Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=104797

Νωρίς νωρίς άρχισαν τα όργανα φέτος.Βλέπεις είναι πιό δύσκολα τα πράγματα φέτος για τα Χόμπιτ.

Σαφώς και δε πίστεψα ποτέ ότι θα πάιξουμε στην έδρα τους χωρίς κόσμο...

Με νύχια και με δόντια, σωστά;

Αλήθεια, αν χάσετε τι θα φταίει;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει μερικοί γαύροι ανακαλύψανε σήμερα την Αμερική.Δηλαδή δεν γνωρίζατε οτι τα χόμπιτ λύνουν και δένουν?Και οτι εκτός από πανίσχυρη ομάδα εντός γηπέδου έχουν και πανίσχυρη εκτός γηπέδου?

Αλλά είπαμε,μόνο ο Κόκκαλης είναι κακός και έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο,όλοι οι άλλοι είναι αγγελούδια.

47459739kx1.jpg

82474483ik8.jpg

Δημοσ.

Και μονο που μπαινει θεμα προς συζητηση ειναι γελοιο.Δεν ειμαστε βαζελοι ομως να κλαψομουνιαζουμε ολη μερα για διαιτησιες οποτε κοφτε το.

Οταν εχεις ξεχασμενο το μπασκετ επι χρονια,δε δικαιουσε σε μια δυο χρονιες να ζητας δικαιοσυνη...

Δημοσ.

Εννοείται ότι μόνο ο Κόκκαλης είναι κακός και έχει καταστρέψει ότι έχει σχέση με αθλητισμό,οι οπαδοί μας είναι στόκοι και οι πράσινοι,κλώνοι του Αινστάιν,σωστά σκεπτόμενοι,καθόλου υπερόπτες,οι χόμπιτ ευεργέτες του ελληνικού μπάσκετ και έπρεπε η ομάδα τους να παίζει μόνο στο nba,κακώς ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά δε πρέπει να χάνει ποτέ ακόμα και όταν πρέπει (βλέπε πρόσφατα Play off).

Και για να τελειώνουμε:Κανείς δεν είπε ότι ο ακατανόμαστος δεν έχει καλύτερη ομάδα,παρόλα αυτά στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη και η ήττα,αν κάθε φορά κέρδιζε ο καλύτερος τότε η απονομή θα γίνοταν τον Οκτώβρη.Αφήστε τις ειρωνείες και την υπερμετρη αλαζονεία και αφήστε να δούμε τι θα γίνει.Στη τελική καταβάθος γουστάρετε ο αιώνιος αντιπαλος σας να μην είναι ψόφιος και να γίνεται παιχνίδι.Η ένσταση μου έγκειται στο ότι και τις λίγες αυτές πιθανότητες που τυχόν έχουμε τις πνίγουν οι χόμπιτς με τις ενέργειες τους στο παρασκήνιο.Αφήστε μας τελος πάντων να το παλέψουμε χωρίς τρίτους.

Δημοσ.

Ο μοναδικός λόγος που δε μου άρεσε η απόφαση για μείωση της ποινής είναι ότι οι γαύροι έχετε να μας τη λέτε για κάτι στο μπάσκετ, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα του δεν πρόκειται να επηρεασθεί.

Δημοσ.

Τις καρεκλιτσες τις πεταξαμε οι "γαυροι"...τις φωτοβολιδες και τους τραμπουκισμους των νανων στους διαιτητες που κανατε εσεις οι βαζελοι τα ξεχασατε;

Και ναι περιπατος θα ειναι φετος γιαυτο μολις ακουσατε οτι 3η αγωνιστικη παιζετε μαζι μας τρεξατε να μειωσετε τη ποινη για να εχετε το κοσμο μαζι σας!

Φαινετε οτι μετα τον περυσινο περιπατο που κανατε στο τελικο των πλει οφ που επρεπε να καθαρισει ο Πηλοιδης δεν νοιωθατε και τοσο σιγουροι για τον εαυτο σας!

Δημοσ.

OK, ποιος ολυμπιακός πιστεύει σοβαρά ότι θα χάσει το πρωτάθλημα φέτος και ότι το έχασε πέρυσι, επειδή τα "χόμπιτ" ελέγχουν τα όργανα του πρωταθλήματος, λύνουν και δένουν, κτλ;

Έλεος ρε παιδιά, οκ, ειδικά φέτος, είχα κάποια κάψα αν θα σας παίξω με κόσμο ή χωρίς (πέρα από το ότι δεν θα μπορέσω να πάω να δω ένα ντέρμπι); Ειδικά φέτος; Και να πω και την μαύρη μου την αλήθεια, θα προτιμούσα χωρίς κόσμο, να μην έχετε και δικαιολογία. Αλλά από την άλλη, μετά από 4-5 διπλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια, τι στον πούτσο διαφορά πιστεύετε ότι θα κάνει ο κόσμος; Ήμαρτον. "Μου φάγαν το μπιφτέκι μου" μου θυμίζει η φάση, ναι, οκ, αυτό είναι το πρόβλημά σας στο μπάσκετ, ότι λύνουμε και δένουμε. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

Δημοσ.

