εμενα δεν μου εχει γεμησει το ματι

απτο δε σου εχει γεμισει το ματι μεχρι το ειναι για γελια υπαρχει τεραστια αποσταση... επισης αν μπορεις πεσμου μερικους απτους πολλους που εχουμε στην ελλαδα...

και απο τα φιλικα να σπω την αληθεια κιαλλοι δε μου γεμισαν το ματι αλλα δεν τους εκρινα. πχ,ο γκαλετι στα φιλικα (εξαιρω αυτο με λεβαντε γιατι δεν το ειδα) σ΄οσα φιλικα τον ειδα δε με γεμισε,φαινοταν λιγος πχ μπροστα στο γιαννακοπουλο. αλλα ηταν φιλικα,εχτες εδειξε τι και ποιος ειναι...

και ενα ραουλ μπραβο δεν περιμενω καποια φιλικα προετοιμασιας για να τον μαθω ή για να τον κρινω....

fanpan βλεπεις ηταν παγκιτης.γιατι στην ομαδουλα που ηταν επαιζε βασικος καποιος ρομπερτο καρλος....

Δημοσ.

littlelouievegos, είσαι ΤΟΣΟ λάθος, που δεν μου κάνει καν όρεξη να σου απαντήσω...

(να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα? ποια ήταν η μοναδική χρονιά, που ο παναθηναικός στο μπάσκετ, δεν πήρε το πρωτάθλημα,αν και εμφανώς ανώτερος από τους υπόλοιπους?-και μην ξεχνάμε ότι στο μπάσκετ κερδίζει 90% ο καλύτερος,έτσι?-...Ω ναι, τη χρονιά εκείνη, που επιτέθηκαν στο πούλμαν,κλπ κλπ)!

Γιατί ο παναθηναικός μετά τη φυγή ιωαννίδη, άρχισε να κερδίζει μέσα στο σεφ, ενώ ο οσφπ συνέχιζε να έχει καλή ομάδα? μήπως σταμάτησε η περίφημη ΜΑΦΙΑ -κατά δηλωση του ίδιου του κόκκαλη- στα αποδυτήρια?).

καταλαβαίνεις ότι είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένα ολα αυτά,με το "εντός γηπέδου"?

Δημοσ.

ο γκαλετι ναι εδειξε οτι το κατεχει. αντε και ο λεντεσμα. αλλα ηταν προσωπικες ενεργειες. δηλαδη ρε παιδια αμα ειχατε κερδισει τι θα γραφατε? στην ιδια κατασταση ειμαστε αγωνιστικα.

Δημοσ.
ο γκαλετι ναι εδειξε οτι το κατεχει. αντε και ο λεντεσμα. αλλα ηταν προσωπικες ενεργειες. δηλαδη ρε παιδια αμα ειχατε κερδισει τι θα γραφατε? στην ιδια κατασταση ειμαστε αγωνιστικα.

μα 1980 δεν ειπαμε για ομαδαρα.. κυριως για καποιες μοναδες μας περηφανευομαστε και οχι για τη σουπερ ομαδαρα μας. πανω κατω τα ιδια λεμε...

Δημοσ.
Η Ριζούπολη ήτανε λέει η μαύρη μέρα του Ελληνικού αθλήτισμου λέει ο άλλος ο κομπλεξάνθρωπός! Α ρε ψωνάρες που στο 10' χάνατε ήδη με 2-0 και είχατε έρθει θέλοντας 3 αποτελέσματα ενω ο Θρύλος ήθελε μονο ένα. Κάτι τετοια διάβάζω εδώ μέσα και θύμηθηκα την λαγόκοτα που τόσο πολύ σας αντιπροσωπέυει

Έλα αγόρι μου Alsos, πήγαινε πάλι στη μαμά σου να σε δει και να την πιάσουν τα κλάμματα.

Δημοσ.
μα 1980 δεν ειπαμε για ομαδαρα.. κυριως για καποιες μοναδες μας περηφανευομαστε και οχι για τη σουπερ ομαδαρα μας. πανω κατω τα ιδια λεμε...

καποιος εγραψε χτες πεταγε η ομαδα ανυπαρκτος ο παο. ανυπαρκτοι στην τελικη προσπαθεια ημασταν αλλα αν ημασταν ανυπαρκτοι θα ειχατε πεταξει τρια μπαλακια.

Δημοσ.

ε αμα πεταγε χτες η ομαδα υπαρχει μπερδεμα σοβαρο...

καπως καλυτεροι κυριως σε καποια διαστηματα ναι ημασταν,ναι μπορουσαμε να νικησουμε,αλλα μεχρι εκει...(τουλαχιστον ετσι τα βλεπω εγω)

Δημοσ.
ε αμα πεταγε χτες η ομαδα υπαρχει μπερδεμα σοβαρο...

καπως καλυτεροι κυριως σε καποια διαστηματα ναι ημασταν,ναι μπορουσαμε να νικησουμε,αλλα μεχρι εκει...(τουλαχιστον ετσι τα βλεπω εγω)

απλα δεν πρεπει να γινονται πρωτη αγωνιστικη αυτοι οι αγωνες. αυτο ειναι ολο. εγω βαρεθηκα και ξενερωσα.

