KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 To κόπα άφρικα τελειώνει 10 Φεβρουαρίου.Ακόμα και στον τελικό να πάει η Ακτή θα παίξει με εμάς ο Ντρογκμπά.Δεν τον γλυτώνουμε με τίποτα,εκτός να τραυματιστεί. Μην το παρεις προσωπικα, ξερω οτι δεν εννοεις το παρακατω, απλα ηθελα να το πω Παντα μου την εσπαγε οταν καποιος ευχοταν/χαιροταν οταν ο αντιπαλος ειχε τραυματισμους βασικων παικτων. Παντα ελεγα "Καλα ρε παιδι μου, τελικα τι αποδεικνυει αν κερδισεις την Τσελσυ επειδη της λειπουν 12 πρωτοκλασατοι και παιζει πχ με το εφηβικο?Οτι εισαι καλυτερος απο την Τσελσυ?" Ή δες το Ελληνικο πρωταθλημα οπου γενικα εμεις και εσεις εχουμε πανω κατω ιδια αποτελεσματα. Ας το παω με τα νερα σου. Πες λοιπον οτι εσυ ριχνεις 4αρες και εγω παω κουτσα-κουτσα 1-0 και 2-1 μαξιμουμ. Ολοι λενε "Τι ωραια μπαλα ο Ολυμπιακος, σερνεται αλλα περνει βαθμους ο Παναθηναικος" . Και ερχεται η ωρα των ντερμπυ. Και σε πετυχαινω χωρις Γκαλετι, Λεντεσμα, Τζορτζεβιτς, Νικοπολιδη, Κοβασεβιτς και σε κερδιζω Πρωταθλημα-Κυπελλο. Και σου περνω πρωταθλημα και Κυπελλο. Αυτο τι αποδυκνυει, οτι ειμαι καλυτερη ομαδα?Αρχιδια, απλα πιο κωλοφαρδος Γιαυτο εγω θελω τον αντιπαλο να τον παιζω κομπλε. Καταλαβαινω οτι ο τραυματισμος και του πιο μεγαλου παικτη δεν αποτελει δικαιολογια για να χασει μια ομαδα κορυφης αλλα οπως και ναναι αν δεν κερδιζω τον αλλο κομπλε νιωθω οτι κατι μου λειπει ΥΓ. Και αυτο για μενα ειναι η καταρα του '87. Ποτε δεν ευχαριστηθηκα εκεινο το Ευρωμπασκετ αρκετα γιατι απο τους Σοβιετικους ελειπε το δωρο του Θεου στο μπασκετ, ο Σαμπονις και ενιωθα οτι δεν δειξαμε οτι ειμαστε πραγματι καλυτεροι
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ΥΓ. Και αυτο για μενα ειναι η καταρα του '87. Ποτε δεν ευχαριστηθηκα εκεινο το Ευρωμπασκετ αρκετα γιατι απο τους Σοβιετικους ελειπε το δωρο του Θεου στο μπασκετ, ο Σαμπονις και ενιωθα οτι δεν δειξαμε οτι ειμαστε πραγματι καλυτεροι Γενικά συμφωνώ, απλά να πω ότι το 1989 έπαιζε...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δεν νομιζω να ευχηθηκε κανεις μας να τραυματιστει ο οποιοσδηποτε...απλα επειδη συζηταγαμε αν ο Ντρογκμπα θα λειψει απο το 1ο παιχνιδι ή οχι λογω Κοπα Αφρικα ο Αρρωστος σωστα ειπε οτι δεν θα λειψει παρα μονο αν ειναι τραυματιας. Αλλωστε θα ηταν χαζο σε μια ομαδα σαν τη Τσελσι που εχει 20 παιχταραδες να ευχομασταν να τραυματιστει ο Ντρογκμπα οταν απο πισω υπαρχουν Ανελκα,Πιζαρο και Σεφτσενκο!
