FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, ξεκολλήστε με τη διαιτησία. Πιστεύω ότι, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας, σήμερα είδαμε μια ματσάρα Champions League, σαν αυτές που βλέπουμε συνήθως, αφού έχουν αποκλειστεί οι ελληνικές ομάδες. Ρεάλ είναι, θα πάρει μερικά σφυρίγματα. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δείχνει (επιτέλους) προσωπικότητα και ικανότητα στην Ευρώπη. Ας μην προκριθεί, δεν πειράζει. Αν συνεχίσει έτσι, κάποια στιγμή θα πάει πολύ καλά!
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αν συνεχίσει πάντως έτσι η ομάδα και πάρει 3η θέση προβλέπεται καλή πορεία στο uefa,μια χαρά !
gadg3takias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, ξεκολλήστε με τη διαιτησία. Πιστεύω ότι, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας, σήμερα είδαμε μια ματσάρα Champions League, σαν αυτές που βλέπουμε συνήθως, αφού έχουν αποκλειστεί οι ελληνικές ομάδες. Ρεάλ είναι, θα πάρει μερικά σφυρίγματα. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δείχνει (επιτέλους) προσωπικότητα και ικανότητα στην Ευρώπη. Ας μην προκριθεί, δεν πειράζει. Αν συνεχίσει έτσι, κάποια στιγμή θα πάει πολύ καλά!Όντως ήταν ματσάρα!!! Πιστεύω από αυτά που αξίζει να ξαναδεί κανείς...Άντε εντάξει σταματάω με την διαιτησία ! Ψιλοάσχετο αλλά Βέρντερ-Λάτσιο ποιος νίκησε;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Κέρδισε η Βέρντερ με 2-1 κάτι που σημαίνει οτι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στην δεύτερη θέση με 1 πόντο διαφορά από Βέρντερ και 2 από τη Λάτσιο. PUTA REAL....
Freakster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μετά έχουμε τη Λάτσιο εκτός.. Και Βερντερ, Ρεαλ μέσα.. Καμια πρόβλεψη;
Bougas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Χ με (κολινα) μεσα. 2-0 με βερντερ 1-1 με λατσιο εκτος.
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 1-2...τι αλλο θα δουμε?? 4-2 αυτο ειδαμε!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 4-2 αυτο ειδαμε! Eσύ το είδες αυτό γιατί προφανώς αυτό ήθελες νε δείς. Εγώ είδα μια ομάδα που έπαιξε 80 λεπτα με παίκτη λιγότερο στην έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας,λύγισε στο 83 και έκανε 3 κλασικές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι. PUTA REAL....
Kerk Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 4-2 αυτο ειδαμε! Και σε χαροποίησε ιδιαίτερα να φανταστώ ε? Α ρε, ας μη μιλήσω καλύτερα, τσάμπα το σάλιο μου...
AFANIS_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 παιδιά εγώ έβέπα το μάτς στο mute...καθώς εκείνη τηνώρα είχα εκπομπή και κάποιες φάσεις τις έχανα,,,όταν άκουσα στο β' ημίχρονο...πως παίζει με 10 παίκτες απο το 11' δεν το πίστευα...πραγματικά κρίμα...ανάλογα με το μέγεθος των ομάδων ήταν παρα μα πάρα πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα..."πλασματικό"...το σκόρ....καλή συνέχεια.... (στην Ευρώπη μόνο φυσικά.... )
voulgeor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 4-2 αυτο ειδαμε! χα χα εισαι αστειος και προφανώς στεναχωρημένος βάζελος... οπότε διπλά αστείος.. χα χα χα
Critter Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλα ρε παιδια, καθεστε και απαντατε στον ανυπαρκτο? Τι ασχολειστε?Αυτος θα γελαει τωρα που του απαντατε...Αυτο θελετε? Εγω τα εισιτηρια μου για τη ρεβανς τα εχω. Ελπιζω οντως και οι παιχτες να λενε αυτη τη στιγμη αυτο που λεμε ολοι : "Θα τα πουμε την μεθεπομενη τριτη". P.S:Εκει που ημουνα, ειδα βαζελους που ενω μολις φαγαμε το πρωτο γκολ σκασανε κατι χαμογελακια, στο τελος ειχανε παρει το μερος του ολυμπιακου και πιανανε το κεφαλι τους στις ευκαιριες μας. Φοβερες σκηνες!Μπραβο σε αυτους που ξερουν να αναγνωριζουν. Και υπενθυμιζω οτι η ρεαλ βαφτιστηκε ντεφορμε απο τους Ελληναρες δημοσιογραφισκους επειδη εχασε ενα παιχνιδι. Το οτι ειναι πρωτη στην Primera με ομαδες οπως η Barca, η Σεβιλλη κτλ, δεν τους λεει κατι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αυτη η ομαδα ειναι βγαλμενη απο τα καλυτερα ονειρα μας...μπραβο μαγκες μας κανατε περηφανους παλι. Οσο για τη ξεφτυλισμενη Ρεαλ θα τα πουμε στο Καραισκακη...φερτε και κανενα Νορβηγο διαιτητη σαν τον σημερινο για να τη γλυτωσετε.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Άκουσα ότι παίξατε καλά, μπράβο σας. Δεν το είδα το παιχνίδι, ούτε καν τα γκολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.