Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή όποιος παίζει καλύτερα κερδίζει πάντα? Στο Κ.Βικελίδης ένα σουτ είχε κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αρη και ο αγώνας έληξε 1-1. Επρεπε να μας δώσει και εμάς κανένα πέναλτι ο διαιτητής για να κερδίσουμε δηλαδή? Επειδή παίζαμε καλύτερα? Αλλά έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα και γι'αυτό έχει τα χάλια του το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Απλα το χθεσινό 1-0 δεν είναι άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα.Είναι σαν να λέμε οτι ο βάζελος κέρδισε εχτές με γκόλ δώρο του τερματοφύλακα.Μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται σωστό αλλά είχαν άλλες 4-5 ευκαιρίες για να γράψει το κοντέρ μεγάλο σκόρ.Άρα το 0-1 κρίνεται δίκαιο και ας έγινε με γκόλ δώρο. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με το Λούα και πέναλτι που δεν δόθηκε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Είσαι σίγουρος γι' αυτό που κάνεις; Τριήμερη κατάληψη του τόπικ σας από τον Manuel προβλέπεται, προλαβαίνεις να κάνεις edit . Και για να πούμε του στραβού το δίκιο, με τα σφυρίγματα που έχει υποστεί η Λάρισα φέτος δικαιολογείται ακόμα και δημιουργία sticky τόπικ "Τα παράπονα του Manuel" . Ναι τον εχω υποψην μου και τα παραπονα του...στον 1ο γυρο ειχε τα δικια του αλλα στον 2ο γυρο μαλλον δεν θα επρεπε να βγαζει γλωσσα. Απλα επειδη εχει μια μονιμη ευαισθησια στα του Ολυμπιακου γιαυτο ασχοληθηκα μαζι του. Ναι, αν θυμάσαι τα λέγαμε αυτά πέρυσι στους τελικούς, αλλά είχατε παρασυρθεί και εσείς (εσύ προσωπικά δεν θυμάμαι, εννοώ γενικά εσείς οι Ολυμπιακοί του φόρουμ) από την μαγική εικόνα της ομάδας στο 3ο κυρίως παιχνίδι (θεωρώ ότι τα δύο στο ΣΕΦ πιο πολύ τα έχασε ο ΠΑΟ παρά τα κέρδισε ο ΟΣΦΠ, αφού έμπαινε με προβάδισμα ή στον πόντο στο 4ο δεκάλεπτο και έχανε από την κούραση). Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε, διώχτε τον όσο είναι καιρός. Μωρε αμα ηταν στο χερι μας θα ειχε φυγει προ πολλου...δυστυχως ομως αλλοι αποφασιζουν. Και αληθεια να τον διωξεις τωρα και να φερεις ποιον; Να δωσεις την ομαδα στον Σφαιροπουλο μεχρι το καλοκαιρι ειναι επικινδυνο γιατι μπορει η ομαδα να παει ακομα χειροτερα και ετσι να καψεις και τον μικρο που ειναι ελπιδοφορος. Ετσι οπως τα κανανε ας ψαξουν απο τωρα να βρουνε τον διαδοχο του Εβραιου για το καλοκαιρι και οσο για εμας ας οπλιστουμε με υπομονη.