Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο παικτης φαινεται απο 1-2 παιχνιδια τι μπορει να κανει

Ο Νουνιεζ εδειξε οτι το μονο που εχει ειναι η μαχητικοτητα

Δεν εχει καθολου ντριμπλα δεν μπορει να περασει ουτε παιδι του δημοτικου

φτανει μπροστα στον αμυντικο και σαστιζει

Μετα εχει μια τρελλη εμπιστοσυνη στο σουτ του το οποιο 99.9% παει εξω απο το γηπεδο

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχει καμμια σχεση η θεση που παιζει ο Ντελγκαδο με αυτη των Κοβασεβιτς-Μητρογλου...και ο δευτερος δεν προκειται να παει σε κανεναν ΟΦΗ οταν ειναι η μονη εναλλακτικη λυση για σεντερ φορ πισω απο τον Κοβασεβιτς.

Στον φετινό Ολυμπιακό κανείς δεν παίζει στη φυσική του θέση. Λέγεται "μικρό και ευέλικτο" roster.

Κι εγώ για το Μήτρογλου στον ΟΦΗ δεν το βλέπω, θα πρέπει να ήμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ τρελοί. Μάλλον εμείς θα πρέπει να ζητήσουμε κάνα παικτη του ΟΦΗ για δανεικό.

PS.: Μην αποπαίρνεις το φίλο μου τον liopyr. Xρειάζονται και κάποιες "αντίπαλες" γνώμες σε μια συζήτηση, για ποδόσφαιρο μιλάμε...

Δημοσ.
λεοζινιο π.χ. ???

Α, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση...

Με τις ελλείψεις που έχουμε δεν μας παίρνει να είμαστε εκλεκτικοί.

Πάντως χιούμορ εκανα;)

Δημοσ.
Ο παικτης φαινεται απο 1-2 παιχνιδια τι μπορει να κανει

Ο Νουνιεζ εδειξε οτι το μονο που εχει ειναι η μαχητικοτητα

Δεν εχει καθολου ντριμπλα δεν μπορει να περασει ουτε παιδι του δημοτικου

φτανει μπροστα στον αμυντικο και σαστιζει

Μετα εχει μια τρελλη εμπιστοσυνη στο σουτ του το οποιο 99.9% παει εξω απο το γηπεδο

Το εχω ξαναγραψει, αυτα συμβαινουν γιατι κατα τη γνωμη μου παιζει σε λαθος θεση, επρεπε να παιζει σαν τον κοβασεβιτς ρε γμτ, ουτε τριπλα ουτε τπτ, σωστες τοποθετησεις, δυναμη και αισθηση του γκολ.

Τελος παντων οτι και να λεμε, αν δεν βαλει το κεφαλι κατω να προσπαθησει περισσοτερο θα φυγει νυχτα.

Σημερα αντι να βαλει το νουνιεζ πισω απο τους επιθετικους, επρεπε να βαλει το λουα..

Δημοσ.

Ρε παιδιά ποιά είναι η πορεία του Νούνιεζ μέχρι τώρα?Το μόνο που έχει κανει ήταν μια καλή σεζόν με μια μικρομεσαία ομάδα της Αργεντινής.Τίποτα παραπάνω.

Το κακό είναι οτι τον έχουμε φορτωθεί με 4ετές συμβόλαιο.

Δημοσ.
Ρε παιδιά ποιά είναι η πορεία του Νούνιεζ μέχρι τώρα?Το μόνο που έχει κανει ήταν μια καλή σεζόν με μια μικρομεσαία ομάδα της Αργεντινής.Τίποτα παραπάνω.

Το κακό είναι οτι τον έχουμε φορτωθεί με 4ετές συμβόλαιο.

μην ανησυχειτε παιδια...εδω βρεθηκε ομαδα για τον μπορχα, δεν θα βρεθει για τον νουνιεζ??? :D :D :D

Δημοσ.

Πάντως, θα ήταν ενδιαφέρον να μαζέψουμε σε ένα τόπικ τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές ελληνικών ομάδων (η ιδέα μου ήρθε από αυτό το άρθρο, που μιλάει για την Premier League). Βέβαια, η ομάδα μου (ΠΑΟ) θα έχει τις περισσότερες νομίζω. Δύο λέξεις: Ζούλιο Σέζαρ.-

Δημοσ.

Μην είστε ανήσυχοι παιδιά !! Το διαισθάνομαι εγώ...ο Νούνιεζ αν δεν το κάνει σήμερα,μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα του(προς το καλύτερο φυσικά) και θα μας έχουν βγει τα μάτια!Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα τον πάρει άλλη ομάδα,θα γίνει παιχτούρα και πάλι θα τρίβουμε τα μάτια μας ! :P

Δημοσ.
Στον φετινό Ολυμπιακό κανείς δεν παίζει στη φυσική του θέση. Λέγεται "μικρό και ευέλικτο" roster.

Κι εγώ για το Μήτρογλου στον ΟΦΗ δεν το βλέπω, θα πρέπει να ήμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ τρελοί. Μάλλον εμείς θα πρέπει να ζητήσουμε κάνα παικτη του ΟΦΗ για δανεικό.

