Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εισαι λιγο υπερβολικος. Το παλικαρι δεν εχει κανει ουτε 10 προπονησεις, και σημερα αλλαξε ολο το παιχνιδι με το που μπηκε..

δλδ τι περιμενες να σου κανει, 2 γκολ, 1 ασσιστ, κολπακια αλλα ροναλντινιο και να σερβιρει και ποπ κορν σε 30 λεπτα??

Μαν για τον Νουνιεζ μιλαει.. :-D

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εισαι λιγο υπερβολικος. Το παλικαρι δεν εχει κανει ουτε 10 προπονησεις, και σημερα αλλαξε ολο το παιχνιδι με το που μπηκε..

δλδ τι περιμενες να σου κανει, 2 γκολ, 1 ασσιστ, κολπακια αλλα ροναλντινιο και να σερβιρει και ποπ κορν σε 30 λεπτα??

Όπα μάγκα το έχασες.Για το Νούνιεζ είπα οτι δεν έκανε τίποτα.Ο Μπελούσι ήταν κορυφή.

Δημοσ.
Πιο καλοκαιρι ρε μαν; Ο ανθρωπος τα λεμε απο την τρεχουσα περσινη περιοδο οτι ειναι ακαταλληλος και το κυριοτερο επικυνδινος. Αυτο που καταφεραμε ειναι να χασουμε αλλη μια χρονια τζαμπα για να επιβεβαιωσουμε το αυτονοητο δλδ..

Τα χουμε πει και εγω με το ροστερ της τοτε Μακαμπι και με την πραγματικα προκλητικη ευνοια της διαιτησιας που ειχε προπονηταρα θα ημουν.

Ευρωπαικο μπασκετ = αμυνα πρωτιστως (καλως ή κακως). Αν δεν μπορεις να το κανεις σπιτι σου με τα κολληταρια σου τους Ισραηλινους να σου κανουνε πλατες.

Το ακαταλληλος πολυ ηπιο μου φαινεται...

Εγω μερικες σελιδες πιο πανω ειχα πει οτι μετα το λαθος να τον κρατησει το καλοκαιρι, ακομα και το νοεμβριο επρεπε να τον ειχε διωξει.. Ετσι και αλλιως η ομαδα παιζει χωρις προπονητη... Τουλαχιστον θα ειχαν εκμεταλλευτει το ευκολο προγραμμα μεχρι το τελος ιανουαριου για να δεσει ο καινουργιος προπονητης και θα ειχαν 100 % λιγοτερες απωλειες απο οτι τωρα με τον χονδρο..

Οσο για ποιον προπονητη?? αν πρεπει να τον συγκρινουμε με τον χονδρο, αρκει να εχει...διπλωμα προπονητη, μετα μια χαρα θα ειναι..

Υ.Γ. ααα και μην ξεχναμε οτι θα κερδιζες και τον σκορτσανιτη..ενας απο τους σημαντικους λογους της καταστασης του ειναι το ειρωνικο στυλακι του βλακοπινι..

Μπορείτε να πάτε αρχές Ιουλίου να δείτε το κράξιμο που έτρωγα για τη προπονητάρα τον Πίνι που κάνει τον Ομπράντοβιτς να χέζεται, για τα Ευρωπαϊκά που έχει πάρει κτλ. Επίσης τις ίδιες μέρες με έκραζαν κάποιοι (παρόντες ακόμα παρεμπιπτόντως) όταν έλεγα για το Μαυροκέφαλίδη, τον Τσακαλίδη και τον Ρόμπερτς (τον θυμάστε αυτόν αλήθεια;). Ο δε Ρόμπερτς είχε ανακυρηχθεί τουλάχιστον ισάξιος του Μπατίστ, ο Τσακαλίδης θα έβαζε όλη την Ευρώπη μέσα στα καλάθια.

Γίνεται να διώξετε τον Πίνι και να πάρετε τον Πολίτη; Ευτυχισμένο θα με κάνετε. Μη μέ κράζετε όμως όταν σας πω ότι δεν φτιάχνετε ομάδα αλλά τσίρκο.

Αλήθεια, υπάρχει ακόμα κάποιος που πιστεύει ότι σε αυτήν την ομάδα του Ολυμπιακού ο Σάρας θα έπαιζε φέτος καλύτερα από ότι παίζει; Ή μήπως θα έπαιζε σφαλιάρες με τους υπόλοιπους;

Δημοσ.

Γίνεται να διώξετε τον Πίνι και να πάρετε τον Πολίτη; Ευτυχισμένο θα με κάνετε. Μη μέ κράζετε όμως όταν σας πω ότι δεν φτιάχνετε ομάδα αλλά τσίρκο.

