MiltoZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Οσο πιο γρηγορα ξεφορτωθειτε αυτο το νουμερο και την οικογενεια του τοσο το καλυτερο για εσας... Και για εμάς ... για όλους είναι καλύτερα... ακόμη και από άποψη αισθητικής...
vlachaquito Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 λαθος, ΜΕΓΑΛΗ νικη του ολυμπιακου.. Ελπιζω μετα απο αυτο το παιχνιδι ο βλακογκερσον να καταλαβε οτι αυτη η ηλιθια ζωνη του ειναι μονο για τα μπαζα....
Gabriel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Το κοουτσάρισμα του πάντως σήμερα ήταν πολύ καλό... Μεγάλη νίκη σήμερα.
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μα είναι δυνατόν να χάνεις με 2 πόντους, 21 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να μην κάνεις φάουλ; Δηλαδή τι περίμενε η ΤΣΣΚΑ, ότι θα τους έδινε ο Ολυμπιακός την μπάλα χωρίς να τελειώσει η επίθεση; Πολύ κουλό μου φαίνεται...
Gabriel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Απλώς περίμεναν μήπως τη πασάρει αλλού ο Γκρίρ.Δεν ήθελαν να κάνουν φάουλ σε αυτόν ειδικά.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Τελικα απο οτι καταλαβα ο Μεσινα εδωσε την εντολη να μην γινει φαουλ γιατι δεν τον ενοιαζε να κερδισει η ομαδα του αλλα να μην χασει τη διαφορα απο το παιχνιδι του πρωτου γυρου στη Μοσχα. Περιεργη αποφαση οπως και να εχει αλλα δεν λεει και τιποτα...ο Ολυμπιακος χωρις Ματσας,Βασιλειαδη,Τσακαλιδη και με τους Βασιλοπουλο και Πριντεζη ανετοιμους κερδισε τη ΤΣΣΚΑ παιζοντας αυτο που φωναζουμε ολοι απο την αρχη της χρονιας! ΑΜΥΝΑ!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μετα τα καταπληκτικα πρωτοσελιδα για τον Γκαλιτσιο..."Πρασινος ο παιχτης κτλ" νεα επιτυχια της Αθλητικης Μποχας. Βγαζουν γελιο τουλαχιστον...
littlelouievegos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γιατι ρε Κυριακο; Ενδιαφερον θα εχει αυτο το crash test που λεει τοσα πολλα και συγκρινει ενα 35αρη με ενα 26αρη. Με την διαφορα οτι ο ενας εχει προσφερει ηδη τα μεγιστα στην ομαδα μας. Ηταν απο τους βασικους συντελεστες της προκρισης στους 16 του CL,ο πρωτος σκορερ του Ελληνικου πρωταθληματος και εχω την εντυπωση οτι θα δουμε και πολλα αλλα απο αυτον στην συνεχεια. Μαλλον αυτος θα ειναι ο δρακος του εξωφυλλου που εχουν βαλει στην Α.Η Αυτο που μενει ειναι να δουμε και τον αλλο τι μπορει να προσφερει στον Παναθηναικο σωστα; Γιατι στα θεωρητικα ειμαστε ολοι μαγκες στο γηπεδο να δουμε αν μπορει να συγκριθει και να προσφερει οσα ο Dargoal..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ναι οντως θα εχει ενδιαφερον και γελιο...πολυ γελιο!!!
MiltoZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Οι αποδόση του άσσου στα ξένα site έπεσε λέει από 1.90 στο 1.60 μετά τις δηλώσεις Τζίγκερ!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Στο Κυριακατικο παιχνιδι Καλοπουλος και στο παιχνιδι της Τεταρτης...Κακος!!! Μια χαρα τα κανονισανε...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Στο Κυριακατικο παιχνιδι Καλοπουλος και στο παιχνιδι της Τεταρτης...Κακος!!! Μια χαρα τα κανονισανε... Ρε σύ μήπως κάνεις παρέα με βαζελοχάνουμα?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ρε σύ μήπως κάνεις παρέα με βαζελοχάνουμα? Προσπαθω να το αποφευγω αλλα εχω φιλους τοσο βαζελια οσο και χανουμακια. Και φυσικα δεν κλαιγομαι γιατι εχω εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες της ομαδας μου αλλα δεν ειναι κακο να βλεπουμε τι παιζεται φετος με τη διαιτησια.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Κυριάκο δεν έχεις άδικο αλλά η προκαταβολική διαμαρτυρία μου θυμίζει άλλους. Ο Λεμονής σκέφτεται λένε και το 4-4-2.Με Τζόλε-Πάτσα-Σίσιτς-Γκαλέτι στο κέντρο και Ντάρκο-Λούα μπροστά.Αν δεν παίξει ο μάτος καλό μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.