vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Παπαρια, και αυτος και ο Βασιλιαδης τους εχουμε δει, Ευρολιγκα παιζαν και οι 2. Μετριοτατοι και στασιμοι, τα υπολοιπα ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων(οχι απαραιτητα Ολυμπιακων, αλλα και Εθνικηελλαδοσδημοσιογραφων που σου πασαρουν τον Βεργινη για Στηβ Νας) Καλα δεν σου ειπα οτι προκειται για τον επομενο Tim Duncan αλλα μια χαρα μου φαινεται και αυτος και ειδικα ο βασιλιαδης ο οποιος φετος οποτε του εχει ζητηθει εχει βοηθησει και με το παραπανω.. Ασχετο, αυτος ο βεργινης, τι ρολο παιζει το παλικαρι?? Παντως ωραιο μαλλι μπραβο μπραβο :D
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το παιχνίδι στο μπάσκετ του Ολυμπιακού πως πήγε; Εντυπώσεις; Ο Πινι έκανε κάτι περίεργο; Με τους μαλάκες στην Αθλητική Κυριακή πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία 4 λεπτά για να δούμε το τίποτε... 20 ποντους ο κουβελας... Φετος ολη την χρονια ειχε βαλει 20.... Αρα τι να εγινε?? Απολυτη αναρχια, παλι μηδενικη αμυνα και επιθεση 1 συστημα- γιουρουσι του γκριρ και προσπαθεια για καλαθι η πασα στον τζακσον.. Αν παρατηρησα καλα, στο πρωτο ημι ολους τους ποντους τους ειχαν βαλει 4 παικτες, με τον πριντεζη να εχει 2 και βασιλοπουλος 5!! Παλι καλα που επαιζε την ιδια ωρα και ο παο και επαιρνα τζουρες ομορφου μπασκετ... Α, οσο για τους γελοτοποιους που γραφουν σημερα οτι ο παο κλειδωσε την πρωτη θεση, εχω να πω οτι με αυτον τον προπονητη την εχει κλειδωσει 2 χρονια πριν..
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 20 ποντους ο κουβελας... Αλήθεια; Την αναρχία στην άμυνα την καταλαβαίνω... Ο Πίνι είχε πει ότι μαθαίνουμε μόνο επίθεση και για την άμυνα θα δούμε... Και στην επίθεση αναρχία; Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού θα προβούν σε κάποια ενέργεια;
konnak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Κοίτα, δύσκολη απόφαση να διώξεις προπονητή ακριβώς πριν το Top 16. Απ' την άλλη, πόσο πιο άσχημα να πάει δηλαδή για να τον απολύσουν; Έχει χάσει από Προκόμ (!), Ζαλγκίρις και ΠΑΟΚ και έχει κερδίσει με τα χίλια ζόρια τον ΑΓΟΡ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Πόσο χειρότερα να πάει κάποιος άλλος δηλαδή; Είχε γράψει στην αρχή της χρονιάς ένα άρθρο ο Παπαδογιάννης, ήταν νομίζω μετά τη νίκη επί της Ταού στην αρχή, για το πόσο θα φανεί αυτή η έλλειψη αμυντικής νοοτροπίας σε αυτήν ακριβώς την περίοδο που διανύουμε (και μέχρι το F4). Μάλιστα, είχε το θάρρος να πει τότε ότι η νίκη επί της Ταού μπορεί να αποπροσανατολίσει και να μην προσέξουν τις αμυντικές αδυναμίες, όπως και πέρσι. Το τραγικό για μένα δεν είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά η κατρκύλα στον 2ο γύρο στην Ευρωλίγκα. Δηλαδή ΟΚ, έχετε το ίδιο ποσοστό νικών-ηττών με Άρη, ο οποίος θα έπρεπε να έχει και παραπάνω αν είχε νικήσει εκείνη την Αρμάνι μέσα έξω (με το ελαφρυντικό ότι ο Άρης δεν έχει στον όμιλό του ΤΣΣΚΑ και Ταού - τις οποίες όμως ήδη έχετε νικήσει εντός ).
