Dr.Strangelove Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Να φύγει τώρα ο Λεμονής. Τι εμφανίσεις είναι αυτές; Αίσχος...
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειδα το ματσακι, αλλα απο ο,τι ακουσα και διαβασα παιξατε πολυ καλα, τηρουμενων των αναλογιων. Μπραβο σας λοιπον.
SGP Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλό ματς, για παιχνίδι με 10 ο Ολυμπιακός έπαιξε σωστά την αντεπίθεση και σχεδόν το είχε το παιχνίδι. Οι σχολιαστές πόσο χάλια μπορεί να είναι ρε γμτ! Δεν παλεύονταν η κατάσταση.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλό ματς, για παιχνίδι με 10 ο Ολυμπιακός έπαιξε σωστά την αντεπίθεση και σχεδόν το είχε το παιχνίδι. Οι σχολιαστές πόσο χάλια μπορεί να είναι ρε γμτ! Δεν παλεύονταν η κατάσταση. Αστα να πανε φιλε...να κερδιζεις 1-2 μεσα στο Μπερναμπεου με 10 παιχτες και να εχεις τον παπαρα τον Γκωνια να σε πρηζει για το τι πρεπει να κανει ο Σουστερ για να γυρισει το παιχνιδι!!! Ημαρτον και ελεος!
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Τον Αντωνίου να είχαν βάλει για σχολιαστή, τέτοιες βλακείες δε θα έλεγε πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εγώ ένα λάθος το εντόπισα στο κοουτσάρισμα του Λεμονή, όταν το σκορ ήταν στο 2-2 και αυτό είναι ότι ανέβασε τα δύο πλάγια χαφ (Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι) που βοηθούσαν μέχρι τότε στο κλείσιμο των άκρων πίσω και άφησε ανοιχτή την άμυνα από τα πλάγια. Βέβαια, αυτό δημιούργησε κάποιες καλές προϋποθέσεις για τον Ολυμπιακό να προηγηθεί ξανά, αλλά οι επιθέσεις - αντεπιθέσεις της Ρεάλ έγιναν τόσο φαρμακερές, που πλέον ήταν θέμα χρόνου να πετύχει γκολ η μια από τις δύο ομάδες, με τις πιθανότητες θα έλεγα να είναι περίπου στο 75-25 (γιατί έχουμε και την περίπτωση "10 παίχτες" από τη μία, έτσι; ). Αν φυσικά πετύχαινε το γκολ ο Τζόρτζεβιτς (γιατί αυτή η ευκαιρία δε θα γινότανε ποτέ αν δεν έκανε αυτή την κίνηση ο Λεμονής), τότε θα λέγαμε "μπράβο που τόλμησε". Η κρίση μου είναι προφανώς εκ των υστέρων. Αλλά νομίζω ότι ήταν προφανές ότι για τη μια κλασική ευκαιρία που έβγαλε ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ θα απαντούσε με 3-4, όπως και έγινε. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο κακή η ισοπαλία. Ίσως έπρεπε να διεκδικηθεί περισσότερο, κρατώντας το παιχνίδι στην ίδια λογική που υπήρχε στο 1-2. Ίσως πάλι αν ο Ολυμπιακός καθόταν πίσω, λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας της Ρεάλ, να μην είχε νόημα να κρατηθεί η λογική του 1-2 και να κινδύνευε και πάλι έντονα με γκολ, οπότε καλά έκανε και διεκδίκησε τις έστω μικρές του πιθανότητες. Ενδιαφέρον παιχνίδι.
punky Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 O Ολυμπιακός στάθηκε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Και πράγματι είναι υπολογίσιμη ομάδα φέτος στην Ευρώπη. Όμως για να μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε πάντα για ένα παιχνίδι που έφαγε 4 γκολ. Και η Ρεάλ έχασε και ένα πέναλτυ. Επίσης, όσοι μιλάνε για τη διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι είναι τουλάχιστον αστείοι ή άμπαλοι. Η κόκκινη ήταν κόκκινη. Το πέναλτυ ήταν πέναλτυ. Και η μόνη φάση που κάποιος "αδικήθηκε" ήταν ένα ανύπαρκτο off side εις βάρος της Ρεάλ που έκοψε τον Νιστελρόι από το να βγει τετ α τετ. Όσοι έχουν παίξει μπάλα και δεν είναι τίποτα κοιλαράδες του καναπέ και της πίτσας, ξέρουν ότι τα καραγκιοζιλίκια του Τζόρτζεβιτς ήταν απλά για να κερδίσει είτε χρόνο είτε κάποιο φάουλ στο κέντρο ώστε να μπορέσει η ομάδα του να ανέβει πέρα από αυτό. Συνηθισμένος ίσως από την ντόπια προστασία, συνέχιζε το θέατρο στο διαιτητή που δε μάσαγε όμως και του έριξε δικαίως την κίτρινη.
