Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άρρωστε, με το συμπάθειο, αλλά ελπίζω να μην το πιστεύεις αυτό που ισχυρίζεσαι. Μπορεί να ισχύει για πολλούς αυτό που λες, κυρίως γι' αυτούς που συχνάζουν στα ελληνικά γήπεδα, αλλά σίγουρα όχι για όλους.

Επιτέλους, οι κάποιοι φωνακλάδες ή δραστήριοι που κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους δεν είναι απαραιτήτως αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε άλλες χώρες.

FilipposMD αλήθεια πού το βλέπεις το παράξενο?Ο αθλητισμός συνεπάγεται συναγωνισμό,ανταγωνισμό και τα λοιπά.Ο Ολυμπιακός και ο παναθηναικός εκτός από τα μεταξύ τους παιχνίδια ανταγωνίζοντε και σε άλλα μέτωπα και ένα από αυτά είναι το κεφάλαιο που ονομάζεται ευρωπαικοί αγώνες.Μια μεγάλη ευρωπαική εμφάνιση του βάζελου δεν θα την χαρώ γιατί δεν είναι της δικής μου ομάδας.Αν πάνε και κερδίσουνε την Ατλετικο Μαδρίτης 0-3 θα πώ μπράβο που κερδίσανε,δεν θα κάτσω όμως και να τρελαθώ από τη χαρά μου.Και κατά βάθος θα ήθελα να χάσουνε για να μπορώ να τους κάνω καζούρα μετά.

Δεν ξέρω αν εμείς που σκεφτόμαστε έτσι για τους αντιπάλους μας είμαστε η πλειοψηφία ή η μειοψηφία.Αυτό που ξέρω είναι οτι στα 13 χρόνια που πηγαίνω στο γήπεδο όταν ανακοινώνανε από τα μεγάφωνα οτι ο βάζελος ή το χανούμι έφαγε γκόλ όλο το γήπεδο σηκωνόταν στο πόδι.Το πώς αντιδρούσε ο κόσμος,που δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο αλλά στο σπίτι του,ακούγοντας από το ραδιόφωνο αυτά τα γκόλ δεν το γνωρίζω και φαντάζομαι οτι δεν το γνωρίζεις και εσύ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρρωστε δεν το ξέρω, γι'αυτό και δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις του τύπου "κανείς" και "όλοι". Απλώς σημείωσα ότι δεν είναι σωστό να θεωρείται ότι ΟΛΟΙ είναι κάπως. Στο Καραϊσκάκη, αν οι μισοί πανηγυρίσουν για το γκολ που έφαγε ο ΠΑΟ σε άλλο ματς, φαίνεται σαν να πανηγυρίζει όλο το γήπεδο. Κι ασφαλώς, αν κάποιος θέλει να πανηγυρίσει το γκολ που έβαλε ο ΠΑΟ, θα κωλώσει και θα σιωπήσει, γιατί θα βρεθεί κάποιος κάφρος να τον δείρει.

Κι οι ευρωπαϊκοί αγώνες, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι μέτωπο που ανταγωνίζονται οι ομάδες, εκτός ίσως αν πχ μιλάμε για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα, που ένας θέλει να αποκλειστεί ο άλλος για να μην τον βρει μπροστά του στο F4. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, αν θες να το εκλογικεύσεις, ο Ολυμπιακός θέλει να πηγαίνουν καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Έτσι βελτιώνεται η φήμη του ελληνικού πρωταθλήματος, έρχονται καλύτεροι παίκτες, γίνονται οι ομάδες πιο πλούσιες, τα γήπεδα καλύτερα, οι οπαδοί λιγότερο βίαιοι, αυξάνεται ο εγχώριος ανταγωνισμός και όλοι συμφωνούν ότι έτσι βελτιώνεται και ο Ολυμπιακός, γιατί δεν ξύνεται σε 25 παιχνίδια τον χρόνο, αλλά προασπαθεί να γίνεται καλύτερος. Και, βεβαίως, καλή βαθμολογία της χώρας στην UEFA σημαίνει σίγουρη θέση στους ομίλους του CL. Επίσης, αν ο ΠΑΟ φτάσει τελικό UEFA, το πιο πιθανό είναι ότι θα κάνει πολλές γκέλες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άρα, για μένα, ο μόνος λόγος για να μη χαίρεται κάποιος την επιτυχία του άλλου στην Ευρώπη είναι γιατί μπορεί να αμφισβητηθεί (από άλλους φιλάθλους και όχι βαθμολογικά) ότι η ομάδα που υποστηρίζει είναι η καλύτερη, γιατί μπορεί να του κάνουν καζούρα κτλ. Ε, για μένα είναι εντελώς ασήμαντος ένας τέτοιος λόγος!

Δημοσ.
Μάλλον εσύ ξεχνάς οτι μιλας για τα τρεία πρώτα παιχνίδια μιας ομάδας ολοκαίνουριας.Και μάλιστα παιχνίδια που δεν ήταν συνεχόμενα ωστε να βρούνε ρυθμό αφού από τον αγώνα με το βάζελο μεσολάβησε κενό 2 εβδομάδων.

