adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 θα μας πουνε και με ποιο δαχτυλο θα ξυνομαστε ? και καλα εκανε ας τιμωρηθουν οι χιλιαδες καφροι πρωτα και μετα ας τιμωρηθει κι αυτος οτι κανουν οι πολλοι δηλαδη παιρνει αφεση αμαρτιων
tzinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 οχι δεν ειναι ετσι φιλε μου, ειναι επαγγελματιας αθλητης και ειναι υποχρωμενος να φερεται ως επαγγελματιας και στις αντιξοες συνθηκες. Δεν μπορει να δυσφημει το αθλημα και να κανει αλητειες, ΟΣΟ και αν εχει καποιο δικιο με αυτα που ακουσε. Οσο για τον παναθηναικο ειναι αδυνατο να τιμωρησουν ολους αυτους τους καφρους προσωπικα, η ομαδα ειχε πρωστιμο 21 χιλιαδες ευρω λογω των συνθηματων. Οποτε ας πουμε οτι υπαρχει μια μικρη....ελαχιστη δικαιοσυνη. Αλλα και τι να κανει η ομαδα αν οι καφροι στην κερκιδα αποφασισουν να βρισουν, να παρει μανικες να τους ριχνει νερο?? να σταματησει τον αγωνα και να τους πει περαστε εξω? δεν γινονται αυτα. Στην τελικη καλα κανει και ο αντζας και ο καστιγιο και ο γκουμας και το καθε κωλοπαιδι και δυσφημει το αθλημα, αφου δεν υπαρχουν νομοι και αρμοδιοι να τους εφαρμοσουν. Οταν δεχεσαι τετοιες γελειες δικαιολογιες για τα αυτονοητα τοτε κωλοδαχτυλο και παλι κωλοδαχτυλο μεχρι να σιχαθει ο νρομαλ κοσμος και να σας αφησει μονους σας (που δεν προκειται αλλα λεμε).
KaizerSoze Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 θα μας πουνε και με ποιο δαχτυλο θα ξυνομαστε ? Οικτο αδλεφε. Πες "Σας γαμησε μουνακια ο ΑΝτζας και την σκαπουλαρε", πες "Παρτε τα βαζελακια, γεια σου Βουλη αρχοντα", μην πετας μαλακιες που προφανω ςουτε εσυ πιστευεις(αλλιως δεν θα προσπαθουσες στο υπολοιπο ποστ να δικαιολογησεις την πραξη του,θα θεωρουσες πως δεν εγινε) και που λεει ο Νικολακοπουλος και που ουτε και αυτος πιστευει. Πες "Ετσι σας γαμαει ο Κοκκαλης", μην λες αυτη την πιπα οτι ξινοταν, δεν μιλας σε οπαδικο φορουμ, απλα σε οπαδικο τοπικ. ας τιμωρηθουν οι χιλιαδες καφροι πρωτα και μετα ας τιμωρηθει κι αυτοςοτι κανουν οι πολλοι δηλαδη παιρνει αφεση αμαρτιων Επειδη δεν γινεται να τους πιασουν εναν-εναν, εφαγε 21χιλ. η ΠΑΕ. Και ερωτω. Εγω για τα συνθηματα τιμωρηθηκα σαν Παναθηναικος. Ο Βουλης τιποτα?Ουτε ενα προστιμο?Τιποτα?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Nα έτρωγε πρόστιμο δεν γινόταν.Πολύ απλά γιατί η άσεμνη χειρονομία δεν τιμωρείτε με πρόστιμο.Από τη στιγμή που έκαναν δεκτή την παπαριά των δικηγόρων οτι ξυνότανε δεν μπορούσαν να του ρίξουν πρόστιμο.Ή θα έτρωγε τρείς ή τη μια της κάρτας. Εντάξει η απόφαση είναι γελοία,αλλά σε μια χώρα που στο ποδόσφαιρό της έχουμε δει από ιπτάμενες καρέκλες μέχρι αναπαραστάσεις δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ειρωνικα το ειπα οτι ξυνοταν και οι παικτες ανθρωποι ειναι οι περισσοτεροι στη θεση του καπως θα αντιδρουσαμε οσο αντρικειο ειναι να τα βαζουν 10000 με εναν αλλο τοσο και αυτο που εκανε
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Πόσες φορές σε όλα τα γήπεδα έχουν βρίσει μανάδες κτλ; Πόσοι έχουν απαντήσει με ξύσιμο; Έπρεπε να τιμωρηθεί ο Άντζας; Όλα τα άλλα περί 'Εσείς τότε αυτό και εκεί και το άλλο' είναι λέμε για να λέμε.
