Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απτο δε σου εχει γεμισει το ματι μεχρι το ειναι για γελια υπαρχει τεραστια αποσταση... επισης αν μπορεις πεσμου μερικους απτους πολλους που εχουμε στην ελλαδα...

Αριστερα μπακ και αποσα λιγα εχω δει μεχρι στιγμης στην Ελλαδα???

Σπυροπουλος, Λεοντιου, Αραμπουαρενα ετσι στα προχειρα και αν παρακολουθησω και λιγο τις υπολοιπες ομαδες ισως σου βρω και αλλους

Εμενα αυτος ο Μπραβο που ειδα στα φιλικα μου φαινεται μετριοτατος

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει πλάκα στο βίντεο που ακούγεται γιούχα και μόλις κουτουλάει ο αμυντικός μειώνεται η ένταση των αποδοκιμασιών. Εκεί που φωνάζουν, είναι σαν να σταματάνε σε στυλ "ωχ, τι έγινε ρε παιδιά;".

Α, παρεμπιπτόντως, το πρόστιμο στον Κοβάσεβιτς είναι το πιο ενθαρρυντικό σημάδι για τον Ολυμπιακό φέτος. Λέτε να υπάρξει σοβαρή αντιμετώπιση, για μια φορά;

Δημοσ.

Να πω και εγω τα δικα μου σαν σχετικα πιο αντικειμενικος??

Λοιπον σιγουρα οι ομαδες δεν ηταν ετοιμες...Το 0-0 το ειχα γραψει καποιες σελιδες πριν.

Σιγουρα δειξανε καποια καλα στοιχεια..

Ισως στα σημεια να εδειξε πιο καλος ο γαβριτσ...στα σημεια μην παρεξηγηθουμε..

Για εμενα παντως το παρα πολυ ανησυχητικο ειναι αλλο στο οποιο δεν σταθηκε κανεις..η ανυπαρξια των προπονητων..

Οχι τοσο για την εικονα των ομαδων αλλα για τις 11αδες που κατεβασαν και για τις κινησεις μεσα στον αγωνα..

Ο σιρ αναγκαστικα βαζει τον λουα στα αριστερα..και μετα μου βγαζει τον κοβασεβιτς και βαζει τον νε για να ενισχυσει το κεντρο..

Ρε ηλιθιε, ενισχυεις το κεντρο και αποδυναμωνεις την επιθεση... Αντε και το ενισχυσες, που θα πανε αφου μπροστα δεν ειναι κανεις??

Ο πεσειρο, λεει οτι ο ν-ντογιε δεν ηταν ετοιμος...μα αυτο το ειπε 1 βδομαδα πριν αναβληθει ο αγωνας..Τοσο καιρο τι εκανε, εσβηνε φωτιες το παλικαρι???

Αφου με το που μπηκε αμεσως η ομαδα πηρε τα πανω της..

Και σε ολο το αγωνα να κανει καραγκιοζιλικια του παππου φερρερ (ωχ 4αρα στο 57..)..

Τι να πω, εμενα παντως δεν με προβληματισε η εικονα των 2 οσο οτι δεν βλεπω να αλλαζει ευκολα με τους 2 κυριους στον παγκο..

Υ.Γ. Μονο εμενα μου αρεσει ο τζιολης?? Πιστευω οτι αν δουλεψει στην αντοχη και στην ταχυτητα λιγο ακομα θα μιλαμε για μια πολυ βελτιωμενη εκδοση του στολτιδη..

Υ.Γ. Και τωρα...οι ΠΕΛΑΤΕΣ μας κατηφοριζουν στην Κρητη..Για ελατε για ελατε... :D :D :D :D (joking of course)

Δημοσ.
Αριστερα μπακ και αποσα λιγα εχω δει μεχρι στιγμης στην Ελλαδα???

Σπυροπουλος, Λεοντιου, Αραμπουαρενα ετσι στα προχειρα και αν παρακολουθησω και λιγο τις υπολοιπες ομαδες ισως σου βρω και αλλους

Εμενα αυτος ο Μπραβο που ειδα στα φιλικα μου φαινεται μετριοτατος

και αυτους στα φιλικα τους εκρινες?

Δημοσ.

Α, παρεμπιπτόντως, το πρόστιμο στον Κοβάσεβιτς είναι το πιο ενθαρρυντικό σημάδι για τον Ολυμπιακό φέτος. Λέτε να υπάρξει σοβαρή αντιμετώπιση, για μια φορά;

Σωστός και το ακόμα πιο ενθαρρυντικό οτι του έριξε το φιλαράκι του ο Ίβιτς.

Βλέποντας τη Σεβίλλη αναρωτιόμουνα αν είναι το ίδιο άθλημα με αυτό που παίζουμε εμείς εδώ πέρα στην Ελλαδάρα.

Δημοσ.
και αυτους στα φιλικα τους εκρινες?

Τον Λεοντιου και τον Αραμπουαρενα ναι, τον Σπυροπουλο απο περσυ

ΕΙΠΑ

Μπορει ο Μπραβο να βγει Ρομπερτο Καρλος(που δεν νομιζω) και να πιασατε μαλακες την Ρεαλ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ...

Αληθεια, μια αποροια, γιατι για τον Μπραβο ειρωνευεσαι την "κριτικη των φιλικων" αλλα για τον Λεντεσμα και τον Γκαλετι που ειπα οτι απο τα φιλικα δειχνουν καλοι παικτες τα φιλικα ειναι μια χαρα κριτηριο?