Τι περίμενες δηλαδή?Να μπει η ομάδα και να πετάει από τα πρώτα παιχνίδια της?

Oxi αλλα δεν παυει να εκανε λαθη και να φοβηθηκε τα παιχνιδια. Γιατι να ψαχνουμε δικαιολογιες δηλαδη? Με τον αρη παιζαμε με 2 αμυντικα χαφ μπροστα απο την αμυντικη 4δα και δεν σταυρωσαμε φαση!! Σε ολα τα φιλικα παιζαμε 4-4-2 και ξαφνικα ξεκιναει την χρονια με 4-5-1 που ουτε και αυτο ειχε καταληξει πως θα το παιξει. Αρα ποιανου λαθος ειναι που 2 μηνες δεν ετοιμαστηκε η ομαδα, δικο μου? Στην αρχη ειχε ευνουχισει τους παιχτες με το να ειναι καρφωμενα τα αμυντικα χαφ πισω απο την σεντρα και δεν τραβουσε η ομαδα, το οτι τους ξαναδωσε πισω τα αρχιδια και αρχισε να τους ανεβαζει μετα το κραξιμο δεν σημενει οτι εγινε και μαγκας. Απλα εκανε το λογικο. Και οσο και να κατεβασε την ομαδα σωστα δεμενη και ομαρφη, για εμενα πιστωνετε αυτος την ητα σε ενα αγωνα που οι παιχτες τα δωσανε ολα και μπορουσαν να κανουν το θαυμα.

Αρτσούμπι,Νούνιεζ,Κοβάσεβιτς,Μήτρογλου,Ζεβλάκοφ,Σηφάκης,Νε ήταν ο πάγκος του Ολυμπιακού.Εσύ ποιόν θα έβγαζες και ποιόν θα έβαζες για να φρεσκάρεις την ομάδα?

Οι παίκτες εκτελώντας εντολές του Λεμονή έφτασαν στο σημείο να κρατάνε το παιχνίδι μέχρι το 83.Και φυσικά χάρης και στην ποδοσφαιρική τους αξία.

Δεν μου απαντησες, εγινε ολη η ζημια απο τον ρομπινιο?? εδειξε ο πατσα οτι στο 2ρο ημιχρονο δεν μπορουσε να τον μαρκαρει και ειχαν ελατωθει και οι βοηθειες απο τον γκαλετι που τα ειχε φτυσει?? Και πηρε και κιτρινη και τον αφησε να μαρακρει ολοκληρο ρομπινιο με κιτρινη στην πλατη. Χασαμε τελικα γι αυτον τον λογο? Θα μπορουσει να προσφερει ο κοβασεβιτς νωριτερα σε μια ομαδα που ειχε ξεπατωθει απο την υπερπροσπαθεια? Μηπως η δουλεια του προπονητη ειναι να βοηθαει στην διαρκεια του παιχνιδιου και οχι να κατεβαζει ενα συστημα και παιξτε μεχρι να καψετε φλατζες? Και στην τελικη ας ζητουσε κι αλλους παιχτες αν αυτοι του παγκου δεν αξιζουν ουτε ενα 15ρτο αγωνα για να φρεσκαρουν παιχτες που απλα δεν αντεχουν αλλο απο την κουραση. Μπορουσε να βαλει τον ζεβλακοφ δεξια στον ρομπινιο, να γυρισει τον λουα λουα αριστερα η να βαλει τον αρτσουμπι, τζολε στο κεντρο και κοβασεβιτς μπροστα. Δεν σου λεω οτι ετσι θα επερνε το παιχνιδι, μπορει να το εκανε και να τρωγαμε αλλα τρια, αλλα εκ του αποτελεσματος ειναι φανερο οτι εκαψε την ομαδα χωρις να την φρεσκαρει και με τον πατσα αβοηθητο.

Προφανώς ξεχνάς τις χρονιές από 98 μέχρι και 2002.Ο Ολυμπιακός τότε είχε Τζόλε,Γιαννακό,Γεωργάτο στα καλύτερά τους,Ζιοβάνι στα 28-30,Καρεμπέ,Ζε Ελίας,Ζέτερμπεργκ,Αλεξανδρή γενικά ρόστερ που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το φετινό.Και όμως ποτέ δεν είδαμε καλές και αξιοπρεπής εμφανίσεις σαν τη χθεσινή.

Με λίγα λόγια,ο Λεμονής δεν έγινε Βενγκέρ.Έχει όμως ποδοσφαιρικές γνώσεις,έχει τον τρόπο να επικοινωνεί με τους παίκτες,έχει περάσει τη νοοτροπία του η ομάδα πάνω από όλους και φυσικά αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού κάνοντας τις μονάδες ΟΜΑΔΑ.

