1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει το προσωνύμιο Lazaros F.C. με τόσους νεκρούς που έχει αναστήσει όλα αυτά τα χρόνια.Οπότε μην ανησυχείς.Τα σκυλιά θα τα ακούσεις να γαυγίζουν αρκετές φορές. ηθελα να ξερα αν εχετε αυτη την ψυχολογια πριν απο καθε αγωνα γιατι καθεστε και βλεπετε.
slipknot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ηθελα να ξερα αν εχετε αυτη την ψυχολογια πριν απο καθε αγωνα γιατι καθεστε και βλεπετε. Για τη φανέλα.... :-D:mrgreen::mrgreen:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ηθελα να ξερα αν εχετε αυτη την ψυχολογια πριν απο καθε αγωνα γιατι καθεστε και βλεπετε. Ευτυχως δεν την εχουμε ολοι φιλε...δυστυχως την εχουν οι περισσοτεροι ομως.
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο. Τι να κάνει ολυμπιακός στη βρέμη..(?) Εδώ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα με αντίπαλο τον άρη. Κάντε καμιά προσευχή καλύτερα.
1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο. Τι να κάνει ολυμπιακός στη βρέμη..(?) Εδώ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα με αντίπαλο τον άρη. Κάντε καμιά προσευχή καλύτερα. πλακα πλακα παντως την τελευταια φορα που επαιξε καλα ο παο ηταν στο οακα με την βερντερ εχει που ειχε σεληνιαστει ο γκονζαλες και ειχε σπασει τα δοκαρια.
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δεν κολλάει τώρα καί πολύ αυτό πού θα πω αλλά σαν ερώτηση μόνο.Έχει αποκλείσει αλλή Ελληνική ομάδα σε διπλούς αγώνες ομάδα σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης όπως είχε κάνει ο ΟΦΗ? Καί το λέω γιατί κάποιος σε ένα προηγούμενο μήνυμα μίλησε γιά το μόνο πραγματικά προγραμματισμό Ελληνικής ομάδας τού ΟΦΗ επί Γκέραρντ. Προσπαθώ να θυμηθώ αλλά μάλλον δεν πρέπει ποτέ Ελληνική ομάδα να απέκλεισε Ισπανική. Ας ελπίσουμε να το κάνει ο Άρης. Καί καλή τύχη στον Ολυμπιακό αν καί δεν είμαι οπαδός του.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον αναμενόμενη ήταν η δήλωση του Γουέμπερ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ηθελα να ξερα αν εχετε αυτη την ψυχολογια πριν απο καθε αγωνα γιατι καθεστε και βλεπετε. Απλό είναι.Κάθεσαι και βλέπεις μήπως γίνει κανένα θαύμα. Και ξέρεις η ψυχολογία εξαρτάται και από αυτά που σου δείχνει η ομάδα.Με αυτά που έχουν δείξει φέτος μέχρι τώρα σε τι να ελπίζεις?
vlachaquito Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ο ιβιτσ παντως δηλωσε οτι η βερντερ δεν ειναι ρεαλ και ολα μπορουν να γινουν... με λιγα λογια ο λεμονης δεν βγαζει την βδομαδα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Θα γράψω το αυτονόητο, βέβαια, αλλά κουβέντα κάνουμε... Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα δίνει παράταση στο Λεμονή (καλά, το διπλό ξεφεύγει οπότε δε θα αναλύσω καν τι θα σήμαινε μια τέτοια επιτυχία). Πάμε τώρα στη, λογικά πιθανή, ήττα. Ήττα από ήττα διαφέρει. Ακόμη και "βαστάτε τα ταμπούρια, ωρέ αδέρφια" άμυνα να παίξει ο Ολυμπιακός, αυτή δικαιολογείται. Θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα. Το 4-5-1 δεν προσφέρεται για αισιοδοξία, αφού εν τοις πράγμασι είναι 6-3-1, αλλά υπάρχουν οι δυνατότητες αντεπίθεσης και σε αυτό θα ποντάρει ο Λεμονής. Βασικά, μη φάει γκολ νωρίς, από κανένα στημένο, γιατί τότε θα στραβώσει άσχημα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Θα γράψω το αυτονόητο, βέβαια, αλλά κουβέντα κάνουμε... Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα δίνει παράταση στο Λεμονή (καλά, το διπλό ξεφεύγει οπότε δε θα αναλύσω καν τι θα σήμαινε μια τέτοια επιτυχία). Πάμε τώρα στη, λογικά πιθανή, ήττα. Ήττα από ήττα διαφέρει. Ακόμη και "βαστάτε τα ταμπούρια, ωρέ αδέρφια" άμυνα να παίξει ο Ολυμπιακός, αυτή δικαιολογείται. Θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα. Το 4-5-1 δεν προσφέρεται για αισιοδοξία, αφού εν τοις πράγμασι είναι 6-3-1, αλλά υπάρχουν οι δυνατότητες αντεπίθεσης και σε αυτό θα ποντάρει ο Λεμονής. Βασικά, μη φάει γκολ νωρίς, από κανένα στημένο, γιατί τότε θα στραβώσει άσχημα. Η μόνη περίπτωση να μην τα ακούσει ο Λεμονής είναι να νικήσει.Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και να φέρει κάτι θα βρούνε οτι δεν έκανε καλά. Ακόμα και ισοπαλία να λήξει ο αγώνας θα τον κράζουν γιατί δεν ρίσκαρε για να πάρει το διπλό. Η δυσπιστία και η γκρίνια προς το πρόσωπό του έχει φτάσει σε σημείο που για να αντιστραφεί θα πρέπει να φέρει η ομάδα πολλά θετικά αποτελέσματα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
littlelouievegos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Η μόνη περίπτωση να μην τα ακούσει ο Λεμονής είναι να νικήσει.Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και να φέρει κάτι θα βρούνε οτι δεν έκανε καλά.Ακόμα και ισοπαλία να λήξει ο αγώνας θα τον κράζουν γιατί δεν ρίσκαρε για να πάρει το διπλό. Η δυσπιστία και η γκρίνια προς το πρόσωπό του έχει φτάσει σε σημείο που για να αντιστραφεί θα πρέπει να φέρει η ομάδα πολλά θετικά αποτελέσματα στο αμέσως προσεχές διάστημα. Σε αυτό δεν εχεις αδικο, ολοι τον περιμενουν στην γωνια. Εγω ξεκινωντας η χρονια τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση. Θεωρουσα και εν μερει θεωρω οτι μπορει να προσφερει εργο. Η δουλεια του προπονητη ειναι δυσκολο εργο να εκτιμηθει καθως υπαρχουν τοσες πολλες παραμετροι για την αξιοποιηση της που θα ηταν αδυνατο να υπαρξει καποιο ασφαλες μετρο για να εκτιμουμε το εργο του. (συνθηκες εργασιακες,πιεση κοσμου διοικησης,κατα ποσο ειναι προσαρμοσιμος οχι μονο στις συγχρονες επιταγες της τακτικης αλλα και στο υλικο που εχει για να το επιτυχει, συνεργατες, τυχη πρωτιστως γιατι πολλοι το θεωρουν στοιχειο μη αποδεκτο αυτο (κανεις προπονητης σε ολες τις ομαδες του και ολες τις χρονιες δεν απεδωσε τα αναμενομενα) και πολλα παρα πολλα ακομα.. Απλα ξερεις τι γινεται; Οταν ο Τακης υποσχεται μια ομαδα γρηγορη με αυτοματισμους και καλη αναπτυξη και πρεσσινγκ και βλεπεις αυτο το πραγμα σε αυτα τα ματς που εχουμε παιξει μεχρι σημερα τοτε κατι δεν παει καλα.. Συμφωνοι ειναι τρομερα μικρο το χρονικο διαστημα και το δειγμα των αγωνων για να κριθει επαρκως. Αλλα ξερεις κατι; Δεν βλεπω σχεδον τιποτα απο αυτα που εχει υποσχεθει. Βλεπω 3 αμυντικα χαφ τα οποια αδυνατουν να περασουν την μπαλα μπροστα (κοινως ανικανα για αυτο το ρολο) καθοτι κεντρικος