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει ο Άρης ήταν σε πιο εύκολο όμιλο, αλλά έχει και προϋπολογισμό γύρω στα 3 εκ. ευρώ...
konnak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μα μπορεί να ήταν σε πιο δύσκολο όμιλο ο Ολυμπιακός, αλλά τις επιπλέον δύσκολες ομάδες τις κέρδισε μέσα και έχασε έξω. Είναι στη θέση που βρίσκεται λόγω των ηττών σε Λουμπλιάνα, Προκόμ. Δηλαδή πιστεύεις ότι στην Εφές θα κέρδιζε ο ΟΣΦΠ των τελευταίων δύο μηνών; Και φυσικά, έχουν χαοτική διαφορά προϋπολογισμού, γι' αυτό έκανα αρχικά την σύγκριση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Λεμονή: Δεν παίξαμε καλά (συμπληρώνω εγώ: πήραμε ψεύτικο πέναλτι) αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Nice.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Λεμονή: Δεν παίξαμε καλά (συμπληρώνω εγώ: πήραμε ψεύτικο πέναλτι) αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Nice. Έχεις δύο ομάδες σε ποδοσφαιρικό αγώνα και παίζουν μεταξύ τους.Τις βαθμολογείς με άριστα το 10. Η ομάδα Α παίρνει 6. Η ομάδα Β πάιρνει 4. Η ομάδα Α ήταν καλύτερη από την ομάδα Β,κέρδισε δίκαια (βάση ευκαιριών) αν και δεν έπαιξε καλά (6/10).
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Κατα την γνωμη μου τα πραγματα ειναι απλα. Η ομαδα ακομα και χωρις προπονητη, με τον σφαιροπουλο για πρωτο θα πηγαινε πολυ καλυτερα απο οτι παει τωρα.. Ποδι οσο γινεται πιο γρηγορα ετσι ωστε οποιος προπονητης και να ερθει να προσπαθησει να κανει καποια δουλεια μεχρι τους τελικους του πρωταθληματος.. Ετσι και αλλιως η υποθεση ευρολιγκα εχει χαθει, τουλαχιστον να προσπαθησουν να κοντραρουν τον παο (αν και λιγο απιθανο αλλα τεσπα) Οσο για ονοματα, εμενα 2 μονο μου ερχονται.. Γιαννακης και David Blatt.. Ειδικα με τον Γιαννακη να δουλεψει με τους νεαρους ελληνες (βασιλειαδης-μαυροκεφαλιδης-πριντεζης-βασιλοπουλος τεοντοσιτς και κυριως σκορτσιανιτης) και να σφιξει την αμυνα πιστευω οτι θα κανει μεγαλα βηματα προσ την κατευθυνση του παο.. Και να πεις οτι οι αγγελοπουλοι δεν ξερουν απο μπασκετ....τι να πω...
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Λεμονή: Δεν παίξαμε καλά (συμπληρώνω εγώ: πήραμε ψεύτικο πέναλτι) αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Nice. Δλδ επαιξε καλυτερα ο αρης απο τον γαβρο?? Χωρις να κανει ουτε ενα σουτ?? Οχι οτι ο γαβρος εγινε μαντσεστερ, αλλα τουλαχιστον ειχε μια-δυο ευκαιριες, και ενα δοκαρι... Αλλο μανουελ καλοστημενη ομαδα και αλλο παιζω καλυτερα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Λεμονή: Δεν παίξαμε καλά (συμπληρώνω εγώ: πήραμε ψεύτικο πέναλτι) αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Nice. Για τα δικα σου που προηγηθηκες με γκολ οφσαιντ θα μας πεις ή αβαβα; Στα του μπασκετ δυστυχως οτι και να πουμε τωρα ειναι αργα...το φταιξιμο ειναι των Αγγελοπουλων που το καλοκαιρι κανανε το εγκλημα να κρατησουν τον Εβραιο παρασυρομενοι απο την εικονα της ομαδας στα παιχνιδια με τον Βαζελο στο τελικο των play off. Την ιδια ωρα μαλιστα που υπηρχε ελευθερος ενας κυριος ονοματι Μπλατ που αμα ειχαμε αποκτησει και πολυ καλη ομαδα θα εφτιαχνε και τον Ζηση θα εφερνε! Υ.Γ Η πλακα ειναι οταν το καλοκαιρι καποιοι λεγανε οτι κρατησαμε τον Γκερσον για να φερουμε τον Γιασικεβιτσιους που κανει σαν τρελος για να παιξει για αυτον. Η τραγικη συνεχεια φυσικα γνωστη...
konnak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Για τα δικα σου που προηγηθηκες με γκολ οφσαιντ θα μας πεις ή αβαβα; Είσαι σίγουρος γι' αυτό που κάνεις; Τριήμερη κατάληψη του τόπικ σας από τον Manuel προβλέπεται, προλαβαίνεις να κάνεις edit . Και για να πούμε του στραβού το δίκιο, με τα σφυρίγματα που έχει υποστεί η Λάρισα φέτος δικαιολογείται ακόμα και δημιουργία sticky τόπικ "Τα παράπονα του Manuel" . Στα του μπασκετ δυστυχως οτι και να πουμε τωρα ειναι αργα...το φταιξιμο ειναι των Αγγελοπουλων που το καλοκαιρι κανανε το εγκλημα να κρατησουν τον Εβραιο παρασυρομενοι απο την εικονα της ομαδας στα παιχνιδια με τον Βαζελο στο τελικο των play off. Ναι, αν θυμάσαι τα λέγαμε αυτά πέρυσι στους τελικούς, αλλά είχατε παρασυρθεί και εσείς (εσύ προσωπικά δεν θυμάμαι, εννοώ γενικά εσείς οι Ολυμπιακοί του φόρουμ) από την μαγική εικόνα της ομάδας στο 3ο κυρίως παιχνίδι (θεωρώ ότι τα δύο στο ΣΕΦ πιο πολύ τα έχασε ο ΠΑΟ παρά τα κέρδισε ο ΟΣΦΠ, αφού έμπαινε με προβάδισμα ή στον πόντο στο 4ο δεκάλεπτο και έχανε από την κούραση). Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε, διώχτε τον όσο είναι καιρός.