Κοιταξε δεν μου αρεσει να τα ισοπεδωνο ολλα, παρο ολο που δεν γουσταρω τον λεμονη παραδεχτηκα και 2-3 καλα σημεια, οπως οτι εχει την ικανοτητα να καθοδηγησει τον ολυμπιακο διοτι ξερει τον ψυχισμο της ομαδας, ξερεις τους παιχτες και το τι ζηταει ο κοσμος. Φυσικα και δεν εγινε βεργκερ και αμα κανει τα λογικα και δεν αρχισει τις αλχημειες μπορει να κανει ο ολυμπιακος καλη πορεια διοτι εχει ΠΑΙΧΤΕΣ. Δεν νομιζο να ηταν ποτε τοσο δυνατη η αρχικη 11δα του ολυμπιακου σε ολες τις θεσεις. Και αυτο απλα με κανει να αναρωτιεμαι αν ειχαμε ενα πιο εμπειρο και ικανο τεχνικο που παραπανω θα μπορουσαμε να φτασουμε.

Δημοσ.
Εξαρταται απο πια στατιστικη οπτικη γωνια το βλεπεις.. Σαν καλυτερη επιθεση ή σαν διαφορα τερματων ε; Συμφωνεις ε; Αλλα στην προκειμενη αφου προκειται για τον Ολυμπιακο αυτο μας βολευει να βλεπουμε σαν μεγαλυτερη ηττα ε; Επισης το 6-2 που ειναι απο τις μεγαλυτερες νικες στο θεσμο μετραει καθολου ε; Aυτο ειναι ασχετο τι να θυμομαστε τωρα ε;

Δεν υπαρχει στατιστικη γωνια σε αυτο το πραγμα. Μια ηττα 7-0 ειναι μεγαλυτερη και πιο ντροπιαστικη απο μια ηττα 8-3 ειτε σου αρεσει και σε βολευει, ειτε οχι. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, εθελοτυφλεις.

Οσο για τη νικη σου με 6-2 ειναι ΜΙΑ απο τις μεγαλυτερες στον θεσμο. Το αμφισβητησε κανεις? Και τι σχεση εχει αυτο με την κουβεντα μας?

Ε ναι αυτο να λεγεται..Παντως οι "καλες" εικονες ολων μας μενουν ειτε τρωμε 7 ειτε 5...Αν εσυ θεωρεις οτι σε αυτα τα ματς ειχες καλυτερη εικονα απο την 7αρα μας τοτε παω πασο.. Και πιστεψε με τις διασκεδασα εξισου με εσενα που παρακαλαγες μην συνεχισουν ετσι γιατι οχι 7, 10 θα ετρωγες οπως επαιζες..Αλλα ειπαμε το κοντερ μετραει..Για ενα image ζουμε σε αυτη την ζωη.. :lol:

Αυτο ακριβως. Το κοντερ μετραει. Η ιστορια εγραψε γιουβε-οσφπ 7-0 και ο,τι να γινει δεν ξεγραφει.

Οσο για αυτο που λες πως παρακαλαγαμε να μην μας βαλουν αλλα, δεν θα σχολιασω γιατι υποθετω πως απλως υπερβαλλεις to make your point. Εκτος αν ειδες τον γκουμα, τον παπαδοπουλο ή καποιον αλλον απο τους παιχτες ή την τεχνικη ηγεσια του παο εκεινη την χρονια να εχουν πεσει στα ποδια των παιχτων της μπαρτσα και να παρακαλανε για ελεος. Ή ακομα αν ακουσες με τα αυτια σου στο ημιχρονο καποιον απο τον παναθηναικο να εκλιπαρει για ελεος την μπαρτσα.

Αν συνεβη κατι απο αυτα, τοτε εχεις δικιο, παρακαλεσαμε και μας λυπηθηκαν τελικα.

Ρε φιλαρακι παιζουμε τωρα ή μιλαμε; Τι ιστορικες ηττες ολυμπιακου και παναθηναικου μου λες και σημεια αναφορας να θυμουνται αυτοι οι ανθρωποι που εχουν 9 CL και πανε να δουν αγωνα στο Bernabeu μιλαμε σοβαρα τωρα ή λεμε ιστοριες για αγριους; Οπως δεν ασχολουνται και με τις νικες μας επισης εκτος και αν εχουν να κανουν με μισητους αντιπαλους τους. Μονο εκει νοιαζονται..Εγω το θυμαμαι γιατι εγω ειμαι ο μικρος της υποθεσης..Aλλα ακομα και εγω δεν θυμαμαι τι εκανε η Βασιλεια και η καθε μικροτερη ομαδα απο εμενα στο Coulou ευκολα .. Εγω θα θυμαμαι οτι κερδισα την Ρεαλ στο Coulou , οχι οι οπαδοι της την ηττα της που εκανε μια χρονια απο τον Ολυμπιακο..So simple..

Δηλαδη επειδη καποιου η ομαδα εχει 9 τιτλους στο τσου λου, αυτος παθαινει αυτοματως επιλεκτικη αμνησια και ξεχναει οποιοδηποτε αλλο σκορ (και ειδικα το πιο ντροπιαστικο στην ιστορια του θεσμου) στον θεσμο, κρατωντας στην μνημη του μονο τα σκορ της ομαδας του?

Αυτο θες να μου πεις?

