Freakster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Εγώ απο την άλλη βλέπω πως ο Slygeo παραγαπαει την ομαδα του. Ανεχεται δυο τρεις σφαλιαρες, γιατι μακροπροθεσμα βλεπει φυγη βαρδινογιαννη, νυχτααααα..! Σωστος;
1980 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Βασικα οταν ο παναθηναικος τρωει τετοιες σφαλιαρες εγω προσωπικα και αλλοι πολλοι χαιρομαστε γιατι καταρεει το παραμυθι που προσπαθουν να περασουν οι φυλλαδες. Απλα στεναχωριεσε για την καταντια της ομαδας σου . Αν μου λεγες ξερω γω να φαμε 8 γκολ και αυριο να φυγει ο καρκινος θα σου λεγα βαλε μου και 10.
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σιγά μην είσαι Παναθηναϊκός. Φίλε μου έχω δει και έναν Ajax το '96.Αυτό το πράγμα δεν είναι παναθηναϊκός.
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου έχω δει και έναν Ajax το '96.Αυτό το πράγμα δεν είναι παναθηναϊκός. Το προηγούμενο ποστ σου δείχνει το αντίθετο. Μ' αρέσει που γράφεις τον Ajax με κεφαλαίο, και τον Παναθηναϊκό όχι.
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Εσύ δηλαδή θεωρείς ο,τι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό;Ας πούμε για φέτος...
FilipposMD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Συγγνώμη κιόλας, αλλά το '96 ήσουν 9 ετών!
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ε το θυμάμαι...εσύ δε θυμάσαι το 5-1 με τη πόρτο το '98;
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Εσύ δηλαδή θεωρείς ο,τι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό;Ας πούμε για φέτος... Άλλο αυτό, φίλε. Ο ολυμπιακός φέτος δεν έχει παίξει καμία σοβαρή μπάλα, ούτε κι εμείς φυσικά. Είναι πολύ τυχερός μέχρι στιγμής αλλά και πιο αποτελεσματικός. Απλά τα πράγματα.
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ενώ εμείς τη Κυριακή δεν ήμαστε τυχεροί...
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ενώ εμείς τη Κυριακή δεν ήμαστε τυχεροί... Αν με το "εμείς", εννοείς τον Παναθηναϊκό, όχι δεν ήμαστε τυχεροί, αλλά άτυχοι.
FilipposMD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ε το θυμάμαι...εσύ δε θυμάσαι το 5-1 με τη πόρτο το '98; Άλλο να θυμάσαι κάτι από το ματς κι άλλο να συγκρίνεις ομάδες! Άσχετο αν όντως ο τότε ΠΑΟ ήταν καλύτερος. Τέλος πάντων, έτσι το'πα.
littlelouievegos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Είναι πολύ τυχερός μέχρι στιγμής αλλά και πιο αποτελεσματικός. Απλά τα πράγματα. Συνεχιστε να το λετε στον εαυτο σας αυτο μπας και το πιστεψετε.. Φυσικα και χρειαζεται και δοση τυχης στο ποδοσφαιρο ειδικα για μια καλη πορεια στην Ευρωπη.Καθε ελληνικη ομαδα θελει και τυχη στην Ευρωπη. Αυτο εννοειται.. Απο εκει και περα δεν δεχομαι με τπτ να γυριζει Παναθηναικος και να μου μιλαει για τυχη εμενα.. Ειναι το ακρον αωτον της υπερβολης. Ε δεν γινεται.. Εσυ κανεις πορεια εισαι ομαδαρα εγω κανω πορεια ειμαι τυχερος.. Αποφασιστε και πειτε μας.. 2 μετρα και 2 σταθμα; P.S Και το οτι ειναι αποτελεσματικος πρεπει να σου λεει κατι. Συνηθως οι μεγαλοι παικτες και οι μεγαλες ομαδες μπορουν και τα κανουν αυτα..
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Απο εκει και περα δεν δεχομαι με τπτ να γυριζει Παναθηναικος και να μου μιλαει για τυχη εμενα.. Ειναι το ακρον αωτον της υπερβολης.Ε δεν γινεται.. P.S Και το οτι ειναι αποτελεσματικος πρεπει να σου λεει κατι. Συνηθως οι μεγαλοι παικτες και οι μεγαλες ομαδες μπορουν και τα κανουν αυτα.. Πες μου ένα ματς φέτος ήμουν τυχερός με βάση το αποτέλεσμα. Μόνο με τη Λάρισα εγώ θυμάμαι, κανένα άλλο. Κάτσε να σου πω για σένα, σε ποια ματς ήσουν τυχερός. Χαριλάου, Βέρντερ μέσα, Ρεάλ μέσα, Άεκ μέσα, ΠΑΟ μέσα. Διαφωνείς; Όσο για το PS, συμφωνώ.
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 @alexdeli: Που στο καλό την είδες την ατυχία;Όλοι οι άμπαλοι είναι μαζεμένοι στο Παναθηναϊκό.Από Γκαλίνοβιτς μέχρι Σαλπιγγίδη.Η 11άδα που κατέβασε η προπονητάρα σου άρεσε;
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 @FilipposMD: Δε συκρίνω ομάδες...Αν είσαι και 'συ κοντά στην ηλικία μου υποθέτω θα θυμάσαι τη 5άρα απ' τη Πόρτο.Δε το λέω υποτιμητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.