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως, ασχέτως με το ότι ο Άντζας όντως ήταν απαράδεκτος και κανονικά πρέπει ο Ολυμπιακός να του βάλει πρόστιμο, έστω και σιωπηρά, πρέπει να ληφθεί υπόψη και το νομικό σκέλος του ζητήματος. Δηλαδή, απ'τη στιγμή που δεν ήταν "εμφανής" η χειρονομία, είναι λίγο δύσκολο να τιμωρηθεί. Γιατί τότε, ο επόμενος που θα βόλευε τα @@ βγαίνοντας απ'το γήπεδο, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με το σκεπτικό ότι κάνει διακριτικά χειρονομία προς το κοινό. Δεν ήταν σαν του Νάβας π.χ., που είχε γυρίσει στους οπαδούς και έκανε κωλοδάχτυλα με απλωμένα χέρια. Το ότι έκανε όντως χειρονομία, είναι προφανές. Είναι όμως προφανές κυρίως γιατί ξέρουμε τις συνθήκες της στιγμής. Αν έβγαινε αλλαγή σε φιλικό κι έκανε το ίδιο, άντε να έπεφτε λίγο δούλεμα, κανείς δε θα θεωρούσε ότι είναι κωλοδάχτυλο. Τέλος πάντων, καλά κάνουμε και είμαστε καχύποπτοι με τόσα που γίνονται, καλά κάνουμε και κατακρίνουμε τον Άντζα, αλλά νομίζω ότι ήταν αναμενόμενη η αθώωση. Πάντως, ο μόνος που θυμάμαι να κράτησε αξιοπρεπή στάση στο δικαστήριο ήταν ο Καρεμπέ. Είχε χάσει τον έλεγχο, πήγε στο δικαστήριο, ομολόγησε, δε θέλησε να αποκαλύψει τι έγινε και δέχτηκε την τιμωρία. Όλοι οι άλλοι αρχίζουν τα καραγκιοζιλίκια στο δικαστήριο.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως, ασχέτως με το ότι ο Άντζας όντως ήταν απαράδεκτος και κανονικά πρέπει ο Ολυμπιακός να του βάλει πρόστιμο, έστω και σιωπηρά, πρέπει να ληφθεί υπόψη και το νομικό σκέλος του ζητήματος. Δηλαδή, απ'τη στιγμή που δεν ήταν "εμφανής" η χειρονομία, είναι λίγο δύσκολο να τιμωρηθεί. Γιατί τότε, ο επόμενος που θα βόλευε τα @@ βγαίνοντας απ'το γήπεδο, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με το σκεπτικό ότι κάνει διακριτικά χειρονομία προς το κοινό. Δεν ήταν σαν του Νάβας π.χ., που είχε γυρίσει στους οπαδούς και έκανε κωλοδάχτυλα με απλωμένα χέρια. Το ότι έκανε όντως χειρονομία, είναι προφανές. Είναι όμως προφανές κυρίως γιατί ξέρουμε τις συνθήκες της στιγμής. Αν έβγαινε αλλαγή σε φιλικό κι έκανε το ίδιο, άντε να έπεφτε λίγο δούλεμα, κανείς δε θα θεωρούσε ότι είναι κωλοδάχτυλο.Τέλος πάντων, καλά κάνουμε και είμαστε καχύποπτοι με τόσα που γίνονται, καλά κάνουμε και κατακρίνουμε τον Άντζα, αλλά νομίζω ότι ήταν αναμενόμενη η αθώωση. Πάντως, ο μόνος που θυμάμαι να κράτησε αξιοπρεπή στάση στο δικαστήριο ήταν ο Καρεμπέ. Είχε χάσει τον έλεγχο, πήγε στο δικαστήριο, ομολόγησε, δε θέλησε να αποκαλύψει τι έγινε και δέχτηκε την τιμωρία. Όλοι οι άλλοι αρχίζουν τα καραγκιοζιλίκια στο δικαστήριο. Α, δλδ μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει αρκει να υπαρχει νομικη αμφιβολια ετσι? Προτινω στον Καραγκουνη στο Καραισκακη να σκασει φαπα στον Αντζα και να πει οτι ηταν ενα κουνουπι και θα τον τσιμπαγε και τοδιωξε
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Α, δλδ μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει αρκει να υπαρχει νομικη αμφιβολια ετσι?Προτινω στον Καραγκουνη στο Καραισκακη να σκασει φαπα στον Αντζα και να πει οτι ηταν ενα κουνουπι και θα τον τσιμπαγε και τοδιωξε Δηλαδή πρώτη φορά ακούς κάτι ανάλογο?Σε αγώνα Ηρακλής-Χαλκηδόνα είχε σκάσει κάθισμα στο κεφάλι του Έμπεντε.Ξέρεις τι είπανε οι δικηγόροι?Οτι το πήρε ο αέρας.Όταν ο Γκούμας είχε πάει καροτσάκι τον διαιτητή καμιά 20 αριά μέτρα θυμάσαι τι είπαν οι δικηγόροι?Οτι έκανε αναπαράσταση της φάσης. Δεν δικαιολογώ την απόφαση για τον Άντζα το ξαναλέω οτι τη θεωρώ γελοία.Αλλά αυτά τα νομικά κολπάκια είναι γνωστά ακόμα και στα πολιτικά δικαστήρια.Από τη στιγμή που δεν ήταν κάτι ολοφάνερο όπως αυτό που είχε κάνει ο Μπούσι πέρυσι ή ο νάβας παλαιότερα είχαν το πάτημα για να το καλύψουν.