Αν ναι, τοτε πασο. Δεν ειχα καταλαβει οτι καναμε πλακα.

Ελα ντε για τον αγωνα και τους βαζελους στις εξεδρες μιλαγαμε και σε κατι Ισπανους "με καλη μνημη" καταληξαμε ολως τυχαιως....

Ειδες καμια φορα τι γινεται ε;

:rolleyes:

Μην με συμμεριζεσαι μωρε παλιοχαρακτηρας ειμαι και τσιμπαω ευκολα..Ουτε μια κουβεντα χωρις να πεταξω τα πικροχολα σχολια μου δεν μπορω να κανω.. :-D

Αντε καλημερααααααααααα...

No worries. Καλο παιδι εισαι μωρε, αλλα γαβρος:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Oxi αλλα δεν παυει να εκανε λαθη και να φοβηθηκε τα παιχνιδια. Γιατι να ψαχνουμε δικαιολογιες δηλαδη? Με τον αρη παιζαμε με 2 αμυντικα χαφ μπροστα απο την αμυντικη 4δα και δεν σταυρωσαμε φαση!! Σε ολα τα φιλικα παιζαμε 4-4-2 και ξαφνικα ξεκιναει την χρονια με 4-5-1 που ουτε και αυτο ειχε καταληξει πως θα το παιξει. Αρα ποιανου λαθος ειναι που 2 μηνες δεν ετοιμαστηκε η ομαδα, δικο μου? Στην αρχη ειχε ευνουχισει τους παιχτες με το να ειναι καρφωμενα τα αμυντικα χαφ πισω απο την σεντρα και δεν τραβουσε η ομαδα, το οτι τους ξαναδωσε πισω τα αρχιδια και αρχισε να τους ανεβαζει μετα το κραξιμο δεν σημενει οτι εγινε και μαγκας. Απλα εκανε το λογικο. Και οσο και να κατεβασε την ομαδα σωστα δεμενη και ομαρφη, για εμενα πιστωνετε αυτος την ητα σε ενα αγωνα που οι παιχτες τα δωσανε ολα και μπορουσαν να κανουν το θαυμα.

Το γεγονός οτι αναγνώρισε το λάθος του και το διόρθωσε δεν σου λέει κάτι.Θυμάσαι κάτι ξεροκέφαλους πρίγκηπες παλαιότερων χρόνων?

Όσο για το ότι δεν δοκίμασε το 4-5-1 στην προετοιμασία γνώμη μου είναι οτι δεν το έκανε γιατί δεν είναι το βασικό σύστημα της ομάδας.Ναι μεν μέχρι τώρα το έχει χρησιμοποιήσει στα μισά παιχνίδια της ομάδας αλλά στα υπόλοιπα 35 παιχνίδια ( 25 πρωτάθλημα,5 κύπελλο,5 ευρώπη) άντε να το δούμε 6-7 φορές.Λογικό δεν είναι στην προετοιμασία να δοκιμάζεις στους παίκτες το βασικό σύστημα της ομάδας?Και στην τελική με εξάιρεση τα πρώτα 2-3 παιχνίδια αυτό το 4-5-1 λειτοουργεί άψογα,άρα είχε δίκιο που δεν επέμεινε πολύ στη δοκιμή του.

Δεν μου απαντησες, εγινε ολη η ζημια απο τον ρομπινιο?? εδειξε ο πατσα οτι στο 2ρο ημιχρονο δεν μπορουσε να τον μαρκαρει και ειχαν ελατωθει και οι βοηθειες απο τον γκαλετι που τα ειχε φτυσει?? Και πηρε και κιτρινη και τον αφησε να μαρακρει ολοκληρο ρομπινιο με κιτρινη στην πλατη. Χασαμε τελικα γι αυτον τον λογο? Θα μπορουσει να προσφερει ο κοβασεβιτς νωριτερα σε μια ομαδα που ειχε ξεπατωθει απο την υπερπροσπαθεια? Μηπως η δουλεια του προπονητη ειναι να βοηθαει στην διαρκεια του παιχνιδιου και οχι να κατεβαζει ενα συστημα και παιξτε μεχρι να καψετε φλατζες? Και στην τελικη ας ζητουσε κι αλλους παιχτες αν αυτοι του παγκου δεν αξιζουν ουτε ενα 15ρτο αγωνα για να φρεσκαρουν παιχτες που απλα δεν αντεχουν αλλο απο την κουραση. Μπορουσε να βαλει τον ζεβλακοφ δεξια στον ρομπινιο, να γυρισει τον λουα λουα αριστερα η να βαλει τον αρτσουμπι, τζολε στο κεντρο και κοβασεβιτς μπροστα. Δεν σου λεω οτι ετσι θα επερνε το παιχνιδι, μπορει να το εκανε και να τρωγαμε αλλα τρια, αλλα εκ του αποτελεσματος ειναι φανερο οτι εκαψε την ομαδα χωρις να την φρεσκαρει και με τον πατσα αβοηθητο.

