Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο οποιος Μπουρουσης αν μαθαινε καποια στιγμη να παιζει και σαν 5αρι θα γαμαγε ασχημα. Εχει πλακα οτι εχει καποια προσοντα που σε παικτη 2,14 δεν τα βρισκεις και δεν εχει δουλεψει καποια βασικα που εχουν ηλιθια γομαρια 2,14. Παντως το παλικαρι τοχει

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ο Γουντς βαριοτανε θανατηφορα...Για να δουμε την τεταρτη που θα εχει και κοσμο τι θα κανει, που λογικα θα του ανεβει και λιγο η τεστοστερονη.

Δημοσ.

ο μπουρούσης είναι ο μοναδικός παίχτης του οσφπ που θα ήθελα στην ομάδα μου! Μου αρέσει πολύ ως παίχτης, ως στυλ!

(επιφυλάσσομαι για τον γουντς που δεν τον έχω δει)!

ΥΓ: αντίθετα, θεωρώ καλούτσικο... παλτό τον τσακαλίδη, και συνεχίζω να γελοιοποιώ τον mr εθνικά μπούτια παιδοβούβαλο, όχι για την μπασκετική του κλάση, αλλά ΄για το ανύπαρκτό μυαλό του!

Δημοσ.

Έκατσα κι εγώ να δω όλους αυτούς τους καινούργιους παίκτες, αλλά μου φάνηκε ότι όλοι ήταν βαριεστημένοι. Πάντως, ο Γουντς έκανε ένα κάρφωμα... Έτσι και το κάνει σε ντέρμπι αυτό, θα πέσει το ΣΕΦ! Κατά τα άλλα, τουρλουμπούκι. Κι ο Τεόντοσιτς, μου φάνηκε ότι θέλει αργο μπάσκετ με σύστημα, δε νομίζω ότι θα το βρει αυτό στον Ολυμπιακό! Νωρίς είναι βέβαια, θα δούμε στην πορεία.

Δημοσ.

Καλά ο Τεοντόσιτς που είναι άσσος έπαιζε 2άρι και ο Γκριρ που είναι 2άρι άσσος. Μεγάλε Γκέρσον, πουτάνα θα τα κάνεις πάλι.

Ο Μπουρούσης μικρός είναι, αν ξεκολλήσει λίγο το μυαλό του από το πόσο καλό τρίποντο έχει και κάτσει και δουλέψει πλάτη (ύψος έχει, άλμα έχει, ξύλο δεν είναι) μπορεί να γίνει κορυφαίος. Μόνο μη μάθει να κάνει χουκ!!!

Δημοσ.
Ο οποιος Μπουρουσης αν μαθαινε καποια στιγμη να παιζει και σαν 5αρι θα γαμαγε ασχημα. Εχει πλακα οτι εχει καποια προσοντα που σε παικτη 2,14 δεν τα βρισκεις και δεν εχει δουλεψει καποια βασικα που εχουν ηλιθια γομαρια 2,14. Παντως το παλικαρι τοχει

Συμφωνω 100% μαζι σου...μικρος ειναι παντως και μπορει να το δουλεψει και αυτο και να ειναι ο πληρεστερος σεντερ στην Ευρωπη.

Εχουμε και τον Σφαιροπουλο ο οποιος εχει αποδειξει οτι ειναι μανουλα στο να δουλευει με τους μικρους.

Δημοσ.

Εμένα πάντως αν και σχετικά κακή προχθές (πράγμα απολύτως λογικό) μου άρεσε η ομάδα... βέβαια πρέπει να την δούμε και στα δύσκολα (με την ΤΑΟΥ δηλαδή) αλλά νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρσυ (πράγμα λογικό επίσης καθώς στα χαρτιά είμαστε πολύ καλύτεροι)

Πάντως δεν μ'άρεσε αυτή η χαλαρότητα κάποιων παιχτών... ελπίζω να μη νομίζουν ότι το πρωτάθλημα το έχουν για πλάκα...

ps. Ο Μπουρούσαρος αποδεικνύει πόσο αδικήθηκε στην εθνική το καλοκαίρι... μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Δημοσ.
Συμφωνω 100% μαζι σου...μικρος ειναι παντως και μπορει να το δουλεψει και αυτο και να ειναι ο πληρεστερος σεντερ στην Ευρωπη.

Εχουμε και τον Σφαιροπουλο ο οποιος εχει αποδειξει οτι ειναι μανουλα στο να δουλευει με τους μικρους.

Σύγκρινέ τον με το ξύλο τον Παπαδόπουλο. Πιο ψηλός, πιο γρήγορος, πιο αλτικός, δείχνει να του κόβει πιο πολύ, πολύ καλύτερο σουτ, καλύτερη πάσα. Όμως, ο Παπαδόπουλος έχει μία κίνηση(αυτή την ηλίθια, μαλακισμένη αλλά την έχει) κοντά στο καλάθι ενώ ο Μπουρούσης όχι. Ο Παπαδόπουλος με μέτριους προς κακούς αντίπαλους ψηλούς με αυτή τη βλακεία μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Μπουρούσης δεν το έχει αυτό.

Πρέπει να δουλέψει και στην άμυνα όμως, ακόμα και εκεί είναι οριακά καλύτερο το ξύλο με την αφάνα. Γιατί ο Παπαδόπουλος κάνει μία τάπα τη χρονιά αλλά κλείνει καλύτερα στις αλλαγές ενώ ο Μπουρούσης πολλές φορές δείχνει να χάνεται.

