Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το γκολ μετραει κανονικά, γιατί δεν υπάρχει Μαλαρτζ στη φαση, αρα ουτε φαουλ στον Μαλαρτζ, πηρε κοκκινη οταν τη σταματησε με το χερι εκτος περιοχης. :P

Έλα βρε κι εσύ τώρα! Επειδή ακούμπισε πάνω στο απλωμένο χέρι τώρα κάνεις έτσι? Όχι κάρτα, ούτε καν φάουλ δεν είναι! Ούτε του Ίβανσις φυσικά είναι τίποτα. Καμία σχέση με του Άντζα που έβγαζε μάτια! Ο διαιτητής έπαιξε μοιρασμένα :-) :P

ναι, δωσε και άλλο στο λαό! Όταν συζητάμε για κανονισμούς και διαιτησία, και ο άλλος δεν βλεπει καν τι έχει συμβεί, πολύ μου αρέσει! δίνει άλλο νόημα στη συζήτηση λέμε!!!

Μέχρι κ ο αλεξανδρής είπε ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση στου μάλαρτζ (είναι ο ορισμός του ακούσιου άλλωστε)! Και φυσικά, του ίβανσιτς, η τύφλα των κόκκινων γυαλιών, οδηγεί κάποιους να μην βλέπουν ότι η μπάλα ΔΕΝ χτυπάει στο απλωμένο χέρι!

(όπως είπε και ο γνωστός οπαδός του οσφπ, καρπετόσαυρος, είναι οφθαλμαπάτη από την μια καμερΑ)!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εαν ο Γκουμας ομως απλα διεκδικει την μπαλα με τον Τοροσιδη για το ποιος θα την προλαβει και απλα κλωτσαει τον Τοροσιδη πανω στο κλωτσοσκουφι, τοτε φυσικα και δεν ειναι πεναλτυ.

από όλα όσα ανέφερες, θέλω να σταθώ σε αυτό, γιατί στα υπόλοιπα αποκλείεται να βγάλουμε άκρη! Δηλαδή, στο υποθετικό παράδειγμα , που είναι ο τόροσίδης στο πεναλτυ, ο γκούμας στη μικρή περιοχή, και η μπάλα στη μέση (πως γίνεται η σέντρα στο πόλο δηλαδή, ένα τέτοιο πράγμα), και κινούνται κ οι 2 προς τη μπάλα! τσαφάρουν και οι 2, αλλα ο γκούμας σουτάρει το πόδι του τοροσίδη. Αυτό δεν είναι πεναλτυ????

Δημοσ.
Ρε αδερφε συμφωνω οτι ο Μαλαρτζ κανει λαθος υπολογισμο ΑΛΛΑ ο τοροσιδης δεν κανει ΚΑΜΙΑ προσπαθεια να παει προς την μπαλα, να κανει κεφαλια, να σουταρει, να κοντρολαρει, οτιδηποτε. Το μονο που κανει ειναι να στεκεται εκει και οταν βλεπει οτι τον πλησιαζει ο Μαλαρτζ απλωνει τα χερια του καλυπτοντας ετσι 1-2 μετρα γυρω του και δεν τον αφηνει να περασει. Αν αυτο δεν ειναι φραγμα, τοτε τι ειναι?

http://www.youtube.com/watch?v=T9_8hn2S2o8

Δες το βιντεο και πεσμου αν αυτο που περιγραφεις εχει καμμια σχεση με αυτο που δειχνει το βιντεο.

Θες να σου πω εγω τι βλεπω?

Τον τοροσιδη να στεκεται(οπως λες και συ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ και να κοιταει προς τον ουρανο που ειναι η μπαλα περιμενοντας την να πεσει....Λες στο μυνημα σου οτι δεν βλεπεις τον τοροσιδη να πηγαινει προς την μπαλα...μα πως να παει?Να πηδηξει 10 μετρα ψηλα και να την κοντρολαρει ή να σουταρει? Προφανως λοιπον ο Τοροσιδης ΣΤΕΚΕΤΑΙ εκει και περιμενει να πεσει η μπαλα και μαει ο Μαλαρτζ και τον σπρωχνει....Η μπαλα τελικα όντως πεφτει εκει που περιμενε ο Τοροσιδης, κατι που σημαινει οτι οντως περιμενε τη μπαλα. Στη συνεχεια ΝΑΙ, ο Τοροσιδης αφου εχει σπρωχτει σηκωνει τα χερια (αυτο αν ειναι φαουλ ειναι μια αλλη συζητηση)....Βλεπεις αυτο στο βιντεο ή οχι?

Παιδια σορρυ που το συνεχιζω αλλα δεν μπορω να ειμαι 10 το πρωι στο γραφειο, να κοιταω εξω απο το παραθυρο τον ηλιο και να μου λεει καποιος οτι εξω ειναι νυχτα....

Edit: Μολις ζητησα απο μια κοπελα εδω στη δουλεια να μου περιγραψει τι βλεπει και φυσικα περιεγραψε αυτο που μολις εγραψα :P....Δεν τις ζητησα βεβαια να μου πει την αποψη της για το αν ηταν φαουλ :P

Δημοσ.

Πολλοί οι ειδήμονες και σχετικοί εδώ, τι είναι το φράγμα στο ποδόσφαιρο δε μάθαμε, μόνο ένα και καλά αστείο διαβάσαμε.

Άσ' το αδερφε με τα αστειάκια για άλλους που τα καταφέρνουν καλύτερα.

Άντε με τις υγείες σας και πάλι.