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 1) Τη δήλωση ότι δεν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός δεν την έκανα εγώ ρε παιδιά, σοβαρευτείτε. Ο Λεμονής την έκανε. Τι προσπαθείτε να μου εξηγήσετε; 2) Καθαρό ήταν το γκολ της Λάρισας + μας έκοψαν ένα κανονικό πεντακάθαρο σχεδόν σίγουρο γκολ (γιατί ήταν ο Κόζλεϊ) ως offside. Ο καθένας όμως βλέπει ότι θέλει έτσι; Άκους εκεί offside. Στο δεύτερο γύρο δε θα έπρεπε να κάνουμε παράπονα; Δηλαδή επειδή κερδίσαμε χθες δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούμε γι' αυτό που έγινε, έτσι; Ή στο παιχνίδι με τον Αστέρα δε θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε για τη μπουνιά που τιμωρήθηκε (με πολύύύ προκλητικό τρόπο) με μόνο κίτρινη. Δεν έχουμε ευνοηθεί καθόλου (ευτυχώς) ώστε να μην μπορώ να διαμαρτύρομαι γι' αυτές τις φάσεις. 3 φορές ξέφυγαν οι παίχτες μας εκτός ελέγχου, 3 κόκκινες δέχτηκαν. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ! Μακάρι να ήταν έτσι κ για τους αντιπάλους μας. Συμφωνώ πάντως ότι θα ήταν υπερβολή. Μακάρι μόνο αυτές να ήταν οι φάσεις και στον πρώτο γύρο και γενικά η αντιμετώπιση στα υπόλοιπα επίπεδα να ήταν τέτοιου επιπέδου. Για παράδειγμα, χθες του Ατρομήτου μπήκαν στο γήπεδο να παίξουν ξύλο (ΠΟΛΥ άσχημα μαρκαρίσματα). Το ότι βγήκαν αμέσως αμέσως κίτρινες κάρτες, τους έκανε και το περιόρισαν (αν και θα έπρεπε να βγούνε ακόμα περισσότερες). Για μένα ΑΥΤΑ είναι πολύ πιο σημαντικά από τη μια φάση που μπορεί να χάσει ένας διαιτητής ή ένας επόπτης.
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Καθαρό; Τον βιοπαλαιστή και πρεσβευτή του ευ αγωνίζεσθαι Λουτσιάνο, που του φάγατε το μεροκάματο, ποιος θα τον παρηγορήσει;;;;
Steven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Καμία σχέση το δικό μας με της Μπάγερν. Το δικό μας ήταν εν ώρα αγώνα και με χαζά. Της Μπάγερν (που δεν την γουστάρω μία) ήταν πολύ καλό. Φώναζε μόνο όταν έμπαινε γκολ (και στον αγώνα με τον Άρη μπήκαν πολλά γκολ ) και φώναζε "Μπάγερν" και οι φίλαθλοι έλεγαν τον αριθμό των γκολ. Μετά φώναζε "Άρης" και έλεγαν τον αριθμό των γκόλ (0 δηλαδή ). Αυτό γινόταν 3 φορές όποτε και έλεγε "ευχαριστώ" και οι φίλαθλοι απαντούσαν "παρακαλώ". Δεν ξέρω για εσάς εμένα μου άρεσε. Το δικό μας το χθεσινό δεν μου άρεσε καθόλου. Τα λες περίπου σωστά...και στο λεω γιατί έχω διαρκείας οπότε το έχω ακούσει πολλές φορές Όταν μπαίνει γκολ λοιπόν ο εκφωνητής λέει 3 φορές το όνομα του παίχτη που έβαλε το γκολ, δηλαδή λέει ο εκφωνητής ''Luca" και οι φίλαθλοι απαντάνε ''Toni". Αυτό γίνεται 3 φορές. Στη συνέχεια όπως λες ακριβώς, φώναζει "Μπάγερν" και οι φίλαθλοι λένε τον αριθμό των γκολ και ύστερα φώναζει π.χ "Άρης" και οι φίλαθλοι λένε πάντα μηδέν (0), ανεξάρτητα από το αν η άλλη ομάδα έχει βάλει γκολ ή όχι.. Στο τέλος λέει ο εκφωνητής "ευχαριστώ" και οι φίλαθλοι απαντάνε "παρακαλώ". Γενικά και εμένα μου αρέσει αυτό και το βρίσκω αρκετά έξυπνο. Ο τύπος πάντως που φωνάζει από το μεγάφωνο στον ολυμπιακό ''ουυυυυυ'' είναι πολύ σπαστικός ακόμα και από την tv. @άρρωστε: Εσύ που είσαι συνέχεια γήπεδο μπορείς τελικά να μας πεις τι είναι αυτός και τι εγκατάσταση είναι αυτή από την οποία φωνάζει?
