Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οσο λογικο ειναι να μου κανεις καζουρα επειδη εχασα απο μια ξενη ομαδα αλλο τοσο ειναι λογικο να σου κανω καζουρα που με περιμενες στην γωνια για να κραξεις και τελικα δεν σου εκατσε.Και αν θες να το πουμε εντελως στυγνα καζουρα θα επρεπε να πεφτει μονο οταν ο ενας κερδιζει τον αλλον αλλα δεν γινεται ετσι.Νομοι καζουρας δεν υπαρχουν ευτυχως ακομα.

υγ ρε θηριο πως την παλευεις αυτην την ποικιλια?

Μεχρι σημερα οταν κερδιζαμε καποια ξενη ομαδα δεν θυμαμαι να ειμασταν τοσο προκλητικοι με εσας οσο εσεις σημερα.Χαρακτηριστικα θυμαμαι μετα απο νικες τυπου γιουβε, μπαρτσα και αγιαξ δεν δουλευα γαβρους. Και γιατι αλλωστε?Τι δουλεια ειχαν?

Βεβαια απο την αλλη, και χωρις να θελω να σε ειρωνευτω, λογικο ειναι να αντιδρατε περισσοτερο απο εμας γιατι για εσας ειναι πρωτογνωρο το συναισθημα αυτο.

υγ: αμα με δεις, θα καταλαβεις....ε ενταξει εχω και βοηθεια απο αλλον εναν συνηθως, δεν την κανω καλα μονος μου....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μεχρι σημερα οταν κερδιζαμε καποια ξενη ομαδα δεν θυμαμαι να ειμασταν τοσο προκλητικοι με εσας οσο εσεις σημερα.Χαρακτηριστικα θυμαμαι μετα απο νικες τυπου γιουβε, μπαρτσα και αγιαξ δεν δουλευα γαβρους. Και γιατι αλλωστε?Τι δουλεια ειχαν?

Βεβαια απο την αλλη, και χωρις να θελω να σε ειρωνευτω, λογικο ειναι να αντιδρατε περισσοτερο απο εμας γιατι για εσας ειναι πρωτογνωρο το συναισθημα αυτο.

υγ: αμα με δεις, θα καταλαβεις....ε ενταξει εχω και βοηθεια απο αλλον εναν συνηθως, δεν την κανω καλα μονος μου....

Εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λάθος.Νομίζεις οτι όπως σκέφτεσαι και αντιδράς εσύ,ανάλογα σκέφτεται και η αντιδρά η πλειοψηφία των βάζελων.

Σου το ξαναλέω,είσαι η εξαίρεση του κανόνα.

Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά μετά από νίκες του παο να πέφτει μεγάλο δούλεμα από βάζελους.Ακόμα και μετά την περσινή νίκη του παο στο ουεφα με εκείνη τη Τσέχικη ομάδα βγαίναν διάφοροι και έλεγαν μόνο εμείς εκτός έδρας,εσείς ποτέ και μπλα,μπλά.

Περαστικά τους λοιπόν,όχι σε εσένα σε αυτούς.

Δημοσ.
Εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λάθος.Νομίζεις οτι όπως σκέφτεσαι και αντιδράς εσύ,ανάλογα σκέφτεται και η αντιδρά η πλειοψηφία των βάζελων.

Σου το ξαναλέω,είσαι η εξαίρεση του κανόνα.

Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά μετά από νίκες του παο να πέφτει μεγάλο δούλεμα από βάζελους.Ακόμα και μετά την περσινή νίκη του παο στο ουεφα με εκείνη τη Τσέχικη ομάδα βγαίναν διάφοροι και έλεγαν μόνο εμείς εκτός έδρας,εσείς ποτέ και μπλα,μπλά.

Περαστικά τους λοιπόν,όχι σε εσένα σε αυτούς.

Ισως, αρρωστε αλλα αυτοι πρεπει να ειναι πολυ λιγοι σε αριθμο.

Αδυνατω να πιστεψω οτι αν κερδισω την ζαποριζια θα παω να την πω την αλλη μερα σε εναν γαβρο.

Πιο ευκολο ειναι να του την πω που δεν ειχε κερδισει 12 χρονια εκτος, παρα για την δικη μου νικη.

Δηλαδη, πως γινεται να τον δουλεψω γιατι κερδισα?

Ενω να τον δουλεψεις γιατι εχασε ειναι πιο ευκολο.

Δημοσ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ θα πω...στο τελος ξυριζουν το γαμπρο...ειμαι Ολυμπιακος(αρρωστος) και σκληρος επικριτης(πιστευω οτι δε θα βγαλει παρελαση) του Λεμονη..δεν μπορω να πω παιξαμε καλα χθες,αλλα ειχαμε και πολυ τυχη..ολα του βγηκαν του Λεμονη..αμφιβαλλω κατα ποσο θα συνεχιστει να εχεις τυχη..στο τελος ξυριζουν το γαμπρο..ΑΛΛΑ σπαζομαι με κατι δημοσιογραφισκους οι οποιοι τα χωνουν στο λεμονη και οτι δεν κανει κλπ. και τωρα τον αποθεωνουν...αυτοι φταινε για πολλα πραγματα στον ελληνικο αθλητισμο..τουλαχιστον αν εισαι μαγκας δημοσιογραφος πες οτι τα πηγε καλα ο λεμονης,ρισκαρε και επαιξε για να κερδισει..οχι οτι ξαφνικα εγινε η προπονηταρα!ΑΛΛΑ για να πουλησεις τη σημερον ημερα....τα κανεις ολα....

