Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλάρωσε λίγο, η πλακίτσα με το jpeg όταν τα πνεύματα είναι τεταμένα δεν είναι και ό,τι καλύτερο και πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις.

Επίσης, δεν μπορείς να ξέρεις πόσα άλλα post (και με jpeg και χωρίς) σβήνονται καθημερινά από αυτά τα topics την τελευταία εβδομάδα, ώστε να κρίνεις πιο σφαιρικά. Προφανώς πιστεύεις ότι το post σου είναι το μοναδικό (ή από τα λίγα) που διαγράφτηκε αλλά δεν είναι έτσι. Και με τους ρυθμούς που κινούνται αυτά τα topics είναι λογικό να περνάνε και posts που δεν προλαβαίνουμε να ελέγχουμε (εξ ου και το κουμπάκι με τον χαφιέ).

Γενικότερα, και επειδή μπαίνουμε σε περίεργη εβδόμαδα, καλύτερα να σκεφτόμαστε καλύτερα τι ποστάρουμε και που μπορεί να οδηγήσει αυτό.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ευσεβής ο πόθος της διατήρησης επιπέδου σε thread με αθλητικό θέμα, αλλά έχει τις ίδιες πιθανότητες ευόδωσης με το να κατακτήσει ο Βύζαντας Μεγάρων τη Ζούμπερ Κλίγκα.

Κοντολογίς, και με κάθε σεβασμό στη διαχείριση, η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού και ως άλλοι Βασσάρες σφυράμε από εδώ και από εκεί μπας και πάρουμε καμιά ανάσα.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ. Δε βοηθάνε όμως καθόλου και οι "ποδοσφαιριστές".

Τα πράγματα μέχρι πριν την Πρωτοχρονιά πηγαιναν πάρα πολύ καλά, αλλά τις τελευταίες μέρες έγινε ένα μπάχαλο που είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και ban χρηστών. Και εκτός όλων αυτών, έχουμε και κρίσεις του τύπου "τα άλλα δε σας πείραξαν, το jpegάκι μου την πλήρωσε, σας βαρέθηκα". Ένα jpegάκι που βαηθάει πάρα πολύ στη συζήτηση και στη διατήρηση καλού κλίματος όπως το παρακάτω.

Edit: Jpeg Removed

Δημοσ.

The_Edge με κάλυψες και sorry αν υπερέβαλλα/ κλαψούρισα κι εγώ λιγάκι. Εκτιμώ την προσπάθεια που κάνετε οι mods να κρατάτε την κουβέντα σε κάποιο επίπεδο και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο.

Δημοσ.

Ρε παιδια, πραγματικα υπαρχουν καποιοι παναθηναικοι εδω μεσα που παρολο που ειναι βαμενοι, φαινεται οτι εχουν μυαλο σαν ανθρωποι. Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορουν και συνεχιζουν μια τετοια συζητηση οταν στανταρ ξερουνε πολυ καλα οτι αυτο που εγινε με τον Ηρακλη ητανε οτι σφυριξε ΛΙΓΟ παραπανω ολυμπιακο και αυτο απο μια ΟΡΙΑΚΗ φαση που δεν υποδεικνυει δολο.

Τα δεδομενα εχουν ως εξης : Δεν εδωσε ενα πεναλτι στον Ολυμπιακο και εκοψε 2 ΟΡΙΑΚΑ ΟΧΙ offside (το 1 γκολ και το αλλο ισως γκολ) απο τον Ηρακλη. Δηλαδη συνολικα σφυριξε περισσοτερο κατα του Ηρακλη απο οριακες φασεις που τις ειδαμε στο replay για να τις καταλαβουμε.

Οποιος παρακολουθει αθλητικη κυριακη θα εχει παρατηρησει οτι ακομα και μεταξυ μικρων ομαδων γινονται απιστευτα λαθη απο την διαιτησια φετος. Κοινως οι ανθρωποι ειναι για τον λουτσο.

Και ρωταω λοιπον, ειχατε κανει τετοια επανασταση με τους ΑΕΚτσηδες για παραδειγμα στο ματσ με τη Λαρισα στο ΟΑΚΑ που τους χαρισε πιο κραυγαλεα 2 βαθμους?Και ειδικα την ΑΕΚ την εχουνε παει με τα 1000 φετος.

Γιατι λοιπον τετοια επανασταση για τον Ολυμπιακο οταν μαλιστα πριν απο αυτο το ματς δεν ειχε παραπονεθει κανεις για διαιτησια φετος υπερ του ολυμπιακου, αν εξαιρεσουμε το στοκο τον Ζηκο, που καμμια εφημεριδα και κανενας Κωστης δεν ασπαστηκε αυτα που ειπε (ολοι μιλησανε για δικαιη νικη).

Δηλάδη 2 φασεις υπερ και η μια κατα σε εναν αγωνα ενος ολοκληρου γυρου σας κανουν να μιλατε για παραγκα? Μα πως ειναι δυνατον?

Και μην ξεχναμε οτι εστω και σε κατι παιχνιδια που κερδισαμε ανετα, δοθηκαν καποια σφυριγματα εναντιων μας που ηταν απιθανα....δεν διαμορφωσαν αποτελεσμα αλλα απεδειξαν οτι οι διαιτητες ακομα και χωρις αγχος δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους.

