Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κανένα. Τον έχεις δει σε παιχνίδι C.L.; Πολύ καλός. Εδώ από όταν άρχισαν να τον θάβουν ότι είναι το ένα ή το άλλο, όποτε εμπλέκεται μία από τις μεγάλες ομάδες σε παιχνίδι του, του βγαίνει το κόμπλεξ και τα κάνει ρόιδο. Γιατί να το κάνει αυτό; Αν ήταν έτσι θα αδικούσε μόνο τον Ολυμπιακό. Ήθελα να'ξερα ποιός αποφάσισε να γίνει το super cup στη μέση της σαιζόν, όταν σε όλο τον κόσμο αυτοί οι αγώνες γίνονται πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Άργησε ν' αποφασιστεί. Ήταν να γίνει το καλοκαίρι, μετά αναβλήθηκε λόγω των μεταγραφικών παζαριών και της ανοργανωσιάς της διοίκησης της ΣούπερΛίγκ, μετά αποφασίστηκε να γίνει αρχές Σεπτέμβρη, μετά ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή γιατί οι παίχτες του θα έπαιζαν στα διεθνή παιχνίδια (τώρα γιατί το θυμήθηκαν τελευταία στιγμή ενώ είχαν συμφωνήσει αρχικά ξέροντας ότι θα λείπουν οι διεθνείς, δεν το ξέρω, ούτε υποπτεύομαι κάτι) και τελικά ορίστηκε αυτή η ημερομηνία με έδρα αρχικά το ΟΑΚΑ και λόγω φόβου επεισοδίων το Καραϊσκάκη. Όλα αυτά, με κοινή συναίνεση των ομάδων. Ρε αφήστε τις αναλύσεις έκτου βαθμού οι φανατικά κόντρα Ολυμπιακοί. Εγώ την γουστάρω την ομάδα όπως είναι. Τι άλλο να κάνουν τα παιδιά δηλαδή; Ποιος είπε το αντίθετο; Και τι σχέση έχει το φανατικά κόντρα Ολυμπιακοί; Εγώ έχω ήδη πει ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και είναι πραγματικά ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες (σε αντίθεση με άλλες χρονιές που εγώ δεν το ένιωθα αυτό). Δεν έκανα πουθενά αρνητική κριτική. Είπα απλά ότι αποδίδω την αλλαγή ποιότητας στα νέα πρόσωπα που ήρθαν και όχι στον Λεμονή.
izerman76 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Γιατί να το κάνει αυτό; Αν ήταν έτσι θα αδικούσε μόνο τον Ολυμπιακό. Συμφωνώ, δεν έπαιξε έτσι ώστε να αδικήσει κάποια ομάδα. Για το οφσάιντ δεν ευθύνεται ο διαιτητής αλλά ο επόπτης. Για τα 2 πέναλτυ, είναι πολύ αυστηρά, αλλά θεωρητικά μπορεί να τα δώσει. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τον Κολίνα σε ένα παιχνίδι Ολλανδία-Τσεχία για το Ευρο 2000, είχε δώσει ένα πέναλτυ υπερ των Ολλανδών πολύ τραβηγμένο, αλλά εντός των κανονισμών. Όσο για το κοουτσάρισμ του Λεμονή, έχει ευθύνες, από τη στιγμή που γνώριζε την κόπωση των παιχτών και δεν φρέσκαρε την ομάδα.
Critter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Καλά. αυτος ο γ@μημενος ο Βασαρας, πως σφυριζει ρε παιδια στο Ch.L?Μα ειναι δυνατον? Και δεν μιλαω φυσικα για αδικια στον ολυμπιακο μιας και εχω γραψει απειρες φορες οτι οταν οι μεγαλες ομαδες παιζουν με πολυ μικρες, δεν δικαιολογουνται με την καμμια να μην κερδιζουνε. Και τι θα πει δηλαδη μας ακυρωσε κανονικο γκολ?Ας βαζανε αλλο. Σημασια εχει οτι ο αθεοφοβος σφυριξε σε παιχνιδι Εργοτελης - Ολυμπιακος 60 φαουλ!!!! Την ιδια ωρα εβλεπα Liverpool - Arsenal , πεφτανε κορμια και ειχε δωθει 1 φαουλ σε 10 λεπτα. Δεν παλευεται ο Βασσαρας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Το παιχνίδι δεν το είδα. Μόνο ένα σχόλιο για τα φάουλ που λέει ο Critter: στην Αγγλία ανέχονται πολύ περισσότερο το σκληρό παιχνίδι (και πολλές φορές αυτό το έχουν πληρώσει οι Αγγλικές ομάδες, που φορτώνονται φάουλ στην Ευρώπη). Κατά τα λοιπά, μετά τη διαιτησία στο Έβερτον-Λίβερπουλ, δε μου κάνει εντύπωση τίποτε. Εκεί να δείτε σφυρίγματα... Πάντως, και τα δύο Ελληνικά παιχνίδια που είδα χθες (Πανιώνιος-ΑΕΛ και ΠΑΟ-Ατρόμητος) χαρακτηρίστηκαν από πολύ μέτριες και φοβισμένες διαιτησίες.
