Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπισης ο Γκούμας τα ειπε ξεκαθαρα:οποτε βαραγαν σουτ επρεπε να ειναι γκολ κ οι αλλοι να χανουν.βεβαια μαλλον ξεχναει οτι το μονο γκολ που βαλαν ειναι αυτο που ουτε καν επρεπε να μετρησει

Γιάννης Γκούμας: "Ημασταν σαφώς καλύτεροι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Το σκορ μας αδικεί, είναι πλασματικό. Το δίκαιο σκορ έπρεπε να ήταν 1-4 ή 1-5! Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Μην ασχολείστε άλλο με τη διαιτησία, να ασχοληθείτε με την απόδοση των δύο ομάδων. Σήμερα η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν κλάσεις ανώτερη από αυτή του Ολυμπιακού. Θα τα δώσουμε όλα και την Τετάρτη στο κύπελλο, αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια και να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες".

Υ.Γ Μαθετε τους κανονες διαιτησιας γιατι εκτιθεστε.. Εχω ακουσει τις απειρες μαλακιες..

κ που να δεις τι μαλακιες σφυρανε αυτοι που υποτιθεται τους ξερουν...

αλλα κ συ αδικεισε καθεσαι κ μ@λακιζεσαι στο ινσομνια αντι να πας για διαιτητης τωρα που τους ξερεις κ τους κανονες?

φυλλαδα παρασκευης

fos223.jpg

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1ον: καλυτερα αστειος, παρα γελοιος

2ον: δεν παραποιω καθολου τα λεγομενα σου. Επιασα μια μια σχεδον τις φρασεις σου και τις απαντησα ΟΛΕΣ. Αρα δεν παρελειψα τιποτα απο τα ουσιωδη που εγραψες.

Αλλα που να το δεις, σαμπως διαβαζεις τα ποστ μου?

Εισαι τοσο τυφλωμενος απο την αδικια που υπεστης σημερα που εχεις θολωσει (και με το δικιο σου). Και ειναι και αυτο το κωλοτοπικ σου ρε γμτ που οσο και να θες, δεν γινεται να εκφραστεις ελευθερα γιατι θα καρφωθεις και μετα δεν θα σε πιστευει κανενα παιδακι οταν το παιζεις "κουλ αντικειμενικος γαβρος με αποψη και πολεμιος των κακων, καφρων παναθηναικων"

Οσο για thn ignore list μην μου το κανεις αυτο. Δεν θελω να σε χασω απο φιλο.

Φίλε Ξέρω πως στην ηλικία σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά(10 ετών)αλλά το να προσπαθείς όμως να ασκέις κριτική σε ένα άτομο το οποίο φέρθηκε πολύ αντικειμενικά ακόμα και σαν Ολυμπιακός τότε πρέπει να είσαι μεγάλος μαλάκ..ς άμα θέλεις κουβεντούλα στο Τοπικ σου Εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό καταλαβες ?

Όσο για το παιχνίδι ήταν καλύτερος ο Παο αλλά πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει

Πάλι πολλές σφαγές εναντίον μας

Όπως το Γκολ του N'Doy που η σέντρα είναι Ξεκάθαρα Αουτ

Το πέναλτι στον Αντζα ο οποίος Δεν κάνει καμιά παράβαση Αφού από καραμπόλα πάει η μπάλα στα χέρια του.

Το πεναλτι με τον Ιβαντσιτσ όπου Βρίσκει καθαρά η Μπάλα στο χέρι του και είχε και απόσταση. Τι αλλά θέλετε Δηλαδη που μου το παίζετε και αδικημένοι?Πάλι κάτω μου δεν είστε? οπότε ΜΟΥΓΚΑ.

Δημοσ.

Γέλιο έχουν και οι δηλώσεις του Μοϊκανού Μάλαρτζ που μιλάει για φάουλ του Τοροσίδη :lol:

Ήθελα να ξερα γιατί στο βίντεο φαίνεται πρώτα ο Μάλαρτζ να σπρώχνει αμέσως τον Τοροσίδη χρησιμοποιώντας μάλιστα τα χέρια;;

Καλά οι δηλώσεις του Γκούμα είναι για τα πανηγύρια....

Πάλι καλά δηλαδή που κράτησε τα προσχήματα ο Καραγκούνης. Μπορεί στα πεσίματα να είναι καλύτερος του Τζόλε, αλλά ομολογώ οτι έκανε σωστές δηλώσεις απόψε.

