tzinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ενταξει στην ελλαδα καθε μερα αλλαζουμε αποψη και οσο ευκολα απογοητευομαστε αλλο τοσο ευκολα αρχιζουμε τα πανυγηρια. Δεν βγαζω την παρτη μου απο εξω και εγω ειμαι της αποψης οτι ο τακις ειναι για τα πανυγηρια και ισως να ειμαι απολυτος. Αλλα ρε παιδια στον ολυμπιακο παντα για τα ελληνικα επιπεδα παιχτες καλους ειχαμε και απλα ψαχναμε ενα λογικο προπονητη που να μην φοβαται. Τουλαχιστον ο λεμονης δειχνει οτι μπορει να αποδειχτει τετοιος, αλλα ειναι νωρις ακομα. Δηλαδη ξεχναμε οτι εξαιτιας του κοντεψε και να χασουμε απο την πιο αδυνατη ομαδα του ομιλου λατσιο, οτι δεν χτυπησαμε τον βαζελο που οπως φαινετε τον εχουμε για πλακα και οτι στον αρη παιξαμε σαν ομαδουλα?? Ξεχναμε οτι στο πρωτθλημα με το καλημερα ειμαστε 4 ποντους πισω? Και οτι μεχρι να ερθει ο ιβιτς κυνηγουσαμε μακελελε και ροναλντινιο και τρωγαμε την μια πορτα πισω απο την αλλη? Μην ακουο τωρα οτι εχει κανει τον ιβιτς νουμερο, διοτι χαρη στον ιβιτς εχει πλεον ανεβει επιπεδο η ομαδα και οχι στις τχνικες αρετες του τακι. Για τον σαβα δεκτον και αυτος καραγκιοζακος ειναι και νομιζει οτι εχει λογο στον ολυμπιακο. Αυτος (ο τακις) απλα χρειαζεται να κανει τα λογικα πραγματα και οχι αλχημειες και τουλαχιστον γνωριζει την ομαδα και τον ψυχισμο της και μπορει να την καθοδηγησει σωστα. Παρολο που παιξαμε τεραστια μπαλα στην μαδριτη δεν μπορο να δεχτο οτι ειναι 100% εργο λεμονη. Ασε που παλι δεν βοηθησε την ομαδα απο τον παγκο, οι παιχτες ειχαν φτυσει αιμα και αργησε να κανει αλλαγες να τους φρεσκαρει και ο πατσα ηταν φανερο οτι δεν μποροσε πλεον να μαρκαρει τον ρομπινιο και αντι να βαλει τον ζεβλακοφ δεξι τον βαζει αριστερα!! Για ξεπεραστε λιγο τον ενθουσιασμο και σκεφτειτε αν στην τελικη ο ιδιος ο λεμονης εχασε ενα παιχνιδι που κρατουσαν οι παιχτες με νυχια και με δοντια πλεον εχεις οχι 1 αλλα 6-7 παιχτες επιπεδου τζολε στην ομαδα και εχουν τα @@ και την εμπειρια να παιξουν μπαλαρα και εξυπνη. Παλια ειχαμε την μιση ομαδα να ειναι επιπεδου παντου και ανατολακη και 3 καλες μοναδες. Τωρα η βασικη 11δα ειναι σε αλλο επιπεδο γι αυτο ειναι τοσο ανταγωνιστικη. Αυτο ειναι που κανει τον ολυμπιακο να πεζει ετσι στην ευρωπη.
AGGELOS1974 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 παιδια καλημερα..τα συγχαρητηρια μου στον ολυμπιακο..φοβερη μπαλλα χτες..επαθε πλακα η ρεαλ μαδριτης..αν δεν ειχε μεινει με 10 παικτες θα την ειχε κερδισει..εγω ειμαι παναθηναικος..ελπιζω να ειδαν τον χθεσινο αγωνα οι διοικουντες την ομαδα μου και να ενιωσαν τυψεις για το χαλι που εχουν φερει την ομαδα τα τελευταια χρονια.συγχαρητηρια και παλι στον θρυλο.μας εκαναν υπερηφανους χτες τους ελληνες.με αυτη την ομαδα μπορει πολλα στην ευρωπη..