Δημοσ.
Κάτσε ρε συ. Εμείς πήραμε πρωτάθλημα 2003-2004 αν δεν είμαι λάθος. Και δεδομένου ότι πρέπει να ήταν την προηγούμενη χρονιά ήταν 2002-2003. Όχι πως λέει τίποτα, απλως για να είμαστε ακριβείς

Και εμένα μου αρέσει να είμαι ακριβής και δεν γράφω κάτι αν δεν το ξέρω 100%.

*24 Μαρτίου 2002, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (Ολισαντέμπε-Τζόρτζεβιτς-πεν.).

- Το παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κυλάει ομαλά, έως το 92' (μόνο υβριστικά συνθήματα ανταλλάσσουν οι οπαδοί), όταν ο Κωνσταντίνου ανατρέπει τον Βενετίδη μέσα στην περιοχή και ο Μάκης Ευθυμιάδης καταλογίζει πέναλτι.

- Ο Τζόρτζεβιτς σκοράρει, το ματς λήγει ισόπαλο και ο Ευθυμιάδης αμέσως δέχεται επίθεση στο κέντρο του γηπέδου (με κλοτσιές και γροθιές) από οπαδούς των πρασίνων, ενώ εμπλέκονται και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Φιλιππίδης, ο μασέρ της ομάδας, Καρβουνίδης και ο βοηθός του Μαρκαριάν, Μόλναρ.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=16.01.2005

Υπάρχουν δεκάδες link για να επιβεβαιώσεις οτι ήταν το πρωτάθλημα 2001-2002.

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=T9_8hn2S2o8

Δες το βιντεο και πεσμου αν αυτο που περιγραφεις εχει καμμια σχεση με αυτο που δειχνει το βιντεο.

Θες να σου πω εγω τι βλεπω?

Τον τοροσιδη να στεκεται(οπως λες και συ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ και να κοιταει προς τον ουρανο που ειναι η μπαλα περιμενοντας την να πεσει....Λες στο μυνημα σου οτι δεν βλεπεις τον τοροσιδη να πηγαινει προς την μπαλα...μα πως να παει?Να πηδηξει 10 μετρα ψηλα και να την κοντρολαρει ή να σουταρει? Προφανως λοιπον ο Τοροσιδης ΣΤΕΚΕΤΑΙ εκει και περιμενει να πεσει η μπαλα και μαει ο Μαλαρτζ και τον σπρωχνει....Η μπαλα τελικα όντως πεφτει εκει που περιμενε ο Τοροσιδης, κατι που σημαινει οτι οντως περιμενε τη μπαλα. Στη συνεχεια ΝΑΙ, ο Τοροσιδης αφου εχει σπρωχτει σηκωνει τα χερια (αυτο αν ειναι φαουλ ειναι μια αλλη συζητηση)....Βλεπεις αυτο στο βιντεο ή οχι?

Παιδια σορρυ που το συνεχιζω αλλα δεν μπορω να ειμαι 10 το πρωι στο γραφειο, να κοιταω εξω απο το παραθυρο τον ηλιο και να μου λεει καποιος οτι εξω ειναι νυχτα....

Edit: Μολις ζητησα απο μια κοπελα εδω στη δουλεια να μου περιγραψει τι βλεπει και φυσικα περιεγραψε αυτο που μολις εγραψα :P....Δεν τις ζητησα βεβαια να μου πει την αποψη της για το αν ηταν φαουλ :P

Critter εγω μαζι σου. Δεν ειναι φαουλ.

Απαντησε μου ομως σε αυτο που εχω ρωτησει αρκετες φορες.

Τον κλωτσαει οταν ειναι πεσμενος κατω?

Δημοσ.

Σας χαλάει που είναι σήμερα το άλλο παιχνίδι και δεν θα προλάβετε να τελειώσετε την συζήτηση σας από την Κυριακή;;;

Δημοσ.
Μια ωρα χωρις σχολιο για την διαιτησια της κυριακης...Τελειωσε επιτελους????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κρατάμε δυνάμεις για το βράδυ :mrgreen:

Δημοσ.
Θα χάσετε σήμερα, μην ανησυχείτε. 1-3.

Αυτά θέλω να βλέπω!!! :-) Υπεραισιοδοξία από τους Παναθιναικούς τους Αεκτζίδες και όλους τους αντικειμενικούς :P για το σημερινό ματς

Όπως πριν μερικά χρόνια μετά τον πρώτο αγώνα του κυπέλου που είχε λείξει 1-1 στο ΟΑΚΑ που ο ΠΑΟ ήταν λίγο καλύτερος και λέγανε όλοι πόσα γκολ θα φάει ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς. Όμορφες στιγμές. :-)

Δημοσ.
Όπως πριν μερικά χρόνια μετά τον πρώτο αγώνα του κυπέλου που είχε λείξει 1-1 στο ΟΑΚΑ που ο ΠΑΟ ήταν λίγο καλύτερος και λέγανε όλοι πόσα γκολ θα φάει ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς. Όμορφες στιγμές. :-)

Toτε Μιλτο ηταν αλλες οι συνθηκες.Ειχε αλλαξει προπονητη ο παο και ηταν σε φαση μικρης κρισης,ε βρηκατε την ευκαιρια και ξεσπασατε.Μια φορα γινονται αυτα:-D

Το σημερινο παιχνιδι μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο το Κυριακατικο και φυσικα 2πλο αυτη την φορα:devil:

Δημοσ.

Μπα, το βασικό είναι να γίνουν αμφισβητούμενες φάσεις και να τα κάνει θάλασσα ο διαιτητής. Αλλιώς, πώς θα γεμίσει γραφικότητες το φόρουμ μέχρι το Σαββατοκύριακο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...