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Αν έχει όμως κάτι το νερό, πάθουν καμιά γαστρεντερίτιδα και κατέβουν με 10 παίκτες;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Τι εγινε πηραμε τον Ξανθο στο προπονητικο τιμ;
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γενικά συμφωνώ, απλά να πω ότι το 1989 έπαιζε... Nαι αλλα τον ηπιαμε απο τον Πετροβιτς στον τελικο οποτε ακυρον
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δεν νομιζω να ευχηθηκε κανεις μας να τραυματιστει ο οποιοσδηποτε.. Δεν νομιζω να ειπα οτι το ειπες Το επομενο ομως το λεω γιατι το ειπες Ενα αλλο που μου την σπαει ειναι οταν λες "Μην παρεξηγηθεις, δεν το λεω για σενα, με αφορμη αυτο που λες..." και ο αλλος σωνει και καλα νομιζει οτι του χρυσωνεις το χαπι και πως οντως μιλας γιαυτον Περα απο αυτο αλλο το ευχομαι(που δειχνει κακια σαν ανθρωπο) και αλλο το χαιρομαι. Εγω ειπα οτι ακομα και το χαιρομαι δειχνει κατωτεροτητα. Γιατι εγω θα χαιρομουν μονο αν φοβαμαι τον αλλο κομπλε. Και προφανως αν τον κερδισω λαβωμενο δεν σημαινει οτι ειμαι καλυτερος(εκτος αν δεχομαι οτι ειμαι κατωτερος και δεν με νοιαζει, απλα θελω να κερδισω ενα ματς/ενα τιτλο)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μην το παρεις προσωπικα, ξερω οτι δεν εννοεις το παρακατω, απλα ηθελα να το πω Παντα μου την εσπαγε οταν καποιος ευχοταν/χαιροταν οταν ο αντιπαλος ειχε τραυματισμους βασικων παικτων. Παντα ελεγα "Καλα ρε παιδι μου, τελικα τι αποδεικνυει αν κερδισεις την Τσελσυ επειδη της λειπουν 12 πρωτοκλασατοι και παιζει πχ με το εφηβικο?Οτι εισαι καλυτερος απο την Τσελσυ?" Ή δες το Ελληνικο πρωταθλημα οπου γενικα εμεις και εσεις εχουμε πανω κατω ιδια αποτελεσματα. Ας το παω με τα νερα σου. Πες λοιπον οτι εσυ ριχνεις 4αρες και εγω παω κουτσα-κουτσα 1-0 και 2-1 μαξιμουμ. Ολοι λενε "Τι ωραια μπαλα ο Ολυμπιακος, σερνεται αλλα περνει βαθμους ο Παναθηναικος" . Και ερχεται η ωρα των ντερμπυ. Και σε πετυχαινω χωρις Γκαλετι, Λεντεσμα, Τζορτζεβιτς, Νικοπολιδη, Κοβασεβιτς και σε κερδιζω Πρωταθλημα-Κυπελλο. Και σου περνω πρωταθλημα και Κυπελλο. Αυτο τι αποδυκνυει, οτι ειμαι καλυτερη ομαδα?Αρχιδια, απλα πιο κωλοφαρδος Γιαυτο εγω θελω τον αντιπαλο να τον παιζω κομπλε. Καταλαβαινω οτι ο τραυματισμος και του πιο μεγαλου παικτη δεν αποτελει δικαιολογια για να χασει μια ομαδα κορυφης αλλα οπως και ναναι αν δεν κερδιζω τον αλλο κομπλε νιωθω οτι κατι μου λειπει ΥΓ. Και αυτο για μενα ειναι η καταρα του '87. Ποτε δεν ευχαριστηθηκα εκεινο το Ευρωμπασκετ αρκετα γιατι απο τους Σοβιετικους ελειπε το δωρο του Θεου στο μπασκετ, ο Σαμπονις και ενιωθα οτι δεν δειξαμε οτι ειμαστε πραγματι καλυτεροι Δεν μπορώ να πώ οτι έχεις άδικο.Στον αγώνα όμως με την Τσέλσι δεν θέλω να δώ θέαμα,ούτε να απολάυσω τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου,το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει.Υπάρχουν άλλοι 7 αγώνες σε αυτή τη φάση του Τσου Λου για να απολάυσω το θέαμα.Όταν λοιπόν από τον αντίπαλό μου λείψει ο καλύτερος επιθετικός από 10% που έχω να κάνω κάτι καλό ίσως και να πάω στο 20%. Και να σου πώ και κάτι άλλο?Μετά από 1-2 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται οτι προκρίθηκες επί της Τσέλσι απόντος του οποιουδήποτε Ντρογκμπά.Όπως δεν θυμούντε οτι κέρδισες τη Γιούβε απόντος του Ζιντάν,ή οτι εγώ κέρδισα τη Βέρντερ με πολλές ελλείψεις ή οτι η εθνική κέρδισε τους Τσέχους ενώ ο Νέτβεντ είχε τραυματιστεί στα μισά του παιχνιδιού.Έτσι παίζεται το παιχνίδι ευτυχώς ή δυστυχώς.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δες το παραπανω ποστ...Εγω το καταλαβαινω και μαζι σου αλλα λεω, ας πουμε οτι χτυπαει και ο Τερυ και ο Λαμπαρντ και ο Εσιεν και ο Τσεχ και ο Καρβαλιο και ο Σεφτσενκο. Και κερδιζεις 1-0 στο Καραισκακη. Ε το να ερθεις να μου πεις "Ξερεις ποιος ειμαι εγω?Αυτος που γαμησε την Τσελσυ" θαναι λιγο αστειο
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δες το παραπανω ποστ...Εγω το καταλαβαινω και μαζι σου αλλα λεω, ας πουμε οτι χτυπαει και ο Τερυ και ο Λαμπαρντ και ο Εσιεν και ο Τσεχ και ο Καρβαλιο και ο Σεφτσενκο. Και κερδιζεις 1-0 στο Καραισκακη. Ε το να ερθεις να μου πεις "Ξερεις ποιος ειμαι εγω?Αυτος που γαμησε την Τσελσυ" θαναι λιγο αστειο Πιάνεσαι από ένα πολύ ακραίο σενάριο το οποίο είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί. Αν πάντως γίνει ποτέ κάτι τέτοιο δεν πρόκειτε ποτέ να πώ ή να σκεφτώ οτι είμαι καλύτερος της Τσέλσι. Ακόμα και με πλήρη σύνθεση να τους αντιμετωπίσω και να τους αποκλείσω δεν σημαίνει οτι είμαι καλύτερος τους.Πόσο μάλλον αν πάιξουν με 7 βασικούς έξω.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Οκ,τωρα δες το ΠΑΡΑ πανω ποστ Αυτο που λεει οτι "Οταν λεμε Μην το παρετε προσωπικα, δεν το λεμε προσωπικα. Γιατι ολοι με το που λες "Δεν το λεω για σενα" αμεσως νομιζουν οτι το λες γιαυτους?"