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τα λες περίπου σωστά...και στο λεω γιατί έχω διαρκείας οπότε το έχω ακούσει πολλές φορές Όταν μπαίνει γκολ λοιπόν ο εκφωνητής λέει 3 φορές το όνομα του παίχτη που έβαλε το γκολ, δηλαδή λέει ο εκφωνητής ''Luca" και οι φίλαθλοι απαντάνε ''Toni". Αυτό γίνεται 3 φορές. Στη συνέχεια όπως λες ακριβώς, φώναζει "Μπάγερν" και οι φίλαθλοι έλεγαν τον αριθμό των γκολ και ύστερα φώναζει π.χ "Άρης" και οι φίλαθλοι λένε πάντα μηδέν (0), ανεξάρτητα από το αν η άλλη ομάδα έχει βάλει γκολ ή όχι.. Γενικά και εμένα μου αρέσει αυτό και το βρίσκω αρκετά έξυπνο. Ο τύπος πάντως που φωνάζει από το μεγάφωνο στον ολυμπιακό ''ουυυυυυ'' είναι πολύ σπαστικός ακόμα και από την tv όπως. Ναι, δίκιο έχεις. Επειδή το έχω ακούσει μόνο στον αγώνα με τον Άρη όπου δεν είχε εκφωνητή δεν το θυμόμουνα ότι φώναζε το όνομα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ο Τσουκαλας ειναι ρε παιδια δεν ειναι κανενα κρατικο μυστικο...και του εχουν φτιαξει μια ηχητικη εγκατασταση για να φωναζει τα συνθηματα στο πεταλο. Κατι που κανουν σε πολλα αλλα γηπεδα της Ευρωπης με προσφατο παραδειγμα για οποιον το ειδε το χθεσινο παιχνιδι Σπορτινγκ-Πορτο .
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 1) Τη δήλωση ότι δεν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός δεν την έκανα εγώ ρε παιδιά, σοβαρευτείτε. Ο Λεμονής την έκανε. Τι προσπαθείτε να μου εξηγήσετε; 2) Καθαρό ήταν το γκολ της Λάρισας + μας έκοψαν ένα κανονικό πεντακάθαρο σχεδόν σίγουρο γκολ (γιατί ήταν ο Κόζλεϊ) ως offside. Ο καθένας όμως βλέπει ότι θέλει έτσι; Άκους εκεί offside. Στο δεύτερο γύρο δε θα έπρεπε να κάνουμε παράπονα; Δηλαδή επειδή κερδίσαμε χθες δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούμε γι' αυτό που έγινε, έτσι; Ή στο παιχνίδι με τον Αστέρα δε θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε για τη μπουνιά που τιμωρήθηκε (με πολύύύ προκλητικό τρόπο) με μόνο κίτρινη. Δεν έχουμε ευνοηθεί καθόλου (ευτυχώς) ώστε να μην μπορώ να διαμαρτύρομαι γι' αυτές τις φάσεις. 3 φορές ξέφυγαν οι παίχτες μας εκτός ελέγχου, 3 κόκκινες δέχτηκαν. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ! Μακάρι να ήταν έτσι κ για τους αντιπάλους μας. Συμφωνώ πάντως ότι θα ήταν υπερβολή. Μακάρι μόνο αυτές να ήταν οι φάσεις και στον πρώτο γύρο και γενικά η αντιμετώπιση στα υπόλοιπα επίπεδα να ήταν τέτοιου επιπέδου. Για παράδειγμα, χθες του Ατρομήτου μπήκαν στο γήπεδο να παίξουν ξύλο (ΠΟΛΥ άσχημα μαρκαρίσματα). Το ότι βγήκαν αμέσως αμέσως κίτρινες κάρτες, τους έκανε και το περιόρισαν (αν και θα έπρεπε να βγούνε ακόμα περισσότερες). Για μένα ΑΥΤΑ είναι πολύ πιο σημαντικά από τη μια φάση που μπορεί να χάσει ένας διαιτητής ή ένας επόπτης. Για γελια...:lol