επιθετικος χαφ δεν υφισταται και το βαρος πεφτει στον κουρασμενο τζολε που ελεος πια πανω στην γραμμη δεν αντεχει να παιζει πλεον και να κανει τοσες κουρσες περασαν τα χρονια, και στον Γκαλλετι που οσο και να θελει να φανει τραβαει ολο το κουπι μονος του.. Επισης δεν βλεπω σωστο πρεσσινγκ και αμυντικη λειτουργια, τα αμυντικα χαφ ξεσκιζονται στο τρεξιμο και αυτο φαινεται στα στατιστικα αλλα και δουλεια δεν κανουν.. Εχεις και ενα λουα λουα που οσο προθυμος και να ειναι, ε δεν ειναι και το παιδι λαστιχο να κανει ολες τις δουλειες στην επιθεση βγαινεις μπροστα και δεν εχεις σεντερ φορ σε μια σεντρα..Ο νταρκο καλος αλλα αργοκινητο καραβι πλεον.Δεν κανει για τετοιο συστημα με τιποτα.. Και το κυριοτερο ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ενας προπονητης να φορτσαρει την ομαδα να ειναι στα φορτε της τωρα που αρχιζει το Τσουλου αφου αυτος ειναι ο πρωταρχικος στοχος δεν υπαρχει; Tι να το κανω εγω να φορμαριστουμε τον Δεκεμβρη και να παρουμε τα 424324 τιτλο αμα τρωμε καρπαζιες εξω και χανουμε ματς και βαθμους τελειως ανοητα που τους εχουμε στα χερια μας τοσα χρονια; Δεν ξερω μακαρι με μια 2 προσθηκες ΕΑΝ τελικα μεινει ο Τακης να αρχισει να αποδιδει η ομαδα, και να παιζει καλη μπαλα.. Γιατι εγω το εχω πει ειμαι της γνωμης να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας. Να φυγει γιατι αμα χασουμε το Coulou? Για να παρουμε το πρωταθλημα; Ενας σοβαρος Ολυμπιακος δεν εχει αντιπαλο στην ελλαδα ουτε φετος καθομαι και εγω στον παγκο.. Μακαρι να ειμαι εγω ο γκρινιαρης της υποθεσης και ολα να πανε καλα.. Μακαρι..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Σε αυτό δεν εχεις αδικο, ολοι τον περιμενουν στην γωνια. Εγω ξεκινωντας η χρονια τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση. Θεωρουσα και εν μερει θεωρω οτι μπορει να προσφερει εργο. Η δουλεια του προπονητη ειναι δυσκολο εργο να εκτιμηθει καθως υπαρχουν τοσες πολλες παραμετροι για την αξιοποιηση της που θα ηταν αδυνατο να υπαρξει καποιο ασφαλες μετρο για να εκτιμουμε το εργο του. (συνθηκες εργασιακες,πιεση κοσμου διοικησης,κατα ποσο ειναι προσαρμοσιμος οχι μονο στις συγχρονες επιταγες της τακτικης αλλα και στο υλικο που εχει για να το επιτυχει, συνεργατες, τυχη πρωτιστως γιατι πολλοι το θεωρουν στοιχειο μη αποδεκτο αυτο (κανεις προπονητης σε ολες τις ομαδες του και ολες τις χρονιες δεν απεδωσε τα αναμενομενα) και πολλα παρα πολλα ακομα..Απλα ξερεις τι γινεται; Οταν ο Τακης υποσχεται μια ομαδα γρηγορη με αυτοματισμους και καλη αναπτυξη και πρεσσινγκ και βλεπεις αυτο το πραγμα σε αυτα τα ματς που εχουμε παιξει μεχρι σημερα τοτε κατι δεν παει καλα.. Συμφωνοι ειναι τρομερα μικρο το χρονικο διαστημα και το δειγμα των αγωνων για να κριθει επαρκως. Αλλα ξερεις κατι; Δεν βλεπω σχεδον τιποτα απο αυτα που εχει υποσχεθει. Βλεπω 3 αμυντικα χαφ τα οποια αδυνατουν να περασουν την μπαλα μπροστα (κοινως ανικανα για αυτο το ρολο) καθοτι κεντρικος επιθετικος χαφ δεν υφισταται και το βαρος πεφτει στον κουρασμενο τζολε που ελεος πια πανω στην γραμμη δεν αντεχει να παιζει πλεον και να κανει τοσες κουρσες περασαν τα χρονια, και στον Γκαλλετι που οσο και να θελει να φανει τραβαει ολο το κουπι μονος του.. Επισης δεν βλεπω σωστο πρεσσινγκ και αμυντικη λειτουργια, τα αμυντικα χαφ ξεσκιζονται στο τρεξιμο και αυτο φαινεται στα στατιστικα αλλα και δουλεια δεν κανουν.. Εχεις και ενα λουα λουα που οσο προθυμος και να ειναι, ε δεν ειναι και το παιδι λαστιχο να κανει ολες τις δουλειες στην επιθεση βγαινεις μπροστα και δεν εχεις σεντερ φορ σε μια σεντρα..