zaxoys Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλή εμφάνιση από οσφπ- δυστυχώς ο Τοροσίδης απαράδεκτος - ζήλεψε τον βύντρα έκανε και την μαλακία ο άντζας και αυτά τα λάθη στην ευρώπη συνήθως είναι μη αναστρέψιμα ... Η διαιτησία έσπρωχνε την Ρεαλ αλλά ψιλολογικά πιστεύω αφού και η κόκκινη και το πέναλτυ ήταν.Έδινε κάποια φάουλ πιο έυκολα στην Ρεαλ αλλά τι περιμένατε να παίξει 50-50?Πρέπε να συνηδητοποιήσουμε οτι οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με την ρεαλ είναι η Προοδευτική της ευρώπης πχ τα αντίστοιχα τζαρτζαρίσματα που έπεφτε ο τζόλε που έκανε μεγάλη εμφάνιση btw - στην ελλάδα τα σφυρίζουν όλα φάουλ) Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς την ποιότητα της Ρεαλ - μόνο τον robinho που είχε τελος - αλλά είχε πολλά κενά στην άμυνα Όπως είπαν και στον real fm (Γεωργίου) Ο Πατσατζόγλου σήμερα είχε ένα μεγάλο κέρδος : Έμαθε Samba :-p Σχολιαστές τραγωδία όταν σφυρίζει το Πέναλτυ : Ήλπιζα οτι θα βγάλει 2η κίτρινη στον Ρομπίνιο για θέατρο, δεν ήταν με τίποτα πέναλτυ Μόλις το χάνει η Ρεαλ και την σκαπουλάραμε Ήταν πέναλτυ - έκανε λάθος ο Πατσατζόγλου που τον άφησε να μπει μέσα ,είναι κλοτσιά - είναι ... Συγχαρητήρια πάντως εγώ αν και οπαδός ΠΑΟ χόρτασα μπάλα σήμερα ... αλλά όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος νίκησε η ομάδα που είχε τον (Ρόκυ ) Μπαλμπόα ...
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εβλεπα τα γκολ τωρα στη νετ. Μετα το πρωτο γκολ της ρεαλ, κατα τη διαρκεια των πανηγυρισμων γυρναει η καμερα στην κερκιδα και δειχνει 2 Ισπανους να πανηγυριζουν και ο ενας δειχνει στην καμερα με τα χερια του τον αριθμο 7. ....wtf? Το ειδα μονο εγω αυτο? υγ: δεν νομιζω να εδειχνε την φανελα του ραουλ
Fidelio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πολύ ωραίο παιχνίδι , ρε σεις πραγματικά ! Εφυγαν κάτι καντήλια για τον πάτσα , αλλά οκ λανθασμένα από μέρους μου. Α ρε Αντώνη με τις αναλαμπές σου(με την καλή έννοια) , να το πουμε και αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσει να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο μια ελληνική ομάδα σε αυτό το επίπεδο (champions league). Για μένα έτσι όπως είχε η κατάσταση δεν θα έπρεπε να βγει ο Loua2 , παρόλο που την ενέργεια αυτή του Λεμονή δικαιογησαν οι δύο ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού αν και στην δέυτερη οι μαδριλένοι μπερδεύτηκαν ένεκα fair play- δεν θυμάμαι ποιος παίχτης του ολυμπιακού ήταν κάτω, αλλά τέλος πάντων . . . (μεγάλη κουφάλα ο κασίγιας) Κρίμα γιατί θα μπορούσε ο οσφπ τουλάχιστον να πάρει ένα Χ , αλλά έτσι είναι η μπάλα. Ps.Μπορεί ο νορβηγός σε κάποια φάση να σφύριξε κάτι περιέργα, αλλά μπάστα σε αυτή την εμμονή των καραμπινάτων οπαδών. Να ξεκολλήσουν και να λένε και ευχαριστώ για την εμφάνιση της ομάδας τους . . .
zazik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αυτό που ξέρω εφώ σίγουρα είναι ότι τα παιχνίδια με Ρεάλ εδω μέσα και με Βρέμη είναι πολύ δύσκολα...ο Ολυμπιακος θα πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα, αν θέλει να ελπιζει σε νίκες....
