Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ανεβαινει κοσμος. το γκυζη ειναι κολληταρια με τους ουλτρας. και οι ουλτρας ειχαν ερθει μαζι μας με την πουτα μπαρτσα στην βαρκελωνη.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα το κανουν αρκετοι απο συνδεσμους αυτο.. Τους καλουν και ερχονται και αυτοι εδω καλεσμενοι να δουν καποια ματς οπως παμε και εμεις/εσεις εξω.. Και τι καλυτερο για ενα βαζελο να κατεβει μια εκδρομουλα τωρα με τον γαυρο στο Μπερναμπεου αφου το ξερε εδω και καιρο;

Πρεπει να εισαι πολυ καμμενος για να πληρωσεις τοσα λεφτα για ταξιδι απλα και μονο για να δεις τον αντιπαλο σου να χανει.

Και αυτοι μου φανηκαν νορμαλ τυπακια.

Αλλα μαλλον τπτ τσογ.. εεε βαζελοι ηθελα να πω θα ηταν φοιτητες.. :lol:

προπαμπλι ή τιποτα ισπανοι με καλη μνημη.:-D:-D:-D

Δημοσ.

ολοι οι παναθηναικοι ειμαστε κολημενοι με την ρεαλ. τουλαχιστον οσοι γνωριζω. εγω κοιμομουν με την φανελα του ραουλ. βλεπεις την ρεαλ να παιζει με τον αντιπαλο σου στην ελλαδα. ειναι καλος συνδυασμος.

Δημοσ.
οχι ανεβαινει κοσμος. το γκυζη ειναι κολληταρια με τους ουλτρας. και οι ουλτρας ειχαν ερθει μαζι μας με την πουτα μπαρτσα στην βαρκελωνη.

Ε ναι αλλα αυτο ηταν διαφορετικο γιατι ηταν εντος της χωρας τους.

Γενικα θεωρω τραβηγμενο να πληρωσεις τοσα λεφτα για να ταξιδεψεις εκτος ελλαδας και να δεις τον μισητο σου αντιπαλο, εστω και αν ελπιζεις να ξεφτιλιστει.

Βεβαια στην ζωη ολα συμβαινουν οποτε ας μην αποκλειω τιποτα.

εντιτ: εγω αν και παναθηναικος ειμαι τρελος φαν της μπαρτσα. Μαλιστα εχω δει και 2 παιχνιδια της στο καμπ νοου. Το ενα με εμας.

Δημοσ.
Ε ναι αλλα αυτο ηταν διαφορετικο γιατι ηταν εντος της χωρας τους.

Γενικα θεωρω τραβηγμενο να πληρωσεις τοσα λεφτα για να ταξιδεψεις εκτος ελλαδας και να δεις τον μισητο σου αντιπαλο, εστω και αν ελπιζεις να ξεφτιλιστει.

Βεβαια στην ζωη ολα συμβαινουν οποτε ας μην αποκλειω τιποτα.

ρε τι λες εδω ανεβαινουν στο ρομα λατσιο παναθηναικοι ολυμπιακοι και παιζουν μαπες. νομιζω οι δικοι μας πανε με την ρομα και οι γαβροι με λατσιο δεν θυμαμαι καλα. ανεβαινει πολυς κοσμος μαδριτη.

Δημοσ.
Πρεπει να εισαι πολυ καμμενος για να πληρωσειις τοσα λεφτα για ταξιδι για να δεις τον αντιπαλο σου να χανει.

Δες τι σου λεει το φιλο απο πανω.. Παιζουν αυτα συχνα αναμεσα σε συνδεσμους και το συνδυαζουν σαν εκδρομουλα μωρε κανα 7ημερο.. Και Ελλαδα εχουν ερθει οι Ultras καλεσμενοι συνδεσμων..Δεν ειπα οτι κατεβηκαν για τον γαυρο αποκλειστικα αλλα αφου ξεραν απο την κληρωση οτι θα παιζαμε μπορει να το κανονιζανε για τωρα και να δουν και κανα ματς της Ligas οπως ειπα..

Και αυτοι μου φανηκαν νορμαλ τυπακια.
Εχω δει κατι νορμαλ καφρους τοσα χρονια, που ναι χειροτερα μουν.. και απο χουλιγκανια.. ;) Κατι τετοιους να φοβασαι μερικες φορες..