The_Judas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δλδ επαιξε καλυτερα ο αρης απο τον γαβρο?? Χωρις να κανει ουτε ενα σουτ?? Οχι οτι ο γαβρος εγινε μαντσεστερ, αλλα τουλαχιστον ειχε μια-δυο ευκαιριες, και ενα δοκαρι...Αλλο μανουελ καλοστημενη ομαδα και αλλο παιζω καλυτερα... Δηλαδή όποιος παίζει καλύτερα κερδίζει πάντα? Στο Κ.Βικελίδης ένα σουτ είχε κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αρη και ο αγώνας έληξε 1-1. Επρεπε να μας δώσει και εμάς κανένα πέναλτι ο διαιτητής για να κερδίσουμε δηλαδή? Επειδή παίζαμε καλύτερα? Αλλά έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα και γι'αυτό έχει τα χάλια του το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 100% καραγκιοζλικια. Και αλλοι κανουν τετοια... Στο Μπαγερν Αρης 6-1 ειχαν ενα γερμανο να γκαριζει:- Ποσα εχουμε εμείς; Και ο οχλος φωναζει 4 - Ποσα εχουν αυτοί; Και ο οχλος φωναζει ΜΗΔΕΝ κλπ μεχρι το 6o γκολ. Ειναι ενα είδος διασκεδασης για ατομα με IQ < 0 Καμία σχέση το δικό μας με της Μπάγερν. Το δικό μας ήταν εν ώρα αγώνα και με χαζά. Της Μπάγερν (που δεν την γουστάρω μία) ήταν πολύ καλό. Φώναζε μόνο όταν έμπαινε γκολ (και στον αγώνα με τον Άρη μπήκαν πολλά γκολ ) και φώναζε "Μπάγερν" και οι φίλαθλοι έλεγαν τον αριθμό των γκολ. Μετά φώναζε "Άρης" και έλεγαν τον αριθμό των γκόλ (0 δηλαδή ). Αυτό γινόταν 3 φορές όποτε και έλεγε "ευχαριστώ" και οι φίλαθλοι απαντούσαν "παρακαλώ". Δεν ξέρω για εσάς εμένα μου άρεσε. Το δικό μας το χθεσινό δεν μου άρεσε καθόλου. Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Λεμονή: Δεν παίξαμε καλά (συμπληρώνω εγώ: πήραμε ψεύτικο πέναλτι) αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Nice. Που χάθηκες εσύ;
Ic3m@N Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν στο μπάσκετ ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι καλό θα ήταν να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία του Πίνι γιατί πίστευα ότι κάτι θα είχε αλλάξει... άλλωστε ήταν η πρώτη του χρονιά στο εξωτερικό σίγουρα δεν είχε το υλικό και το μπάτζετ το φετινό και αν και στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς η ομάδα ήταν απογοητευτική στο τέλος κάτι έδειχνε να αλλάζει. Πλέον φυσικά το πράγμα έχει παραγίνει και θα ήθελα να δώσουμε μια ευκαιρία στο Σφαιρόπουλο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι να δούμε τι μπορεί να κάνει. Το καλοκαίρι και ανάλογα με τα αποτελέσματα είτε κρατάμε τον Σφαιρόπουλο είτε πάμε για τον Μεσίνα που νομίζω τελειώνει και το συμβόλαιό του. Τον Γιαννάκη προσωπικά δεν τον θέλω γιατί αν και έχει δείξει ότι είναι νικητής το μπάσκετ που παίζει δεν μου αρέσει καθόλου. Για το ποδόσφαιρο τώρα; Τι να πω... ok ίσως να μην ήταν πέναλτυ... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς λέτε ότι για άλλη μια φορά ευνοίθηκε ο Ολυμπιακός όταν μας έχουν κλείσει τα μάτια σε καθαρό πέναλτυ σε τράβηγμα της φανέλας του Ντάρκο και φυσικά κόβει σχεδόν σίγουρο γκολ σε ανύπαρκτο φάουλ στον Τερματοφύλακα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.