Steven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ο Τσουκαλας ειναι ρε παιδια δεν ειναι κανενα κρατικο μυστικο...και του εχουν φτιαξει μια ηχητικη εγκατασταση για να φωναζει τα συνθηματα στο πεταλο. Δηλαδή αυτή η τριχωτή μπάλα ζει και βασιλεύει ακόμα ε?. Δεν ξέρω αν το κάνουν σε άλλα γήπεδα πάντως δεν μου έχει γίνει αντιληπτό σε κανένα άλλο αγώνα που έχω παρακολουθήσει από την τηλεόραση.. Και χτες έβγαζε...αυτιά... Ίσως να το κάνουν και αλλού όπως λες αλλά σε πιο λογικά επίπεδα... Στη bayern δεν έχει πάντως..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή αυτή η τριχωτή μπάλα ζει και βασιλεύει ακόμα ε?. Δεν ξέρω αν το κάνουν σε άλλα γήπεδα πάντως δεν μου έχει γίνει αντιληπτό σε κανένα άλλο αγώνα που έχω παρακολουθήσει από την τηλεόραση.. Και χτες έβγαζε...αυτιά... Ίσως να το κάνουν και αλλού όπως λες αλλά σε πιο λογικά επίπεδα... Στη bayern δεν έχει πάντως.. Ναι ζει μονο απο την τηλεοραση μας αφησε χρονους... Φιλε μου δεν ξερω τι γινεται στη Μπαγερν αλλα αμα δεις Campionato θα ακουσεις σχεδον σε καθε γηπεδο εναν αντιστοιχο Τσουκαλα να δινει τα συνθηματα στην εξεδρα με μια ντουντουκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Offtopic μεν, αλλά... Σημείωση - απολογία: Παιδιά, συγγνώμη, έχετε δίκιο. Το γκολ που βάλαμε ήταν πράγματι offside. Δεν το είχα δει σε replay, μόνο στο γήπεδο, αλλά ήμουν πολύ σίγουρος δυστυχώς. Τιμωρήθηκα από την ξεροκεφαλιά μου. Ντροπιάστηκα! Πέρα απ' αυτό πάντως, δε θεωρώ ότι η Λάρισα ευνοήθηκε. Όπως είπα είχαμε κι άλλο ένα τετ-α-τετ που ακυρώθηκε λανθασμένα ως offside, αρκετές περιπτώσεις που έπρεπε να βγούνε δεύτερες κίτρινες κάρτες, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ιωάννου που τράβηξε τον Κόζλεϊ σε μια αντεπίθεση, όπου ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα αλλά μετά το ξέχασε. Επίσης, ο Ανατολάκης έπρεπε ν' αποβληθεί μ' απευθείας κόκκινη στη φάση του πέναλτι. Τέλος πάντων, θα είχε πλάκα να βγει ο Πηλαδάκης και να αντιστρέψει τη δήλωση που είχε κάνει ο Σπανός του Ατρόμητου "Τέλος πάντων, για να μη διαμαρτύρονται στον Ατρόμητο, ας ακυρωθεί το γκολ ως offside και ας τελειώσει το παιχνίδι 1-0". Ναι, αυτό είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δεν ειναι θεμα ντροπης ουτε ξεροκεφαλιας αλλα απλα να καταλαβεις οτι αυτα στο ποδοσφαιρο συμβαινουν...στον 1ο γυρο ειχες αδικηθει σε καποια παιχνιδια στον 2ο γυρο ομως σε 2 τουλαχιστον παιχνιδια εχεις ευνοηθει. Το προβλημα σου σαν ομαδα δεν ειναι η διαιτησια αλλα η δικια σου ανικανοτητα να σκοραρεις και ενω παραγεις ευκαιριες. Αντι λοιπον να κοιτας τι κανει ο Ολυμπιακος κοιτα τι κανει ο δικος σου προεδρος που τσεπωσε λεφτα απο τον Γκαλιτσιο και δεν εχει κανει ουτε μια μεταγραφη και ενω η ομαδα πονα μπροστα και κινδυνευει με υποβιβασμο.