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Σε τέτοια ματς πάντως, νομίζω ότι μόνο οι πολύ καμμένοι οπαδοί καταλήγουν να υποστηρίξουν την ξένη ομάδα. Όταν παίζει καλά η ελληνική εννοώ. Μου θύμισε το ματς του ΠΑΟ με την Μπαρτσελόνα, που είχε βάλει το γκολ ο Κωνσταντίνου, το γύρισε η Μπάρτσα και στο τέλος πίεζε για το γκολ της πρόκρισης ο Παναθηναϊκός. Ή όταν σκόραρε ο Βαζέχα το 0-1 με τον Άγιαξ. Ποιος δεν πανηγύρισε τότε;Πάντως, ασχέτως με τα 4 γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός τελικά, πιστεύω ότι δύσκολα θα βρούμε ομάδα που να έκανε τόσες πολλές ευκαιρίες μέσα στο Μπερναμπέου, με 10 παίκτες. θα μας πνιξεις πρωι πρωι αδερφε με αυτα που γραφεις.
Lighter122 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εβλεπα τα γκολ τωρα στη νετ. Μετα το πρωτο γκολ της ρεαλ, κατα τη διαρκεια των πανηγυρισμων γυρναει η καμερα στην κερκιδα και δειχνει 2 Ισπανους να πανηγυριζουν και ο ενας δειχνει στην καμερα με τα χερια του τον αριθμο 7. ....wtf? Το ειδα μονο εγω αυτο? υγ: δεν νομιζω να εδειχνε την φανελα του ραουλ Το ειδαμε και ξενερωσαμε γιατι οταν χανεις μεσα στην εδρα της ρεαλ με 1-0 πριν το πρωτο 10λεπτο και μενεις και με 10 παικτες, το 7-0 αναπνεει στον σβερκο σου... Δεν νομιζω εκεινη την στιγμη να περιμενε κανενας αυτο που εγινε στην συνεχεια... Μπραβο και ας χασαμε... Οσο για τον διαιτητη ειναι ευκολο οταν εισαι μεσα στην αγωνια να νομιζεις οτι τα σφυριζε ολα αναποδα, αλλα δεν ηταν ετσι... Ενα οφσαιντ του Νιστελρου, μια κιτρινη για θεατρο στον Ρομπινιο θα μπορουσαν καλιστα να ειχαν περασει απαρατηρητα απο τον διαιτητη... Τωρα κατι σφυριγματα στο κεντρο που δεν μας εδωσε, ε τι να κανουμε? Με την Ρεαλ παιζαμε μεσα στην εδρα της... Την προηγουμενη φορα, σε χαμενο παιχνιδι, και δεν εβγαλε καν καρτα στον Καρλος που την ειδε τερματοφυλακας... Μια χαρα ηταν χτες η διαιτησια, τηρουμενων των αναλογιων...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη ξεχναμε οτι εξαιτιας του κοντεψε και να χασουμε απο την πιο αδυνατη ομαδα του ομιλου λατσιο, οτι δεν χτυπησαμε τον βαζελο που οπως φαινετε τον εχουμε για πλακα και οτι στον αρη παιξαμε σαν ομαδουλα?? Ξεχναμε οτι στο πρωτθλημα με το καλημερα ειμαστε 4 ποντους πισω? Και Μάλλον εσύ ξεχνάς οτι μιλας για τα τρεία πρώτα παιχνίδια μιας ομάδας ολοκαίνουριας.Και μάλιστα παιχνίδια που δεν ήταν συνεχόμενα ωστε να βρούνε ρυθμό αφού από τον αγώνα με το βάζελο μεσολάβησε κενό 2 εβδομάδων. Τι περίμενες δηλαδή?Να μπει η ομάδα και να πετάει από τα πρώτα παιχνίδια της? Παρολο που παιξαμε τεραστια μπαλα στην μαδριτη δεν μπορο να δεχτο οτι ειναι 100% εργο λεμονη. Προφανώς αυτό: Ξεχναμε οτι στο πρωτθλημα με το καλημερα ειμαστε 4 ποντους πισω είναι 100% έργο Λεμονή.Είσαι πολύ δίκαιος πάντως.