alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 @alexdeli: Που στο καλό την είδες την ατυχία;Όλοι οι άμπαλοι είναι μαζεμένοι στο Παναθηναϊκό.Από Γκαλίνοβιτς μέχρι Σαλπιγγίδη.Η 11άδα που κατέβασε η προπονητάρα σου άρεσε; Σαλπιγγίδης, Μάτος και οι γνωστοί άμπαλοι. Άσε μας ρε φίλε που ήμαστε τη Κυριακή τυχεροί. Τυχεροί που χάσαμε τα τετ-α-τετ και το πέναλτυ; Χτες ο Πεσέιρο κατέβηκε με πολύ λάθος σχήμα και μετά έκανε λάθος αλλαγές. Απλά, το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής. Έχουν έρθει πολλοί παίκτες και προπονητές. Ένας είναι ο υπαίτιος. Υ.Γ Λάθος που τα λέμε αυτά σε αυτό το τόπικ.
livewire Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Αυτά για Πόρτο , Άγιαξ , πεντάρες και δε συμμαζεύεται είναι offtopic. Πείτε τα σε παρακείμενο thread. Have mercy. (ξέρω ξέρω. God has mercy, you don't:lol:)
littlelouievegos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Πες μου ένα ματς φέτος ήμουν τυχερός με βάση το αποτέλεσμα. Μόνο με τη Λάρισα εγώ θυμάμαι, κανένα άλλο. Κάτσε να σου πω για σένα, σε ποια ματς ήσουν τυχερός. Χαριλάου, Βέρντερ μέσα, Ρεάλ μέσα, Άεκ μέσα, ΠΑΟ μέσα. Διαφωνείς; Όσο για το PS, συμφωνώ. Μα εσυ μου μιλας για Ελλαδα και φετος και εγω σου μιλαω γενικα και διαχρονικα. Μην μπαινεις σε αυτη την διαδικασια παντως γιατι μονο κακο κανεται στους εαυτους σας οταν λετε τετοια πραγματα. Γιατι σιγουρα αν κατσω να ψαξω ακομα και για φετος αποκλειεται να ειχες τυχη μονο σε ενα ματς. Και εξαρταται πως την βλεπεις την τυχη ετσι; Εσυ π.χ μου βαζεις τυχερο το οτι πηρα Χ στο χαριλαου παρα την μετρια εμφανιση μου οταν μαλιστα με ισοφαρισε στις καθυστερησεις ο Αρης, με λες τυχερο στο 3-0 με την Βερντερ λες και η Βερντερ ειναι η Ξανθη και δεν θα κανει ευκαιρια στο Καραισκακη, και θεωρεις οτι με το ετσι θελω επρεπε να κερδισεις στο Καραισκακη προχθες λογω των ευκαιριων που σου δωθηκαν. Αν το βλεπεις ετσι και εγω στο ματς σουπα του πρωτου γυρου επρεπε να ειχα κερδισει γιατι ΕΓΩ εκανα 2 κλασσικες ευκαιριες για γκολ και εσυ καμια. Δεν πηρα τπτ ομως και guess what? Δεν βγηκα την επομενη να σε πω τυχερο. Ηταν ενα ματς που απλα δεν εκμεταλλευθηκα ΕΓΩ τις ευκαιριες που μου δωθηκαν τι σχεση εχει με την τυχη αυτο; Και απο την αλλη λες τον εαυτο σου τυχερο μονο με την Λαρισα. Πριν μια εβδομαδα ποιον κερδισες δεν θυμαμαι με πεναλτυ στο 90; Η μηπως εκει ησουν καλυτερος ας πουμε και επρεπε να κερδισεις αρα αυτο δεν ειναι τυχη; Βλεπεις που σου λεω. Αμα ψαχνεις παντα βρισκεις δικαιολογιες. Και αυτο μονο κακο κανει οπως σου ειπα.
FilipposMD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Άσε, εγώ σε τέτοια ηλικία ήμουν στο Ευρωμπάσκετ του 89, το Μουντιάλ του 90, κάπου εκεί... Πίκρα.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 πλακα μας κανετε? λαθος Thread! οχι να διαβαζω εδω μεσα τι εκανε ο βαζελος εδω δεκα χρονια πριν. στο thread σας παιδια.... δεν το παιζω mod και χαζα απλα θελω να χαρω την τεσσαρα και οχι να κανω ιστορικη αναδρομη του λαγου
vaso7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Πες τα Χρυσόστομε. Λες και δεν έχουν δικό τους thread να τα πουν. Εδώ σήμερα τραγουδάμε "Πως θα 'θελα να έχω και ενα και δύο και τρία και 4 παιδιά..." χεχε ΥΓ. Περιμένω τους γνωστούς τηλε εισαγγελείς απόψε να δείξουν την ίδια ευαισθησία όπως τότε με τα γεγονότα της Λαυρίου. Τώρα τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα καθώς το παιδί έπινε το ποτάκι του στο μπαρ και 4 αλήτες έψαχναν για θύμα. Καμία συμπλοκή ή ραντεβού οπαδών όπως έγινε τότε.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζετε πωςς οι δολοφόνοι της Λαυρίου είναι υπάλληλοι του Ολυμπιακού έτσι; Όχι ότι γουστάρω ή δικαιολογώ αυτό που έγινε εχτές. Και επειδή δεν έγραψα για το παιχνίδι, μπράβο στον Ολυμπιακό που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνουν τα καμάρια μας την Κυριακή. Ο διαιτητής απαράδεκτος.... ... τουλάχιστον 3 ανάποδα πλάγια.