Στην εθνική πάντως δε νομίζω ότι αδικήθηκε. Σχεδόν όσες φορές μπήκε μέσα από τη δεύτερη φάση και μετά φάνηκε να είναι εκτός πνεύματος.

Δημοσ.
Σύγκρινέ τον με το ξύλο τον Παπαδόπουλο. Πιο ψηλός, πιο γρήγορος, πιο αλτικός, δείχνει να του κόβει πιο πολύ, πολύ καλύτερο σουτ, καλύτερη πάσα. Όμως, ο Παπαδόπουλος έχει μία κίνηση(αυτή την ηλίθια, μαλακισμένη αλλά την έχει) κοντά στο καλάθι ενώ ο Μπουρούσης όχι. Ο Παπαδόπουλος με μέτριους προς κακούς αντίπαλους ψηλούς με αυτή τη βλακεία μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Μπουρούσης δεν το έχει αυτό.

Πρέπει να δουλέψει και στην άμυνα όμως, ακόμα και εκεί είναι οριακά καλύτερο το ξύλο με την αφάνα. Γιατί ο Παπαδόπουλος κάνει μία τάπα τη χρονιά αλλά κλείνει καλύτερα στις αλλαγές ενώ ο Μπουρούσης πολλές φορές δείχνει να χάνεται.

Στην εθνική πάντως δε νομίζω ότι αδικήθηκε. Σχεδόν όσες φορές μπήκε μέσα από τη δεύτερη φάση και μετά φάνηκε να είναι εκτός πνεύματος.

Σιγουρα θελει δουλεια τοσο σε αμυνα οσο και σε επιθεση αλλα οι δυνατοτητες του ειναι πολυ μεγαλες και ειναι ακομα μικρος σε ηλικια.

Μην ξεχνας και τη τρομακτικη βελτιωση που ειχε μεσα σε μολις μια χρονια απο τη στιγμη που ηρθε στον Ολυμπιακο.

Για το κομματι της Εθνικης οταν εισαι ρουκι και εχεις ενα προπονητη που σε αφηνει να σαπιζεις στον παγκο στα πρωτα παιχνιδια ειναι απολυτα λογικο να μην εχεις αυτοπεποιθηση αλλα και τη ψυχολογια να παιξεις.

Ποσο μαλλον οταν ο λογος που σαπιζεις ειναι ο Ταπαδοπουλος...στον Ολυμπιακο που τον εμπιστευονται και που ξερει οτι ειναι ο Νο1 σεντερ της ομαδας βλεπεις ποσο διαφορετικα παιζει.

Δημοσ.

Και μιας και μιλαμε για μπασκετ...διαβαστε μια πολυ ομορφη συνεντευξη που εδωσε ο μεγαλος Αργυρης Καμπουρης στο Red&White.

Μιλαει για πολλα πραγματα που ενδιαφερουν τους Ολυμπιακους οπως τους Αγγελοπουλους αλλα και τον Σχορτσιανιτη.

http://red-white.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Δημοσ.

Λοιπον για τον αγωνα με τη Ρεαλ σημερα, ελπιζω να μην γινω μαντης κακων αλλα οι πολλες δηλωσεις μας καταστρεψει και στο παρελθον. Αυτη τη φορα μαλιστα μου φαινεται οτι οι δηλωσεις ειναι ακομα περισσοτερες...

Στο μονο που ελπιζω ειναι στην λεγομενη οχι και τοσο καλης καταστασης της ρεαλ (αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ισχυει κατι τετοιο οταν ειναι πρωτη στην primera) και ετσι ισως τη γλιτωσουμε με το maximum 3 γκολακια. Για να δουμε....

Δημοσ.

Εγω λεω πως μια ισοπαλια 1-1 την εχουμε! Δεν παιζει και ο Καναβαρο οποτε ολο και καποιος δικος μας θα σκοραρει... Για να δουμε.

Να φερει και η λατσιο μια ισοπαλια και τον δεσαμε το γαιδαρο μας.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει προβλημα με τις δηλωσεις των παιχτων...το αυτονοητο λενε οτι πανε για τη νικη.

Το πως θα τη διεκδικησουνε ειναι αλλο θεμα αλλα δεν ειναι δυνατον να λενε τις γνωστες παπαριες παμε εκει για το καλυτερο δυνατον αποτελεσμα!

Δημοσ.

Ασε ρε συ κυριακο, αρχισανε τις προφητειες και τις μλκις. Υπαρχει προβλημα γιατι οι πολλες δηλωσεις δηλωνουν οτι εχουν παρει τα μυαλα τους αερα και δεν ειναι καλο αυτο. Ετσι την παθαμε και με τη μακαμπι, ετσι την παθαμε και οταν νομιζαμε οτι η juve θα μας χαριζει την προκριση και φαγαμε 7 και αν σημερα κατεβουν νομιζοντας οτι παιζουμε με την Στεαουα, τοτε χαθηκαμε.

Στο μονο που ελπιζω ειναι ολα αυτα να τα μεγαλοποιουν οι δημοσιογραφοι.

Προσωπικα αν σκεφτω θετικα το μεγιστο που βλεπω ειναι μια ισοπαλια η οποια σαφως και με υπερικανοποιει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...