Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πεντε χρονια???? δεν τον χαλασε που θα καταστραφει.

Αφεντικό ο ΠΑΟ έχει καταστρέψει αρκετούς παίχτες...άσε και τον Ολυμπιακό να καταστρέψει κανέναν...:?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφεντικό ο ΠΑΟ έχει καταστρέψει αρκετούς παίχτες...άσε και τον Ολυμπιακό να καταστρέψει κανέναν...:?

επι ομπραντοβιτς εποχη? δεν το ειπα ειρωνικα αλλα με αυτον που εχεις για προπονητη αμα δεν παρει πουλο θα τον καταστρεψει. δεν εχω ξανακουσει ποτε για προπονητη που δεν ειναι προπονητης αυτος coach ειναι δεν αναπτυσει παιχτες που να παραγγελνει πιτσες κατα την διαρκεια της προπονησης και να κερναει και τους παιχτες!!!! μπορεις να το φανταστεις αυτο σε μια προπονηση του ομπραντοβιτς?

Δημοσ.

1980, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

1.Εσύ πού ξέρεις τα προσωπικά του Άντζα; Ήσουν παρών, είδες φωτογραφίες, τι;

2.Τι σε ενδιαφέρουν τα προσωπικά του;

3.Νιώθεις πολύ άντρας που σε κάθε post τον αποκαλείς κερατά και αναφέρεσαι στη γυναίκα του;

4.Πώς θα σου φαινόταν να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε μια φήμη εδώ μέσα για τη γυναίκα/μάνα/αδερφή σου και κάθε φορά που γράφεις να σου την θυμίζουμε;

Δημοσ.

Γι'αυτό το λόγο έχουμε τον Σφαιροπουλο αφεντικό... είδες τον Μπουρούση να καεί; Ίσα ίσα που έκανε φοβερή χρονιά πέρσυ και βελτιώθηκε πολύ... οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ο παίχτης έχει μυαλό και δουλέψει μπορεί να πάει μπροστά... αν είναι σαν τον Σόφο προφανώς και θα καταστραφεί όποιον προπονητή και να 'χει...

Δημοσ.
1980, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

1.Εσύ πού ξέρεις τα προσωπικά του Άντζα; Ήσουν παρών, είδες φωτογραφίες, τι;

2.Τι σε ενδιαφέρουν τα προσωπικά του;

3.Νιώθεις πολύ άντρας που σε κάθε post τον αποκαλείς κερατά και αναφέρεσαι στη γυναίκα του;

4.Πώς θα σου φαινόταν να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε μια φήμη εδώ μέσα για τη γυναίκα/μάνα/αδερφή σου και κάθε φορά που γράφεις να σου την θυμίζουμε;

εισαι στο παρα πεντε να ξεπερασεις την λεπτη γραμμη.

1. δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου εχω μαθει απο ατομα που εχουν να κανουν με τα εσωτερικα του γαβρου. Επισης μου το απεδειξε ο ιδιος οταν αυτοεξοριστικε στην ξανθη μεχρι να φυγει ο γεωργατος με τον ανατολακη και μετα επεστρεψε.

2. Δεν αντεχω τους τσαμπα μαγκες που καβαλανε καποιον που εχει φαει ξυλο πριν στην φυσουνα.

3. Δεν νοιωθω τιποτα καταγραφω την πραγματικοτητα.

4. Καντο σε παρακαλω και σε μιαμιση μερα θα σε περιμενω κατω απο το σπιτι σου με εναν λοστο.

Δημοσ.

καλα τι σχεση εχει το ποδοσφαιρο με το τι εκανε η γυναικα του παικτη ή αν ο θειος του ειναι γκει ή αν η γιαγια του εχει στραβη μυτη

τι μαλακιες ειναι αυτες ?

αυτο που εχει πειραξει πολυ ειναι αυτο μαλλον

11b.jpg

Δημοσ.
καλα τι σχεση εχει το ποδοσφαιρο με το τι εκανε η γυναικα του παικτη ή αν ο θειος του ειναι γκει ή αν η γιαγια του εχει στραβη μυτη

τι μαλακιες ειναι αυτες ?

αυτο που εχει πειραξει πολυ ειναι αυτο μαλλον

11b.jpg

κατι ειχε προηγηθει πριν απο αυτο για να καθετε ο αλλος να τον καβαλαει αυτο εχει πειραξει.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι ο κερατας καμοια αρωστια η κανα κακουργημα?? ελεος δηλαδη, τι νομιζετε οτι ειστε τοσο υπερανο απο τον κερατα τον αντζα?? δεν εχετε κανει καμια ατιμια στην ζωη σας, η σας εχουν κανει??? τι ειστε εσεις οι αναμρτητοι αγιοι (ασε που το αμρτημα το εκανε η γυναικα θεωρητικα)??