Ναι το πρόβλημα διμιουργήθηκε από το Ρομπίνιο αλλά ο Πάτσα είδες οτι έχει την ικανότητα να κλέψει μπάλα,να τριπλάρει έναν αντίπαλο και να κάνει κούρσα βγάζοντας την ομάδα μπροστα.Ο ζεβλάκοφ αυτό δεν το έχει και από τη στιγμή που παίζει με παίκτη λιγότερο θέλει κάποιον που να μπορεί να κάνει παραπάνω από μια δουλειά.

Ο Κοβάσεβιτς έτσι όπως ήταν το σκόρ μέχρι το 80 δεν μπορούσε να βοηθήσει γιατί η ομάδα έπαιζε με γρήγορες αντεπιθέσεις,ο Κόβα δεν είναι για τέτοιο στυλ παιχνιδιού.Τον Αρτσούμπι ξέχνα τον αν δεν τον δυναμώσουν δεν μπορεί να σταθεί σε τέτοιο παιχνίδι που έπεφταν κορμιά.Όσο για το Λούα αριστερά δεν τον θεωρώ τόσο πειθαρχημένο παίκτη που να γυρνούσε και να μάρκαρε έξω από την περιοχή όπως έκανε ο Τζόλε.

Πάντως με αυτά που λές και το ουεφα να πάρει ο Ολυμπιακός με προπονητή το Λεμονή δεν νομίζω να τον πολυσυμπαθήσεις. :)

Δημοσ.
Δεν υπαρχει στατιστικη γωνια σε αυτο το πραγμα. Μια ηττα 7-0 ειναι μεγαλυτερη και πιο ντροπιαστικη απο μια ηττα 8-3 ειτε σου αρεσει και σε βολευει, ειτε οχι. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, εθελοτυφλεις.

Δεν υπαρχει για εσενα και ειναι προφανες..8 γκολ εχει περαστει σαν τα περισσοτερα που εχει δεχθει ομαδα στο CL.. Και ειτε το θες ειτε οχι ειναι ενα στατιστικο στοιχειο εξισου σοβαρο..Αλλα δεν θα κατσω να παιξω σαν τα παιδακι εχεις δικιο και τελειωσαμε..

Οσο για τη νικη σου με 6-2 ειναι ΜΙΑ απο τις μεγαλυτερες στον θεσμο. Το αμφισβητησε κανεις? Και τι σχεση εχει αυτο με την κουβεντα μας?
Οσο σχεση ειχε η αναφορα σου για τα 7 γκολ και την ντροπιαστικη ηττα στο θεμα μας που τεχνιεντως ηρθες και μας πεταξες την σποντα σου.. Αραξε δεν ειμαστε και παιδακια να μας δουλευεις μπροστα στα ματια μας..

Αυτο ακριβως. Το κοντερ μετραει. Η ιστορια εγραψε γιουβε-οσφπ 7-0 και ο,τι να γινει δεν ξεγραφει.
Εγινε εκει μεινε εσυ και συνεχισε με τα ringtone και τις αναφορες, εγω δεν εχω προβλημα, αλλα μεταξυ μας ειναι ψιλοκαταντια...Αλλα αμα δεν εχεις με τι να ασχοληθεις στο ποδοσφαιρο..:-D

Οσο για αυτο που λες πως παρακαλαγαμε να μην μας βαλουν αλλα, δεν θα σχολιασω γιατι υποθετω πως απλως υπερβαλλεις to make your point. Εκτος αν ειδες τον γκουμα, τον παπαδοπουλο ή καποιον αλλον απο τους παιχτες ή την τεχνικη ηγεσια του παο εκεινη την χρονια να εχουν πεσει στα ποδια των παιχτων της μπαρτσα και να παρακαλανε για ελεος. Ή ακομα αν ακουσες με τα αυτια σου στο ημιχρονο καποιον απο τον παναθηναικο να εκλιπαρει για ελεος την μπαρτσα.

Αν συνεβη κατι απο αυτα, τοτε εχεις δικιο, παρακαλεσαμε και μας λυπηθηκαν τελικα.

Τωρα αυτο ειναι απαντηση σε αυτο που σου ειπα; Ok παμε παρακατω ..

Δηλαδη επειδη καποιου η ομαδα εχει 9 τιτλους στο τσου λου, αυτος παθαινει αυτοματως επιλεκτικη αμνησια και ξεχναει οποιοδηποτε αλλο σκορ (και ειδικα το πιο ντροπιαστικο στην ιστορια του θεσμου) στον θεσμο, κρατωντας στην μνημη του μονο τα σκορ της ομαδας του?

Αυτο θες να μου πεις?

Αν ναι, τοτε πασο. Δεν ειχα καταλαβει οτι καναμε πλακα.