Critter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Να και τι ειπε ο Βαρουχας για τα παιχνιδια. Και στα 3 παιχνιδια των μεγάλων οι διαιτητες κανανε σφαλματα επι σφαλματων : http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=47668
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ποιος είπε το αντίθετο; Και τι σχέση έχει το φανατικά κόντρα Ολυμπιακοί; Εγώ έχω ήδη πει ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και είναι πραγματικά ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες (σε αντίθεση με άλλες χρονιές που εγώ δεν το ένιωθα αυτό). Δεν έκανα πουθενά αρνητική κριτική. Είπα απλά ότι αποδίδω την αλλαγή ποιότητας στα νέα πρόσωπα που ήρθαν και όχι στον Λεμονή. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για σένα ή για άτομα του φόρουμ. Κακός δεν το διευκρίνισα. Αναφερόμουν γενικά καθώς στον δρόμο του γυρισμού από το Ξάνθη- ΑΕΚ χτες άκουγα ήδη τις πρώτες μουρμούρες. Ο Τάκης δέχεται άδικη κριτική και δεν έχει την στήριξή μας όπως είχε ο Τρόντ πέρσι.
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 μα τι στηριξη να εχει οταν στο παιχνιδι με τον Παναθηναικο η ομαδα εδειξε οτι το ειχε και επαιξε τοσο συγκρατημενα στο παιχνιδι με τον Αρη σε 90 λεπτα εκανε μονο ενα σουτ και κλειστηκε και ισοφαριστηκε στο παιχνιδι το χτεσινο παλι στο β ημιχρονο καθησε και δεν κυνηγησε ενα ακομα γκολ να καθαρισει το παιχνιδι Γιατι δε βαζει μεσα ξεκκουραστους παικτες με τοσο μικρους αντιπαλλους ωστε να μην σκασει τους βασικους ? δε νομιζω οτι οι Κωσταντινου Ματσουκας Νε Αρτσουμπι Νουνιες.... ειναι ανικανοι να κερδισουν τον Εργοτελη Αυτη τη στιγμη ο Ολυμπιακος εχει ισως το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων (και ανανεωμενο ηλικιακα) και βρισκεται 6 βαθμους πισω
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ο Λούα-Λούα όποτε τον έχω δει στην 11άδα μαζί με τον Κοβάσεβιτς, παίζει πάντα στα πλάγια μαζί με τον Γκαλέτι, και γυρίζει στο κέντρο ο Τζόρτζεβιτς (εκτός και αν δεν παίζει). Τώρα αν σήμερα έπαιξε αλλιώς, είπαμε συγγνώμη, αλλά δεν τον είδα. Πιθανώς να έχεις δίκιο. Παίζω επιθετικός δεν σημαίνει την αράζω στο ημικύκλιο και περιμένω τη μπάλα.Αυτά γίνοντε στις αυλές των δημοτικών σχολείων,έλεος δηλαδή,επειδή είναι κινητικός και τραβιέται πότε δεξιά και πότε αριστερά σημαίνει οτι δεν είναι επιθετικός? Το 4-5-1, είναι το ίδιο σύστημα με το 4-3-3. Επιτίθεσαι με 4-3-3 και αμύνεσαι με 4-5-1. Ένα και το αυτό. Ξεκόλλα από τους αριθμούς και μπές στην ουσία του πράγματος.4-3-3 σημαίνει έχω 3 παίκτες το πολύ μέχρι τη γραμμή του κέντρου,να πρεσάρουν ψηλά και να είναι κυρίως στην επίθεση.Δεν σημαίνει έχω 2 εξτρέμ (Τζόλε-Γκαλέτι) που όταν αμύνομαι τους φέρνω λίγο έξω από την περιοχή μου και όταν επιτίθομαι τους ανεβάζω μπροστά.Αυτό,το τελευταίο,είναι 4-5-1. Γιατί χαρακτηρίζεις το 4-3-3 του Σόλιντ ότι ήταν μόνο στα χαρτιά; Τι διαφορετικό συνέβαινε; Γιατί ο Σόλιντ το έπαιζε το σύστημα αυτό με πάικτες που δεν μπορούσαν να το εφαρμόσουν.Δεν υπάρχει 4-3-3 με τριάδα κέντρου Ριβάλντο-Καφέ-Στολτίδη,γιατί τρέχει και μαρκάρει μόνο ο ένας.Επίσης δεν υπάρχει 4-3-3 με επιθετικούς στα πλάγια Οκκά και Μπαμπαγκίντα.