Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, ειδα και τον Πρωκταθλητη, ο "πελατης" εχει να ψωνισει 2 χρονια απο το μαγαζι

"Μα για τον αντίπαλο του θρύλου στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα συζητάμε τώρα; Δεν είδατε κοτζάμ αντίπαλο στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας;"

SporTime

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τρομερη διαπιστωση αρρωστε

τωρα θα πεταχτει ενας θα ποσταρει τα κοκκινα πρωτοσελιδα πριν το ματς στο καραισκακη (το 0-1 με Παπ) και θα τσακωθουμε παλι για το ποιος την εχει μεγαλυτερη

Δημοσ.

Μα αυτό σημαίνει ότι παραμιλάει η Ευρώπη. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέρασε ο Ολυμπιακός! Κάπου είδα και μια είδηση με τίτλο "Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA ο Θρύλος". Και η UEFA έλεγε "Olympiakos are through at last" ή κάπως έτσι. At last!

Είναι πάντως υπέρ του φετινού Ολυμπιακού ότι τον προτιμούν για αντίπαλο, αν και μου φαίνεται δύσκολο να τον υποτιμήσουν σε αγώνες νοκ άουτ.

Δημοσ.

Παιδιά αν τύχουμε με καμιά Πόρτο και περάσουμε τότε πραγματικά πιστεύω πως ο επόμενος αντίπαλος θα περάσει δύσκολες ώρες. Αν τύχουμε με τους διαβόλους τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Πάντως πιστεύω οτι θα τύχουμε με Ιταλική ομάδα και μάλιστα θα περάσουμε. Δεν ξέρω γιατί απλά το πιστεύω.Όμως το πιο σημαντικό είναι να γίνουν μεταγραφές αλλιως παιδιά ξεχάστε τον Ολυμπιακό φέτος.

Δημοσ.
τρομερη διαπιστωση αρρωστε

τωρα θα πεταχτει ενας θα ποσταρει τα κοκκινα πρωτοσελιδα πριν το ματς στο καραισκακη (το 0-1 με Παπ) και θα τσακωθουμε παλι για το ποιος την εχει μεγαλυτερη

Ξέρεις δεν είναι το ίδιο να γράφει μια οπαδική εφημερίδα ειρωνικά σχόλια για παιχνίδια που δεν αφορούν την ομάδα που εκπροσωπεί και να γράφει ειρωνικά σχόλια για αγώνα της ομάδας που εκπροσωπεί.

Και εδώ δεν μιλάμε καν για παιχνίδια.Ειρωνεία για την κλήρωση.

Ναι, το οτι σεχω πιασει μαλακα εδω και 2 χρονια παροτι ειμαι μπουρδελο εσενα σε εφησυχαζει ετσι?

Κάτσε ρε Καιζερ.Ποιά δύο χρόνια?Μιάμιση σεζόν είναι.Τρείς αγώνες,2 στην έδρα μου και ένα εκτός.

Ο ένας έληξε Χ,έναν κέρδισες με αυτογκόλ και τον άλλον με δώρο πάσα του Ανατόλ.Θα έπρεπε να μας ανυσηχεί αν είχατε παίξει μπαλάρα και μας είχατε πάρει χαλαρά.

Τα δώρα δεν γίνοντε κάθε χρονιά.

Δημοσ.
Ξέρεις δεν είναι το ίδιο να γράφει μια οπαδική εφημερίδα ειρωνικά σχόλια για παιχνίδια που δεν αφορούν την ομάδα που εκπροσωπεί και να γράφει ειρωνικά σχόλια για αγώνα της ομάδας που εκπροσωπεί.

Και εδώ δεν μιλάμε καν για παιχνίδια.Ειρωνεία για την κλήρωση.

Δεν εννοουσα οτι ειναι το ιδια απλα με το ποστ αυτο που εκανες στο φορουμ το αποτελεσμα ειναι μια ανουσια συζητηση που ηδη ξεκινησε

Δημοσ.