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δεν νομιζω να ειπα οτι το ειπεςΤο επομενο ομως το λεω γιατι το ειπες Ενα αλλο που μου την σπαει ειναι οταν λες "Μην παρεξηγηθεις, δεν το λεω για σενα, με αφορμη αυτο που λες..." και ο αλλος σωνει και καλα νομιζει οτι του χρυσωνεις το χαπι και πως οντως μιλας γιαυτον Περα απο αυτο αλλο το ευχομαι(που δειχνει κακια σαν ανθρωπο) και αλλο το χαιρομαι. Εγω ειπα οτι ακομα και το χαιρομαι δειχνει κατωτεροτητα. Γιατι εγω θα χαιρομουν μονο αν φοβαμαι τον αλλο κομπλε. Και προφανως αν τον κερδισω λαβωμενο δεν σημαινει οτι ειμαι καλυτερος(εκτος αν δεχομαι οτι ειμαι κατωτερος και δεν με νοιαζει, απλα θελω να κερδισω ενα ματς/ενα τιτλο) Δεν καταλαβα Χριστο τι εννοεις οτι και καλα ειπα...αλλα δεν πειραζει. Οσο για τα υπολοιπα που λες σιγουρα ειναι καλυτερο να λες οτι κερδισες τον αντιπαλλο σου στα ισα αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες...ουτε ο Ολυμπιακος ουτε καποια αλλη Ελληνικη ομαδα ειναι σε θεση να χτυπησει μια ομαδα του επιπεδου της Τσελσι στα ισα. Μονο αμα ειναι σε κακη κατασταση και εχει πολλες απουσιες εχεις ελπιδες... Και φυσικα αμα περασει ο Ολυμπιακος τη Τσελσι με αυτο το τροπο θα πανηγυριζω σαν τρελος και δεν θα λεω "κριμα που δεν ηταν πληρης η Τσελσι γιατι θα το χαιρομουν περισσοτερο"!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 «Πουλάει» ο Μπελούτσι Βρίσκεται λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά ήδη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο λόγος για ποιον άλλο από τον Φερνάντο Μπελούτσι. Η φανέλα του Αργεντινού μέσου παρουσιάζει μεγάλη κίνηση και υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί περίπου 2.000 φανέλες με το όνομα του από τις μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι συχνό, αφού μιλάμε για παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την ομάδα του. Ο Μπελούτσι κλείνει την ίδια ώρα, τη μια συμφωνία μετά την άλλη με μεγάλες εταιρείες. Συμφώνησε με την Puma για τρία χρόνια, με γνωστή μάρκα ρολογιών για να διαφημίζει το προϊόν καθώς και με εταιρεία πληροφορικής. Και όλα αυτά ενώ δεν έχει φορέσει ακόμα την ερυθρόλευκη φανέλα. Έπιασε λαχείο ο πιτσιρικάς. Καλό είναι να βάλουν και κάποιον δίπλα του να τον κραταει προσγειωμένο.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δεν καταλαβα Χριστο τι εννοεις οτι και καλα ειπα...αλλα δεν πειραζει. Οτι απο την αρχη ειπα "Με αφορμη το Α που λες και συνηθως οδηγει στο Β σκεφτομαι οτι..." και ομως μου απαντησες "Μα δεν ειπα το Β"
livewire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 αλλά εμείς θέλαμε και μετά αυτοί δε θέλανε αλλά μετά εμείς θέλανε και τελικά το παιχνίδι εμείς θελήσαμε να γίνει και μετά αυτοί θέλαν.. δε θέλανε, αλλά εμείς θέλαμε και τελικά μετά αυτοί θέλαν και δεν έγινε το παιχνίδι. (quoted by carlmikaze) Στο θέμα μας τώρα. Γιατί δεν τους βάζεις όλους μέσα(δηλαδή Τζόλε-Λούα-Ντάρκο-Λούτσι σε 4-4-2) κι όσα φάμε κι όσα βάλουμε. 2-0 ή 3-0 δηλαδή.... PS. Ανατρίχιασα με κάτι που διάβασα για Σίσιτς από την αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.