PS.: Μην αποπαίρνεις το φίλο μου τον liopyr. Xρειάζονται και κάποιες "αντίπαλες" γνώμες σε μια συζήτηση, για ποδόσφαιρο μιλάμε...

Ενταξει οχι και κανενας..υπαρχουν απλα καποιοι παιχτες που μπορει ο προπονητης μας να τους βαλει σε περισσοτερες θεσεις οπως ο Τοροσιδης και ο Λουα Λουα αλλα μεχρι εκει.

Ας πουμε τον Κοβασεβιτς δεν θα τον δεις σε καμμια αλλη θεση εκτος απο αυτη του σεντερ φορ.

Και για τον Ντελγκαδο...υπηρξε ο ισχυρισμος οτι θα επαιρνε τη θεση του Κοβασεβιτς στην 11αδα αμα χρειαζοταν.Κατι που δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση.

Υ.Γ

Αντιπαλες γνωμες εννοειται πως πρεπει να υπαρχουν...και με παναθηναικους και με Λαρισαιους εχει γινει συζητηση χωρις να υπαρξει παρεξηγηση.

Αλλα οταν μπαινει μεσα ο αλλος και το πρωτο πραγμα που γραφει ειναι για τον κοσμο του Ολυμπιακου ποσο κακο του εχει κανει ο Τσουκαλας και μετα χωρις να αναφερθει κανεις στο ατομο του σχολιαζει το νοητικο επιπεδο των αλλων θα παιρνει τις αναλογες απαντησεις.

Δημοσ.

Και κατι ακομα για τον Νουνιες επειδη βλεπω τον χλευαζετε σχεδον ολοι...καλο ειναι να μην ξεχναμε οτι ειναι 23 χρονων και οτι πρωτη φορα παιζει στην Ευρωπη.

Δεν λεω οτι δεν εχει απογοητευσει μεχρι τωρα αλλα δεν θα ημουν τοσο απολυτος στο να καταδικασω τον παιχτη στη πρωτη του χρονια...ισως το λαθος ηταν οτι τον κρατησαμε στο ροστερ και δεν τον δωσαμε σε καποια αλλη ομαδα δανεικο που η πιεση και οι απαιτησεις θα ηταν σαφως λιγοτερες.

Δημοσ.

εγω παντος δεν ειπα τιποτα ειρωνικα, τον πιστευω γιατι εχω δει σημαδια καλης τεχνικης, εχω δει μερικες φορες θεληση και παθος και απλα πιστευω οτι ειναι τρακαρισμενος, αγχομενος και μοναχουλης και χαμενος στο ελλαντα. Αν ανεβει η ψυχολογια του και παρει χρονο συμετοχης θα παει καλλα. Για σημερα προβλεπο ενα γκολ και μια ασσιστ απο αυτον!!

Δημοσ.

Υ.Γ

Αντιπαλες γνωμες εννοειται πως πρεπει να υπαρχουν...και με παναθηναικους και με Λαρισαιους εχει γινει συζητηση χωρις να υπαρξει παρεξηγηση.

Αλλα οταν μπαινει μεσα ο αλλος και το πρωτο πραγμα που γραφει ειναι για τον κοσμο του Ολυμπιακου ποσο κακο του εχει κανει ο Τσουκαλας

ναι.. συγνώμη κιόλας, έπρεπε να γνωριστούμε καλύτερα δλδ, για να πω τα αυτονόητα...:rolleyes:

και μετα χωρις να αναφερθει κανεις στο ατομο του σχολιαζει το νοητικο επιπεδο των αλλων θα παιρνει τις αναλογες απαντησεις.

βασικά δεν αναφέρθηκα στο νοητικό επίπεδο των άλλων, αλλά στο δικό σου συγκεκριμένα, και φυσικά με αφορμές τύπου...----->>>>

Ο Ολυμπιακος να δεις τι ζημια σας εχει κανει εσας εδω και 10 χρονια...

____

liopyr αγορακι μου τραβα ασχολησου με την ομαδουλα σου και ασε τον Ολυμπιακο που σε επιασε κοψιμο για το κακο που κανει το Magic στον κοσμο του!

_____

Αμα εχεις εθιστει σαν συλλογος με τη κλαψομ...νιαση τοτε δεν χρειαζεται λογος.

Αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι πως βαζουν στο πνευμα και τους ξενους νεους παιχτες...αεκακι με ολη τη σημασια της λεξεως.

_____

Αεκακι ειστε και παντα θα ειστε...μια ομαδουλα που εχει μαθει μονο να κλαιγεται και να τρωει απο τα αποφαγια του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου.

Και το νοητικο μου επιπεδο αρθρο44 ειναι μια χαρα..το δικο σου παλι δεν ορκιζομαι

_____

Και επειδη αρκετα ασχοληθηκαμε με ομαδουλες...παμε στα δικα μας.

άντε και στα δικά σας!

:whistle:

Δημοσ.

Μην ψαρωνετε με τραυματισμους κτλ. Με την Ξανθουλα παιζετε, 11 παικτες θελετε αφου τους εχετε θα κερδισετε, δεν ειναι μπασκετ να σου λειπει ο 1 ή οι 2 παικτες...2-0 ηρεμο και ανετο και καλη χρονια το βλεπω το ματσακι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...