Για αυτό και αν θυμάσαι πέρυσι έπαιζαν όλοι με γιόμες για να βρούνε το κεφάλι του Κωνσταντίνου. Είπαμε από τα πλάγια. Το παιχνίδι του κέντρου είναι άλλη υπόθεση. Είναι ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ???? Πάμε πάλι:Για να πάει η μπάλα στα πλάγια πρέπει να κυκλοφορήσει σωστά και γρήγορα στο κέντρο.Πώς είναι άλλη υπόθεση?Και με το Ριβάλντο μέσα στην ομάδα η μπάλα δεν κυκλοφορούσε γρήγορα. Δεν καταλαβαίνω βασικά γιατί το έγραψες αυτό. Συμφωνείς μαζί μου δηλαδή Είπαμε δεν είναι 4-3-3,είναι 4-5-1.Οι δύο πλάγιοι (Τζόλε-Γκαλέτι) είναι μονίμως πίσω από τη σέντρα. Ο Βασσάρας έχει φάει τρελλό κόμπλεξ νομίζω. Το πέναλτυ που κέρδισε ο Εργοτέλης δεν ήταν, το δικό σας επιεικώς αυστηρό, το γκολ του Κοβάσεβιτς επιθετικό του Λούα Λούα, το οφσάιντ του Νούνιεζ ανύπαρκτο. Αλλά αφού το έδωσε έπρεπε να του δώσει κίτρινη που έβαλε γκολ. Με άλλα λόγια, δε νομίζω ότι σας αδίκησε, απλά γάμησε το παιχνίδι γενικά. Μας μέτρησε γκόλ που ήταν φάουλ αλλά δεν μας έδωσε πέναλτι,έδωσε πέναλτι μαιμού στους άλλους και δεν μας μέτρησε και γκόλ. Και μετά από όλα αυτά πιστεύεις οτι δεν μας αδίκησε??
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 μα τι στηριξη να εχει οταν στο παιχνιδι με τον Παναθηναικο η ομαδα εδειξε οτι το ειχε και επαιξε τοσο συγκρατημενα στο παιχνιδι με τον Αρη σε 90 λεπτα εκανε μονο ενα σουτ και κλειστηκε και ισοφαριστηκε στο παιχνιδι το χτεσινο παλι στο β ημιχρονο καθησε και δεν κυνηγησε ενα ακομα γκολ να καθαρισει το παιχνιδι Γιατι δε βαζει μεσα ξεκκουραστους παικτες με τοσο μικρους αντιπαλλους ωστε να μην σκασει τους βασικους ? δε νομιζω οτι οι Κωσταντινου Ματσουκας Νε Αρτσουμπι Νουνιες.... ειναι ανικανοι να κερδισουν τον Εργοτελη Αυτη τη στιγμη ο Ολυμπιακος εχει ισως το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων (και ανανεωμενο ηλικιακα) και βρισκεται 6 βαθμους πισω Και αν έβαζε ο Λούα Λούα εκείνη το γκολ στον Βάζελο θα ήταν όλα καλά; Μετά την νίκη με την Βέρντερ κανένας δεν είπε ένα μπράβο στον Λεμονή. Όλοι λέγανε για την Βέρντερ και για τον Γκαλέτι. Όσο για Νε, Νούνιες και Αρτσούμπι... εμένα δεν με έχουν πείσει ότι μπορούν να νικήσουν τον Εργοτέλη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Υπομονή,την Τετάρτη θα δούμε και τους Αρτσούμπιδες.Να φύγει και η κάψα μερικών.Εγώ πιστεύω οτι είναι σε πολυ χαμηλό επίπεδο και δεν μπορούν να μπουν και να παίξουν καλά.Ειδικά ο Αρτσούμπι είναι εντελώς ανέτοιμος. Ελπίζω μόνο να παίξει και ο Δώνης με αναπληρωματικούς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Πάντως, με μία ενδεκάδα η χρονιά δε βγαίνει. Και καθώς υπάρχουν μαζεμένες υποχρεώσεις και πάντοτε μεγάλες απαιτήσεις, χρειάζεται φρεσκάρισμα. Αν δεν μπορεί ο Γκαλέτι να ξεκουραστεί με τον Εργοτέλη, πότε θα ξεκουραστεί; Και αν ο πάγκος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κερδίσει τον Εργοτέλη, τότε τι στην ευχή έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο όλοι αυτοί; Ο Δώνης πιστεύω θα ρίξει πολλούς αναπληρωματικούς γιατί ήδη χθες, με τον Πανιώνιο που είδα το παιχνίδι, η κούραση μετά το 40' ήταν φανερή.
