Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο θέμα μας τώρα.

Γιατί δεν τους βάζεις όλους μέσα(δηλαδή Τζόλε-Λούα-Ντάρκο-Λούτσι σε 4-4-2) κι όσα φάμε κι όσα βάλουμε. 2-0 ή 3-0 δηλαδή....

PS. Ανατρίχιασα με κάτι που διάβασα για Σίσιτς από την αρχή:fear:

Eιναι ρίσκο να παίξει 4-4-2 μετά από τόσο καιρό.Γνώμη μου οτι από τη στιγμή που είναι έξω Λεντέσμα και Στολτίδαρος ο Τζόλε πρέπει να παίξει στα χαφ.Έστω και αν χάνουμε σε ανάπτυξη από τα άκρα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρόβλεψη Σκορ

Εγώ πιστεύω πως θα έρθει 2-1. Και με καλη μπαλίτσα ΠΑΡΑΚΑΛΩ, δηλαδή ημαρτον απο ποτε εχουμε να δουμε ενα εντυπωσιακό ματς;;

Δημοσ.
Εγω παλι το βλεπω ειτε νικη δικια μας με 1-0 ειτε ισοπαλια χωρις γκολ...

Ένας προσγειωμένος! Κι εγώ έτσι το κόβω :rolleyes:(βάζελος είμαι)

Η καλύτερη επιθυμία (όχι πρόβλεψη) που είχε δημοσιογράφος στην ερα:

Θέλω πολλά γκολ και πολλά...διαιτητικά λάθη:devil::devil:

Δημοσ.

Εδειχνε τώρα η ΝΕΤ τον Μήτρογλου να έχει πάει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και να τα λέει με Νίνη και Δημούτσο. Τα παιδάκια είχαν ξεσκιστεί στο γέλιο, λέγοντας προφανώς φιλικές μαλακιούλες. Όχι ότι είναι τίποτα πρωτοφανές, απλώς το σημειώνω γιατί είναι κρίμα που ορισμένοι δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά ανάμεσα στην αντιπαλότητα μέσα στο γήπεδο και το μίσος για τον αντίπαλο. Εγώ δε θα μπορέσω να το δω το ματς, αλλά εύχομαι να μην γίνουν καφρίλες.

Δημοσ.

Σιγά μην έχουν να χωρίσουν κάτι αυτοί. Συμπαίκτες στις εθνικές, επαγγελματίες παίκτες, πλέον στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν καμία σχέση με καφρίλες.

Δημοσ.

χαλια στησιμο, ανυπαρκτο κεντρο, μονοπατη αναπτυξη απο τα δεξια, φυσικα το εχουν παρει πρεφα και κλεινουν σωστα. Με λιγα λογια δεν εχουμε δουλεια σημερα, ετσι το βλεπω. φαγαμε το 1το, δυστηχος πιο κοντα μου φενετε να φαμε 2ρο παρα να ισοφαρισουμε. Δυστηχος δεν φτανει ενας μπελουσι πρεπει να το παρουν πρεφα, η ομαδα θελει αλλους 3 πρωτοκλασατους

Δημοσ.

να σου πω κατι πιο πολυ με ενοχλησε η μαλακια στον εγκεφαλο του ζεβλακοφ που τον αφησε λες και αντιμετυωπιζε κανα παραλυτο, παρα οτι οριακα φαινετε να βγηκε η μπαλα. Γενκως η αμυνα ειναι πελαγωμενη, αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει συνδετικος κρικος αμυνας με επιθεσης, δηλαδη τα αμυντικα χαφ δεν βοηθανε στην πρωτη πασα, να κατεβει η μπαλα, ουτε καν ανασταλτικα κανουν καμια σοβαρη δουλεια. μας εχει φαει η ταχυτητα και ο δυναμισμος του κεντρου του παο. κινηση ματ και ο εντοι.

Δημοσ.

Είναι 2 φάσεις, κ η άλλη που ο Μάλαρτζ βρίσκει τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής ενω αυτή πηγαίνει στον Λούα Λούα και το τέρμα είναι άδειο!

Θα συμφωνήσω οτι ο Τζόρτζεβιτς ειδικά δεν έχει φανεί καθόλου σήμερα. Αλλά τα τελευταία 20 λεπτά τον έκλεισαν τον Παναθηναϊκό και έκαναν φάσεις.

Θα δείξει...

Δημοσ.

Και τα 2 γκολ κανονικοτατα...και ας φαινεται του Σαλμπικεφτιδη να εχει βγει η μπαλα.

Και μονο που ο μαλακας ο Ζεβλακοφ τον αφηνει να παει με την ανεση του προς τη μπαλα αξιζαμε να το φαμε.

Κατα τα αλλα δεν φταιει κανενα στησιμο οταν σου λειπουν τα 2 βασικα αμυντικα χαφ και οι Πατσα-Τζολε ψωλαρμενιζουν σε αμυνα και επιθεση.

Ειδικα ο 2ος θελει κρεμασμα...σε ενα τετοιο παιχνιδι με τοσες απουσιες και ειναι ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟ.

Δημοσ.

και ο λουα παλι χρυσος καλος προσπαθει, αλλα εχετε παρει πρεφα οτι εχει πουλησει παλι καμποσες επιθεσεις και μαλιστα τους εβγαλε και στην κοντρα επικυνδηνα? Και τζολε, πατσα, μενδρινος το ιδιο, γενικος το πασινγκ γκειμ που κανουμε ειναι απλα επικυνδηνο λολ, ειδικα οταν δεν εχεις αμυντικο χαφ της προκοπης.

δεν θα μπω τωρα στην διαδικασια να βρω πιο γκολ ηταν πιο αδικο, παντως μοιαζουν πολυ, και στα δυο μπορεις να πεις οτι υπαρχει παραβαση αλλα και στα δυο ο αμυνομενος κανει την μαλακια, διοτι και ο μαλαρτζ μαλακια κανει.

Τελος παντων, δεν μου αρεσε καθολου ο ολυμπιακος του 1του ημιχ, θεωρο οτι ειμαστε πολυ τυχεροι που ειμαστε μεσα στο παιχνιδι.

Δημοσ.

....με τη διαφορά ότι στο πρώτο τοθ ΠΑΟ υπάρχει και η απόλυτα αντικειμενική άποψη της κάμερας η οποία λέει οτι 90% έχει βγει... Το οτι κάνει μαλακία ο δικός μας είναι άλλο θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...