Bougas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 για ολα φταιει μονο ενας.ο τακης λεμονης.ναι αυτος. ας παρουμε τον φρανκ ραικαρντ, η κουπα θα ερθει φετος στο λιμανι. αμα βαλει και στο κεντρο τον γιανουλη φακινο με τον παπαδοπουλο στην αμυνα,ποιος μας πιανει μετα! η ομαδα ειναι απιστευτη,ο προεδρος επισης.στην αμυνα με ντομι ζεβλακοφ σεζαρ,δεν πιανωμαστε λεμε! και απο διηκητικο συμβουλειο,μιλαμε δεν παιζωμαστε.ξερετε τι κυρος αποκτας στην ευρωπη,οταν ακουγετε το ονομα σπυρος παπαδοπουλος? ολα πανε μια χαρα.το μονο που μας λειπει ειναι ενας μεγαλος προπονητης,να παιξει με 4-2-4 μεσα στο μπερναμπεου,και να κατακτησουμε την ευρωπη! α ρε λεμονη....
adi32 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 εχεις βαλει τη γραμμη οχι λιγο, αλλα πολυ στραβα αν δε φταει ο Λεμονης ποιος φταει? με αυτο το συστημα που παιζει δεν καταφερε να κερδισει οχι μονο τη Λατσιο και τον Παο αλλα και τη Λιβαδεια τον Ιωνικο τον Πανιωνιο .... δε νομιζω αυτοι να ειχαν καλυτερους παικτες
Bougas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια.χαλαρωστε λιγακι.για την λατσιο μιλαμε,οχι για τον αστερα γλυφαδας. απο ποτε γιναμε καλυτεροι απο τους ιταλους? τι θεση θα διεκδικουσε ο ολυμπιακος στο καμπιονατο?θα ηταν στην 12αδα? αν εξαιρεσετε γκαλετι - λουα λουα - αντζα - λεντεσμα,ποιους αλλους παιχτες εχετε στην ομαδα σας? τον τζολε? τον παντο? τον ροντριγκο αρτσουμπι? τον νουνιες?(σιγα τον παιχτη.σαν αυτον υπαρχουν αλλοι 1000 στην αργεντινη). πρεπει να κανετε υπομονη,1-2 χρονια,ωστε η ομαδα να κανει και παλι εναν κορμο 5-6 παιχτων ενδεκαδας,και να κανετε 2-3 μεταγραφες καθε σεζον.ετσι φτιαχνωνται οι ομαδες,και οχι μεσα σε ενα σαββατοκυριακο και στα καπακια πορεια στους '4'. δεν μπορειται απο τη μια να λετε,παμε να φτιαξουμε μια νεα ομαδα για την επομενη δεκαετια,και την ιδια στιγμη να θελετε να πατε και στον τελικο του τσαμπιονς λιγκ. ας κανετε πρωτα ομαδα,και μετα βλεπουμε και για τα υπολοιπα. εδω ομαδες σαν την μαντσεστερ,που επιχειρησε ανανεωση πριν 3 χρονια (κλεμπερσον,ροναλντο,φλετσερ,ριτσαρσον,μπραουν,οσει κ.α.),για 2 σεζον βγηκε 4η και αποκλειστηκε απο κοπενχαγη σπορτινγκ και λιλ. και σας φταιει για ολα ο λεμονης.ο λεμονης κανει το κουμαντο στην ομαδα?ο λεμονης κατεβαζει ενδεκαδα η ο πετρος ο κοκκαλης και ο ιβιτς?ο λεμονης εκανε καμοια μεταγραφη?αν επαιζε με 4-4-2 επιθετικα και ετρωγε 2 ο ολυμπιακος,τι θα λεγατε μετα?(τοσα χρονια αυτο λεγατε οταν τρωγατε 7αρες),οτι κατεβηκαμε να παιξουμε επιθετικα και δεν προσεχαμε την αμυνα. ΥΓ.ποιος ειπε στον κυριο ιβιτς οτι ο τεχνικος διευθηντης μιας ομαδας εχει το δικαιωμα να σχολιαζει της ....επιλογες ενος προπονητη?γιατι εγω ξερω οτι η δουλεια του τεχνικου διευθηντη ειναι αλλη. ΥΓ2.ποιος εχει δωσει το δικαιωμα στον κυριο θεωδοριδη να βγαινει και να θαβει δημοσιως τον προπονητη της ομαδας? ΥΓ3.ποιος νωμιζει οτι ειναι ο κυριος παπαδοπουλος και βγαινει στο ματζικ και κανει τα παραπονα του για τις επιλογες του κυριου λεμονη?ποιος του εχει πει οτι επειδη ειναι στο συμβουλειο της ομαδας,εχει δικαιωμα να σχολιαζει τον προπονητη της ομαδας και να τον ξεφτιλιζει?ποιος του εχει δωσει αυτο το δικαιωμα?ποτε εμαθε απο ποδοσφαιρο ο κυριος και δεν το ξεραμε?εχει παιξει σε ομαδα και ξερει?η εχει σπουδασει προπονητικη?αν ειναι ετσι,ζηταω ταπεινα συγνωμη. ΥΓ4.αν φυγει ο λεμονης,ποιον θα θελατε στην θεση του? ΥΓ5.αλλα θα μου πειτε,εδω περυσι ο κοσμος του ολυμπιακου εβριζε μια ολοκληρη σεζον καθε κυριακη τον τζορτζεβιτς,την συγχρωνη ιστορια την ομαδας.θα σεβαστουνε τον λεμονη?