Mithrantir Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζετε πωςς οι δολοφόνοι της Λαυρίου είναι υπάλληλοι του Ολυμπιακού έτσι; Όχι ότι γουστάρω ή δικαιολογώ αυτό που έγινε εχτές. KWSN αν εσύ πας και κάνεις καμιά παρόμοια μαλακία πρέπει ο κόσμος να κατηγορήσει την εταιρεία που δουλεύεις για τις δικές σου παρανομίες? Όποιος έκανε το φονικό στο Λαύριο (που εν τέλει δεν έχει βγει πουθενά οτι οι φονιάδες δούλευαν στην εταιρεία του Ολυμπιακού, οπότε αν έχεις εσύ στοιχεία γι' αυτό σου προτείνω να πας στον Εισαγγελέα και να μην πετάς μπηχτές και υπονοούμενα σε forum στο Internet) δε το έκανε γιατί δούλευε στη τάδε ή δείνα δουλειά, ούτε γιατί ήταν οπαδός της οποιασδήποτε ομάδας (αυτό απλά είναι η δικαιολογία που έχουν αυτοί). Το ίδιο ισχύει και για τους αλήτες που κάναν παρόμοια χθες. Και οι μεν και οι δε εγκληματίες είναι, και το οπαδιλίκι το έχουν για να μπορούν να καλύπτουν τις πράξεις τους.
Critter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζετε πωςς οι δολοφόνοι της Λαυρίου είναι υπάλληλοι του Ολυμπιακού έτσι; Ναι...και ένας που ητανε στα επισοδεια ήτανε ταξιτζης... Εγω προσωπικα σε ταξί δεν ξαναμπαινω...
slim_shady Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σαλπιγγίδης, Μάτος και οι γνωστοί άμπαλοι. Άσε μας ρε φίλε που ήμαστε τη Κυριακή τυχεροί. Τυχεροί που χάσαμε τα τετ-α-τετ και το πέναλτυ; Συγνωμη, αλλα αυτο δεν λεγεται ατυχια,λεγεται ανικανοτητα
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Συγνωμη, αλλα αυτο δεν λεγεται ατυχια,λεγεται ανικανοτητα :lol: Ανικανότητα εκμετάλευσης διαιτητικών δώρων γενεθλίων.
1Mbitmx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ημουν στο RPG και είχα φουλάρει στο manna... Έλιωσα....
EKTELESTES Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 @Kage....αυτά που γράφεις, συγγνώμη,αλλά δεν είναι για εδω μέσα. @1Mbitmx - Καλοοοοοό
Aρρωστος 7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ο Λεμονής έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού. Έχει τη μεγαλύτερη νίκη Ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λίγκ (6-2),τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες ελληνικής ομάδας σε φάση ομίλων (2 σε 3 αγώνες),έκανε τις πρώτες εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού,έκανε το 1-4 στη Λεοφώρο,κέρδισε 6-1 την αεκ και προχτές έριξε ξανά 4 μπαλάκια στο βάζελο. Σίγουρα έχει κάνει και αυτός λάθη,΄δεν υπάρχει κανέις αλάνθαστος,το θετικό όμως είναι οτι δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του.Μας έχει χαρίσει χαρές που δεν τις έχουμε ζήσει με κανέναν άλλο προπονητή.
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ο Λεμονής έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού.Έχει τη μεγαλύτερη νίκη Ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λίγκ (6-2),τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες ελληνικής ομάδας σε φάση ομίλων (2 σε 3 αγώνες),έκανε τις πρώτες εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού,έκανε το 1-4 στη Λεοφώρο,κέρδισε 6-1 την αεκ και προχτές έριξε ξανά 4 μπαλάκια στο βάζελο. Σίγουρα έχει κάνει και αυτός λάθη,΄δεν υπάρχει κανέις αλάνθαστος,το θετικό όμως είναι οτι δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του.Μας έχει χαρίσει χαρές που δεν τις έχουμε ζήσει με κανέναν άλλο προπονητή. ...και είναι και Έλληνας και είναι και φόλα Ολυμπιακός!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.