Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μπραβο και απο εμενα στον γαβρο για την καλη μπαλιτσα που επαιξε στο δευτερο ημιχρονο και την νικη (επιτελους) εκτος εδρας που πηρε. Μην ακουω οτι ηταν τυχερος και αλλα τετοια γιατι για να κερδισεις εκτος εδρας στο τσουλου με σοβαρη ομαδα χρειαζεσαι απαραιτητως και την τυχη (εκτος αν εισαι μπαρτσα, τσελση ή μαντσεστερ) εκτος και της δικης σου αποδοσης. Παντως ρε παιδια και τελειως φιλικα κιολας, επειδη φανταζομαι οτι θα ξαναβγουν μουρμουρες στο μελλον, εγω επεσα απο τα συννεφα οταν ο λεμονης εκανε αλλαγη τον γκαλλετι με τον κοβασεβιτς.Ο γκαλλετι μεχρι εκεινη την στιγμη εκανε οργια και ηταν διαρκης απειλη για τον (τραγικο) τερματοφυλακα της βερντερ.Μην ακουσω οτι ηταν κουρασμενος γιατι εμενα δεν μου φανηκε καθολου κουρασμενος. Βεβαια εκ του αποτελεσματος δικαιωθηκε ο τακης γιατι ο κοβασεβιτς ειχε συμμετοχη σε 2 γκολ αλλα αν δεν ειχε παει ετσι το σκορ και ειχατε χασει τελικα, θα τον εκραζαν ολοι σημερα. Anyway, αυτο που θελω να πω ειναι πως η επιτυχια απο την αποτυχια χωριζεται απο μια πολυ λεπτη γραμμη και καλο ειναι να σταματησουμε στην Ελλαδα να ειμαστε ολοι ανυπομονοι και αιθεροβαμονες με τους προπονητες. Και παλι μπραβο στον γαβρο.Πραγματικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγώ ως γνωστόν, είμαι αντιολυμπιακάκιας Παρ' όλα αυτά και επειδή η Ελλάδα έχει ανάγκη βαθμών (άρα έχει όφελος και η ομάδα μου), σήμερα θα τον υποστηρίξω, ίσως για πρώτη φορά. Plus+, έχω ένα καλό προαίσθημα και plus++, θέλω να δω αν θα επαληθευτούν οι μαγικές μου ιδιότητες να κάνω ομάδες να κερδίζουν εκεί που υποτίθεται ότι δε γίνεται με τίποτα. :p:p Βλέπε: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1791667&postcount=361 χιχιχι... Βλέπω ότι κανείς σας δεν εκτίμησε την αδιαμφισβήτητη συμβολή μου στη νίκη. Δηλαδή το θεωρείται τυχαίο έτσι; 31 παιχνίδια περιμένατε για νίκη και μόλις είπα εγώ "άντε, ας τους υποστηρίξω σήμερα τους καημένους", την πήρατε. Θυμίζω δε, ότι πριν τον αγώνα δε βγήκε κανένας σας να σχολιάσει, να πει έστω ένα "πιστεύω ότι κάποιες ελπίδες τις έχουμε", παρά μόνο εγώ. Χμφ... ας είναι. Θα το σκεφτώ αν θα σας βάλω να περάσετε στην επόμενη φάση :twisted:
Harkon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εσύ "φταις" δηλαδή άτιμε;;;; εχεεεχεεχεεχ άντε καλή επιτυχία στην Αελ σήμερα
1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ενημερωτικα propersu werder bremis - pana8inaikos 5-1 κ τον απεκλεισαν απο το ουεφα επειδη τα θελει ο κωλος σου. και επειδη μου βγηκε το σπορτγκει και γραφει ελλας ευρωπη ολυμπιακος( μαζευτειτε υπαλληλοι ξεσαλωσατε ολοι) παρε να εχεις εσυ συγκεκριμενα.
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 να βαλει και ενα πρωτοσελιδο για επετειο για οταν ξαναπαρει τιτλο ο Παο και οταν ξαναβγει στο cl
Critter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μια παρατήρηση μόνο. Επειδή σας χαλάει ο Sport-FM και η Sportday σας φιλοπαναθηναϊκές. Link των φωτογραφιών που παραθέτει ο Χάλεϊ: http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/thumbnails/400_weserstadion_1_1.jpg Έχει φαει πενταρες ο ΠΑΟ στη Γερμανια? Αυτο που εννοει ειναι εκει που οι αλλοι τρωνε πενταρες γενικα, με βαση το οτι η Βερντερ ειναι ακρως επιθετικη ομαδα και σκοραρει πολλα γκολ στο γηπεδο της. Που ειναι το περιεργο?
