Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ σήμερα πήγα στο θέατρο Πέτρας να δω μια παράσταση (τραγωδία). Πέρα από το γεγονός ότι έχασα το ματς, που δε θα το σχολιάσω, θα σας πω τι έγινε. Εκεί λοιπόν που είχε κορυφωθεί το δράμα, ακούγονται κάτι φωνές από το Terra Petra, την καφετέρια που είναι κοντά στο θέατρο. Μπα, σκέφτηκα, λες να μπήκε κανά γκολ από τον Ολυμπιακό ή έβαλε το 8ο η Βέρντερ, έσπασε το ρεκόρ και φωνάζουν οι Παναθηναϊκοί; Μετά από λίγο, ξανά φωνές και άρχισαν να σκάνε και κάτι δυναμιτάκια. Εν τω μεταξύ, η Ηλέκτρα και η Κλυταιμνήστρα να κλαίνε στη σκηνή και σιγά σιγά να αρχίζουν να βγαίνουν και κάτι κινητά από ανδρικές τσέπες στο κοινό, προφανώς για να δουν τα μηνύματα των τρελαμένων φίλων τους. Πολύ γέλιο! Κι ακόμα περιμένω να ξαναδείξει η ΝΕΤ τις φάσεις. Μεγάλη πίκρα!

Δημοσ.
μαζευτε τους κομητες ρε παλικαρια.

Φίλε κατάλαβε οτι απόψε ξεσπάει η πίκρα 10 ετών.Έχουμε ακούσει την απίστευτη καζούρα από εσάς τους βάζελους τόσα χρόνια για το διπλό,έχουμε δεχτεί ειρωνεία ατελείωτη.

Πρέπει λοιπόν να περιμένεις τέτοια πράγματα,και σου το ξαναλέω είσαι στο τόπικ του Ολυμπιακού.Δέξου την πλάκα και το δούλεμα όπως το τρώγαμε και εμείς στη μάπα εδώ και 10 χρόνια.

Αν δεν μπορείς να το ανεχτείς πετάξου απέναντι να αναλύσετε τη νίκη επί της ΑΕΛάρνακας στο μπάσκετ. :mrgreen:

Δημοσ.
Λοιπόν, εγώ σήμερα πήγα στο θέατρο Πέτρας να δω μια παράσταση (τραγωδία). Πέρα από το γεγονός ότι έχασα το ματς, που δε θα το σχολιάσω, θα σας πω τι έγινε. Εκεί λοιπόν που είχε κορυφωθεί το δράμα, ακούγονται κάτι φωνές από το Terra Petra, την καφετέρια που είναι κοντά στο θέατρο. Μπα, σκέφτηκα, λες να μπήκε κανά γκολ από τον Ολυμπιακό ή έβαλε το 8ο η Βέρντερ, έσπασε το ρεκόρ και φωνάζουν οι Παναθηναϊκοί; Μετά από λίγο, ξανά φωνές και άρχισαν να σκάνε και κάτι δυναμιτάκια. Εν τω μεταξύ, η Ηλέκτρα και η Κλυταιμνήστρα να κλαίνε στη σκηνή και σιγά σιγά να αρχίζουν να βγαίνουν και κάτι κινητά από ανδρικές τσέπες στο κοινό, προφανώς για να δουν τα μηνύματα των τρελαμένων φίλων τους. Πολύ γέλιο! Κι ακόμα περιμένω να ξαναδείξει η ΝΕΤ τις φάσεις. Μεγάλη πίκρα!

Σε καθε εκτος, θα εισαι για θεατρο απο δω και περα!!

Δημοσ.

Καλή η πλάκα ρε παιδιά αλλά να λέγατε καί κάτι χρήσιμο εκτός από την παράθεση φωτογραφιών καλό θα ήταν.Δεν μπορεί τώρα ο κάθε πικραμένος τόσα χρόνια γιά την πολυπόθητη εκτός έδρας νίκη να κάνει πλάκα στο βάζελο πού αν μη τι άλλο έχει κάμποσες τέτοιες νίκες.

Επί της ουσίας τώρα αν ο Ολυμπιακός με αυτό το υλικό δεν κάνει κάτι φέτος δεν θα κάνει ποτέ.Προσωπικά θεωρώ ότι ποτέ δεν είχε καλύτερς μονάδες από αυτές πού έχει φέτος.Εξακολουθώ παρά τη νίκη να θεωρώ λίγο γιά τη διαχείρηση αυτού τού υλικού τον Λεμονή.Είδατε όταν ξεκινούσε ο αγώνας πως ήταν φυσιογνωμικά σαν χεσμένος.Το τι έγινε μετά δεν ξέρω αλλά δεν μπορείς να εμπνεύσεις με αυτό το ύφος.Καί αφήστε να δούμε τη συνέχεια.Επι τού παρόντος μπράβο σας πού σκίσατε τη γάτα.:-D

Δημοσ.
Σε καθε εκτος, θα εισαι για θεατρο απο δω και περα!!
Κάτι τέτοιο έπαθα κι εγώ σήμερα. Για πρώτη φορά δεν είδα αγώνα του Ολυμπιακού στο CL επειδή το έτερον ήμιση ήθελε να πάει σε συναυλία και όταν άρχισα να ακούω τα κορναρίσματα στο δρόμο της επιστροφής, άρχισα να αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να κάνω τις επόμενες φορές που θα παίζουμε εκτός έδρας :lol:
Δημοσ.

Ναι, σιγά μην τρέχω στα θέατρα κι ο άλλος στις συναυλίες. Από δω και πέρα σπίτι , τώρα που έγινε η αρχή, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξανακάτσει. Τις Τρίτες δε βλέπω γιατί δεν έχω συνδρομητικό, αν χάνουμε και τις Τετάρτες, τι μένει να δούμε; Ολυμπιακός-Καλαμαριά; Πρέπει να σημειώσω τις ημερομηνίες, για να κανονίζω εγκαίρως να έχω... διάβασμα εκείνες τις μέρες!:-D

Στον Μάλαμα ήσουν Dr.;

Δημοσ.
Στον Μάλαμα ήσουν Dr.;

Στην Τσαλιγοπούλου. Ο Μάλαμας ήταν η 2η επιλογή (όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να δω το ματς ζωντανά :P) αλλά μέτρησε ότι η Ελενίτσα είχε ελεύθερη είσοδο :lol:

Το σπάσιμο ήταν ότι ενώ έκανα τα πάντα για να μη μάθω το αποτέλεσμα, έπρεπε να πάω την κοπέλα στο κέντρο του Πειραιά και όπως ήταν λογικό έμαθα τι έγινε από τα κορναρίσματα. Δεν πειράζει όμως. Το είδα πιό χαλαρά το ματς (αν και κατά τις 2 που είδα την γκολάρα του Πάτσα λίγο έλειψε να με ακούσει όλη η γειτονιά :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...