Δειτε λιγο τα πραγματα με ανοιτα ματια.

Δημοσ.

alexzzz: Κρίμα, πραγματικά...

Critter: Να σου θυμίσω την αγανάκτησή σας την προηγούμενη αγωνιστική για το πέναλτυ της Ξάνθης;

Δημοσ.
alexzzz: Κρίμα, πραγματικά...

Είναι δύσκολο να γράφω με άνεση ρε συ, γιατί είμαι στην δουλειά. Πάνω που είχα τελειώσει και πάτησα το κουμπί είδα την σκούπα.

Τέσπα... απλός αυτό το "γαύρος", "βάζελος" δεν είναι τόσο κακό ρε παιδιά. Μην πιάνεστε από αυτά ενώ αλλού διαφωνείτε.

Δημοσ.

Ακουγωντας σημερα λιγο σπορφμ, το σχεδιο της αεκ για δημιουργια δικαιολογιας σε περιπτωση απωλειας πρωταθληματος εχει ξεκινησει μια χαρα..

Ολοι οι δημοσιογραφοι σημερα, ουρλιαζουν οτι το πρωταθλημα ειναι των αιωνιων, αν ειναι να το διοργανωσουν μονοι τους κλπκλπ.. Βλεποντας οτι δεν εχουν στην φιλαδελφεια δικαιολογια για τις ηττες, βρηκαν δικαιολογια οτι το κατεστημενο σπρωχνει τους 2 αιωνιους...

Εργοτελαρα και τα μυαλα στα καγκελα, συμπαθω τον ολυμπιακο, total respect στην μεγαλη ομαδα που λεγεται παναθηναικος, σεβομαι τους φιλαθλους του παοκ και του αρη, μεχρι και την ιστορια του πανιωνιου..

Αλλα το αεκακι θα μεινει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αεκακι

Δημοσ.
Είναι δύσκολο να γράφω με άνεση ρε συ, γιατί είμαι στην δουλειά. Πάνω που είχα τελειώσει και πάτησα το κουμπί είδα την σκούπα.

Τέσπα... απλός αυτό το "γαύρος", "βάζελος" δεν είναι τόσο κακό ρε παιδιά. Μην πιάνεστε από αυτά ενώ αλλού διαφωνείτε.

Προσωπικά με ενοχλεί. Και δε θα έλεγα ότι είμαι και φανατικός. Και για αυτόν τον λόγο, μπορεί όποιος θέλει να ψάξει αν έχω αποκαλέσει τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του ανάλογα.

Και στην τελική, δε νομίζω να οφελεί τον χώρο και την (όποια) προσπάθεια συζήτησης.

Δημοσ.
Προσωπικά με ενοχλεί. Και δε θα έλεγα ότι είμαι και φανατικός. Και για αυτόν τον λόγο, μπορεί όποιος θέλει να ψάξει αν έχω αποκαλέσει τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του ανάλογα.

Και στην τελική, δε νομίζω να οφελεί τον χώρο και την (όποια) προσπάθεια συζήτησης.

ναι, αλλά δεν το λένε όλοι με κακία. εγώ ας πούμε το λέω για συντομία και για χαβαλέ. όπως και το βυσινούλης που είπα πιο πάνω το λένε πολύ στην ερα και μου αρέσει.

Δημοσ.

Critter: Να σου θυμίσω την αγανάκτησή σας την προηγούμενη αγωνιστική για το πέναλτυ της Ξάνθης;

Μα μεχρι την προηγουμενη αγωνιστικη ειχα δικαιωμα να μιλαω ακριβως γιατι δεν ειχα ευνοηθει κραυγαλεα ενω ειχα αδικηθει κραυγαλεα σε πολλες εστω και ανουσιες φασεις οπως προειπα. Δηλαδη δεν επρεπε να πω τιποτα προκαταβολικα?

Με αυτη τη λογικη δεν επρεπε και σεις να πειτε για τον Ηρακλη γιατι μπορει αυριο να μας ξαναδικησουν οποτε θα εχει ξανααναιρεθει.

Σχετικα με το κορνερ εννοειται πως το θεωρω εντελως μ@λακια να αναφερεται οτι η μπαλα ηταν πιο μπροστα. Μου θυμιζει αυτο που λεγατε με τον ευθυμιαδη στη λεωφορο, οτι 10 πασες πριν φτασει η μπαλα στην περιοχη που εκανε το πεναλτι ο Κωνσταντινου, δεν ειχε στηθει η μπαλα στο φαουλ αλλα κυλαγε ακομα :)...κατι που φυσικα γινεται 100 φορες σε καθε παιχνιδι, ακομα και στο CH.L....

Παντως περα απο την πλακα, ειναι απιστευτη υπερβολη αυτο που γινεται με τον ολυμπιακο. Τους δικαιολογω ως ενα σημειο λογω του οτι υπαρχει καποια προιστορια ευνοιας και επισης παιρνει τα τελευταια χρονια το πρωταθλημα αλλα ολα εχουν και ορισμενα ορια γελοιοτητας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...