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Έχει φαει πενταρες ο ΠΑΟ στη Γερμανια? Αυτο που εννοει ειναι εκει που οι αλλοι τρωνε πενταρες γενικα, με βαση το οτι η Βερντερ ειναι ακρως επιθετικη ομαδα και σκοραρει πολλα γκολ στο γηπεδο της. Που ειναι το περιεργο? Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι αυτό : http://www.paomesogeia13.gr/champions_league.htm
Critter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι αυτό :http://www.paomesogeia13.gr/champions_league.htm Ε!ενταξει, δεν μπορω να θυμαμαι και ολες τις πεντάρες
phovos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλά αυτές οι οπαδικές φυλλάδες είναι Γ.Τ.Π!!!!άντε να κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες γιατί μας βλέπω να βγάζουμε μισή ομάδα CL με προκριματικά και άλλη μισή στο uefa... Μπράβο στον Ο.Σ.Φ.Π για τη νίκη (Δεν είμαι γαύρος)
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι αυτό :http://www.paomesogeia13.gr/champions_league.htm θελω να αγιασω και δεν με αφηνετε. Γιατι ρε παλικαρια δεν ασχολειστε τι κανατε χθες το βραδυ και να χαρειτε την μεγαλη νικη σας αντι να καθεστε να ασχολειστε με το τι εκανε ο παο πριν απο 2-3-4-5-10 χρονια? Βγηκε ο μπαμπης και εβαλε φωτο για να την πει στους βαζελους που ειχαν χασει πριν απο 2 χρονια εκει και ερχεται ο καθε πικραμενος τωρα εδω και την κανει attach για να πικαρει τους βαζελους. Εγω ξερω πως συνηθως πικαρεις τον αντιπαλο σου οταν εχει αποτυχει καπου και οχι οταν εχεις πετυχει εσυ καπου.Οταν εχεις πετυχει εσυ καπου, απλως χαιρεσαι την επιτυχια σου. Δηλαδη θα βγουν τωρα διαφοροι παναθηναικοι και θα κανουν attach φωτος απο το γιουβεντους ολυμπιακος 7-0 σε αντιπαραθεση με το παο γιουβεντους 3-1 και θα γινει της ιεροδουλης παλι εδω το τοπικ. Εχει νοημα αυτο?Ποιος εφαγε τα πιο πολλα?'Η προσπαθει μηπως ο μπαμπης να αποδειξει ποιος εχει καλυτερες ευρωπαικες πορειες?Χωραει συζητηση?
Critter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Προσπαθουμε να ξεδιαλυνουμε το τι εννουσε ο Μπαμπης. Thats All! Προσωπικα δεν με ενδιαφερει που εχασε ή κερδισε ο ΠΑΟ και το θεωρω μλκια να ασχολουμαστε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βασικα στα παπαρια μου ο καθε κωλοτουμπας Μπαμπης που πριν τον αγωνα εσουρε τα εξαμαξης του στον Λεμονη και μετα τον αγωνα τον αποθεωνε λες και ειναι ο Λιπι! Ολοι αυτοι οι "επαγγελματιες" Ολυμπιακοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο γιατι ολες τους οι αντιδρασεις ειναι ψευτικες και προμελετημενες.
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Προσπαθουμε να ξεδιαλυνουμε το τι εννουσε ο Μπαμπης. Thats All! Προσωπικα δεν με ενδιαφερει που εχασε ή κερδισε ο ΠΑΟ και το θεωρω μλκια να ασχολουμαστε. Το ξερω φιλε critter και δεν το λεω για σενα. Απλως διαβαζα σημερα τα χθεσινα σχολια στο τοπικ και ειδα κανα 2 αλλους να επικουρουν αυτη την κινηση του μπαμπη και να κανουν και attach την φωτογραφια. Ειναι κριμα μια τετοια μερα χαρας για τον ολυμπιακο (που θα αργησει κιολας να ξαναρθει:mrgreen::-D:-D) να ασχολειστε με το τι εκανε ο παναθηναικος.
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βασικα στα παπαρια μου ο καθε κωλοτουμπας Μπαμπης που πριν τον αγωνα εσουρε τα εξαμαξης του στον Λεμονη και μετα τον αγωνα τον αποθεωνε λες και ειναι ο Λιπι! Ολοι αυτοι οι "επαγγελματιες" Ολυμπιακοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο γιατι ολες τους οι αντιδρασεις ειναι ψευτικες και προμελετημενες. +1 α γεια σου. Συμφωνω και επαυξανω.Μονο η κονομα του σταθμου του και της εφημεριδας του τον νοιαζει και αυτον και ολους τους.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 +1 α γεια σου. Συμφωνω και επαυξανω.Μονο η κονομα του σταθμου του και της εφημεριδας του τον νοιαζει και αυτον και ολους τους. Μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας λέει ο γελοίος. :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.