Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω οτι ο πόνος σας είναι τεράστιος που χάσατε και την τελευταία ποδοσφαιρική σας ελπίδα,τον Ολυμπιακό που διασυρόταν στην Ευρώπη.Και για αυτό άλλος ασχολείτε με τα ντεσιμπέλ,άλλος με τα 7 δάχτυλα,άλλος με τις απουσίες της Ρεάλ και άλλος με περασμένα μεγαλεία.

Αλλά γιατί στεναχωριέστε?Σήμερα οι αντικειμενικές και μη φυλλάδες ανακοίνωσαν σε όλο τον κόσμο οτι ο βάζελος έχει τον κορυφαίο σκόρερ των φετινών ευρωπαικών διοργανώσεων. :shock:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτος το γραφει λες και φωναζαν οι 75000 και οι 3.500 και τους παιρνανε στην φωνη.

Μη με παρεξηγησεις αλλα μονο ενας ανοητος ή κολιμενος ή καποιος που εψαχνε μεσα σε ενα κειμενο για οποιαδηποτε λεξη η φραση τον ενοχλει θα καταλαβαινε αυτο που λες.

Δημοσ.
Εγώ καταλαβαίνω οτι ο πόνος σας είναι τεράστιος που χάσατε και την τελευταία ποδοσφαιρική σας ελπίδα,τον Ολυμπιακό που διασυρόταν στην Ευρώπη.Και για αυτό άλλος ασχολείτε με τα ντεσιμπέλ,άλλος με τα 7 δάχτυλα,άλλος με τις απουσίες της Ρεάλ και άλλος με περασμένα μεγαλεία.

Οταν αδειασεις απο τις δουλειες σου, βγαλε μας σε παρακαλω μια λιστα με επιτρεπομενα θεματα που μπορουμε να ασχολουμαστε οι παναθηναικοι για να μην φαινεται οτι ποναμε...

Να μην καρφωνομαστε κιολας.

Δημοσ.
Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν ούτε μια φορά στη διάρκεια του παιχνιδιού να καλύψουν τον ελληνικό ενθουσιασμό' date=' ο οποίος σύμφωνα με τον συνάδελφο του ραδιοφωνικού σταθμού COPE που μετέδιδε τον αγώνα ακριβώς δίπλα μας, δημιούργησε ρεκόρ ντεσιμπέλ μέσα στην έδρα της Ρεάλ. "Είναι απίστευτο", ήταν τα λόγια του στον αέρα, "αυτοί οι τύποι δεν σταματάνε με τίποτα".

[/quote']

Μη με παρεξηγησεις αλλα μονο ενας ανοητος ή κολιμενος ή καποιος που εψαχνε μεσα σε ενα κειμενο για οποιαδηποτε λεξη η φραση τον ενοχλει θα καταλαβαινε αυτο που λες.

Πόσο χαζός νιώθω... Γεια σου ρε Greg7vas φιλολογική διάνοια.

Πραγματικά, έχω μια στεναχώρια...

Δημοσ.

χαχα επιμενεις κιολας.Θα πρεπει να εισαι καποιου ειδους διαδικτυακης μαζοχας.

"Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν ούτε μια φορά στη διάρκεια του παιχνιδιού να καλύψουν τον ελληνικό ενθουσιασμό"

Ναι δε το καταφεραν γιατι δε φωναζαν ενω οι δικοι μας τραγουδουσαν σαν τρελοι.

Αν αυτο εσυ το μεταφραζεις σαν : "τραγουδουσαν ταυτοχρονα 75 και 3,5 με ολο τους τον ενθουσιασμο και αγουγοντουσαν μονο οι 3,5" εχεις σοβαρο προβλημα κατανοησης.

Εχει χαβαλε που επιμενεις.

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτη η συζητηση δεν εχει κανενα νοημα..

Σιγουρα υπαρχει παντα το στοιχειο της υπερβολης οχι μονο στα αρθρα των εφημεριδων αλλα και στις συζητησεις στα αθλητικα πανελ και φυσικα στις μεταδοσεις των ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη.. Καλα στην Εθνικη μας δεν το συζηταω καν.. Αυτο σε καποιους χτυπαει ασχημα σε καποιους αλλους οχι ειναι βεβαιο.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι πουλαει και δεν μπορω να φανταστω καποιον να μιλησει/κανει περιγραφη/γραψει αντικειμενικα για τα "κατορθωματα" των Ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη..Γιατι την αλλη μερα θα τον φανε ολοι και ας εχει πει και το αυτονοητο..

Το ζητημα εδω ομως ειναι αλλου. Δεχομαι 100% τετοιου ειδους κριτικη απο καποιους, οπως σε αυτη την περιπτωση του αρθρου.. Γιατι; Γιατι πολυ απλα και εγω ετσι σκεφτομαι.. Ο νοων νοειτω. Δεν μου αρεσει το στοιχειο της υπερβολης σε ολα αυτα που ειπα..