οχι και πολιτη ελεος...χαθηκαν οι προπονητες δλδ??

Εγω να πω την αληθεια, πιστευω οτι ο γιαννακης ειναι οτι πιο κορυφαιο μπορει να παρει ο ολυμπιακος...

Α, και ενσταση στον μαυροκεφαλιδη, μικρος και μου φαινεται καλος, εξελιξιμος...

Δημοσ.
αν ειχαμε 15 μπελουτσι θα ειμασταν η τσελσι η η μπαρτσα. Καποιος θα ξεχωριζει, καπιοι θα ειναι καλοι και καποιοι θα παλευουν για μια θεση. Μου συγκρινεις ενα παιχτη πανετοιμο και αναγνωρισμενο (δεν γινεσαι τυχαια αρχηγος της ριβερ ουτε παιζεις εθνικη αργεντινης) με ενα που παλευει να αποδειξει οτι αξιζει, ο ενας κανει 15 εκατομυρια και ο αλλος 2. Μια χαρα εχει βοηθησει ο νουνιεζ εδω και καμποσα παιχνιδια και μια χαρα επαιξε και σημερα, πιεσε, ετρεξε, σουταρε, ηταν μεσα στις φασεις. Και μην αρχισετε οτι εχασε την κεφαλια η μπαλα ηταν στο υψος της μεσης, και αλλοι χασανε πιο ευκολα.

Στο παιχνιδι τωρα, μπραβο στον λεμονη για τις γρηγορες αλαγες. ο λεντεσμα ηταν αρχηγος στο κεντρο απο την στιγμη που περασε και ο μπελουτσι μεσα σε ολα τα καλα που γινανε απο το 60 και μετα. Το σημαντικο ειναι οτι φαινετε διψασμενος και δεν εχει τουπε, ετρεχε και πιεζε να κλεψει την μπαλα, δεν περιοριζεται μονο στην δημιουργια παιχνιδιου. Για τα υπολοιπα σας τα χα πει απο το φιλικο της δευτερας, το παλικαρι ειναι ποδοσφαρικα πανεξυπνος, με πολυ γρηγορη σκεψη και καλη αντιληψη του χωρου και γρηγορες πασες-ασιστ, κανει τη διαφορα.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Δεν μπορώ να ξέρω τι περίμενε ο καθένας από το Νούνιες, αλλά ο Λεμονής έχει δείξει ότι τον υπολογίζει για παγκίτη. Και ως τέτοιος είναι πολυτέλεια. Για το χρόνο συμμετοχής που πήρε μέχρι τώρα έχει δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία. Θα έλεγα ότι έχει αδικηθεί κιόλας. Σκεφτείτε ότι ο Σίσιτς του "έκλεψε" κάποιο χρόνο όταν πρωτοήρθε. Αν συνεχίσουν πάντως να έρχονται παιχταράδες μ'αυτή τη συχνότητα, ο Λεμονής θα πρέπει να φανεί πόσο μάγκας είναι και στο rotation, γιατί δεν θέλει πολύ να αρχίσουν οι μουρμούρες. Αυτό θα φανεί, πιο πολύ βέβαια, από το καλοκαίρι και μετά....

Σήμερα μου έτρεχαν τα σάλια με το Μπελούτσι.

Παίκτης -- Ορχήστρα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά έβλεπα το ματς χθες και σε κάποια φάση μου είχαν γίνει τα νεύρα τσαντάλια!

Υπάρχει άνθρωπος που πληρώνει αυτόν τον καραγκιόζη στα μεγάφωνα για να γκαρίζει συνέχεια "ουυυυυυυ.... ουυυυυ"; :-( Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Έλεος δηλαδή.... :mad:

Δημοσ.

--Παρένθεση - δεν μπορώ να μη το (ξανα) πώ

Πάλι με αμφισβητούμενο πέναλτι. Μεχρι ποτε ρε;

Μου φαίνεται οτι οι παίκτες ή διαιτητες που παίζουν τον ολυμπιακο ειναι EMO.

Τοσο ευαίσθητοι πια;

Παραθετω και απο γνωστό site:

"Ακόμα και ο τηλεοπτικός φακός και τα ριπλέι δεν μπορούν να αποσαφηνίσουν την κατάσταση. Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική φάση με ερωτηματικά, καθώς στο 8ο λεπτό ο Ζούλιο Σέζαρ ακόμα και αν γλίστρησε σταμάτησε αντικανονικά τον Κόκε που θα βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ (εάν δινόταν το φάουλ θα έπρεπε να αποβληθεί ο μπακ του Ολυμπιακού)."