Εχεις παρει χαμπαρι οτι οχι απλα το εχεις τραβηξει αλλα το εχεις παραξηλωσει και απο πουλοβερ θα βγει φουστα τελικα; Εχεις την εντυπωση οτι ολος ο κοσμος ασχολειτε με τον Ολυμπιακο και την πιο "ντροπιαστικη ηττα" ή τοσο πολυ πονας που θες να το λες συνεχεια; Γιατι αν συμβαινει το δευτερο οκ λογικο ειναι αλλα αν συμβαινει το πρωτο αρχηγε μαλλον ονειροβατεις.. :lol:

Δεν ειναι θεμα επιλεκτικης αμνησιας , θεμα καθαρα σταρχιδισμου ειναι.. Στο ξαναπα αμα θες το καταλαβαινεις (που το ξερεις αλλα για αλλο λογο το συνεχιζεις) ... Στα @@ του του οπαδου της ρεαλ για τον γαυρο και τις ιστοριες του..

No worries. Καλο παιδι εισαι μωρε, αλλα γαβρος:-D:-D:-D:-D
Αμα το πιανες απο την αρχη το νοημα θα σε παραδεχομουν.. ;)

Τωρα απλα θα αρκεστω σε ενα απλο ευχαριστω για το καλο παιδι και σε μια εμπακτη σταση υποστηριξης για το οτι εισαι βαζελος και σε καταλαβαινω.. :lol:

Δημοσ.

Τα πράγματα για το πιο είναι μεγαλύτερη ήττα, το 7-0 ή το 8-3 είναι απλά.

Σε διπλά παιχνίδια, με κερδίζεις στην έδρα σου 8-3, έρχεσαι στην έδρα μου και κερδίζω 7-0.

Μάντεψε ποιος περνάει.

Δημοσ.

Νικη με τη Ταου αλλα αυτος ο Γκερσον ειναι ανεκδοτο...ειναι πραγματικα κριμα να εχεις τοσο γεματη ομαδα και να βαζεις εναν κλοουν να τη κοουτσαρει.

Πρωτη φορα βλεπω στη ζωη μου ενα προπονητη να παιζει αμυνα ζωνης να χανει διαφορα 19 ποντων και αυτος να συνεχιζει να αμυνεται με τον ιδιο τροπο!

39,5 λεπτα επαιζε αμυνα ζωνης σημερα...μιλαμε για παγκοσμιο ρεκορ!

Δημοσ.

Ρε παιδια, εγω θα το ξαναγραψω. Ποιος ο λογος να ασχοληστε με το βαζελο οταν η ομαδα παιζει τοσο καλα και προς το παρον ειναι σταθερη. Ο βαζελος τη τρεχουσα περιοδο ειναι πολλες σκαλες κατω απο μας και για να γλυκαθουνε, αντι να κοιτανε τα χαλια τους, θυμουνται τα 7-0, τα 5-0 τα 5-1 κτλ. Εσεις δλδ τι απαντατε στα ρεζιλικια?

Ο Kaizer με τον οποιο εχουμε διαξιφιστει πολλες φορες, βγηκε μετα τη βερντερ και εβριζε τον τζιγκερ αναγνωριζοντας οτι ο ολυμπιακος παει μπροστα ενω η ομαδα του πισω. Μετα το χθεσινο τον ειδατε να γραφει πουθενα τα κομπλεξ που γραφουν οι υπολοιποι? Οποιος ξερει να βλεπει μπαλα, δεν μπορει να πει κουβεντα σημερα.

Στη δουλεια σημερα (βεβαια μιλαμε για ανθρωπους που δεν ειναι καφροι), ολοι, οποια ομαδα και αν υποστηριζανε μου λεγανε οτι ητανε με τον ολυμπιακο. Μαλιστα μια βαζελου που ητανε σε ενα τραπεζι με διαφορους οπαδους ομαδων, μου λεγε χαρακτηριστικα οτι δεν υπηρχε ουτε ενας που να μην υποστηριζε τον ολυμπιακο λογο αποδοσης. Ακομα και ο αδερφος της που ειναι καφρος Αεκτζης και αντιολυμπιακος, ζουσε το παιχνιδι υπερ του ολυμπιακου.

Ο ολυμπιακος εχθες αλλα και στη Βερνετρ, εκανε πολλους να το δουν ελληνικα και οχι οπαδικα. Ο κολλητος μου που ειναι βαζελος να δειτε πως πανηγυριζε με η Βερντερ αλλα και εχθες στα γκολ του ολυμπιακου.

Και επειδη δεν ξεχναω, κατι αναλογο ειχε γινει και στο 3-1 της Μπαρτσα με τον ΠΑΟ, οπου ο ΠΑΟ στις καθυστερησεις ειχε κλεισει την Μπαρτσα στην περιοχη της και ειχε χασει τα απιστευτα. Ε!το παραδεχομαι οτι τοτε ακομα και γω ειχα πεταχτει στις φασεις και μου την εδωσε που δεν εβαλε το γκολ. Ενταξει, δεν εκλαψα μετα αλλα παρολα αυτα θα γουσταρα γιατι αξιζε να το βαλει (και σκεφτειτε οτι με τη μπαρτσα εχω και ερωτα).

Δημοσ.
Δεν υπαρχει για εσενα και ειναι προφανες..8 γκολ εχει περαστει σαν τα περισσοτερα που εχει δεχθει ομαδα στο CL.. Και ειτε το θες ειτε οχι ειναι ενα στατιστικο στοιχειο εξισου σοβαρο..Αλλα δεν θα κατσω να παιξω σαν τα παιδακι εχεις δικιο και τελειωσαμε..