adi32 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 συγγνωμη παλια δεν ησουν Ολυμπιακος ? γιατι τωρα βλεπω κατι "πρεπει να κανετε υπομονη,1-2 χρονια,ωστε η ομαδα να κανει και παλι εναν κορμο 5-6 παιχτων ενδεκαδας,και να κανετε 2-3 μεταγραφες" "(τοσα χρονια αυτο λεγατε οταν τρωγατε 7αρες)" να φυγει και να ερθει ενας ξενος προπονητης καταλληλος για CL δε νομιζω οτι ο λεμονης ειναι προπονητης με μια θητεια στη Λειβαδεια Πως θα σου φαινοταν αν αντι για παικτες τυπου Ριβαλντο Γκαλετι Καρεμπε παιρναμε καποιους μαθητες απο Γυμνασιο ? ειναι μεγαλο λαθος να υποβαθμιζουμε το ρολο του προπονητη σε μια ομαδα Παλια δε μας εκανε ο Μπαγεβιτς γιατι ηταν λιγος για Ευρωπη και καταληξαμε στον σερ Τακη
Bougas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 να φυγει και να ερθει ενας ξενος προπονητης καταλληλος για CL δε νομιζω οτι ο λεμονης ειναι προπονητης με μια θητεια στη Λειβαδεια οπως ο φαμπιο καπελο στην ρεαλ δηλαδη? ο σερ αλεξ,που εκανε 7 χρονια να τερματισει στην 6αδα του πρωταθληματος τα πρωτα χρονια,πιο το βιογραφικο του πριν παει στην μαντσεστερ? εγω φιλε μου,ειμαι υπερ του να κρατησουμε εναν προπονητη νεο-φιλοδοξο-ελληνα-με ορεξη για δουλεια,ειτε ειναι ο λεμονης,ειτε οποιοδηποτε αλλος.αλλα να τον αφησουμε για πολλα χρονια,να κανει την δουλεια του,οπως ο σερ αλεξ,ο βενγκερ,ο λε γκουεν και τοσοι αλλοι. να δημιουργηθει μια ομαδα,με ενα συγκεκριμενο συστημα,με εναν συγκεκριμενο κορμο οπως υπηρχε τοσα χρονια,και να μπαινουν και παιδια απο τις ακαδημιες οπως ολες οι μεγαλες ομαδες του εξωτερικου. αυτες οι ομαδες μου αρεσουν εμενα,και οχι οι ομαδες που σε καθε στραβο αποτελεσμα αλλαζουν προπονητη και 15 παιχτες. θα φυγει ο λεμονης,ωραια.ποιος θα ερθει? ο λε γκουεν? αστο γιατι ηθελε 40 εκατ. για μεταγραφες. και οποιος και να ερθει,αντε παλι αλλαγη συστηματος,4-4-2 , 5-3-2, 4-3-3,ο αρτσουμπι απο αριστερα να παει δεξια,ο γκαλετι απο δεξι εξτρεμ να παει στα χαφ,ο ντομι απο αριστερος να παει καντρο αμυνας,και τοσες αλλαγες (αναλογα με την φιλοσοφια του καθε προπονητη),που μονο καλο δεν κανουν σε μια ομαδα. ΥΓ.φιλε adi,ολυμπιακος ημουνα (και ειμαι),αλλα εχω κοψει να φανατιζωμαι,να τσαντιζωμαι,να πηγαινω γυπεδο,και βλεπω παιχνιδι σπανια,εδω και 2 χρονια. δεν ασχολουμε μονο με το ποδοσφαιρο για τους εξις λογους: 1)για ολα αυτα περι αλλαγης παιχτων και προπονητων καθε χρονο,και το καινουριο ξεκινημα καθε καλοκαιρι και χριστουγενα. 2)για το επιπεδο των φιλαθλων μας,που το μονο που ξερουν ειναι στα 100 παιχνιδια,να νικανε στα 99,9. (και το εχουν μονο οι ολυμπιακοι αυτο,και λυπαμε που το λεω). 3)γιατι δεν μπορεσα ποτε να δω αυτο που ειδα πριν 4 χρονια στο ανφιλντ. λιβερπουλ-μαντεστερ 0-4 και ολη η εξεδρα να χειροκροταει τις 2 ομαδες,και να τραδουδαει you'll never walk alone. 4)και γιατι σιχαθηκα αυτο το <<επειδη περυσι και προπερσι δεν πηγαμε καλα στην ευρωπη,φετος ειμαστε αναγκασμενοι να το παρουμε>>.ενταξει μωρε,ποια ειναι η βερντερ?