Δημοσ.
Ρε παιδιά έβλεπα το ματς χθες και σε κάποια φάση μου είχαν γίνει τα νεύρα τσαντάλια!

Υπάρχει άνθρωπος που πληρώνει αυτόν τον καραγκιόζη στα μεγάφωνα για να γκαρίζει συνέχεια "ουυυυυυυ.... ουυυυυ"; :-( Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Έλεος δηλαδή.... :mad:

+1000. Δεν παλεύεται η κατάσταση. Θες να κάτσεις να δεις ένα ματσάκι όμορφα και ωραία και έχεις τον βλάκα μέσα στα αυτιά σου. Εκνευρίζομαι εγώ που τον ακούω από την tv, αυτοί που πάνε γήπεδο πως τον αντέχουν?

Δημοσ.

Α, και ενσταση στον μαυροκεφαλιδη, μικρος και μου φαινεται καλος, εξελιξιμος...

Παπαρια, και αυτος και ο Βασιλιαδης τους εχουμε δει, Ευρολιγκα παιζαν και οι 2. Μετριοτατοι και στασιμοι, τα υπολοιπα ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων(οχι απαραιτητα Ολυμπιακων, αλλα και Εθνικηελλαδοσδημοσιογραφων που σου πασαρουν τον Βεργινη για Στηβ Νας)

Δημοσ.
--Παρένθεση - δεν μπορώ να μη το (ξανα) πώ

Πάλι με αμφισβητούμενο πέναλτι. Μεχρι ποτε ρε;

Μου φαίνεται οτι οι παίκτες ή διαιτητες που παίζουν τον ολυμπιακο ειναι EMO.

Τοσο ευαίσθητοι πια;

Ελπιζω να μην μπει κανεις στη λουμπα και απαντησει και εχουμε παλι 10σελιδα για το αν ηταν πεναλτι, αν ηταν δυσκολη φαση και αν δεν εδωσε άλλο πεναλτι υπερ του ολυμπιακου. Το αποτελεσμα ειναι 1-0, για αλλη μια φορα διαιτητης και εποπτες ητανε για τα μπαζα και το θεμα τελειωνει εδω.

Δημοσ.

Για να μην έχουμε 10σέλιδα, μπορούμε απλά να συμφωνήσουμε ότι δεν υπήρχε πέναλτι, όπως και δεν υπήρχε φάουλ στον Χαλκιά στο Α' ημίχρονο. Βασικός υπαίτιος για το πέναλτι είναι ο Καράμπελας, ξέρει ότι τέτοια αναμπουμπούλα στο Καραϊσκάκη στο 81' θα σφυριχτεί. Και να 'φευγε ο Ντάρκο, πάνω σε αμυντικό θα 'πεφτε πάλι.

Δημοσ.
Για να μην έχουμε 10σέλιδα, μπορούμε απλά να συμφωνήσουμε ότι δεν υπήρχε πέναλτι, όπως και δεν υπήρχε φάουλ στον Χαλκιά στο Α' ημίχρονο. Βασικός υπαίτιος για το πέναλτι είναι ο Καράμπελας, ξέρει ότι τέτοια αναμπουμπούλα στο Καραϊσκάκη στο 81' θα σφυριχτεί. Και να 'φευγε ο Ντάρκο, πάνω σε αμυντικό θα 'πεφτε πάλι.

εγω απλα βλεπω οτι ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος και του αξιζε να κερδισει.

Δημοσ.

Δεν αμφισβήτησα την υπεροχή του, αλλά δεν συμφωνώ κιόλας μ' αυτό που λες. Τι λογική είναι αυτή; Να είχαμε τότε μια επιτροπή, όπως στο μποξ, που να αποφασίζει στο τέλος, αν υπάρξει ισοπαλία, ποιος κέρδισε στα σημεία.

Δημοσ.

100% καραγκιοζλικια. Και αλλοι κανουν τετοια... Στο Μπαγερν Αρης 6-1 ειχαν ενα γερμανο να γκαριζει:

- Ποσα εχουμε εμείς;

Και ο οχλος φωναζει 4

- Ποσα εχουν αυτοί;

Και ο οχλος φωναζει ΜΗΔΕΝ

κλπ μεχρι το 6o γκολ. Ειναι ενα είδος διασκεδασης για ατομα με IQ < 0

Δημοσ.

Το παιχνίδι στο μπάσκετ του Ολυμπιακού πως πήγε; Εντυπώσεις; Ο Πινι έκανε κάτι περίεργο; Με τους μαλάκες στην Αθλητική Κυριακή πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία 4 λεπτά για να δούμε το τίποτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...