εχετε λυσαξει τοσες μερες με το ποσο δειλος, υπουλος, πουστρακος, κερατας ειναι ο αντζας, λες και ολοι εσεις που τα τσαμπουνατε εισαστε πιο μαγκες. λες και 10.000 κοσμος να φωναζει σε ενα ποδοσφαιριστη ειναι μαγκια, η το να βγενεις σε ενα ταδε φορουμ και να λες ολη την ωρα για τον πουστρακο τον αντζα ειναι μαγκια. λες και ξερετε τι ακριβος εγινε στην περιπτωση του. ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει εδω μεσα, οτι λετε ειναι εικασιες, αλλα και αληθειες να ειναι δεν σας κανει μαγκες να το τονιζετε και να πετατε αυτα τα σχολια. Ασχοληθειτε με την ομαδα σας και τα δικα σας καλοπαιδα και παρατηστε την καινουρια καραμελα για τον αντζα. Ο αντζας παιζει μπαλα σε ποδοσφαιρικη ομαδα οχι σε swing hoysewife exchange party. Αν εσεις ασχολειστε μονο με τα πρωσοπικα του τοτε μαλλον θελετε να παρετε μερος στο παρτακι αυτο γιατι προφανος η μπαλα δεν σας νοιαζει! Το οτι ηταν κορυφαιος στο παιχνιδι με ολα αυτα που ακουγε για μενα τον κανει 10 φορες ποιο μαγκα απο ολους σας! Και στην τελικη μεσα στην εδρα σας εκανε κωλοδαχτυλο, αφου ειστε τοσο μαγκες οι βαζελοι και τηρητε τα ηθη και τις αξιες για δε μπουκαρατε να τον λυντσαρετε? περιμανετε να ξεσπασετε μετα στο ιντερνετ? ολοι τσαμπα μαγκες ειναι που συμετεχουν σε αυτη τη συζητηση

δεν περναμε σε κανα αλλο θεμα? το κουρασατε

Δημοσ.

1. δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου εχω μαθει απο ατομα που εχουν να κανουν με τα εσωτερικα του γαβρου. Επισης μου το απεδειξε ο ιδιος οταν αυτοεξοριστικε στην ξανθη μεχρι να φυγει ο γεωργατος με τον ανατολακη και μετα επεστρεψε.

Α, δηλαδή τα άκουσες από κάποιον που έχει κάποια σχέση και τα άκουσε από κάποιον άλλο κτλ. Κλασική περίπτωση επιβεβαιωμένης πληροφορίας. Και έστω ότι είναι, θεωρείς ότι σε τιμά το γεγονός ότι φροντίζεις να το διαδίδεις σε τακτά χρονικά διαστήματα;

3. Δεν νοιωθω τιποτα καταγραφω την πραγματικοτητα.

Την πραγματικότητα που δεν έχεις διασταυρώσει. Και ξανα, έστω ότι την έχεις διασταυρώσει, πιστεύεις ότι το να αναφέρεις συνεχώς ένα γεγονός σαν αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι αγάπη για την αλήθεια και την καταγραφή της πραγματικότητας;

4. Καντο σε παρακαλω και σε μιαμιση μερα θα σε περιμενω κατω απο το σπιτι σου με εναν λοστο.

Άρα, αν αύριο σε σπάσει στο ξύλο με λοστό ο Άντζας θα το θεωρήσεις απολύτως φυσιολογικό και δικαιολογημένο, έτσι; Γιατί αυτό ακριβώς αυτό που περιέγραψα κάνεις κι εσύ.

Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει να βριστούμε, απλώς θεωρώ αχαρακτήριστο αυτό που κάνεις (εσύ και αρκετοί άλλοι), με ενοχλεί και προσπαθώ να σε κάνω να σκεφτείς αν θα το έβρισκες σωστό να το κάνουν σ'εσένα.

Δημοσ.

O Γκερσον πριν ερθει στον Ολυμπιακο αν δεν κανω λαθος τον ειχε 4-1 τον ομπραντοβιτς και περυσι ειχε ο ομπραντοβιτς 2 νικες παραπανω. Αμα λοιπον ενας προπονητης που τον εχει κερδισει τοσες φορες και ακομα προηγειται, καταστρεφει παιχτες, τοτε τι να πω. Επισης δεν χρειαζεται να πω για τους παιχτες που εχουν φυγει απο ομαδα του Γκερσον και εχουν παει στο ΝΒΑ (Προχειρα να πω Παρκερ, Γιασικεβιτσιους). Η μηπως δεν ειναι κομματι της αναδειξης τους ο Γκερσον?

Οτι μλκια θες, απο βαζελο την ακους. Βγαζουν προπονητη με 3 ευρωλιγκες κερδισμενες αχρηστο επειδη εχει διαφορετικη φιλοσοφια απο τον δικο τους ακομα πιο πετυχημενο προπονητη. Δεν λεω οτι ειναι καλυτερος του Ομπραντοβιτς αλλα οχι οτι κατασρεφει και παιχτες. Έλεος.

Αλλα νταξει, εγω την απαντηση σου στα περι αυτοκρατοριας που μου εδωσες την εχω αποθηκευσει σε ενα ομορφο txt. Θα ερθει συντομα ο καιρος που θα την βαλω υπογραφη ;-)

Δημοσ.