η ρεαλ?η μαντσεστερ?η πορτο? στο χερι μας ειναι! με αυτα τα μυαλα και με αυτην την ψυχολογικη πιεση ξεκιναγαμε καθε χρονο,και μολις στην 2η αγωνιστικη τρωγαμε τα μουτρα μας.και οι κολοφυλλαδες απο πισω να θαβουνε,και εμεις να τσιμπαμε με αυτα που γραφουνε. ΥΓ.ξερεις φιλε adi γιατι το ποδοσφαιρο δεν θα παει ποτε μπροστα στην ελλαδα?γιατι υπαρχουν οι δημοσιογραφοι.γραφουν την μαλακια τους,θαβουνε τους νεους προπονητες,θαβουνε τα ταλεντα μας,γελιοποιουν τις ομαδες με το παραμικρο,και εμεις αγοραζουμε τις κολοφυλλαδες και τσιμπαμε. σε αντιθεση με το μπασκετ το πολο και το βολευ,που δεν ασχολειται κανεις,και οι ομαδες μας διαπρεπουν σε ελλαδα και ευρωπη. γι'αυτο και εγω,αποφασισα να ασχολειθω αποκλειστηκα ΜΟΝΟ με αυτα τα αθληματα.
vlachaquito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια.χαλαρωστε λιγακι.για την λατσιο μιλαμε,οχι για τον αστερα γλυφαδας.απο ποτε γιναμε καλυτεροι απο τους ιταλους? τι θεση θα διεκδικουσε ο ολυμπιακος στο καμπιονατο?θα ηταν στην 12αδα? Μα αυτο λεμε, για την λατσιο μια ομαδα μετριοτατη που ειναι στο χερι σου.. δεν σου μιλησα για μιλαν-ρομα-ιντερ-γιουβε που θα σε κανουν τσοντα αλλα για μια ομαδα που ο πιο γνωστος της παιχτης ειναι ο...σκοπιανος παντεφ και με τερματοφυλακα τον...πατερα μου....
Panahs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τέλος ο Μουρίνιο από την Τσέλσι! Αυτό περίμενε ο Κώκαλης! Η θέση του Τάκαρου είναι πιο ασταθής από ποτεεεεεεεεεεεε....
FilipposMD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα μωρέ, τον αποτυχημένο, ούτε τη Ρόζενμποργκ δεν μπορεί να πάρει στην έδρα του! Εμείς θέλουμε προπονητή που να μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη!
vlachaquito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αυτοι που εδιωξαν τον ριβαλντο, το απιστευτο γκολ που μολις εβαλε το ειδαν??? Αυτος και στα 50 του μια χαρα θα ειναι για ελλαδα... ο ριμπο ριμπο, ο ριμπο ριμπο
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αν μενουμε σε γηρατεια τυπου ριμπο και κοβασεβιτς δεν προκειται να δουμε προκοπη ποτε για Ελλαδα καλος ειναι αλλα δε θελουμε να μεινουμε μονο στην Ελλαδα μια ζωη
george-7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια αυτη τη στιγμη εχουμε το καλυτερο ροστερ που ειχαμε ποτε...αν ειχαμε εναν καλο προπονητη θα ημασταν χαλαρα αητητοι στην ελλαδα..και ειμαι συγουρος οτι θα προχωρουσαμε στην ευρωπη...ειμαι κλασικος γαυρος που μεμψοιμοιρει(δεν ξερω αν το γραφω και σωστα..),αλλα οταν εισαι η μοναδικη ομαδα που κανει ολη και ολη μια αλλαγη και αυτη στο 80....αντε γεια....μονο αυτο εχω να πω...για αυτο οσο ειναι καιρος να την κανει ο τακης..αργοτερα θα ειναι πολυ χειροτερα...φετος εχουμε τα φοντα να φτιαξουμε μεγαλη ομαδα..αλλα αν ο καπετανιος δεν τραβαει τοτε χανεται και το κινητρο των παιχτων και θα αποδειχτει αυτο στη συνεχεια(ερχονται δυσκολες μερες..οφη,βερντερ,αρης,ρεαλ) και μετα αντιο ζωη....