προπαμπλι ή τιποτα ισπανοι με καλη μνημη.:-D:-D:-D
Ναι ειδικα οι οπαδοι της Ρεαλ την δικια μας 7αρα θυμουνται.. Με γλεντας μωρε σιγα τα μεγεθη που θα ασχοληθουν κιολας τοσο.. :lol:
Δημοσ.
Εχω δει κατι νορμαλ καφρους τοσα χρονια, που ναι χειροτερα μουν.. και απο χουλιγκανια.. ;) Κατι τετοιους να φοβασαι μερικες φορες..

Σωστο.

Ναι ειδικα οι οπαδοι της Ρεαλ την δικια μας 7αρα θυμουνται.. Με γλεντας μωρε σιγα τα μεγεθη που θα ασχοληθουν κιολας τοσο.. :lol:

Δεν νομιζω οτι την εχουν προσωποποιησει. Αλλα οπως και να το κανεις, αν εισαι ευρωπαιος και ασχολεισαι με μπαλα και τσου λου γενικα, την θυμασαι την μεγαλυτερη ηττα ομαδας στον θεσμο. Δεν χρειαζεται να εισαι ελληνας ή ιταλος για να το θυμασαι.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι την εχουν προσωποποιησει. Αλλα οπως και να το κανεις, αν εισαι ευρωπαιος και ασχολεισαι με μπαλα και τσου λου γενικα, την θυμασαι την μεγαλυτερη ηττα ομαδας στον θεσμο. Δεν χρειαζεται να εισαι ελληνας ή ιταλος για να το θυμασαι.

Τσκ τσκ νατα μας.. Καλα το πας μακρια το γραμμα εσυ τωρα αλλα πληροφοριακα την μεγαλυτερη ηττα δεν την εχει ο Ολυμπιακος.. Μονακο Λα- κορουνια 8-3.. (και μην μου πεις οτι εβαλε 3 η λα κορουνια και δεν πιανει σαν μεγαλυτερη ηττα..)

Ετσι ειναι παντως καλα τα λες.. Αφου σταματαγανε στο Καμπ νου και στο Ολντ τραφορντ στο 50-55 οταν εγραφε 5-0 το κοντερ και κανανε χαβαλε εχεις και λες.. ;)

Τωρα για το τι θυμουνται θα μου επιτρεψεις να διατηρω τις αμφιβολιες μου..

Ενιγουεη εφυγα γιατι νυσταξα τα λεμε τουμοροου..

Δημοσ.
Τσκ τσκ νατα μας.. Καλα το πας μακρια το γραμμα εσυ τωρα αλλα πληροφοριακα την μεγαλυτερη ηττα δεν την εχει ο Ολυμπιακος.. Μονακο Λα- κορουνια 8-3.. (και μην μου πεις οτι εβαλε 3 η λα κορουνια και δεν πιανει σαν μεγαλυτερη ηττα..)

Καταλαβαινεις οτι μεγαλυτερη ηττα ειναι το 7-0 απο το 8-3 ε? Καταλαβαινεις οτι το θεμα δεν ειναι η καλυτερη επιθεση αλλα η διαφορα τερματων ε?

Ετσι ειναι παντως καλα τα λες.. Αφου σταματαγανε στο Καμπ νου και στο Ολντ τραφορντ στο 50-55 οταν εγραφε 5-0 το κοντερ και κανανε χαβαλε εχεις και λες.. ;)

Ακριβως, ευτυχως για μενα που δεν ειναι τοσο χαβαλετζηδες οι γιουβεντινοι.:-D:-D

Τωρα για το τι θυμουνται θα μου επιτρεψεις να διατηρω τις αμφιβολιες μου..

Ενιγουεη εφυγα γιατι νυσταξα τα λεμε τουμοροου..

Ελευθερα.

Ενα θα σου πω ομως.

Εσυ πως θυμασαι το 8-3 που δεν σε αφορα? Γιατι ειναι ενυπωσιακο σκορ και σημειο αναφορας. Ε φαντασου το 7-0 το οποιο ειναι και επισημα σημειο αναφορας.