Δημοσ.
littlelouievegos, είσαι ΤΟΣΟ λάθος, που δεν μου κάνει καν όρεξη να σου απαντήσω...

(να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα? ποια ήταν η μοναδική χρονιά, που ο παναθηναικός στο μπάσκετ, δεν πήρε το πρωτάθλημα,αν και εμφανώς ανώτερος από τους υπόλοιπους?-και μην ξεχνάμε ότι στο μπάσκετ κερδίζει 90% ο καλύτερος,έτσι?-...Ω ναι, τη χρονιά εκείνη, που επιτέθηκαν στο πούλμαν,κλπ κλπ)!

Γιατί ο παναθηναικός μετά τη φυγή ιωαννίδη, άρχισε να κερδίζει μέσα στο σεφ, ενώ ο οσφπ συνέχιζε να έχει καλή ομάδα? μήπως σταμάτησε η περίφημη ΜΑΦΙΑ -κατά δηλωση του ίδιου του κόκκαλη- στα αποδυτήρια?).

καταλαβαίνεις ότι είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένα ολα αυτά,με το "εντός γηπέδου"?

Νομιζω εχω απαντησει σε ολα, δεν θα επαναληφθω. Εαν δεν θελετε να δειτε τι λεω δεν φταιω εγω. Συνεχιστε τα περι δικτατοριας κοκκαλη, συνεχιστε να πιστευετε οτι την τελευταια δεκαετια ο σωκρατης και ο Ιωαννιδης φταιγαν για ολα αυτα, συνεχιστε να βλεπετε οτι εβλεπε καθε κολλημενος γαυρος την δεκαετια της φτωχιας μας.. Δλδ ενα Βαρδινογιαννη να φταιει για ολα.. Ειναι πολυ βολικο. Οπως και για μενα μιας και εθιξες το μπασκετ πολυ βολικο θα ηταν να αρχισω να βριζω θεους και δαιμονες φετος γιατι εχασα οπως εχασα τα πλει οφφ.. Ξερεις τι εκανα ομως; Κοιταξα πρωτα τα χαλια μου που ειχα την ευκαιρια να σε παρω και δεν το εκανα, και αφησα στην ακρη ολα τα αλλα.. Δοκιμασε το.. Θα δεις οτι βλεπεις πολυ πιο καθαρα τα πραγματα ετσι.. Το πιο ευκολο πραγμα σε μια τραγωδια ειναι να ψαξεις τους ενοχους αλλου, περα απο τον ιδιο σου τον εαυτο.. Και αυτο ειναι που με ενοχλει στην κουβεντα μας... Οτι δεν το βλεπω..

Δημοσ.
απλα δεν πρεπει να γινονται πρωτη αγωνιστικη αυτοι οι αγωνες. αυτο ειναι ολο. εγω βαρεθηκα και ξενερωσα.

αμε γεια σου... αυτο επρεπε να εναι το ζουμι απτην αρχη κιοχι οι πιπες που λεμε.. ισπανια πχ ειναι μλκες που δεν παιζουν τετοιους αγωνες στην αρχη...

Δημοσ.

Πάντως στα μάτια ενός αντικειμενικού και πανέξυπνου ανθρώπου (για μένα λέω), αν κάποιος χθες "δικαιούταν" μισό γκολ, ήταν ο γάβρος.

Από την άλλη έχω την εντύπωση πως αν ο Εντογέ έπαιζε τουλάχιστον όλο το β' ημίχρονο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Δημοσ.

Ε ναι αυτο το εχουμε πει ρε παιδια ποσο καιρο.. Κλειδαριθμος για 2-3 αγωνιστικες να δουμε και λιγο μπαλα.. Αυτο το κλωτσοσκουφι που ειδα εχθες μονο γελιο μου προκαλουσε σε καποιες φασεις..

Δημοσ.
Πάντως στα μάτια ενός αντικειμενικού και πανέξυπνου ανθρώπου (για μένα λέω), αν κάποιος χθες "δικαιούταν" μισό γκολ, ήταν ο γάβρος.

Από την άλλη έχω την εντύπωση πως αν ο Εντογέ έπαιζε τουλάχιστον όλο το β' ημίχρονο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

μισο μπηκε,το θεμα ηταν να μπει ολοκληρο...

Πάντως στα μάτια ενός αντικειμενικού και πανέξυπνου

ps.θυμιζεις γεωργιου-αλεφα και σια:-D

Δημοσ.

ναι συμφωνα με τις ευκαιριες επρεπε να χασουμε 1-0. αμα δεν ηταν ο βουλης θα μιλουσαμε νορμαλ απο την αρχη αλλααααααααααα....τεσπα. ειδωμεν. το γεωργιου τον ειδατε χτες? πηρε ενα τραβελι τηλεφωνο και του ελεγε μου θυμιζεις την αθλητρια εκεινη που απο την ντοπα ηταν σαν αντρας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...