1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 προσπαθουν οι ανθρωποι να παιξουν χωρις στρες και οι εφημεριδες κανουν τις μαλακιες τους παλι προβλεπω να τους κρεμανε παλι αμα στραβωσει η βραδια. δημιουργουν πιεση επιτηδες για να γινετε μανουρα .αυτα τα καρναβαλια φταινε για ολα.
FilipposMD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ΦΩΣ: Με πείσμα και σκληρή δουλειά, ο Σόφο έπεσε στα 167 κιλά!!! Δηλαδή πόσα ήταν ρε παιδιά; Άντε, ακόμα καμιά 30αριά του έμειναν να χάσει...
nikos_lef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια θεωρητικα παιζουμε το ποιο ευκολο ματς απο ολα (χωρις κοσμο βεβαια..) με την 3η σε δυναμικοτητα (γκρουπ..) με μικρη πειρα στο τσου λου.... Τι περιμενατε να γραφουν.... Οτι το x θα ειναι επιτυχεια....
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ΦΩΣ: Με πείσμα και σκληρή δουλειά, ο Σόφο έπεσε στα 167 κιλά!!! Δηλαδή πόσα ήταν ρε παιδιά; Άντε, ακόμα καμιά 30αριά του έμειναν να χάσει... Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Στην πρώτη της ομάδας ήταν 190. Γιατρός είσαι, ξέρεις αν γίνεται ή όχι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Στην πρώτη της ομάδας ήταν 190. Γιατρός είσαι, ξέρεις αν γίνεται ή όχι. Θεωρητικα γινεται με μια εντατικη χημικη διαιτα σε συνδυασμο με γυμναστικη. Βεβαια το θεμα ειναι οτι με αυτο το τροπο αν δεν ακολουθησει συγκεκριμενη διαιτα και τροπο ζωης πολυ ευκολα μπορει να τα ξαναπαρει...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια θεωρητικα παιζουμε το ποιο ευκολο ματς απο ολα (χωρις κοσμο βεβαια..) με την 3η σε δυναμικοτητα (γκρουπ..) με μικρη πειρα στο τσου λου....Τι περιμενατε να γραφουν.... Οτι το x θα ειναι επιτυχεια.... Από το να γράψουν οτι το χ θα είναι επιτυχία μέχρι το να παρουσιάζουν τη νίκη σαν εύκολη υπόθεση,σαν κάτι το βέβαιο και την Λάτσιο σαν ομάδα της πλάκας υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Σε σύγκριση με τα μάτς με Ρεάλ και Βέρντερ αυτό είναι το πιο εύκολο.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι και εύκολο.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρητικα γινεται με μια εντατικη χημικη διαιτα σε συνδυασμο με γυμναστικη. Βεβαια το θεμα ειναι οτι με αυτο το τροπο αν δεν ακολουθησει συγκεκριμενη διαιτα και τροπο ζωης πολυ ευκολα μπορει να τα ξαναπαρει... Η χημική δίαιτα δεν είναι και ότι καλύτερο, πόσο μάλλον για έναν αθλητή που ταυτόχρονα γυμνάζεται. Ρε συ, τον έχω γνωρίσει το προπονητή του Ζαμπιδη, προπονούνταν ο Ζαμπίδης στο γυμναστήριο κοντά στην Πλατεία Νέας Κηφισσιάς. Ο άνθρωπος προπονητής είναι, ούτε γυμναστής ούτε διαιτολόγος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Η χημική δίαιτα δεν είναι και ότι καλύτερο, πόσο μάλλον για έναν αθλητή που ταυτόχρονα γυμνάζεται. Ρε συ, τον έχω γνωρίσει το προπονητή του Ζαμπιδη, προπονούνταν ο Ζαμπίδης στο γυμναστήριο κοντά στην Πλατεία Νέας Κηφισσιάς. Ο άνθρωπος προπονητής είναι, ούτε γυμναστής ούτε διαιτολόγος. Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο και καταπονει σε μεγαλο βαθμο τον οργανισμο ενος ανθρωπου. Οσον αφορα τον προπονητη του Ζαμπιδη δεν τον ξερω αλλα το οτι δεν ειναι διαιτολογος δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εφαρμοσει το προγραμμα ενος διαιτητολογου σε συνδυασμο με τη καταλληλη ασκηση!
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε σου ξαναλέω, προπονητής kickboxing είναι ο άνθρωπος. Και ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει και πτυχία για αυτό το πράγμα, αλλά η ομοιότητα του με το Θωμά Μητρόπουλο όσο να 'ναι δε προδιαθέτει.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε σου ξαναλέω, προπονητής kickboxing είναι ο άνθρωπος. Και ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει και πτυχία για αυτό το πράγμα, αλλά η ομοιότητα του με το Θωμά Μητρόπουλο όσο να 'ναι δε προδιαθέτει. Βρε σε πιστευω αλλα σου ξαναλεω και εγω οτι μπορει να εχουν παει τον αθλητη σε διαιτητολογο,αυτος να του εχει φτιαξει ενα προγραμμα και μετα να βαλανε τον γυμναστη να επβλεπει την εφαρμογη του! Υ.Γ Το σχολιο για τον Θωμα Μητροπουλο ολα τα λεφτα!
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Κάπου διάβασα πάντως ότι την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη σε ταβέρνα. Για τον προπονητή, δε φταίω εγώ, αυτός φταίει που του μοιάζει πιο πολύ απ' ότι του μοιάζει ο Βίκτωρας.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ελα ρε κακοηθη...μπορει η ταβερνα να ηταν για χορτοφαγους!!!
Bougas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια υπαρχει κανα site να δουμε τον αγωνα το βραδι?
Droidlock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ιστοσελιδα δεν νομιζω να υπαρχει αλλα μεσω του Sopcast ισως το δουμε. Αν ξερει κανεις ας ενημερωσει.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για το sopcast δοκιμαστε τα ακολουθα λινκ την ωρα του αγωνα... sop://broker.sopcast.com:3912/9456 sop://211.152.34.35:3912/10505
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.