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι ευκαιρία και για τις δύο ομάδες... τράμπα Μουρίνιο - Λεμονή με την Τσέλσι... :-P
vlachaquito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αν μενουμε σε γηρατεια τυπου ριμπο και κοβασεβιτς δεν προκειται να δουμε προκοπη ποτε για Ελλαδα καλος ειναι αλλα δε θελουμε να μεινουμε μονο στην Ελλαδα μια ζωη αλλα τα γηρατεια ριμπο και αλλο του κοβασεβιτς...
tzinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 διαφονο, διαλεξαμε (κατα καποιον τροπο) να προχορησουμε χωρις τον ριμπο και να κανουμε ανανεωση, δεν θα κοιταμε πισω. Και σιγα την γκολαρα ρε μαν, ενταξει ενα ομορφο γυριστο σουτακι ηταν δεν εκανε δα και τριπλο σλαλομ με αρασε και πιρουετες. Σιγουρα δεν το ξεχασε το τοπι και θα βοηθησει την αεκ οσο αντεχει αλλα στο τσου λου ειδαμε οτι δεν εκανε τιποτα. Αμα πεζαμε και εμεις με σαλτσμπουργκ, αρτμεντια και σοσο θα βγαζαμε ματια. Το οτι δεν εχει κανενα επιθετικο χαφ βεβαια η ομαδα ειναι μαλακια του ηλιθιου που εχουμε στον παγκο, και οχι οτι εφυγε ο ριμπο. Υπαρχουν απειρα παιχτακια, λεφτα επισης, αλλα δεν πηρανε κανενα, ακομα και τον λεοζινιο τον διωξανε και σπαστε πλακα που θα παει καλα στον οφη. Και τελος ο σιρ τακις εχει κανει συνθημα του "ο ολυμπιακος πανω απο ολα" ομως πεζει συντηριτικα για να μην γινει καμια ητα και τον κραξουνε και απολυθει. Οποτε εκτος απο ηλιθιος ειναι και ψευτης και επικυνδηνος, δεν τον νοιαζει ο ολυμπιακος αλλα το να κρατησει την θεση του και τα αποτελεσμετα τα βλεπουμε. Ακομα και με τις ισοπαλιες η θεση του αντεχει, αλλα αμα εχανε απο παο και λατσιο τωρα θα εστελνε συστατικες επιστολες στην βεροια μπας και τον παρουν. παιδια φοβερη μερα για το ελληνικο ποδοσφαιρο, λαρισα, αεκ, πανιωνιος, αλλα ενταξει μην το παρακανουμε, να φαει καμια 4ρα απο τους ανυπαρκτυους ο βαζελος χεχε. Θα παρει και ο αρης ενα χηναρι, καλα δεν ειναι?? πανιωνιο δειχνει το γαλλικο σπορτ+, 0-2 στο 80!!
vlachaquito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια φοβερη μερα για το ελληνικο ποδοσφαιρο, λαρισα, αεκ, πανιωνιος, αλλα ενταξει μην το παρακανουμε, να φαει καμια 4ρα απο τους ανυπαρκτυους ο βαζελος χεχε. Θα παρει και ο αρης ενα χηναρι, καλα δεν ειναι?? πανιωνιο δειχνει το γαλλικο σπορτ+, 0-2 στο 80!! sport+?? δεν μου τα εχεις πει αυτα ελα χαλαρα και ο βαζελος μια νικη, την εχει δικια του...αδειο γηπεδο βλεπω, χαλαρα...παμε παο παμεεεεεεεεεε (παιδια, κερδιστε αλλα να κουραστειτε σημερα, μετα εχει εργοτελαρα χαχαχαχ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.