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εβλεπα τα γκολ τωρα στη νετ. Μετα το πρωτο γκολ της ρεαλ, κατα τη διαρκεια των πανηγυρισμων γυρναει η καμερα στην κερκιδα και δειχνει 2 Ισπανους να πανηγυριζουν και ο ενας δειχνει στην καμερα με τα χερια του τον αριθμο 7. ....wtf? Το ειδα μονο εγω αυτο? υγ: δεν νομιζω να εδειχνε την φανελα του ραουλ Το ειδα και εγω αυτο live.. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια; Αδελφια με τους Ultras δεν ειστε; Ολο και καποιοι θα ειχαν κατεβει εκδρομη ή απλα μπορει να ηταν τπτ Ελληνες φοιτητες εκει.. Αυτό που ξέρω εφώ σίγουρα είναι ότι τα παιχνίδια με Ρεάλ εδω μέσακαι με Βρέμη είναι πολύ δύσκολα...ο Ολυμπιακος θα πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα, αν θέλει να ελπιζει σε νίκες.... Καλυτερα δεν ξερω αν πρεπει να παιξει σιγουρα ομως θα πρεπει να διαχειριστει τον παραγοντα εδρα συνετα και οχι να παρασυρθει και να παιξει φουλ επιθεση.. Ειναι τελειως διαφορετικα ματς τα εντος απο τα εκτος και τα 2 τελευταια χρονια απο την εδρα μας την εχουμε πατησει.. Θελει προσοχη και υπομονη και απο τον κοσμο που ισως να θελει να δει φουλ ευκαιριες και γκολ, δλδ γιουρια στα παγουρια και οτι βγει λες και παιζουμε με την Καβαλα.. Εδω ειναι CL και τα λαθη πληρωνονται.. Περαν αυτου σε ομαδες οπως η Ρεαλ και η Βερντερ αν δωσεις πολυ χωρο και βγεις μπροστα θα σε καταστρεψουν στην αντεπιθεση. Φυσικα και ειναι τρομερα δυσκολα αυτα τα ματς ανεξαρτητα με το τι πιστευουν πολλοι.. Ο κοσμος δεν σκοραρει ουτε παιζει μπαλα ωθηση δινει.. Αν εκμεταλλευτεις τον παραγοντα λοιπον αυτο σωστα χωρις να παρασυρθεις και εισαι σοβαρος θα εχεις κερδος, αν οχι θα γυρισει boomerang.. Αυτο λεει και ξαναλεει και ο Τακης και ελπιζω να το περασει και στην ομαδα.. Και ελπιζω επιτελους αν τυχον βρεθουμε πισω στο σκορ με την Ρεαλ μην ακουω παλι διπλα μου τπτ καραγκιοζηδες γιατι αυτη την φορα δεν θα αντεξω και θα γινει της πουταν..
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Το ειδα και εγω αυτο live.. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια; Αδελφια με τους Ultras δεν ειστε; Ολο και καποιοι θα ειχαν κατεβει εκδρομη ή απλα μπορει να ηταν τπτ Ελληνες φοιτητες εκει.. Το σκεφτηκα και εγω αυτο, αλλα να κατεβηκαν εκδρομη για να δουν τον γαβρο να χανει παναθηναικοι απο την Ελλαδα το αποκλειω. Για ελληνες φοιτητες το θεωρω πολυ πιο πιθανο, αν και νομιζω οτι σχεδον ολα τα εισιτηρια της ρεαλ ειναι διαρκειας και το κοβω χλωμο να πηρανε ελληνες φοιτητες διαρκειας στην ρεαλ (δεν ξερω τιμες αλλα φανταζομαι θα ειναι ακριβα).
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Το σκεφτηκα και εγω αυτο, αλλα να κατεβηκαν εκδρομη για να δουν τον γαβρο να χανει παναθηναικοι απο την Ελλαδα το αποκλειω. Μπα το κανουν αρκετοι απο συνδεσμους αυτο.. Τους καλουν και ερχονται και αυτοι εδω καλεσμενοι να δουν καποια ματς οπως παμε και εμεις/εσεις εξω.. Και τι καλυτερο για ενα βαζελο να κατεβει μια εκδρομουλα τωρα με τον γαυρο στο Μπερναμπεου αφου το ξερε εδω και καιρο; Μενει και την Κυριακη και βλεπει και Liga.. Αλλα μαλλον τπτ τσογ.. εεε βαζελοι ηθελα να πω θα ηταν φοιτητες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.