Έχω 2 εισητήρια για το ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ τα οποία δεν χρειάζομαι.Όποιος δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ας μου στείλει πμ να συνενοηθούμε για τον τρόπο παραλαβής.

Δημοσ.

Κοιτα και εγω αν ημουν οπαδος των μεγαλων ομαδων της Ευρωπης φυσικα και θα ηθελα τον Ολυμπιακο για αντιπαλο. Ειναι θεωρητικα απο τους πιο αδυναμους αντιπαλους και δεν διαλεγουν ομαδες τυπου Σαλκε κλπ γιατι παιζουν γερμανικο πρωταθλημα και ακουγεται καλυτερα απο οτι μια ομαδα που φετος εκανε τα πρωτα της διπλα στην Ευρωπη. Εστω και αν πολλες απο τις εμφανισεις της στην Ευρωπη κατα καιρους δεν αξιζουν τετοιας αντιμετωπισης το αποτελεσμα μετραει λενε στο χωριο μου. Θα μου πεις και πως δεν διαλεξαν πολλοι την Φενερ οσο τον Ολυμπιακο.. Σωστο αλλα ολοι φοβουνται τους ζουγκλους γειτονες και τα εκτος εδρας ματς οποτε δικαιολογειται εν μερει.

Περαν αυτου οπως εχω ξαναπει ο οπαδος της μεγαλης ομαδας δεν εχει φαγουρα να μαθει σε βαθος την πορεια του Ολυμπιακου. Η ουσια και τα αποτελεσματα μετρανε και εκει ο Ολυμπιακος σαφως και δειχνει η πιο αδυναμη ομαδα στα εκτος ειδικα σε σχεση με τις αλλες. Ομοιως αν εγω πεσω με μια ομαδα μικροτερης δυναμικοτητας σαν Ολυμπιακος θα κοιταξω τα αποτελεσματα της για να βγαλω τα συμπερασματα μου και οχι την αγωνιστικη εικονα σε βαθος τα τελευταια χρονια. Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο και ειναι ελαχιστοι οι οπαδοι που παρακολουθουν σε βαθος τα ματς του Τσαμπιονς Λιγκ για να βγαζουν σαφη και πιο λεπτομερη συμπερασματα. (αν μπορει ποτε να γινει αυτο.. )

Για μενα αυτο μονο κακο δεν ειναι. Δειχνει πραγματικα οτι μας υποτιμανε ακομα σε μεγαλο βαθμο και αυτο μονο πιο ευκολη μπορει να κανει την δουλεια μας, εαν ειμαστε ακομα πιο δυνατοι το Φλεβαρη. Γιατι πολλες φορες αυτη η αποψη περναει και στην ψυχολογια μιας ομαδας και στην ουσια υπαρχει περιπτωση να σε υποτιμησουν τοσο οσο χρειαζεται για να γινει το μπαμ. ;)

Αναφορικα με τις οπαδικες εφημεριδες δεν νομιζω ρε παιδια οτι χρηζουν και ιδιαιτερης αναλυσης. Δλδ τι περιμενατε να γραψει το ντερμπυ και η ηχω σημερα; Διθυραμβους για τον αιωνιο; Εκατσε η ειδηση για την κληρωση του Κυπελλου και φυσικοτατα το υλικο και τα πρωτοσελιδα τετοιων εφημεριδων θα αναλωθουν σε αναλογα σχολια.. Αν ειναι δυνατον να κατσω εγω σαν Ολυμπιακος να παρω στα σοβαρα το εξωφυλλο της εφημεριδας των πονεμενων εκδοτων που λυσαλλεα σε τετοιες χαλεπες μερες ψαχνουν απεγνωσμενα εξωφυλλα για να ανεβασουν την ψυχολογια των "σκλυροπυρηνικων" ομοιδεατων τους και να πουλησουν και κανα φυλλο αν μπορουν.. Εδω πουλανε λιγα φυλλα τις καλες μερες φανταζεστε αυτες τις μερες τι θα κανουν..