Αλλα.. Οταν ομως αυτο γινεται (AN γινεται το τονιζω προς αποφυγην παρεξηγησεων) επιλεκτικα για την ομαδα του αλλου και για την δικη μας ομαδα δεν χρησιμοποιουμε τα ιδια μετρα και σταθμα, τοτε κινδυνευουμε να χαρακτηριστουμε τουλαχιστον τραγελαφικοι.. Και σιγουρα ειμαστε πολυ χειροτεροι απο ολους αυτους που μιλανε με "επικο" και "υπερβολικο" τροπο για τα κατορθωματα ολων μας στο εξωτερικο..

Just my 2 cents

Δημοσ.

καλα την προσπερναω την φιλοφρονηση. απλα γραφει οτι ματαια προσπαθουσαν να καλυψουν τον ενθουσιασμο των ελληνων φιλαθλων αν θυμαμαι καλα. Δεν προσπαθω να κανω κατι απλα δεν μπορω να διαβαζω τις μαλακιες δημοσιοκαφρων που γλυφουν ανελεητα για να πουλησουν. Δεν με ενδιαφερει αν ακουγονταν περισοτερο η οχι. Α και πιστευω καταλαβατε οτι απο την φυσουνα οταν πινει νερο ο τζολε βγαινει το νερο παντου απο το σωμα του ετσι. Και για να μην μου πειτε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος το ιδιο γινοταν οταν ο παναθηναικος πηγαινε καλα. Χωρις ντοπα ελληνικη ομαδα δεν κανει τιποτα.

Δημοσ.
χαχα επιμενεις κιολας.Θα πρεπει να εισαι καποιου ειδους διαδικτυακης μαζοχας.

"Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν ούτε μια φορά στη διάρκεια του παιχνιδιού να καλύψουν τον ελληνικό ενθουσιασμό"

Ναι δε το καταφεραν γιατι δε φωναζαν ενω οι δικοι μας τραγουδουσαν σαν τρελοι.

Αν αυτο εσυ το μεταφραζεις σαν : "τραγουδουσαν ταυτοχρονα 75 και 3,5 με ολο τους τον ενθουσιασμο και αγουγοντουσαν μονο οι 3,5" εχεις σοβαρο προβλημα κατανοησης.

Εχει χαβαλε που επιμενεις.

Έχει χαβαλέ που νομίζεις ότι είσαι έξυπνος.

Δημοσ.
Α και πιστευω καταλαβατε οτι απο την φυσουνα οταν πινει νερο ο τζολε βγαινει το νερο παντου απο το σωμα του ετσι. Και για να μην μου πειτε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος το ιδιο γινοταν οταν ο παναθηναικος πηγαινε καλα. Χωρις ντοπα ελληνικη ομαδα δεν κανει τιποτα.

Γενικά, ομάδα χωρίς ντόπα δεν πάει πουθενά, αν μπούμε σε αυτή τη λογική. Εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής. Αν θεωρήσουμε ότι οι ελληνικές ομάδες ντοπάρονται, όπως οι περισσότερες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, αυτό δε θα έπρεπε να γίνεται πάντα; Αναρωτιέμαι δηλαδή αν τις χρονιές που δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση δεν ντοπάρονται και μερικές χρονιές τη βλέπουν αλλιώς κι αρχίζουν τις ενέσεις. Εκτός αν μερικές μόνο χρονιές βρίσκουν τα καλά φάρμακα. Τέλος πάντων, πρωταθλητισμός σημαίνει και ντόπα, δυστυχώς.

Καμιά φορά σκέφτομαι αν κάποιοι παίκτες που τους λέμε αργούς, αδύναμους, ότι δεν πηδάνε εφημερίδα κτλ. είναι απλώς παίκτες που αρνήθηκαν να ντοπαριστούν. Μιλάμε για τρελή αδικία, έτσι; Αλλά ποτέ δε θα μάθουμε, φαντάζομαι.

• Members
Δημοσ.
Γενικά, ομάδα χωρίς ντόπα δεν πάει πουθενά, αν μπούμε σε αυτή τη λογική. Εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής. Αν θεωρήσουμε ότι οι ελληνικές ομάδες ντοπάρονται, όπως οι περισσότερες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, αυτό δε θα έπρεπε να γίνεται πάντα; Αναρωτιέμαι δηλαδή αν τις χρονιές που δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση δεν ντοπάρονται και μερικές χρονιές τη βλέπουν αλλιώς κι αρχίζουν τις ενέσεις. Εκτός αν μερικές μόνο χρονιές βρίσκουν τα καλά φάρμακα. Τέλος πάντων, πρωταθλητισμός σημαίνει και ντόπα, δυστυχώς.

Καμιά φορά σκέφτομαι αν κάποιοι παίκτες που τους λέμε αργούς, αδύναμους, ότι δεν πηδάνε εφημερίδα κτλ. είναι απλώς παίκτες που αρνήθηκαν να ντοπαριστούν. Μιλάμε για τρελή αδικία, έτσι; Αλλά ποτέ δε θα μάθουμε, φαντάζομαι.

Μπορεί οι χρονιές που δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση να είναι οι παρενέργειες προηγούμενης ντόπας...