ΌΛες οι στραβές είναι έργο Λεμονή και όλα τα καλά έργο των παικτών. Τι άλλο θα δούμε.... Ασε που παλι δεν βοηθησε την ομαδα απο τον παγκο, οι παιχτες ειχαν φτυσει αιμα και αργησε να κανει αλλαγες να τους φρεσκαρει και ο πατσα ηταν φανερο οτι δεν μποροσε πλεον να μαρκαρει τον ρομπινιο και αντι να βαλει τον ζεβλακοφ δεξι τον βαζει αριστερα!! Για ξεπεραστε λιγο τον ενθουσιασμο και σκεφτειτε αν στην τελικη ο ιδιος ο λεμονης εχασε ενα παιχνιδι που κρατουσαν οι παιχτες με νυχια και με δοντια Αρτσούμπι,Νούνιεζ,Κοβάσεβιτς,Μήτρογλου,Ζεβλάκοφ,Σηφάκης,Νε ήταν ο πάγκος του Ολυμπιακού.Εσύ ποιόν θα έβγαζες και ποιόν θα έβαζες για να φρεσκάρεις την ομάδα? Οι παίκτες εκτελώντας εντολές του Λεμονή έφτασαν στο σημείο να κρατάνε το παιχνίδι μέχρι το 83.Και φυσικά χάρης και στην ποδοσφαιρική τους αξία. πλεον εχεις οχι 1 αλλα 6-7 παιχτες επιπεδου τζολε στην ομαδα και εχουν τα @@ και την εμπειρια να παιξουν μπαλαρα και εξυπνη. Παλια ειχαμε την μιση ομαδα να ειναι επιπεδου παντου και ανατολακη και 3 καλες μοναδες. Τωρα η βασικη 11δα ειναι σε αλλο επιπεδο γι αυτο ειναι τοσο ανταγωνιστικη. Προφανώς ξεχνάς τις χρονιές από 98 μέχρι και 2002.Ο Ολυμπιακός τότε είχε Τζόλε,Γιαννακό,Γεωργάτο στα καλύτερά τους,Ζιοβάνι στα 28-30,Καρεμπέ,Ζε Ελίας,Ζέτερμπεργκ,Αλεξανδρή γενικά ρόστερ που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το φετινό.Και όμως ποτέ δεν είδαμε καλές και αξιοπρεπής εμφανίσεις σαν τη χθεσινή. Με λίγα λόγια,ο Λεμονής δεν έγινε Βενγκέρ.Έχει όμως ποδοσφαιρικές γνώσεις,έχει τον τρόπο να επικοινωνεί με τους παίκτες,έχει περάσει τη νοοτροπία του η ομάδα πάνω από όλους και φυσικά αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού κάνοντας τις μονάδες ΟΜΑΔΑ.
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 θα μας πνιξεις πρωι πρωι αδερφε με αυτα που γραφεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνω. Αν εννοείς πάντως ότι πολλοί Ολυμπιακοί σκύλιαζαν για τις επιτυχίες του ΠΑΟ, αυτοί είναι οι πολύ καμμένοι στους οποίους αναφέρθηκα. Οι πιο πολλοί φίλοι/γνωστοί μου, όταν μια ελληνική ομάδα κάνει καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, χαίρονται να κερδίζει, ασχέτως αν πέφτει δούλεμα για τις κατά καιρούς 5άρες και 7άρες. Βέβαια, ο καθένας έχει και τις παρέες που του ταιριάζουν, οπότε μπορεί το δείγμα των δικών μου γνωστών να μην είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό, δεν ξέρω.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνω. Αν εννοείς πάντως ότι πολλοί Ολυμπιακοί σκύλιαζαν για τις επιτυχίες του ΠΑΟ, αυτοί είναι οι πολύ καμμένοι στους οποίους αναφέρθηκα. Οι πιο πολλοί φίλοι/γνωστοί μου, όταν μια ελληνική ομάδα κάνει καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, χαίρονται να κερδίζει, ασχέτως αν πέφτει δούλεμα για τις κατά καιρούς 5άρες και 7άρες. Βέβαια, ο καθένας έχει και τις παρέες που του ταιριάζουν, οπότε μπορεί το δείγμα των δικών μου γνωστών να μην είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό, δεν ξέρω. Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα είχαν σπάσει τότε το 1996 στον Πειραιά. Στα 19 ήμουν τότε, θυμάμαι καλά έχω την εντύπωση.