Γιώργος Καραγκούνης: "Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός παραμένει μεγάλη ομάδα. Από αυτό το ντέρμπι κερδισμένη βγήκε κυρίως η ΑΕΚ".

Δημοσ.

Πρώτον, ηρεμήστε. Η έκρηξη του littlelouivegos πιστεύω οφείλεται κυρίως στην κάκιστη εμφάνιση του γαύρου, και όχι στην διαιτησία.

Όσον αφορά τη διαιτησία:

1ον) Η μπάλα κατά 90% έχει βγει ολόκληρη αλλά δεν υπάρχει κάμερα που να το αποσαφηνίζει με σιγουριά. Υπενθυμίζω ότι για να είναι άουτ πρέπει να έχει βγει ολόκληρη έξω από τη γραμμή, αλλά φαίνεται όντως να έχει βγει. Δεν είμαι σίγουρος, δεν εκφέρω γνώμη. Το ότι η αντίδραση της άμυνας του γαύρου ήταν κάκιστη ποσώς με ενδιαφέρει. Αν η μπάλα είχε βγει, είναι άκυρο το γκολ. Τέλος.

2ον) Το γκολ του γαύρου είναι κανονικότατο. Πιο πολύ παρενοχλεί ο Μάλαρτζ τον Τοροσίδη απ' ό,τι το αντίστροφο. Σε ζωντανή μετάδοση έλεγα και εγώ για φάουλ, στο replay φαίνεται καθαρά ότι ο Τοροσίδης είναι ακίνητος και δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν απαγορεύεται να πατάει ένας παίκτης στη μικρή περιοχή.

3ον) Το πέναλτι του Άντζα είναι καθαρότατο πέναλτι γιατί σταματάει τη μπάλα με τα χέρια με πρόθεση. Πιθανότατα η μαλακία της στιγμής αλλά καταλαβαίνει ότι περνάει από κάτω του, γυρνάει το σώμα και τη σταματάει με τα χέρια, ελπίζοντας να περάσει απαρατήρητο. Δεν πέρασε.

4ον) Δεν νομίζω ότι υπάρχει πέναλτι του Ίβανσιτς, η μπάλα βρίσκει καθαρά τον αριστερό του ώμο, από την μέσα πλευρά του στήθους. Αν μου διαφεύγει κάτι σε επίπεδο κανονισμών πείτε μου, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι παράβαση.

5ον) Είναι αστείο να μετράμε κάρτες, σίγουρα Γκαλέτι, Μενδρινός, Γκούμας και ο Βύντρα σε κάποια φάση άξιζαν επιπλέον κάρτες, αλλά καλύτερα που το ματς πήγε 11 με 11 και δεν χάλασε.

Κατά τα άλλα, να πω ό,τι είχα πει και μετά το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ. Αν είσαι καλύτερος παίρνεις το ματς. Έτσι απλά. Δεν θα πω ήσασταν για 4 γκολ και τέτοιες γραφικότητες γιατί...δεν τα βάλαμε. Το αντίστοιχο ματς που 'χε κάνει ο γαύρος στη Λεωφόρο το πήρε 1-4. Εγώ είχα την ευκαιρία σήμερα ακόμα και για μεγαλύτερο σκορ και την πέταξα σε μικρές δόσεις. Μπορώ να πω ότι ήμουν λίγο άτυχος, αλλά δεν μπορώ να μιλάω σαν νικητής, επειδή εμφανίστηκα ανώτερος. Το ότι ένα τέτοιο ματς έληξε 1-1 με κάνει να αισθάνομαι ηττημένος, αφού δεν κατάφερα να πάρω αυτό που μου άξιζε με βάση την εικόνα των ομάδων: μια ευρεία και απόλυτη νίκη.

Να πω πάντως μπράβο σε Άρρωστο και κυριάκο που δεν μίλησαν για διαιτησία σε ματς που πιθανώς να αδικήθηκαν σε σημαντική φάση (το 1ο γκολ) αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Δημοσ.
Περαστικα σου και εσενα .. Αφου δεν με κερδισες σημερα σε καταλαβαινω. Αφου περισυ σε επαιζα μισο γηπεδο χανωντας τα κερατα μου και εχασα παλι χαλαλι σου. Αφου στον ελεεινο πρωτο γυρο δεν στο καρφωσα παλι χαλαλι σου. Σε περνει τι να σου κανω; Που εγω λεω ησουν ανωτερος σημερα. Αραγε εσυ ποτε θα βγαλεις τα πρασινα γυαλια να δεις την πραγματικοτητα και να παραδεχτεις τπτ; Μπα.. Ψ..αρμενιζουμε..