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ δεν είπα αυτό. Αλλά, χωρίς να είμαι νομικός, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θεωρείται απείρως προτιμότερο να αθωωθεί ένας ένοχος, παρά να καταδικαστεί ένας αθώος. Εμείς εύκολα καταδικάζουμε (κι εγώ μαζί σας στη συγκεκριμένη περίπτωση), αλλά όταν είσαι δικαστής, η ευθύνη είναι διαφορετική.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ δεν είπα αυτό. Αλλά, χωρίς να είμαι νομικός, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θεωρείται απείρως προτιμότερο να αθωωθεί ένας ένοχος, παρά να καταδικαστεί ένας αθώος. Εμείς εύκολα καταδικάζουμε (κι εγώ μαζί σας στη συγκεκριμένη περίπτωση), αλλά όταν είσαι δικαστής, η ευθύνη είναι διαφορετική. Ευτυχώς, φαντάζεσαι να πήγαινε ισόβια ο κακομοίρης;
KaizerSoze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή πρώτη φορά ακούς κάτι ανάλογο?Σε αγώνα Ηρακλής-Χαλκηδόνα είχε σκάσει κάθισμα στο κεφάλι του Έμπεντε.Ξέρεις τι είπανε οι δικηγόροι?Οτι το πήρε ο αέρας.Όταν ο Γκούμας είχε πάει καροτσάκι τον διαιτητή καμιά 20 αριά μέτρα θυμάσαι τι είπαν οι δικηγόροι?Οτι έκανε αναπαράσταση της φάσης. Δεν δικαιολογώ την απόφαση για τον Άντζα το ξαναλέω οτι τη θεωρώ γελοία.Αλλά αυτά τα νομικά κολπάκια είναι γνωστά ακόμα και στα πολιτικά δικαστήρια.Από τη στιγμή που δεν ήταν κάτι ολοφάνερο όπως αυτό που είχε κάνει ο Μπούσι πέρυσι ή ο νάβας παλαιότερα είχαν το πάτημα για να το καλύψουν. Ρε παιδια, ελεος με αυτη την παπαρια "Ναι μεν αλλα εσεις πριν..." Ολο κατι θα βρισκουμε πριν και δεν θα ξεκιναμε να φτιαξουμε τα πραγματα ποτε γιατι παντα θα εχει κανει κατι ο αλλος πριν 200 χρονια που του το πατσιζουμε τωρα Τεσπα, εγω το καταπινω αυτη την φορα, ας γινουν τα στραβα ματια και ας ελπισουμε ο επομενος να την πληρωσει απείρως προτιμότερο να αθωωθεί ένας ένοχος, παρά να καταδικαστεί ένας αθώος Ρε Φιλιπα, λυπήσου μας, τι νομικα mambo-jambo είναι αυτα? Ειλικρινα πιστευεις οτι μπορει να ξυστηκε εκει περα?Και αντε και το δευτερο ηταν ξυσιμο. Το πρωτο, το ελληνικο κωλοδαχτυλο, τι ηταν?Ειχε κερι στ'αυτι??? Με ακριβως την ιδια λογικη γιατι να τιμωρηθει η φαπα του Ν'Ντογιε στον Αντζα που σου ειπα πριν?
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ευτυχώς, φαντάζεσαι να πήγαινε ισόβια ο κακομοίρης; Συγγνώμη, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις την έννοια της αρχής, δεν μπορώ να το πω πιο απλά. Αν είσαι δικαστής, δε σε νοιάζει το μέγεθος της ποινής, αλλά η σωστή εφαρμογή του νόμου. Αν περιμένουμε από τα δικαστήρια να τιμωρήσουν τέτοιες περιπτώσεις, δε θα γίνει ποτέ. Αποτελεσματική τιμωρία μόνο οι ίδιες οι ομάδες μπορούν να επιβάλλουν στους παίκτες τους. Όπως για παράδειγμα, αν παίζει ο Ολυμπιακός με μια αφρικανική ομάδα και βγει ο Λεμονής με μια μπανανα στη συνέντευξη τύπου, δεν έχει διαπράξει έγκλημα, κανείς δεν μπορεί να τον καταδικάσει. Μόνο ο εργοδότης του να τον απολύσει. Edit: Μα εγώ δεν είπα ότι είναι ξύσιμο. Κωλοδάχτυλο ήταν και μάλιστα δειλό κωλοδάχτυλο. Για τον δικαστή μετράνε οι αποδείξεις όμως, οι ενδείξεις δεν είναι αρκετές.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εμείς που δεν υποστηρίζουμε καμία από τις δύο-τρεις κτλ ομάδες, οπότε το επιχείρημα "ναι, αλλά εσείς..." δεν ισχύει, μπορούμε να φωνάξουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.