Δημοσ.

Σάαφ: Για όλα φταίει το χορτάρι! Μουαχαχαχα!

Υποτιμήσαμε τη Βέρντερ Βρέμης! Ξαναμουάχαχαχαχα!

Δημοσ.

Ποτέ δε θα ξεχάσουμε ότι η ομάδα σου έχει οπαδούς σας και εσένα, αυτό είναι σίγουρο. Φροντίζετε πάντα να το υπενθυμίζετε.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους Ολυμπιακους και αντιΟλυμπιακούς..Δεν ηθελα να ποστάρω αλλα δεν άντεξα..καταρχήν όλοι οσοι κάνετε τους ειδήμονες έχετε παίξει ποτε ποδόσφαιρο..?εχετε ασχοληθεί με το να αναλύσεται ενα παιχνίδι?σε άξονες, σκεπτικό , τακτική?Δεν νομίζω..παρόλα αυτα εσείς είστε που κάνετε θεούς τους παίχτες με μια νίκη και τους βγάζετε άχρηστους μετάαπο μια ήττα..εγώ είμαι Ολυμπιακός γιατι μεγάλωσα βλέποντας ωραίο ποδόσφαιρο..μεγάλωσα βλέποντας τον Ολυμπιακό του Μπάγεβιτς..τα τελευταία τρία χρόνια δεν εχω πατήσει στο γήπεδο και δεν εχω δεί καθόλου ελληνικό πρωτάθλημα γιατι το ποδοσφαιρο που παιζόταν ήταν το χείριστο δυνατό..χθές παρακολούθησα το παιχνίδι..και έμεινα αφωνος απο το θέαμα του δευτέρου ημιχρόνου..αυτο ήταν ποδόσφαιρο ομάδας που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να δημιουργεί και όχι να καταστρέφει..ορθό ποδοσφαιρο με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας πολύ τρέξιμο και φαντασία..μα πάνω απόλα ομαδικότητα..όλοι οι παιχτες και το τεχνικό επιτελείο ηταν μια γροθιά..καιρό είχα να τους δώ έτσι..και γουστάρω που έγινε με ΕΛΛΗΝΑ τεχνικό και οχι με κάποιο ξένο που μέχρι τώρα θα ήταν ισάξιος του μουρίνιο..Για μένα ο φετινός Ολυμπιακός έχει πολλά προτερήματα και πολλά μειονεκτήματα..λείπουν καλοί παίχτες σε καίριες θέσεις..όπως π.χ αριστερό μπάκ..για μένα ντομί και ραούλ μπράβο δεν κάνουν για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός..και όσοι Παναθηναϊκοί μιλάτε εδω μέσα πείτε μου πότε ευχαριστηθήκατε μπάλα για τελευταία φορά..και πότε ο Παναθηναϊκός έπαιξε ποδόσφαιρο επιθετικό και έκανε πορεία..που για μένα οι πορείες δεν λένε κάτι παρα μόνο για την βαθμολογική θέση της uefa και για παραπάνω φράγκα στα ταμεία των ομάδων..εγώ καλή μπάλα θέλω να βλέπω και ο φετινός Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να την παίξει αν του δωθεί χρόνος..

Δημοσ.
που για μένα οι πορείες δεν λένε κάτι παρα μόνο για την βαθμολογική θέση της uefa και για παραπάνω φράγκα στα ταμεία των ομάδων..εγώ καλή μπάλα θέλω να βλέπω και ο φετινός Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να την παίξει αν του δωθεί χρόνος..

Kαι τωρα θετεις ενα θεματακι ωραιο

Τοσα χρονια που περναμε τα διπλα και καναμε τις πορειες μας λεγατε "Μονο οι τιτλοι μετρανε, τι πορειες και διπλα και @@" και τωρα κανατε ΕΝΑ διπλο και τρεξατε 3000 στο αεροδρομιο

Εσυ προσωπικα το λες, μαγκια σου, ΑΛΛΑ ελπιζω να βγουν μερικοι Ολυμπιακοι αν με το καλο περασετε απο τους ομιλους και πεσετε με καμια Μπαρτσελονα και να πουνε "Χεστηκα για την προκριση αφου δεν θα το παρουμε"

Δημοσ.

το να πανηγυριζεται τοσο πολυ ενα διπλο ειναι παραλογο

θα μου πεις αυτο το προκαλεσαν οι αντιολυμπιακοι τοσο χρονια και οι εφημεριδες

Αλλα αυτο που μετραει ειναι οι εμφανισεις

το να παω με 40 αμυντικους και να εχω την τυχη του αιωνα και να κανω το 0-1

δε λεει τιποτα

και ο Αθηναικος ειχε παιξει με την Μαντσεστερ και εφερε 0-0

το θεμα ειναι η αποδοση της ομαδας και η συνεχεια

Δημοσ.

Πολλές φορές ακούμε για τα μπάτζετ.Εχθές και προχθές επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά οτι ΜΟΝΟ τα χρήματα δεν φτάνουνε.

Βέρντερ:140 εκ. ευρώ-Ολυμπιακός:63 εκ.

Μπλάκμπερν:74 εκ.-Λάρισσα:19 εκ.

Σαραγόσα:120 εκ.-Άρης:26 εκ.

Σοσό:46 εκ.-Πανιώνιος 19 εκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...