Ε ρε vego τι να σου πω; Μέτρα πόσοι απο το συνάφι σου φωνάζετε πόσο γαμηστεροί είστε που δεν φωνάζετε δικαίως όπως κομπάζετε περι διαιτησίας. Σόρρυ κιόλας αλλά εμένα αυτό μου φαίνεται μια χαρά κλαψομούνιασμα και ας νομίζεις εσύ ότι ξεχειλίζετε γαματοσύνη.

Όσον αφορά τα περαστικά έχεις δίκιο. Περαστικά μου που δεν έκανε η ομάδα πράξη τα λόγια της σωφεράντζας να τρέχετε για ράψιμο στα εφημερεύοντα.

Δημοσ.

αυτα περι στημενων περνανε και απο το δικο μου μυαλο αλλα γνωριζοντας το μενος που υπαρχει μεταξυ οικογενειας και σωκρατη δεν μπορω να το πιστεψω.

Δημοσ.
αυτα περι στημενων περνανε και απο το δικο μου μυαλο αλλα γνωριζοντας το μενος που υπαρχει μεταξυ οικογενειας και σωκρατη δεν μπορω να το πιστεψω.

Εννοεις τον Πετρο με τον δικο σας που ειναι κολληταρια; Πιο μενος ρε φιλαρακι δεν υπαρχουν αυτα. Μεχρι και ο σωφερ θα παρει Οσκαρ Ερμηνειας φετος με την περιβοητη φραση που ειπε.. Πραγματικα ταραξε τα νερα.. Τωρα πλεον σιγουρευτηκα οτι ολα ειναι τελεια..

Δημοσ.

αψεντι το παιδι ειναι απο τους πιο αντικειμενικους ολυμπιακους που εχω δει μην αφηνεις το οτι γυρισε λιγο στο προσωπικο αυτο να σου διαστρεβλωνει την οπτικη.

Δημοσ.

ρε ο μητσος δεν ειναι αρρωστακι καμια σχεση δεν με αυτο που νομιζεις και δεν ξερω και γιατι το νομιζεις. οτι δεν εισαι αντικειμενικος απεναντι σε αυτον ειπα οχι στις αποψεις σου δεν διαβαζω και τα παντα βαριεμαι απλα ειδα την αντιπαραθεση. βασικα whateva εγω για καλο το λεω γιατι δεν εχει νοημα να αρπαζεστε για τους μαλακες που παιρνουν τα φραγκα.

Δημοσ.
Πρώτον, ηρεμήστε. Η έκρηξη του littlelouivegos πιστεύω οφείλεται κυρίως στην κάκιστη εμφάνιση του γαύρου, και όχι στην διαιτησία.

Όσον αφορά τη διαιτησία:

1ον) Η μπάλα κατά 90% έχει βγει ολόκληρη αλλά δεν υπάρχει κάμερα που να το αποσαφηνίζει με σιγουριά. Υπενθυμίζω ότι για να είναι άουτ πρέπει να έχει βγει ολόκληρη έξω από τη γραμμή, αλλά φαίνεται όντως να έχει βγει. Δεν είμαι σίγουρος, δεν εκφέρω γνώμη. Το ότι η αντίδραση της άμυνας του γαύρου ήταν κάκιστη ποσώς με ενδιαφέρει. Αν η μπάλα είχε βγει, είναι άκυρο το γκολ. Τέλος.

223135.jpg

Δημοσ.

ρε μαγκες, υπαρχουν τα πμ, msn, skype, icq, yahoo chat και αλλα πολλα που μπορειτε να λυσετε τις διαφορες σας...

μιλατε για προσωπικη κοντρα και τις τελευταιες σελιδες τις εχετε ξοδεψει σε αερολογιες....

ειπαμε, το φορουμ ειναι ανοιχτο να λεει ο καθενας οτι θελει, αλλα χ...ηκαν οι υπολοιποι για την προσωπικη σας κοντριτσα στο ποιος την εχει πιο μεγαλη...