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνω. Αν εννοείς πάντως ότι πολλοί Ολυμπιακοί σκύλιαζαν για τις επιτυχίες του ΠΑΟ, αυτοί είναι οι πολύ καμμένοι στους οποίους αναφέρθηκα. Οι πιο πολλοί φίλοι/γνωστοί μου, όταν μια ελληνική ομάδα κάνει καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, χαίρονται να κερδίζει, ασχέτως αν πέφτει δούλεμα για τις κατά καιρούς 5άρες και 7άρες. Βέβαια, ο καθένας έχει και τις παρέες που του ταιριάζουν, οπότε μπορεί το δείγμα των δικών μου γνωστών να μην είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό, δεν ξέρω. εισαι και αγενης ε? οταν χασαμε απο τον αγιαξ καηκε το πασαλιμανι. και δεν εχω παρεες στο πασαλιμανι.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ρε δεν τις μπορω αυτες τις αβροτητες παντα γελαγα, δουλευομαστε μεταξυ μας και δεν το ξερω; Ακου λεει μονο οι καμμενοι πανηγυριζουν στις αποτυχιες του ΠΑΟ και του Ολυμπιακου.. Για μενα ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι και ΟΛΟΙ οι παναθηναικοι που ειναι ταυτισμενοι με την ομαδα τους και γουσταρουν μπαλα, χαιρονται με τις αποτυχιες του μισητου αντιπαλου τους.. Και για να προλαβω κατι εξυπνους αυτο συμβαινει παντου στον κοσμο.. Ειναι απολυτως "ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ" για την ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα..Τωρα για τους φιλαθλους(??) τυπου "ειμαι Ολυμπιακος/ΠΑΟ και ομολογουμενως ωραιο φαινεται το Καραισκακη/λεωφορος απ'εξω πως τον ειπαμε αυτον τον γκριζομαλλη τον τερμοτοφυλακα του Ολυμπιακου;" δεν σχολιαζω καν για αυτους πιστευω οτι τα εννοουν.. Θα πανηγυρισω εγω για τον βαζελο για το καλο της Ελλαδας; Οχι και εχω τα @@ και το λεω.. Δεν γινεται ρε φιλε δεν ειναι στο DNA μου δλδ πως θα γινει αδυνατω ακομα και οταν θελω να το κανω.. Απο την αλλη δεν θα παραγνωρισω την αξια του ομως ουτε θα βγω να πανηγυρισω στους δρομους για αυτο.. Αυτο ειναι καψιμο και αυτοι ειναι οι καμμενοι οπαδοι.. Ασχετο αλλα το πρωτοσελιδο του Derby ειναι ολα τα λεφτα.. Πολυ πονος λεμε..
