Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν διαβασες ολο το ποστ μου, ετσι?

Είδα 2 γραμμές που λεγανε αυτο που λεω και μετα ενα μεγαλο κενο...Περιμενα να βγει φωτογραφια αλλα τπτ...Αν καταλαβα λαθος τοτε συγχωρεσε με...Βγαζω εσενα απο αυτους που λεω (οι οποιοι ηταν πολλοι)...

Μετα τον αγωνα της Κυριακης παντως δεν εχω προσεξει τι εχεις γραψει γενικα....Αν οντως κρατησες πισινες τοτε σορρυ ξανα.

Δημοσ.
Είδα 2 γραμμές που λεγανε αυτο που λεω και μετα ενα μεγαλο κενο...Περιμενα να βγει φωτογραφια αλλα τπτ...Αν καταλαβα λαθος τοτε συγχωρεσε με...Βγαζω εσενα απο αυτους που λεω (οι οποιοι ηταν πολλοι)...

Μετα τον αγωνα της Κυριακης παντως δεν εχω προσεξει τι εχεις γραψει γενικα....Αν οντως κρατησες πισινες τοτε σορρυ ξανα.

Kατω κατω γραφω οτι το ποσταρα μονο και μονο για χαβαλε για να δυναμιτισω το κλιμα

Δημοσ.
παιδια μετα απο τις χαρες που καναμε σημερα το πρωι ενω ετοιμαζομουνα για το σχολειο και ανοιξα την τβ εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο...σκωτοσανε φιλαθλο του ολυμπιακου οταν γυρναγε απο καφετερια ελεος πια....αθοω παιδι....ελεος :( :(

Το διαβασα και μου κοπηκε καθε διαθεση για καζουρα και πειραγμα...το εχω ξαναπει οτι η μονη λυση ειναι να μαζεψουν ολα αυτα τα ανθρωπομορφα ζωα και να τα βαλουν σε μια αρενα να αλληλοσπαραχθουν!

Μονο τοτε θα γλυτωσουμε απο αυτους!:mad:

Δημοσ.

Πάντως λενε οτι προκειται για ξεκαθαρισμα λογαριασμων που απλα τυχαινει να εχει και οπαδικο χαρακτηρα...Η καφετερια εκλεινε εκεινη την ωρα και τους την ειχαν στημενη 4 ατομα...Δηλαδη περιμεναν συγκεκριμενους ανθρωπους να βγουν εξω....

Παντως θα πρεπει να καταλαβουν και οι παναθηναικοι που περισυ μας λεγανε δολοφονους οτι οι δολοφονοι δεν εχουν χρωμα. Περισυ ηταν και καλα ολυμπιακος, φετος και καλα παναθηναικος...Και λεω και καλα γιατι αυτοι ειναι πρωτα δολοφονοι και μετα υποστηρικτες ομαδων...Απλα τυχαινει και εχουν επιλεξει μια ομαδα απο οταν ηταν μικροι...Αν δεν εισαι δολοφονος απο κουνια, δεν γινεσαι επειδη στην ειπε ο αλλος για το ποδοσφαιρο...

Δημοσ.
Πάντως λενε οτι προκειται για ξεκαθαρισμα λογαριασμων που απλα τυχαινει να εχει και οπαδικο χαρακτηρα...Η καφετερια εκλεινε εκεινη την ωρα και τους την ειχαν στημενη 4 ατομα...Δηλαδη περιμεναν συγκεκριμενους ανθρωπους να βγουν εξω....

Oλοι μιλανε για 4 @@ που πηγαινανε απο καφετερια σε καφετερια και ψαχνοντουσαν για φασαρια. Οποτε απο τα πρωτα στοιχεια δεν μιλαμε για στημενη για ξεκαθαρισμα λογαριασμων, αλλα για ανανδρη επιθεση και οποιον παρει ο χαρος.

Ευχομαι να σαπισουν στην φυλακη και αυτοι και ολοι οι ξεχασμενοι/τελειωμενοι ζαμπονακηδες που εχουν μεινει στην νοοτροπια του 80 και πριν..

Δημοσ.

Ναι, ρε πούστη μου. Τι να πεις τώρα και τι πλάκα να κάνεις; Αστό διάλο πια... μπάλα είναι ρε ζώα.

Δημοσ.
Παντως θα πρεπει να καταλαβουν και οι παναθηναικοι που περισυ μας λεγανε δολοφονους οτι οι δολοφονοι δεν εχουν χρωμα.

+1. Εγώ και πέρυσι τα ίδια έλεγα, άλλοι είχανε αρχίσει τις δακρύβρεχτες ιστορίες για το καημένο παιδί. Και μάλιστα το περυσινό ήταν χειρότερο, αφού είχαν μαζευτεί για ξύλο, ενώ τώρα απ' ότι κατάλαβα την είχαν στημένη στο παλικάρι.

Δημοσ.

red2wx7.jpg red1or2.jpgpresinhjl0.jpg

Είμαι παναθηναϊκός.Οφείλω να παραδεχτώ ο,τι ο ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.Τα θερμά μου συγχαρητήρια!Μόλις μπήκε το 3ο ήθελα να τους ξεφτυλίσουν και μ' άλλα γκολ.Με μια 5άρα θα ήταν καλύτερα...απ' το επικό 4-1 στο παρελθόν.Δε πειράζει και η 4άρα θα πονέσει για πολύ καιρό..μπράβο παιδιά και πάλι μπράβο.Αν ήμουν 5 χρονών παιδάκι θα άλλαζα ομάδα, τώρα στα 20...καλά κρασιά.

Συνεχίστε έτσι....:)

Δημοσ.

και οι κολοφυλλαδες γραφουν οτι ξεπλενετε με πρωταθλημα πετανε το παραμυθι μεσα γιατι παιζει να μας το δωσουν φετος.

Δημοσ.
Είμαι παναθηναϊκός.Οφείλω να παραδεχτώ ο,τι ο ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.Τα θερμά μου συγχαρητήρια!Μόλις μπήκε το 3ο ήθελα να τους ξεφτυλίσουν και μ' άλλα γκολ.Με μια 5άρα θα ήταν καλύτερα...απ' το επικό 4-1 στο παρελθόν.Δε πειράζει και η 4άρα θα πονέσει για πολύ καιρό..μπράβο παιδιά και πάλι μπράβο.Αν ήμουν 5 χρονών παιδάκι θα άλλαζα ομάδα, τώρα στα 20...καλά κρασιά.

Μπράβο σου.

Αλλά εκεί που γράφεις ότι ήθελες να ξεφτυλιστούν με παραπάνω γκολ δεν συμφωνώ. Ο σωστός φίλαθλος στα δύσκολα φαίνεται (το ίδιο ισχύει και για εμάς). Στις νίκες όλοι την αγαπάνε την ομάδα τους.

Δημοσ.

Σιγά μην είσαι Παναθηναϊκός.

Δημοσ.

Παντως εμεις για τον φετινο ολυμπιακο δεν ειμαστε οι κλασικοι Ελληνες...Μεχρι περυσι με μια εμφανιση σαν αυτη της Κυριακης, θα αποδοκιμαζαμε τους παιχτες, τον Κοκκαλη και παει λεγοντας.

Αντι να γινει αυτο ομως, απλα ειπαμε οτι παιξαμε χαλια και τα σχετικα...Δεν ειπαμε οτι δεν εχουμε ομαδα.

Τελικα δεν ειχαμε αδικο που δεν τους κραξαμε και δεν νομιζω πλεον οτι ο ολυμπιακος μας αφηνει το παραμικρο περιθωριο για φετος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...