Τι κριμα που λογω Πηλοιδη δεν θα μαθουμε ποτε τι θα μπορουσε να ειχε γινει περυσι...οσο για το αστειο επιχειρημα οτι περυσι σας κερδισαμε 2 φορες εκτος εδρας αρα σας εχουμε ειτε με κοσμο ειτε χωρις ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε!

Η αποφαση ειναι σκανδαλωδης και φωτογραφικη για το μεταξυ μας παιχνιδι!

Οσο μεγαλη ομαδα και αν εχετε αγωνιστικα τοσο βρωμικοι ειστε εξωαγωνιστικα!Αλλα δεν φταιτε εσεις αλλα οι χαλβαδες οι δικοι μας που δεν καταδεχονται να πεσουν στο ιδιο επιπεδο με τους νανους!

Δημοσ.
Και ναι περιπατος θα ειναι φετος γιαυτο μολις ακουσατε οτι 3η αγωνιστικη παιζετε μαζι μας τρεξατε να μειωσετε τη ποινη για να εχετε το κοσμο μαζι σας!

Φαινετε οτι μετα τον περυσινο περιπατο που κανατε στο τελικο των πλει οφ που επρεπε να καθαρισει ο Πηλοιδης δεν νοιωθατε και τοσο σιγουροι για τον εαυτο σας!

Αποκλειεται να τα πιστευεις αυτα.

Σοβαρα.

Δημοσ.

Αδιασειστα επιχειρηματα και τα 3.Γι αυτο σας λεω γαυροι,μην ασχολειστε. Σιγα μη κατσουν να δουν τη πραγματικοτητα.

Δεν εγινε το φαουλ του Διαμαντιδη ποτε,γιατι πηραν το Ευρωπαικο και μας κερδισαν 2 φορες εκτος εδρας.Δεν υφιστατο αυτη η φαση.

Αλλα ξαναλεω οταν ο αλλος ειναι τοσα χρονια στο κουρμπετι και εχει φαει ΤΙΣ σφαλιαρες απο κοκκαλη(αρα ξερει) και εσυ 2 χρονακια μη περιμενεις "δικαιοσυνη".

Δε λες που είχαμε και τον Πηλοϊδη στο Ευρωπαϊκό και το πήραμε και αυτό;

tubeki_psilokommeno που λεγανε και οι αρχαιοι Ελληνες.

Δημοσ.

Δεν εγινε το φαουλ του Διαμαντιδη ποτε,γιατι πηραν το Ευρωπαικο και μας κερδισαν 2 φορες εκτος εδρας.Δεν υφιστατο αυτη η φαση.

Μιλας για το ιδιο παιχνιδι που δεν επρεπε να παει καν στην φαση του Διαμαντιδη με τον Πεν γιατι λιγα sec πιο πριν ηταν το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φαουλ του Τσαρτσαρη που μονοι οι διαιτητες με τα κοκκινα γυαλια ειδαν?

Δημοσ.
OK, ποιος ολυμπιακός πιστεύει σοβαρά ότι θα χάσει το πρωτάθλημα φέτος και ότι το έχασε πέρυσι, επειδή τα "χόμπιτ" ελέγχουν τα όργανα του πρωταθλήματος, λύνουν και δένουν, κτλ;

Έλεος ρε παιδιά, οκ, ειδικά φέτος, είχα κάποια κάψα αν θα σας παίξω με κόσμο ή χωρίς (πέρα από το ότι δεν θα μπορέσω να πάω να δω ένα ντέρμπι); Ειδικά φέτος; Και να πω και την μαύρη μου την αλήθεια, θα προτιμούσα χωρίς κόσμο, να μην έχετε και δικαιολογία. Αλλά από την άλλη, μετά από 4-5 διπλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια, τι στον πούτσο διαφορά πιστεύετε ότι θα κάνει ο κόσμος; Ήμαρτον. "Μου φάγαν το μπιφτέκι μου" μου θυμίζει η φάση, ναι, οκ, αυτό είναι το πρόβλημά σας στο μπάσκετ, ότι λύνουμε και δένουμε. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

Είτε με κόσμο είτε χωρίς ο Ολυμπιακός θα χάσει.Απλά η αποφαση είναι προκλητική και δείχνει οτι τα χόμπιτ λύνουν και δένουν.

Δεν παίρνουν τα πρωταθλήματα επειδή λύνουν και δένουν αλλά εξαφανίζουν και την παραμικρή πιθανότητα να γίνει καμιά στραβή.Πώς να σου το πώ,προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις ιδανικότερες εξωαγωνιστικές συνθήκες για την ομάδα τους.Γιατί όσο και να δεν έχει πολλές εκπλήξεις το μπασκετάκι,ε,μπάλα είναι και γυρίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...