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Σημείωση - απολογία: Παιδιά, συγγνώμη, έχετε δίκιο. Το γκολ που βάλαμε ήταν πράγματι offside. Δεν το είχα δει σε replay, μόνο στο γήπεδο, αλλά ήμουν πολύ σίγουρος δυστυχώς. Τιμωρήθηκα από την ξεροκεφαλιά μου. Ντροπιάστηκα! Ζητώ άδεια για να κάνω το παραπάνω υπογραφή στον λογαριασμό μου !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δεν ειναι θεμα ντροπης ουτε ξεροκεφαλιας αλλα απλα να καταλαβεις οτι αυτα στο ποδοσφαιρο συμβαινουν...στον 1ο γυρο ειχες αδικηθει σε καποια παιχνιδια στον 2ο γυρο ομως σε 2 τουλαχιστον παιχνιδια εχεις ευνοηθει. Το προβλημα σου σαν ομαδα δεν ειναι η διαιτησια αλλα η δικια σου ανικανοτητα να σκοραρεις και ενω παραγεις ευκαιριες. Αντι λοιπον να κοιτας τι κανει ο Ολυμπιακος κοιτα τι κανει ο δικος σου προεδρος που τσεπωσε λεφτα απο τον Γκαλιτσιο και δεν εχει κανει ουτε μια μεταγραφη και ενω η ομαδα πονα μπροστα και κινδυνευει με υποβιβασμο. Ε, τώρα μάθημα ξεροκεφαλιάς από άνθρωπο που μου γράφει ότι έχουμε ευνοηθεί σε 2 από τα 3 παιχνίδια του δεύτερου γύρου, τη στιγμή που στο παιχνίδι με τον Αστέρα έπρεπε να έχουν αποβληθεί 2 παίχτες του αντιπάλου με κόκκινες κάρτες και στο παιχνίδι με τη Βέροια φάγαμε 3 κόκκινες (δίκαιες σύμφωνα με τον κανονισμό, κατά μια έννοια άδικες επειδή οι αντίστοιχες δε βγαίνουν ποτέ στους αντιπάλους μας), και ταυτόχρονα η εύνοια στο παιχνίδι χθες δεν ήταν πια και κάτι ιδιαίτερο, αλλά μόνο μια φάση, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ περισσότερες φάσεις εναντίον μας να το αντισταθμίσουν (μην τις ξαναγράφω τώρα, βαριέμαι), συγγνώμη, αλλά δε δέχομαι. Επίσης, στο πρώτο γύρο δεν αδικηθήκαμε σε 1 και 2 παιχνίδια, αλλά σε 10. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ο Γκαλίτσιος δεν έχει πάρει ακόμα μεταγραφή. Η ομάδα απέκτησε τον Μερίν Τουρίν. Δεν ξέρω αν τον έχεις ακουστά. Αν τον είχε πάρει ο Ολυμπιακό, θα μιλάγατε για τη μεγαλύτερη μεταγραφή του χειμώνα. Για να μην τα ξαναγράφω, για το πρόβλημα σκοραρίσματος της ΑΕΛ, τα γράφω στο αντίστοιχο τόπικ, δεν έχω κουράγιο να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Να θυμίσω μόνο απ' αυτά που είχα γράψει, ότι στην Ευρώπη, με αντιπάλους πολλαπλής ποιότητας σε σχέση με τις ελληνικές ομάδες, σε 6 παιχνίδια, πετύχαμε 7 γκολ. Εκεί πρέπει να παίζουν άλλοι παίχτες απ' ότι φαίνεται. alex, κάνε ότι θέλεις. Θα κριθείς όμως γι' αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.