Ξαναδιαβασε σε παρακαλω πως ξεκινησε η κουβεντα μας. Δεν διαφωνησαμε για το ποια ομαδα δεχτηκε τα περισσοτερα γκολ στο τσου λου, αλλα για το ποια ηταν η μεγαλυτερη ηττα. Ξερεις, στην ηττα και στην νικη, δεν μετρανε μονο τα γκολ που βαζεις, αλλα και αυτα που τρως. Αν εγω ανεφερα πουθενα οτι ο ολυμπιακος εφαγε τα περισσοτερα γκολ απο οποιαδηποτε ομαδα στο τσου λου τοτε εχεις δικιο και ημουν λαθος. Αλλα δεν το ανεφερα.

Οσο σχεση ειχε η αναφορα σου για τα 7 γκολ και την ντροπιαστικη ηττα στο θεμα μας που τεχνιεντως ηρθες και μας πεταξες την σποντα σου.. Αραξε δεν ειμαστε και παιδακια να μας δουλευεις μπροστα στα ματια μας..

Εχουν περασει 24 ωρες απο χθες και μαλλον εχεις ξεχασει πως ξεκινησε η κουβεντα. Κανε εναν κοπο και ξαναδες. Σε καμια περιπτωση δεν σε κοροιδεψα για την ηττα σου τοτε απο την γιουβε, απλως σε καποια στιγμη που υποστηριξες οτι αυτος που εδειξε τα 7 ηταν σιγουρα βαζελος, εγω σου αντιπαραθεσα το επιχειρημα πως μπορει να ηταν ισπανος ο οποιος θυμοταν την 7αρα και γιαυτο ηθελε να πικαρει τους ολυμπιακους. Ειναι τοσο παραλογο αυτο σαν λογικη? Ε για σενα μαλλον ειναι, γιατι προσπαθησες να με πεισεις οτι κανεις πλην των βαζελων δεν την θυμαται. Ξαφνικα μαλιστα το γυρισες και στην πενταρα του παναθηναικου λες και ειχε καμια σχεση με την κουβεντα μας. Ισως επειδη δεν ειχες επιχειρηματα.

Εγινε εκει μεινε εσυ και συνεχισε με τα ringtone και τις αναφορες, εγω δεν εχω προβλημα, αλλα μεταξυ μας ειναι ψιλοκαταντια...Αλλα αμα δεν εχεις με τι να ασχοληθεις στο ποδοσφαιρο..:-D

Παλι δεν το επιασα το σχολιακι για την δικια μου ομαδα. Διαφωνουμε σε κατι για την δικη μου ομαδα? Εγω σου λεω πως εχεις καλυτερη ομαδα. Τι σημαινει αυτο? Οτι επειδη ειμαι πικραμενος απο την μπαλα σου γραφω ο,τι σου γραφω? Αν σε πειραξε αυτο για το κοντερ πως ο,τι γραφει δεν ξεγραφει και το θεωρησες μομφη, τοτε κριμα γιατι εσυ το εγραψες στο ποστ σου. Εγω απλως το επιβεβαιωσα.

Εχεις παρει χαμπαρι οτι οχι απλα το εχεις τραβηξει αλλα το εχεις παραξηλωσει; Εχεις την εντυπωση οτι ολος ο κοσμος ασχολειτε με τον Ολυμπιακο και την πιο "ντροπιαστικη ηττα" ή τοσο πολυ πονας που θες να το λες συνεχεια; Γιατι αν συμβαινει το δευτερο οκ λογικο ειναι αλλα αν συμβαινει το πρωτο αρχηγε μαλλον ονειροβατεις.. :lol:

Πρωτα απο ολα δεν ειναι αναγκη να συγχιζεσαι. Κουβεντα κανουμε.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι το γυρνας παλι στο προσωπικο. Εγω σου λεω οτι τα τελευταια 3 χρονια εχεις καλυτερη ομαδα απο μενα στην μπαλα. Πολυ ωραια. Αυτο σημαινει οτι δεν πρεπει να επικαλουμαι κατι το οποιο εχει γινει στο παρελθον για να μην κινδυνευω να θεωρηθω σαν μνησικακος και εμπαθης?

Επισης, δεν καταλαβα που σου φαινεται παραλογος ο τροπος σκεψης μου. Δεν ειμαι εγω ο απολυτος σε αυτη την ιστορια. Εσυ εισαι. Εγω λεω οτι ειναι δυνατο καποιος ισπανος που ασχολειται με το τσου λου να θυμαται εκεινο το σκορ γιατι ειναι unique, αφου ειναι η μεγαλυτερη ηττα στην ιστορια του θεσμου. Μπορει ομως και να μην το θυμαται.

Εσυ απο την αλλη εισαι καθετος οτι δεν το θυμαται γιατι εχει μεγαλη ομαδα και δεν ασχολειται με το τι κανουν οι υπολοιπες ομαδες.