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 συγγνώμη αλλα αν οι αρτσουμπιδες νουνιες .... ειναι ανετοιμοι και αχρηστοι γιαυτο ευθυνεται ο προπονητης ή για το οτι ειναι ανετοιμοι ή για το οτι δεν παραιτειται και δεν βγαινει να πει οτι ο Κοκκαλης μου εφερε αχρηστους παικτες
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 συγγνώμη αλλα αν οι αρτσουμπιδες νουνιες .... ειναι ανετοιμοι και αχρηστοι γιαυτο ευθυνεται ο προπονητης ή για το οτι ειναι ανετοιμοι ή για το οτι δεν παραιτειται και δεν βγαινει να πει οτι ο Κοκκαλης μου εφερε αχρηστους παικτες Το μια μεταγραφή να μην σου βγει ή ο παίκτης να μην μπορεί να αποδώσει όσο μπορεί είναι φταίξιμο μόνο του προπονητή; Τότε ακόμα και ο Μουρίνιο είναι άχρηστος. Ο Σεβτσένκο δεν πάει βήμα στην Τσέλσι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 συγγνώμη αλλα αν οι αρτσουμπιδες νουνιες .... ειναι ανετοιμοι και αχρηστοι γιαυτο ευθυνεται ο προπονητης ή για το οτι ειναι ανετοιμοι ή για το οτι δεν παραιτειται και δεν βγαινει να πει οτι ο Κοκκαλης μου εφερε αχρηστους παικτες Όταν κάνει μια ομάδα 11 μεταγραφές (Αρτσούμπι,Γκαλέτι,Νούνιεζ,Μπράβο,Μήτρογλου,Άντζας,Σηφάκης,Παπαδόπουλος,Λούα Λούα,Λεντέσμα,Κοβάσεβιτς) είναι στατιστικώς αδύνατον να πετύχουν και οι 11.Και αν θεωρήσουμε οτι από αυτές τις 11 οι 8 ήταν για παίκτες πρώτης γραμμής τότε ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ποσοστό αφού από αυτούς τους 8 οι 6 είναι βασικότατοι. Πέρυσι ο Μπόρχα δεν ετοιμάστηκε ποτέ.Τι σημαίνει αυτό,οτι φταίνε οι περσινοί προπονητές?Υπάρχουν μεταγραφές καλών παικτών που δεν βγαίνουν για διάφορους λόγους,έτσι φαίνεται οτι συμβαίνει και φέτος. Και ξαναλέω ο Ολυμπιακός με 6 πετυχημένες μεταγραφές θα πρέπει να είναι ευτυχισμένος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Όταν κάνει μια ομάδα 11 μεταγραφές (Αρτσούμπι,Γκαλέτι,Νούνιεζ,Μπράβο,Μήτρογλου,Άντζας,Σηφάκης,Παπαδόπουλος,Λούα Λούα,Λεντέσμα,Κοβάσεβιτς) είναι στατιστικώς αδύνατον να πετύχουν και οι 11.Και αν θεωρήσουμε οτι από αυτές τις 11 οι 8 ήταν για παίκτες πρώτης γραμμής τότε ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ποσοστό αφού από αυτούς τους 8 οι 6 είναι βασικότατοι. Πέρυσι ο Μπόρχα δεν ετοιμάστηκε ποτέ.Τι σημαίνει αυτό,οτι φταίνε οι περσινοί προπονητές?Υπάρχουν μεταγραφές καλών παικτών που δεν βγαίνουν για διάφορους λόγους,έτσι φαίνεται οτι συμβαίνει και φέτος. Και ξαναλέω ο Ολυμπιακός με 6 πετυχημένες μεταγραφές θα πρέπει να είναι ευτυχισμένος. Χαρας στο κουραγιο σου φιλε που καθεσαι και απαντας σε τετοια πραγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.