Δημοσ.

καλο ειναι να βλεπουμε τα πραγματα ηρεμα και να μην αλλαζουμε 100φορες την ωρα γνωμη

κερδισε ο Ολυμπιακος την Βερντρ ΗΡΩΕΣ

εχασε απο την Τριπολη ΑΧΡΗΣΤΟΙ

το ιδιο και οι αλλοι

7 νικες η ΑΕΚ "ηρωες πρωταθλητες"

πεφτει δευτερη στην βαθμολογια "Αχρηστα ζωα ξυλο διωξτε τους"

χτες ερχεται παλι πρωτη "Ζητω οι πρωταθλητες"

Οι αλλοι βγαζανε DVD με διαιτησιες τωρα λενε δεν ασχολουμαστε με διαιτησια

Νοοτροπια 5χρονων

Δημοσ.

Λοιπον, δεν εχω δει τι εχει γραψει ο οποιοσδηποτε. Ημουνα και στο γηπεδο, εχω δει τι εχουν πει και οι τηλεορασεις και οι εφημεριδες και εχω να πω τα εξης:

Αν ξεχασουμε τις διαιτησιες κτλ, ο ΠΑΟ ήταν σαφως ανωτερος, κατι που ειχα προαναγγειλει και εδω στο forum. Περιμενα δηλαδη οτι δεν θα υπαρχει καμμια συνδεση αμυνας και επιθεσης, κατι που εγινε. Το κεντρο δεν βοηθησε ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα.

Το κακο ειναι οτι ο ολυμπιακος εκανε δηλαδη αυτο ακριβως που φοβομουνα....προσπαθησε να παιξει όπως παιζει καθε φορα στο καραισκακη χωρίς ομως να εχει τα ιδια όπλα.

Κατα τη γνωμη μου επρεπε να παιξουμε συνεσταλμενα όπως με την ΑΕΚ...δηλαδη να αφησουμε το βαζελο να εχει την ανουσια κατοχη και να παιξουμε ουσιαστικα εμεις με αντεπιθεσεις.

Σχετικα με τη διαιτησια, ο καθενας θα πει το μακρυ και το κοντο του. Συμφωνα με τα οσα ειδα και διαβασα μαλλον τα πραγματα ηταν σχετικα μοιρασμενα αλλα γενικα η εδρα θα ελεγα οτι δεν σφυριχτηκε καθολου...

Καποιοι θα μπουν και στη λογικη των ΑΝ...Δηλαδη ΑΝ δεν εχει μπει το πρωτο γκολ τοτε δεν θα παιζαμε τοσο σκληρα και δεν θα γινοτανε η φαση για την κοκκινη που ειπε ο Βαρουχας και παει λεγοντας.

Σε αυτη τη λογικη δεν προκειται να μπω εγω γιατι δεν την υποστηριζω.

Αυτο που υποστηριζω ειναι οτι κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον παναθηναικο. Απαιτω λοιπον απο τους παιχτες τις ομαδας μου, να βγουν και να παιξουν με ψυχη όπως επαιξε ο ΠΑΟ εχθες. Αν το κανουν αυτο, θα δειξουν πιοι ειναι και στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Τι να σου κάνει και η ψυχή όταν δεν υπάρχει ένας (1) άνθρωπος στο χώρο του κέντρου να πιέσει και να κόψει τον αντίπαλο?Ένας για δείγμα ρε γαμώτο.Δεν είναι θέμα ψυχής είναι θέμα να το έχεις.Κια ο Πάτσα με το Τζόλε δεν είναι αμυντικά χάφ.Εδώ προς το τέλος αναγκαζόταν και έβγαινε ο Πάντος στο κέντρο για να κόβει τον εντόι.Μιλάμε για τραγικά πράγματα.

Ο μόνος τρόπος για να καλυφθεί το κενό του Στολτίδη και του Λεντέσμα είναι να παίξουμε πολύ πιο συντηριτικά στο μεθαυριανό ματσάκι.Όπως με τη Βέρντερ και τη Ρεάλ.Δηλάδη δεν γίνεται να έρχεται ο βάζελος και να σου κάνει τριπλάσιες φάσεις από όσες σου έκανε η Ρεάλ στο Καραισκάκη.

Μαζεμένοι πίσω και ας κράζουν οι Ολυμπιακάρες οτι παίζει φοβισμένα ο Λεμονής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...