Πως το γυρισαμε εκει παλι ομως?

Αφου ειπαμε αυτα ανηκουν στο παρελθον δυστυχως.:-D:-D

Αποψε παιξατε καλα. Και χασατε δικαια.

Δημοσ.

Ε μιας και το ξενυχτησα ας ριξουμε και ενα ποστακι..

Καταλαβαινεις οτι μεγαλυτερη ηττα ειναι το 7-0 απο το 8-3 ε? Καταλαβαινεις οτι το θεμα δεν ειναι η καλυτερη επιθεση αλλα η διαφορα τερματων ε?

Εξαρταται απο πια στατιστικη οπτικη γωνια το βλεπεις.. Σαν καλυτερη επιθεση ή σαν διαφορα τερματων ε; Συμφωνεις ε; Αλλα στην προκειμενη αφου προκειται για τον Ολυμπιακο αυτο μας βολευει να βλεπουμε σαν μεγαλυτερη ηττα ε; Επισης το 6-2 που ειναι απο τις μεγαλυτερες νικες στο θεσμο μετραει καθολου ε; Aυτο ειναι ασχετο τι να θυμομαστε τωρα ε;

Ακριβως, ευτυχως για μενα που δεν ειναι τοσο χαβαλετζηδες οι γιουβεντινοι.:-D:-D
Ε ναι αυτο να λεγεται..Παντως οι "καλες" εικονες ολων μας μενουν ειτε τρωμε 7 ειτε 5...Αν εσυ θεωρεις οτι σε αυτα τα ματς ειχες καλυτερη εικονα απο την 7αρα μας τοτε παω πασο.. Και πιστεψε με τις διασκεδασα εξισου με εσενα που παρακαλαγες μην συνεχισουν ετσι γιατι οχι 7, 10 θα ετρωγες οπως επαιζες..Αλλα ειπαμε το κοντερ μετραει..Για ενα image ζουμε σε αυτη την ζωη.. :lol:

Ενα θα σου πω ομως.

Εσυ πως θυμασαι το 8-3 που δεν σε αφορα? Γιατι ειναι ενυπωσιακο σκορ και σημειο αναφορας. Ε φαντασου το 7-0 το οποιο ειναι και επισημα σημειο αναφορας.

Ρε φιλαρακι παιζουμε τωρα ή μιλαμε; Τι ιστορικες ηττες ολυμπιακου και παναθηναικου μου λες και σημεια αναφορας να θυμουνται αυτοι οι ανθρωποι που εχουν 9 CL και πανε να δουν αγωνα στο Bernabeu μιλαμε σοβαρα τωρα ή λεμε ιστοριες για αγριους; Οπως δεν ασχολουνται και με τις νικες μας επισης εκτος και αν εχουν να κανουν με μισητους αντιπαλους τους. Μονο εκει νοιαζονται..Εγω το θυμαμαι γιατι εγω ειμαι ο μικρος της υποθεσης..Aλλα ακομα και εγω δεν θυμαμαι τι εκανε η Βασιλεια και η καθε μικροτερη ομαδα απο εμενα στο Coulou ευκολα .. Εγω θα θυμαμαι οτι κερδισα την Ρεαλ στο Coulou , οχι οι οπαδοι της την ηττα της που εκανε μια χρονια απο τον Ολυμπιακο..So simple..

Πως το γυρισαμε εκει παλι ομως?
Ελα ντε για τον αγωνα και τους βαζελους στις εξεδρες μιλαγαμε και σε κατι Ισπανους "με καλη μνημη" καταληξαμε ολως τυχαιως....

Ειδες καμια φορα τι γινεται ε;

:rolleyes:

Μην με συμμεριζεσαι μωρε παλιοχαρακτηρας ειμαι και τσιμπαω ευκολα..Ουτε μια κουβεντα χωρις να πεταξω τα πικροχολα σχολια μου δεν μπορω να κανω.. :-D

Αντε καλημερααααααααααα...

Δημοσ.