μα ο αντζας ειναι πουστρακος και τσαμπα μαγκας. Και δεν μας εχει πειραξει που εδινε τσιμπουκια στον κυριακο, αλλα τωρα μας εποιασε μια περιεργη διαθεση να του θμισουμε οτι ειναι κερατας, γιατι αφου εχουμε στοιχεια, να μην το φωναξουμε. δικαιολογουνται τα παιδια ρε να ειναι τσαντισμενα που τους πειραξε τον σωτηρακι αλλα ο αντζας ειναι δειλος που απαντησε στα βρισιδια.

Ο παραλογισμος ο ιδιος δηλαδη. αν απαντησει ο αντζας εινα δειλος και πουστης, αλλα οι βαζελοι που του την φυλουσανε και τον βριζανε τοσο υπουλα και πρωσοπικα ειναι μαγκες

Δημοσ.

το να κοροιδευεις καποιον που εχει ενα προσωπικο προβλημα πχ προβλημα με την οικογενεια του ,πεθανε ο πατερας του ή το παιδι του ή οτιδηποτε αλλο για να μπορεσεις να τον νικησεις ειναι τουλαχιστον συμπεριφορα αδερφης

και το οτι βαλανε ενα προστιμο στην παε δε σημαινει οτι τιμωρηθηκε κανενας απο τους καφρους

Δημοσ.

μα οχι αυτοι αισθανονται τωρα οτι πληρωσανε το τιμημα, τιμωρηθηκανε με προστιμο. Και λενε εμεις κυριοι τιμωρηθηκαμε, ο βουλης γιατι την γλυτωσε? Ριξε τρεις αγωνιστηκες κλειστο το γηπεδο και 100 χιλιαρικα για δυσφημηση του αθληματος να πω οτι τιμωρηθηκατε που ακουγε ολη η ελλαδα αυτα τα συνθηματα. Και μετα ελα να μου πεις οτι για να υπαρχει δικαιοσυνη πρεπει και ο αντζας να φαει 3 αγωνιστικες. Και οι δυο πηρανε γελειες τιμωριες, οποτε μην το περνατε ως επιχειρημα οτι εσεις τιμωρηθηκατε (γιατι γραφτηκε και αυτο) και εμεις την σκαπουλαραμε. Και για να ημαστε εξηγημενοι, μακαρι και οι δυο να τιμωριοντουσαν παραδειγματικα

αν δεν κανω λαθος το παιδι του πετρου εχει σοβαρο προβλημα υγιεας και συχνα το πετανε και αυτο στα συνθηματα τους, η με τους γονεις του καστιγιο. Και μετα τους πειραζει που ειναι κερατας ο αντζας και το τονιζουν σαν ελατωμα και ντροπη του, ενω ηθικα ειναι καλυμενοι απο την ομαδα και τους αποδους τους λολ καραλολ

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα το χεσατε...το λιωσατε...

Καταρχην η υποθεση με τον αντζα καταντησε βαρετη.. Ο.κ. τα εκανε τα δαχτυλα..Φυσικα και να τιμωρηθει... Σας ρωταω, αν ηταν απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα θα ειχε τιμωρηθει??

Ρε ετσι που το κανει, ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο ο οποιοσδηποτε δικηγορος με iq μπιφτεκιου να πει οτι ξυστικε....δλδ εσεις ξυνεστε μονο με 1 δαχτυλο??

Ρε εδω πεταξανε καρεκλες απο την κερκιδα και βρηκαν τον εμπεντε και εσεις μου λετε για το ξυσιμο?? Εδω ο ναβας εκανε προσωπικα δαχτυλα σε καθε φιλαθλο και ο μπουσι επρεπε να αποβληθει απο το πρωταθλημα και ασχοληστε με αυτα???

Οσο για τον φιλο τον 1980, φιλε το εβρασες με τον κερατα.. μια χαρα στα ειπε ο φιλιπας, λες και την πηρες εσυ την γυναικα του ανθρωπου και μιλας..

Μην σχολιασω με τον λοστο, με τα χερακια δεν μπορεις ετσι??

Παρε αγορι μου μαθηματα οπαδου απο μερικους σωστους εδω μεσα εκατερωθεν στρατοπεδον και κοψε το...ξυσιμο...

Αιντε ψευτομαγκες του πληκτρολογιου γραφετε οτι σας κλασει..

+1 απο μενα... οποιος ειναι μαγκας να κανει προσωπικες απειλες που δεν εχουν σχεση με την αποδοση/ταλεντο κλπ να της κανει face to face οχι πισω απο την οθονιτσα... Οσο για τον λοστο....σημωσε....

Δημοσ.

ρε vlach και εσυ τσαμπα μαγκας μας το παιζεις??

αφου εισαι ιταλια ρε συ, τι σιμωσε του λες? πρεπει να τον τσαντισεις πολυυυυυυυ για να ερθε μεχρι εκει για να σε δειρει! :-P

οσο για το αν εκανε οντως κωλοδαχτυλο, νομιζο ολοι το παραδεχονται, δεν ειναι εκει το θεμα μας. Το θεμα ειναι οτι μερικοι εδω μεσα εχουν βρει εξυπνο για 10 μερες να πετανε μυνηματα για τα κερατα του αντζα λες και τους ανυψωνει που το λενε αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...