Γιναμε και πελατες τωρα,απο περισυ τα γραφουν φετος δεν θα τα πουν; οκ τι να συζηταμε απο κει και περα; Δεν καταλαβαινετε; Εμενα με ευχαριστει να τους βλεπω απεγνωσμενα να παπαριζουν. Ειναι το απολυτο σταδιο του ξεφτιλισμου και της καταντιας. Χαλαρα και στα δικα μας.. ;)

Με τον Μπελουσι να δουμε τι θα γινει αντε θελουμε μεταγραφες ρεεεεεε... :-D

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Olympiacos/179677.html

Για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα “Sportday” ο Γιάγια Τουρέ. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε οπαδός των “ερυθρόλευκων” και τόνισε πως χρωστάει πολλά στην ομάδα του Πειραιά.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Παρακολουθώ όσο μπορώ την πορεία του και πανηγύρισα κι εγώ την πρόκριση. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:. "Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό και δεν ντρέπομαι να το πω όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Όταν προχωράω στη ζωή μου, δεν διαγράφω το παρελθόν. Ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου και όσα χρόνια και να περάσουν, δεν θα το ξεχάσω αυτό".

Ο άσος της "Μπάρτσα" δήλωσε στη συνέχεια: "Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλούς φίλους στην ομάδα και γι' αυτόν τον λόγο θέλω να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω στην Αθήνα και να τους δω. Εντάξει, αν κληρωθούμε μαζί, είναι φυσικό να θέλω το καλό της ομάδας μου. Αγαπώ τον Ολυμπιακό αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα".

"Θέλω να περάσω τη φυσούνα και να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Οπως παλιά. Ο κόσμος να τραγουδήσει το όνομά μου και εγώ να τους χειροκροτήσω. Μου έχει λείψει ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειλικρινά θέλω να τον δω. Μακάρι να έρθω στην Αθήνα”, είπε κλείνοντας.

Και σε εμας λειπεις μωρη παικταρα.:-)

Αλλα καλυτερα να ερθεις για διακοπες ασε την κληρωση κατα μερος :P

Δημοσ.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Olympiacos/179677.html

Για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα “Sportday” ο Γιάγια Τουρέ. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε οπαδός των “ερυθρόλευκων” και τόνισε πως χρωστάει πολλά στην ομάδα του Πειραιά.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Παρακολουθώ όσο μπορώ την πορεία του και πανηγύρισα κι εγώ την πρόκριση. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:. "Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό και δεν ντρέπομαι να το πω όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Όταν προχωράω στη ζωή μου, δεν διαγράφω το παρελθόν. Ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου και όσα χρόνια και να περάσουν, δεν θα το ξεχάσω αυτό".

Ο άσος της "Μπάρτσα" δήλωσε στη συνέχεια: "Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλούς φίλους στην ομάδα και γι' αυτόν τον λόγο θέλω να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω στην Αθήνα και να τους δω. Εντάξει, αν κληρωθούμε μαζί, είναι φυσικό να θέλω το καλό της ομάδας μου. Αγαπώ τον Ολυμπιακό αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα".

"Θέλω να περάσω τη φυσούνα και να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Οπως παλιά. Ο κόσμος να τραγουδήσει το όνομά μου και εγώ να τους χειροκροτήσω. Μου έχει λείψει ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειλικρινά θέλω να τον δω. Μακάρι να έρθω στην Αθήνα”, είπε κλείνοντας.

Και σε εμας λειπεις μωρη παικταρα.:-)

Αλλα καλυτερα να ερθεις για διακοπες ασε την κληρωση κατα μερος :P

Δεν πάει να γ...θεί και αυτός ο μ@λάκας; Τώρα λέει ότι χρωστάει αυτός στον Ολυμπιακό και είναι οπαδός του; Πέρσι άλλα έλεγε και έγραψε την ομάδα στα @@ του προκειμένου να φύγει.

