InsertCoinToJoi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ειναι λιγος ο Sir.... Πολυ λιγος! τον βαρεθηκα... αμυνα ενα ημιχρονο λες και ειμαστε Ατρομητος! να τον χαιρομαστε!
Gabriel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μαύρα χάλια σήμερα... Πάλι καλά που πήραμε ισοπαλία,δε την αξίζαμε ούτε αυτή.Νομίζω πώς το μυαλό των παικτών ήταν στο παιχνίδι με τη βέρντερ,που δυστυχώς θα τη πετύχουμε σε φούλ φόρμα... Άσχετο πάντως αλλά ο φουκαράς ο Παπαδόπουλος εκτέθηκε πολλάκις από τον Λούα Λούα. Ωραίο το δεξί μπάκ του Άρη,ο Νέτο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ελα ρε φιλε αυτη η ομαδουλα με τα Ερυθρολευκα ηταν ο Ολυμπιακος; Εγω παλι νομιζα οτι ηταν το Αιγαλεω...μονο το Αιγαλεω θα επαιζε τοσο κλειστα και τοσο χεσμενα με τον Αρουλη. Υ.Γ 1 Μπραβο Λεμονη...κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να δικαιωσεις τους επικριτες σου. Υ.Γ 2 Χορηγο Pampers εχουμε φετος;Αν οχι κακιστα.
tzinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 τωρα τι να βγω να πω?? κανονικα σαν μικρη ομαδουλα, σαν να παλευουμε για τις θεσεις 8-12, συγχαρητηρια! Θα μου πειτε αμα επερνε το 1-0 θα λεγαμε οτι εκανε ωριμη εμφανιση, κρατησε την μπαλα...κτλπ, παπαρια κρατησε μας πεζανε σε ολο το παιχνιδι, μονο η ταχυτητα και τα τριπλακια του λουα ηταν ο ολυμπιακος και εκλαμψεις απο τζολε, γκαλετι. Πολυ καλος και ο πατσατσογλου, χαιρομαι που ανεβενει συνεχεια. Βασικα ο λουα σιγα σιγα αρχιζει και κανει καταχρηση κατοχης και τριπλακιον, αλλα ειναι νωρις για παραπονα. Ισος αν ηταν λιγο πιο ομαδικος να ειχαμε βγαλει παραπανο φασεις. Κατα τα αλλα με 4-4-2 ναι μεν παιξαμε καλυτερα αλλα δεν βγαλαμε και κραυγαλεες φασεις, δεν ειμασταν δημιουργικοι. Θα μου πεις μοιαζει σωστο στο 70 να το γυρισεις σε 4-5-1 να κρατησεις το αποτελεσμα, αλλα το να βλεπω 3 αμυντικα χαφ λιγο πανω απο τους σεντερ μπακ σαν το συστημα που επαιζε ο παο με την μπαρτσελονα, ε παει πολυ. Πρωσοπικα θεωρο αυτην την χρονια χαμενη οτι και να γινει. Η βερντερ 8ρα ε?? αμαν, μας βλεπω με 6-3-1 συστηματικι με 4 σεντερ μπακ και 3 αμυντικα χαφ.
Gabriel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δε μπορούσε να μη κάνει κατάχρηση ο Λούα χ2 από τη στιγμή που ο τάκαρος το γύρισε σε 5-4-1.Μόνος του προσπαθούσε να βγάλει τα κάστανα,να δώσει πού? Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν για άλλη μια φορά ο καλύτερος και ακολούθησε ο Τζόλε. Το κακό είναι ότι ακόμα και με 4-4-2 ήμασταν ανύπαρκτοι και δώσαμε ανεξήγητα πολλά μέτρα.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Απορω και γω πως δεν βγηκε να πει : "Ηρθα με το ζορι στον Ολυμπιακο. Ηθελα να παω στο ΠΑΟ". Τι περιεργα πραγματα συμβαινουν σε αυτον τον κοσμο ε? κληθείς να σχολιάσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού πριν καταλήξει στους «ερυθρόλευκους», ο 19χρονος γκαρντ είπε: «Ειλικρινά, δεν ξέρω. Ο Ολυμπιακός είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα και αυτό γιατί είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και ο Ολυμπιακός έχει τα ίδια χρώματα». Έλα, πες ότι τα βγάζω από το μυαλό μου ότι είπε ότι θα έρθει μόνο στον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση. Μετά πες ότι κάποτε θεωρούσα και τον Χατζηβρέττα καλύτερο του Γιασικεβίτσιους και έκανα κωλοτούμπα. Άντε αγόρι μου, δείξε επίπεδο!