Δεν είμαι ειδικός, αλλά η εντύπωση που έχω είναι πως η ντόπα σου προσφέρει αυξημένη απόδοση αλλά όχι διάρκεια - ίσως γι' αυτό έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι παίχτες - κομήτες, που παίζουν 1-2 καλές χρονιές και μετά χάνονται.

Βέβαια, περιπτώσεις όπως αυτή του Τζόρτζεβιτς ή του Βαζέχα παλιότερα, δεν ξέρω αν οφείλονται σε ντοπάρισμα ή απλώς στη γερή κράση των παιχτών, μιας και είχαν σταθερά καλή απόδοση σε όλη την καριέρα τους...

Δημοσ.
Έχει χαβαλέ που νομίζεις ότι είσαι έξυπνος.

Eνταξει καταλαβες τη βλακεια που μας ελεγες εδω και 2 σελιδες.Κατι ειναι και αυτο.

Δημοσ.

Φιλε μου ολοι ντοπαρονται. Απλα αν περιοδους ο οργανισμος πρεπει να μεινει καθαρος γιατι οι ντοπες που τρωνε στον επαγελματικο αθλητισμο δεν ειναι σαν αυτες που πλασαρουν στο γυμναστηριο. Τεσσερα κραχτα παραδειγματα. Εθνικη ελλαδος στο γιουρο. Σεβιλλη. Μιλανελο. Ξερεις τι σημαινει μιλανελο φανταζομαι. Παραδειγμα απο μπασκετ.Ελληνικο. Ο μπατιστ τους δυο τρεις πρωτους μηνες περυσι στην ευρωλιγκα. Ξαφνικα ο ομπραντοβιτς τον τραβαει εξω για δυο μηνες προφασιζομενος τραυματισμο. Αν προσεχες τα πατηματα του μπατιστ εκεινους τους μηνες θα τρομαζες. Τον εβγαλε να καθαρισει λιγο και εκανε και κρα οτι ηταν πολυ χαπακωμενος. Η Σεβιλλη μετα τον θανατο του πουερτα εχει καμια σχεση με την Σεβιλλη που θαυμαζαμε ολοι? Οχι. Τι εκαναν ολοι οι παιχτες τις εθνικης ελλαδος την επομενη χρονια μετα το γιουρο? Τιποτα. Η μιλαν . Εχεις προσεξει οτι ανα περιοδους εχει τρελα ντεφορμαρισματα. Οταν χρειαζετε ομως βλεπεις παιχτες δαιμονες. Απλα πραγματα. Μην παμε αμερικη. Εκει επιτρεπονται ολα. Ο λεμπρον τζειμς στα 17 του ειχε μυικο συστημα απιστευτο. Στα 17 σου δεν γινετε να εχεις τετοιο μυικο συστημα.

Δημοσ.

δεν ξερω ποτε προεκυψε αυτο. Ηταν ντοπαρισμενος παντως και βαρβατα.

Εντιτ- λες να κανω λαθος σε αυτον? δεν ξερω απλα ημουν σιγουρος.

Δημοσ.
Eνταξει καταλαβες τη βλακεια που μας ελεγες εδω και 2 σελιδες.Κατι ειναι και αυτο.

Κατάλαβα ότι δεν έχει καμία λογική να κάνω συζήτηση μαζί σου αφού δεν τραβάει το μηχάνημα. Βάψιμο μπλε και πέταμα στη θάλασσα.

Με άλλα λόγια, έχεις δίκιο, μπράβο αγόρι μου.

Μου θυμίζει έναν άλλο χρήστη που έλεγε ότι το Golf του φίλου του είχε κάψει 30 λίτρα βενζίνη σε 17 χιλιόμετρα. Προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε 2-3 ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Ε μετά μας είπε ότι είναι 13 χρόνων. Ένιωσα μαλάκας ομολογουμένως που προσπαθούσα να εξηγήσω κάτι που λόγω γνωστικού και νοητικού επιπέδου δε μπορούσε να καταλάβει. Το ίδιο πράγμα και τώρα.

Φαντάζομαι ότι αν έκανες αγγλικά, το reading comprehension δεν ήταν το φόρτε σου.

δεν ξερω ποτε προεκυψε αυτο. Ηταν ντοπαρισμενος παντως και βαρβατα.

Εντιτ- λες να κανω λαθος σε αυτον? δεν ξερω απλα ημουν σιγουρος.

Ο Μπατίστ είχε χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο. Και αυτό εκδηλώθηκε και πέρσυ που έκατσε έξω, περισσότερο από ότι περίμεναν αρχικά κιόλας. Γι' αυτό και έκανε την εγχείριση πολύ γρήγορα κιόλας το καλοκαίρι, για να φορμαριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ήταν σίγουρο ότι θα είχε και πάλι πρόβλημα φέτος.

Οι ντόπες είναι σίγουρες στο ΝΒΑ (αν δεις το ρυθμό που παίζουν και τα πόσα παιχνίδια παίζουν μέσα στη χρονιά) και στο ποδόσφαιρο. Αλλά πολύ λιγότερο από ότι σε άλλα αθλήματα, στίβο πχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...