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ρε δεν τις μπορω αυτες τις αβροτητες παντα γελαγα, δουλευομαστε μεταξυ μας και δεν το ξερω; Ακου λεει μονο οι καμμενοι πανηγυριζουν στις αποτυχιες του ΠΑΟ και του Ολυμπιακου.. Για μενα ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι και ΟΛΟΙ οι παναθηναικοι που ειναι ταυτισμενοι με την ομαδα τους και γουσταρουν μπαλα, χαιρονται με τις αποτυχιες του μισητου αντιπαλου τους.. Και για να προλαβω κατι εξυπνους αυτο συμβαινει παντου στον κοσμο.. Ειναι απολυτως "ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ" για την ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα..Τωρα για τους φιλαθλους(??) τυπου "ειμαι Ολυμπιακος/ΠΑΟ και ομολογουμενως ωραιο φαινεται το Καραισκακη/λεωφορος απ'εξω πως τον ειπαμε αυτον τον γκριζομαλλη τον τερμοτοφυλακα του Ολυμπιακου;" δεν σχολιαζω καν για αυτους πιστευω οτι τα εννοουν.. Θα πανηγυρισω εγω για τον βαζελο για το καλο της Ελλαδας; Οχι και εχω τα @@ και το λεω.. Δεν γινεται ρε φιλε δεν ειναι στο DNA μου δλδ πως θα γινει αδυνατω ακομα και οταν θελω να το κανω.. Απο την αλλη δεν θα παραγνωρισω την αξια του ομως ουτε θα βγω να πανηγυρισω στους δρομους για αυτο.. Αυτο ειναι καψιμο και αυτοι ειναι οι καμμενοι οπαδοι.. Ασχετο αλλα το πρωτοσελιδο του Derby ειναι ολα τα λεφτα.. Πολυ πονος λεμε.. επιτελους και καποιος ειλικρινης. ναι ωραια παιξατε μπαλα αλλα δεν γινετε να χαρω γιαυτο δεν ειναι στο dna μου πως το λενε. γιαυτο λεγομαστε και αιωνιοι. για την αεκ εχω πανηγυρισει. για τον ολυμπιακο απλα δεν γινετε. ουτε πανηγυριζω στις αποτυχιες του. θα σκασω ενα υπουλο χαμογελακι θα κανω πλακα στους γαβρους που ξερω μεχρι εκει. και βγαινει ο αλλος και με λεει καμμενο. και το λεει και εμμεσα αυτο με εκνευριζει περισοτερο. μαθετε να μιλατε στα ισια.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλιεργεια στο μισος λοιπον? Οχι φυσικα.. Δεν ειναι μισος..Για αυτους που ειναι δυστυχως τους λυπαμε.. Ειναι ο κυκλος της ζωης αυτο.. Ειναι τα αντιθετα ακρα.. Κοκκινο εναντιον πρασινου δεν ειναι τυχαια ουτε τα χρωματα.. Ειναι οι 2 μεγαλες ομαδες της Ελλαδας , οι αιωνιοι αντιπαλοι.. Και αδυνατω να πιστεψω οτι ενας αληθινος οπαδος της καθε ομαδας που εχει φαει χιονια,βροχες,απογοητευσεις,εχει βαλει τα κλαμματα,εχει χαρες και γενικα εχει πονεσει και στηριξει την ομαδα του, μπορει να χαρει με τον αιωνιο αντιπαλο.. Δεν το χωραει ο νους μου.. Αλλο πραγμα η αναγνωριση και αλλο η χαρα..
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 αυτο ακριβως αναγνωριση. χαρα δεν γινετε. αφου ειμαστε εχθροι σε αθλητικα πλαισια. Οταν χανεις στην ευρωπη δεν νοιωθω χαρα αλλα ανακουφιση οπως νοιωθεις και εσυ. Δεν υπαρχει μισος μην τα μπερδευετε αυτα.
chill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θυμάμαι κάποιους να λοιδορούν την ΑΕΚ και τα πανηγύρια των οπαδών της όταν πήρε το X από τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Και μιλάμε για μια Ρεάλ με Φίγκο, Ζιντάν, Ρομπέρτο Κάρλος. Μακμάναμαν όχι τη χτεσινή....Οι ίδιοι είναι σήμερα που πανηγυρίζουν για την ήττα....
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 chill εμενα το μονο πραγμα που δεν μου αρεσει ειναι που βγαζετε μπλουζακια ρεαλ -αεκ 3 3 αν ηταν τοσο το σκορ και αεκ-μιλαν 1-0 . την μικραινεις επικινδυνα την ομαδα ετσι. αλλο να πανηγυρισεις και να χαρεις και αλλο να βγαζεις μπλουζακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.