Και για ποιό λόγο να φωνάξει το όνομά του ο κόσμος; Ούτε 6 μήνες δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Αν κάποιος αξίζει τέτοια τιμή, είναι ο Ριβάλντο, και θα ξενερώσω πολύ αν τον αποδοκιμάσουν την Κυριακή.

Δημοσ.
Δεν πάει να γ...θεί και αυτός ο μ@λάκας; Τώρα λέει ότι χρωστάει αυτός στον Ολυμπιακό και είναι οπαδός του; Πέρσι άλλα έλεγε και έγραψε την ομάδα στα @@ του προκειμένου να φύγει.

Και για ποιό λόγο να φωνάξει το όνομά του ο κόσμος; Ούτε 6 μήνες δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Αν κάποιος αξίζει τέτοια τιμή, είναι ο Ριβάλντο, και θα ξενερώσω πολύ αν τον αποδοκιμάσουν την Κυριακή.

Απο την πρωτη στιγμη που ειχε ερθει στον Ολυμπιακο ειχε δηλωσει πως εγω εχω μεγαλους στοχους και θα παρω μεγαλη μεταγραφη,βλεπω τον Ολυμπιακο σαν ενα σκαλι για την καριερα μου. Φυσικα θα μου πεις αυτο το λεει και το τελευταιο παλτο για τον εαυτο του δεν ειναι κατι το φοβερο. Απο εκει και περα ομως πολλοι απο εμας ξεραμε οτι αυτος ο παικτης δεν προκειται να μεινει στον Ολυμπιακο. Στο πρωτο κιολας φιλικο οταν ειχε ερθει στο Καραισκακη ειχα παει με τον αδελφο μου και κοιταγομασταν και του λεγα βρηκαμε τρελλο αμυντικο χαφ. Και κατα την διαρκεια της χρονιας ειχα συνειδητοποιησει και το ειχα δεχτει οτι η ποιοτητα του δεν ειναι για Ελλαδα. Ενταξει δεν περιμενα και μεσα σε 2 χρονια να παει Μπαρτσα αλλα σιγουρα πιστευα πολυ σε αυτον οπως και πολυς κοσμος.

Που θελω να καταληξω; Οτι απο την στιγμη που βλεπεις οτι ενας παιχτης χαραμιζεται εφοσον και το υπολοιπο υλικο δεν ηταν αναλογης ποιοτητας στην ομαδα, και ποσο μαλλον οταν αυτος ο παικτης δηλωνει απο την πρωτη στιγμη που παταει το ποδι του Ελλαδα οτι βλεπει τον Ολυμπιακο σαν μια μεγαλη ευκαιρια για την καριερα του, δεν ειναι λιγο αδικο να τον κατηγορουμε; Ο ανθρωπος απλα ηξερε τι αξιζει και πιστευε στον εαυτο του και επισης σοφα επραξε γιατι καμια φορα αν δεν τσιμπησεις την ευκαιρια πεταξε το πουλακι.. Ετσι απλα. Οποτε το να τον κατηγορουμε δεν νομιζω οτι οδηγει πουθενα επειδη ο ανθρωπος ειχε ονειρα. Ουτε τρελλη Ολυμπιακοφροσυνη πουλησε ποτε, και παντα μετρημενος ηταν στα λογια του, παντα για τον λαο μιλαγε απλα και ελεγε οτι ειναι απιστευτος και μας στηριζει. Τα ιδια νομιζω λενε και οι τωρινες δηλωσεις του, δεν νομιζω να καταλαβαινει κανεις οτι ισχυριζεται πως ειναι γεννημα θρεμμα γαυρος απο την Ακτη Ελεφαντοστου και ειχε τατου του δαφνοστεφανωμενου απο μικρος στο μπρατσο. Προσωπικα γουσταρω πιο πολυ τετοιους παικτες απο καποιους αλλους που πουλανε φανατιλα και δεν αξιζουν και τπτ ιδιαιτερο στην τελικη. ;)