Δημοσ.
Τον Λεοντιου και τον Αραμπουαρενα ναι, τον Σπυροπουλο απο περσυ

ΕΙΠΑ

Μπορει ο Μπραβο να βγει Ρομπερτο Καρλος(που δεν νομιζω) και να πιασατε μαλακες την Ρεαλ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ...

εμ απο τα φιλικα δεν μπορεις με την καμια να κρινεις και να λες οτι ειναι και σωστη η κριση σου. ουτε για πλακα μη συγκρινουμε πχ λεοντιου-μπραβο...

επισης..να σου θυμισω περισυ ουαντου... ηταν απιστευτος στα φιλικα.... στα επισημα βεβαια ηταν μηδενικο,αλλα στα φιλικα μετραγε...

μλκες τη ρεαλ δεν πιανεις. μπορει για ρεαλ να μην εκανε και καθολου για ελληνικη ομαδα ειναι ισως η καλυτερη επιλογη...

Δημοσ.

και απο τα φιλικα να σπω την αληθεια κιαλλοι δε μου γεμισαν το ματι αλλα δεν τους εκρινα. πχ,ο γκαλετι στα φιλικα (εξαιρω αυτο με λεβαντε γιατι δεν το ειδα) σ΄οσα φιλικα τον ειδα δε με γεμισε,φαινοταν λιγος πχ μπροστα στο γιαννακοπουλο. αλλα ηταν φιλικα,εχτες εδειξε τι και ποιος ειναι...

και ενα ραουλ μπραβο δεν περιμενω καποια φιλικα προετοιμασιας για να τον μαθω ή για να τον κρινω....

μιλησα και για αλλους kaizer, διαβαζε πιο προσεκτικα..

επισης λεντεσμα,νουνιεζ,λουα λουα θα περιμενω κανα 2-3 μηνες και μετα θα πω για την αξια τους.δεν τους ειχα ξαναδει να παιζουν και δε θα τους κρινω απο φιλικα και 1 επισημο αγωνα...

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μιλσα οτι εσυ εκρινες, μιλησα για μενα και σιγουρα θα χαρηκες οταν ενας αντιπαλος σου λεει οτι εστω απο τα φιλικα καποιοι παικτες σου φανηκαν καλοι. Οποτε εκει τα φιλικα εχουν αξια???

Εντομεταξυ να σου πω κατι??Αυτο το φρουτο με τα φιλικα εγω δεν το γουσταρω. Οταν ο αλλος παει καλα να δικαιολογειται η αισιοδοξια αλλά οταν δεν παει να ΜΗΝ δικαιολογειται η απαισιοδοξια

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ολοι θα κριθουν στα επισημα. Ο Ρομερο πεταγε και βγηκε παλτο περσυ. ΟΜΩΣ γιατι να μην κανουμε μια πρωτη εκτιμηση εφοσον το λεμε οτι ειναι αυτο που λεμε ΠΡΩΤΗ εκτιμηση"? ΕΙΔΙΚΑ στα φιλικα που παιζουν οι παικτες περισσοτερο με τα "ατομικα" χαρακτηριστικα.

Δημοσ.
Ναι αλλα δεν μιλσα οτι εσυ εκρινες, μιλησα για μενα και σιγουρα θα χαρηκες οταν ενας αντιπαλος σου λεει οτι εστω απο τα φιλικα καποιοι παικτες σου φανηκαν καλοι. Οποτε εκει τα φιλικα εχουν αξια???

Εντομεταξυ να σου πω κατι??Αυτο το φρουτο με τα φιλικα εγω δεν το γουσταρω. Οταν ο αλλος παει καλα να δικαιολογειται η αισιοδοξια αλλά οταν δεν παει να ΜΗΝ δικαιολογειται η απαισιοδοξια

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ολοι θα κριθουν στα επισημα. Ο Ρομερο πεταγε και βγηκε παλτο περσυ. ΟΜΩΣ γιατι να μην κανουμε μια πρωτη εκτιμηση εφοσον το λεμε οτι ειναι αυτο που λεμε ΠΡΩΤΗ εκτιμηση"? ΕΙΔΙΚΑ στα φιλικα που παιζουν οι παικτες περισσοτερο με τα "ατομικα" χαρακτηριστικα.

αφου το λες και μονος σου ρε kaizer δεν μπορεις να κρινεις στα φιλικα ειτε θετικα ειτε αρνητικα,εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις (πχ τουρε). ξεχνας εμεις τι λεγαμε για μπαμπαγκιντα? ειχαμε βγαλει πελε τον ποκοπικο απο τα φιλικα..

μπορεις να κανεις το πολυ μια ψιλοεκτιμηση,αλλα δεν μπορεις να εισαι ισοπεδωτικος ειδικα για παιχτη που ηρθε απο ρεαλ.

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Πάει και για Ντελγκάδο ο Ολυμπιακός, λέει. Δηλαδή, από Ιανουάριο θέλουν να έχουν Κωνσταντίνου, Κοβάσεβιτς, Μήτρογλου, Λούα Λούα, Νούνιες, Ντελγκάδο. Και να μην βάλουμε και τον Ματσούκα που υποτίθεται ότι πήγε καλά στα φιλικά. Μιλάμε δηλαδή για 6 επιθετικούς σε μια ομάδα που στοχεύει να παίζει κυρίως 4-5-1. Πότε θα παίζουν όλοι αυτοί; Κι απ'την άλλη, τον αμυντικό με το τουφέκι τον ψάχνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...