Ποιος ειναι ο απολυτος λοιπον και γιατι ειναι λαθος ο τροπος σκεψης μου?

Αυτα με τα πονας και τα λοιπα, δεν θα τα σχολιασω γιατι δεν εχουν σχεση με την κουβεντα μας.

Αμα το πιανες απο την αρχη το νοημα θα σε παραδεχομουν.. ;)

Τωρα απλα θα αρκεστω σε ενα απλο ευχαριστω για το καλο παιδι και σε μια εμπακτη σταση υποστηριξης για το οτι εισαι βαζελος και σε καταλαβαινω.. :lol:

Δεν αντεληφθην οτι εδωσες ψειγματα της σοφιας σου με την δηλωση που εκανα quote. Ξανακοιτωντας την, παλι δεν επιασα το κρυφο νοημα της.

Ελπιζω να μην ειναι κρυπτογραφημενη σε μυστικο κωδικα ετσι ωστε μονο γαβροι να την καταλαβαινουν....:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Τα πράγματα για το πιο είναι μεγαλύτερη ήττα, το 7-0 ή το 8-3 είναι απλά.

Σε διπλά παιχνίδια, με κερδίζεις στην έδρα σου 8-3, έρχεσαι στην έδρα μου και κερδίζω 7-0.

Μάντεψε ποιος περνάει.

Α γεια σου.

Θα με βγαλει και τρελο...

Δημοσ.
Ρε παιδια, εγω θα το ξαναγραψω. Ποιος ο λογος να ασχοληστε με το βαζελο οταν η ομαδα παιζει τοσο καλα και προς το παρον ειναι σταθερη. Ο βαζελος τη τρεχουσα περιοδο ειναι πολλες σκαλες κατω απο μας και για να γλυκαθουνε, αντι να κοιτανε τα χαλια τους, θυμουνται τα 7-0, τα 5-0 τα 5-1 κτλ. Εσεις δλδ τι απαντατε στα ρεζιλικια?

Ο Kaizer με τον οποιο εχουμε διαξιφιστει πολλες φορες, βγηκε μετα τη βερντερ και εβριζε τον τζιγκερ αναγνωριζοντας οτι ο ολυμπιακος παει μπροστα ενω η ομαδα του πισω. Μετα το χθεσινο τον ειδατε να γραφει πουθενα τα κομπλεξ που γραφουν οι υπολοιποι? Οποιος ξερει να βλεπει μπαλα, δεν μπορει να πει κουβεντα σημερα.

Στη δουλεια σημερα (βεβαια μιλαμε για ανθρωπους που δεν ειναι καφροι), ολοι, οποια ομαδα και αν υποστηριζανε μου λεγανε οτι ητανε με τον ολυμπιακο. Μαλιστα μια βαζελου που ητανε σε ενα τραπεζι με διαφορους οπαδους ομαδων, μου λεγε χαρακτηριστικα οτι δεν υπηρχε ουτε ενας που να μην υποστηριζε τον ολυμπιακο λογο αποδοσης. Ακομα και ο αδερφος της που ειναι καφρος Αεκτζης και αντιολυμπιακος, ζουσε το παιχνιδι υπερ του ολυμπιακου.

Ο ολυμπιακος εχθες αλλα και στη Βερνετρ, εκανε πολλους να το δουν ελληνικα και οχι οπαδικα. Ο κολλητος μου που ειναι βαζελος να δειτε πως πανηγυριζε με η Βερντερ αλλα και εχθες στα γκολ του ολυμπιακου.

Και επειδη δεν ξεχναω, κατι αναλογο ειχε γινει και στο 3-1 της Μπαρτσα με τον ΠΑΟ, οπου ο ΠΑΟ στις καθυστερησεις ειχε κλεισει την Μπαρτσα στην περιοχη της και ειχε χασει τα απιστευτα. Ε!το παραδεχομαι οτι τοτε ακομα και γω ειχα πεταχτει στις φασεις και μου την εδωσε που δεν εβαλε το γκολ. Ενταξει, δεν εκλαψα μετα αλλα παρολα αυτα θα γουσταρα γιατι αξιζε να το βαλει (και σκεφτειτε οτι με τη μπαρτσα εχω και ερωτα).

Βασικά ο Keyser τελευταία δεν έχει πει τίποτε και για καμία ομάδα. Απλά δεν έχει πρόσβαση.

Ομολογώ ότι δεν υποστήριζα εχτές τον Ολυμπιακό. Ήμουν απασχολημένος κάπου στο Μαρούσι.

Δημοσ.

Στο μπάσκετ αρχίσαμε τα περσινά...

Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές και τα παλικάρια μας κατάφεραν το +21 να το κάνουν -3 σε 10 λεπτά.

Πολύ καλός ο Τζάκσον,ομολογώ ότι δεν τον περίμενα τόσο καλό (όσο άντεξε βέβαια).Καλός ο Μάτσε και ο Γούντς άμα γουστάρει να παίξει,είναι όλα τα λεφτά,πολύ αθλητικός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...