Ο νταρκο καλος αλλα αργοκινητο καραβι πλεον.Δεν κανει για τετοιο συστημα με τιποτα.. Και το κυριοτερο ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ενας προπονητης να φορτσαρει την ομαδα να ειναι στα φορτε της τωρα που αρχιζει το Τσουλου αφου αυτος ειναι ο πρωταρχικος στοχος δεν υπαρχει; Tι να το κανω εγω να φορμαριστουμε τον Δεκεμβρη και να παρουμε τα 424324 τιτλο αμα τρωμε καρπαζιες εξω και χανουμε ματς και βαθμους τελειως ανοητα που τους εχουμε στα χερια μας τοσα χρονια; Δεν ξερω μακαρι με μια 2 προσθηκες ΕΑΝ τελικα μεινει ο Τακης να αρχισει να αποδιδει η ομαδα, και να παιζει καλη μπαλα.. Γιατι εγω το εχω πει ειμαι της γνωμης να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας. Να φυγει γιατι αμα χασουμε το Coulou? Για να παρουμε το πρωταθλημα; Ενας σοβαρος Ολυμπιακος δεν εχει αντιπαλο στην ελλαδα ουτε φετος καθομαι και εγω στον παγκο.. Μακαρι να ειμαι εγω ο γκρινιαρης της υποθεσης και ολα να πανε καλα.. Μακαρι.. Δεν έχεις άδικο.Ίσως όμως αυτά τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Λεμονής στην ομάδα να μην είναι τόσο έυκολο να τα περάσει μέσα σε 2,5 μήνες.Κάνει μπάμ οτι λείπει ο παίκτης που θα κάνει κουμάντο στο κέντρο κρατώντας τη μπάλα και οργανώνοντας παιχνίδι.Δεν είναι απαραίτητο αυτός ο παίκτης να είναι το κλασικό δεκάρι στυλ Ρίμπο.Ένας παίκτης σαν τον Τουρέ ή το Ζε Ελίας ή ακόμα και τον Σαμπανάτζοβιτς θα ήταν ιδανικός.Και δυστυχώς ελλείψη αυτού του παίκτη η ομάδα κόβεται στα δύο.Τα 3 αμυντικά χάφ τρέχουν άσκοπα αφού κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει και οι επιθετικοί εξαφανίζοντε γιατί δεν μπορούν να πάρουν μια πάσα της προκοπής. Και εγώ περίμενα πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό έχοντας υπόψην μου το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα στην πρώτη θητεία του Λεμονή.Κάνω ακόμα υπομονή κυρίως γιατί να τον διώξουνε θα φορτωθούμε κανένα Αλέφαντο-Αναστόπουλο. Τέλος πάντων,αύριο βράδυ θα εξερτηθούν πολλά για το μέλλον του Τάκη.
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά πολύ νέκρα έπεσε.Στα καφενεία έχετε πάει όλοι ???Δεν έχει πει κανένας τίποτα για το ματς.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εγώ ως γνωστόν, είμαι αντιολυμπιακάκιας Παρ' όλα αυτά και επειδή η Ελλάδα έχει ανάγκη βαθμών (άρα έχει όφελος και η ομάδα μου), σήμερα θα τον υποστηρίξω, ίσως για πρώτη φορά. Plus+, έχω ένα καλό προαίσθημα και plus++, θέλω να δω αν θα επαληθευτούν οι μαγικές μου ιδιότητες να κάνω ομάδες να κερδίζουν εκεί που υποτίθεται ότι δε γίνεται με τίποτα. :p:p Βλέπε: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1791667&postcount=361 χιχιχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.