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 διωξτε τον πριν πεσουν κορνε καταορθωσε να μην κερδισει μια ανυπαρκτη ομαδα με ενα προπονητη κοτα ο κοβασεβιτς τι ρολο παιζει? προτιμω το μπορχα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Έφταιγε το ψηλό χορτάρι. 10 πόντους; Πολύ μεγάλο...γκαζόν.
Critter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα, πες ότι τα βγάζω από το μυαλό μου ότι είπε ότι θα έρθει μόνο στον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση. Δεν καταλαβαινω τι γραφεις!
Critter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια οι διαιτητες μια απο τα ιδια σημερα. Μα δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ. Καθε χρονο τους ιδους ασχετους βαζουνε. Δειτε το γκολ που ακυρωσαν στον ΠΑΟ, το δευτερο γκολ του ατρομητου και προσωπικα θεωρω πως υπηρχε και ενα ωραιο πεναλτι στον Κοβασεβιτς αλλα παραγραφεται γιατι καναμε χαλια εμφανιση και δεν δικαιουμασταν τη νικη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Αν πέσει 4άρα,5άρα την Τετάρτη ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Άθλια εμφάνιση σήμερα,αν δεν υπήρχαν ο Γκαλέτι και ο Λούα δεν θα είχαμε δεί έστω μια φάση της προκοπής. Δεν μπορώ να διαννοηθώ οτι ήταν εντολή του Λεμονή αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο.Αν τους λέει να παίξουν έτσι με τον Άρη στη Βρέμη και στη Μαδρίτη τι θα πεί? Εγώ θα κάνω και άλλο υπομονή απλά γιατί δεν πιστέυω οτι με τον Χ Αναστόπουλο θα αλλάξει κάτι.
Absinthe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Έφταιγε το ψηλό χορτάρι. 10 πόντους; Πολύ μεγάλο...γκαζόν. Ηταν τοσο ψηλο που προεξειχε μονο το κεφαλι του πανυψηλου κοβασεβιτς.:mrgreen::mrgreen: Καλα μιλαμε τετοια ατακα για δικαιολογια ειχα να ακουσω πολλα χρονια.Απο τοτε με τον αερα στο οακα με τη γιουβεντους. Επικινδυνος ο τακης αλλα δεν ειναι λυση να τον διωξετε τωρα, γιατι δυσκολα θα βρειτε καλο προπονητη μεσουσης της περιοδου.Αυτο επρεπε να εχει γινει απο το καλοκαιρι.
Absinthe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια οι διαιτητες μια απο τα ιδια σημερα. Μα δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ. Καθε χρονο τους ιδους ασχετους βαζουνε. Δειτε το γκολ που ακυρωσαν στον ΠΑΟ, το δευτερο γκολ του ατρομητου και προσωπικα θεωρω πως υπηρχε και ενα ωραιο πεναλτι στον Κοβασεβιτς αλλα παραγραφεται γιατι καναμε χαλια εμφανιση και δεν δικαιουμασταν τη νικη. +1 απο μενα
Sirtsourekas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 προσωπικα θεωρω πως υπηρχε και ενα ωραιο πεναλτι στον Κοβασεβιτς αλλα παραγραφεται . σορρυ ρε φιλε αλλα ποιον αγωνα ειδες? εγω ειδα παντως Αρης-Ολυμπιακος και δεν υπηρχε τετοια φαση. πρωτη φορα ειδα τον ολυμπιακο να παιζει τοσο αμυντικα και με καθυστερησεις για να κρατησει το αποτελεσμα. τελικα οταν παιζει εκτος εδρας ο λουα λουα θα χανει 5 με 10 κιλα ο ανθρωπος.
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Έφταιγε το ψηλό χορτάρι. 10 πόντους; Πολύ μεγάλο...γκαζόν. λες και οι αλλοι παιζανε με τις κουρευτικες μηχανες στα ποδια....απο τετοιο επιπεδο προπονητη, μονο τετοια μπορεις να ακουσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.