Παντως τον ειδαμε και τον Κο Ριβαλντο που αγαπησε τον κοσμο του Ολυμπιακου πως ηρθε στην φιεστα περισυ να μας τιμησει, ειχε μια φαγουρα ο Βραζιλιανος αλλο πραγμα για να μας χαιρετησει. Oσο πουστια και αν σου εχει παιξει ο προεδρος, στην φιεστα θα ερθεις για να τιμησεις τον κοσμο και οχι τον Σωκρατη. Αλλα μαλλον ο εγωισμος τετοιων παικτων ειναι πανω απο "αγαπες" και "λατρειες", οποτε να μου λειπουν τετοιες πιπες. Προσφερε τον ευχαριστουμε, θα πρεπει να τον χειροκροτησουμε αλλα οχι και να φωναξω εγω προσωπικα ρυθμικα το ονομα του γιατι μου απεδειξε οτι με εχει γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι περισυ.

Δημοσ.

@littlelouievegos

Και το γεγονός οτι ο Τουρέ πουλά Ολυμπιακοφροσύνη τώρα δε σε χαλά? Δηλαδή τώρα θυμήθηκε τις εποχές που έπαιζε στον Ολυμπιακό, και ξέχασε τις εποχές που εκβίαζε τον Ολυμπιακό?

Αν έρθει θα έρθει σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα και μόνο. Χειροκρότημα να πάρει δεν έχει λογο και το ξέρει. Άσε που καλύτερα να μην έρθει, προτιμώ Μίλαν από Μπαρτσελόνα.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είχε δηλώσει πως ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλί για την καριέρα του και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Κι εγώ, από τα πρώτα φιλικά, είχα καταλάβει ότι δε θα έμενε για πολύ στην ομάδα γιατί παραήταν καλός για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όμως δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που έφυγε. Από τα μέσα της σαιζόν που πήγε στο Κόπα Άφρικα και ξέχασε να γυρίσει, μέχρι τον εκβιασμό που έκανε για να δωθεί με μεταγραφή οπουδήποτε, δεν ήταν καθόλου εντάξει απέναντι στην ομάδα που τον πλήρωνε και τον κόσμο που τώρα περιμένει να φωνάξει το όνομά του.

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Τουρέ θα μπορούσε να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, και γι'αυτό νομίζω ότι ζημίωσε τον Ολυμπιακό η στιγμή και ο τρόπος που έγινε η μεταγραφή του. Δεν ήταν άλλωστε και τόσο μεγάλος που να μη μπορεί να περιμένει λίγο για να βρεθεί η πιο συμφέρουσα λύση και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Ριβάλντο, το ότι δεν πήγε στη φιέστα δε μου άρεσε ούτε εμένα και ανεξάρτητα με το τι είχε συμβεί στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση, δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Κατά τη γνώμη μου, καλώς δεν έμεινε στην ομάδα, αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για την πικρία που εξέφρασε γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς του είχαν πει νωρίτερα και έφτασε στο σημείο να φερθεί με τέτοιο τρόπο όταν έφυγε.

Δημοσ.
@littlelouievegos

Και το γεγονός οτι ο Τουρέ πουλά Ολυμπιακοφροσύνη τώρα δε σε χαλά? Δηλαδή τώρα θυμήθηκε τις εποχές που έπαιζε στον Ολυμπιακό, και ξέχασε τις εποχές που εκβίαζε τον Ολυμπιακό?

Αν έρθει θα έρθει σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα και μόνο. Χειροκρότημα να πάρει δεν έχει λογο και το ξέρει. Άσε που καλύτερα να μην έρθει, προτιμώ Μίλαν από Μπαρτσελόνα.

Τα λέει τώρα αυτά γιατί φοβάται το γιουχάρισμα έτσι και έρθει στο Καραισκάκη. Όπως και να΄χει πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...