Σε τέτοια ματς πάντως, νομίζω ότι μόνο οι πολύ καμμένοι οπαδοί καταλήγουν να υποστηρίξουν την ξένη ομάδα. Όταν παίζει καλά η ελληνική εννοώ. Μου θύμισε το ματς του ΠΑΟ με την Μπαρτσελόνα, που είχε βάλει το γκολ ο Κωνσταντίνου, το γύρισε η Μπάρτσα και στο τέλος πίεζε για το γκολ της πρόκρισης ο Παναθηναϊκός. Ή όταν σκόραρε ο Βαζέχα το 0-1 με τον Άγιαξ. Ποιος δεν πανηγύρισε τότε;

Πάντως, ασχέτως με τα 4 γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός τελικά, πιστεύω ότι δύσκολα θα βρούμε ομάδα που να έκανε τόσες πολλές ευκαιρίες μέσα στο Μπερναμπέου, με 10 παίκτες.

Δημοσ.

Άραγε θα γινόταν αν στον πάγκο του Ολυμπιακού φέτος βρισκόταν ένας ξένος προπονητής.Άγαλμα θα του είχαν στήσει.

Τελικά ο σερ Τάκης έχει κάνει να καταπιούνε τη γλώσσα τους πολλοί,και Ολυμπιακοί και από τους υπόλοιπους.Μια ολοκαίνουρια ομάδα που δεν έχει ζωή παραπάνω από 3 μήνες μας προσφέρει τόσο ωραίο ποδόσφιαρο.Αυτό είναι επίτυγμα του Λεμονή.

Δημοσ.

Τον Sir Τάκη πάντα τον πήγαινα..Να φώναζε λίγο παραπάνω όμως(Τζιοβάνι)..Μην ξεχνάμε και το 1-4 με τον βάζελο επί Λεμονή, και το 6-2 με Λεβερκούζεν και το ότι είναι πραγματικός ολυμπιακός(γιαυτό όμως και είναι και χαλαρός αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα)..

Δημοσ.
Άραγε θα γινόταν αν στον πάγκο του Ολυμπιακού φέτος βρισκόταν ένας ξένος προπονητής.Άγαλμα θα του είχαν στήσει.

Τελικά ο σερ Τάκης έχει κάνει να καταπιούνε τη γλώσσα τους πολλοί,και Ολυμπιακοί και από τους υπόλοιπους.

Έχει δίκιο! Πολύ το χαίρομαι για τον Τάκη, Άσχετα αν δεν τον θεωρώ σοβαρό προπονητή. Έχει κάνει τον Θεοδωρίδη και τ5ον Ίβιτς (προς το παρόν) να σκύβουν το κεφάλι τους μπροστά του.

Δημοσ.
Η διαιτησία έσπρωχνε την Ρεαλ αλλά ψιλολογικά πιστεύω αφού και η κόκκινη και το πέναλτυ ήταν.Έδινε κάποια φάουλ πιο έυκολα στην Ρεαλ αλλά τι περιμένατε να παίξει 50-50?Πρέπε να συνηδητοποιήσουμε οτι οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με την ρεαλ είναι η Προοδευτική της ευρώπης

πχ τα αντίστοιχα τζαρτζαρίσματα που έπεφτε ο τζόλε που έκανε μεγάλη εμφάνιση btw - στην ελλάδα τα σφυρίζουν όλα φάουλ)

Απίστευτη αλλοτρίωση ρε παιδιά. Κάποιοι έχετε φθάσει στο σημείο να πιστεύετε ότι 50-50 είναι η διαιτησία όταν σφυρίζονται οι θεατρινισμοί του Τζόρτζεβιτς. Το ότι τα σφυρίζουν στην Ελλάδα και όχι έξω, δε λέει κάτι για την ευρωπαϊκή διαιτησία, αλλά για την ελληνική (όπου καμία ομάδα εκτός ΠΟΚ δεν παίρνει τέτοια σφυρίγματα, εκτός από τους αντιπάλους της Λάρισας).

Μετα το πρωτο γκολ της ρεαλ, κατα τη διαρκεια των πανηγυρισμων γυρναει η καμερα στην κερκιδα και δειχνει 2 Ισπανους να πανηγυριζουν και ο ενας δειχνει στην καμερα με τα χερια του τον αριθμο 7. ....wtf?

Μήπως εννοούσε "πάμε για 7-0, όπως η Άρσεναλ χθες και η Γιουβέντους παλιότερα!";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...