konnak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά, η μεγαλύτερη ξεφτίλα θα είναι να δικαιωθείτε στην ένσταση και παρ' όλα αυτά να μην πάρετε το πρωτάθλημα .
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως άνθρωπος της Π.Α.Ε. Καλαμαριάς που μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο είπε ότι δεν υπάρχει θέμα παράβασης. Έχουν και την έγκριση της U.E.F.A. για τον παίκτη.
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ρε ποιες ενστασεις ρεεεεε; Μην μικρυνετε σε μεγεθος την ομαδα ετσι ... Ειπαμε αυτα τα κοροιδευουμε οχι και να τα κανουμε. Eαν θελουν πρωταθλημα και φετος να κερδισουν μεθαυριο στην Νεα Σμυρνη και να παρουν και το ντερμπυ στο ΟΑΚΑ να δειξουν ποιοι ειναι οι καλυτεροι.. Ετσι κανει ο Ολυμπιακος χρονια και ετσι πρεπει να κανει. Για αυτο ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος. Αμα ειναι να γινουμε σαν τις μυξοπαρθενες.. Εχει δρομο το πρωταθλημα ακομα, και βαζωντας τις θεωριες συνωμοσιας που πιπιλανε το μυαλο μου απο την αρχη της χρονιας κατα μερος, εαν το θελουν να δειξουν ποιοι ειναι. Ολυμπιακος ειμαστε ρεεεεεεε ξυπνατε. Που ειναι η υπερηφανια σας;
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Στολτίδης: "Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ" Δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έκανε ο Ιεροκλής Στολτίδης με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα ενόψει του τουρνουά της Κύπρου. Ο μέσος των "ερυθρολεύκων" ανέλυσε τους λόγους που αρνήθηκε την πρόσκληση και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του. Aναλυτικά: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Όττο Ρεχάγκελ, για την τιμή που μου έκαναν με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θερμός υποστηρικτής. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Όπως εξήγησα και στον κ. Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν δεχόμουν την πρόσκληση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να με δει με την φανέλα της. Στις ήδη πολλές υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, θα προστίθεντο και αυτές με την Εθνική. Πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι πλέον στην ηλικία ώστε να ανταποκριθώ με την ίδια επιτυχία και να προσφέρω αυτά που εγώ επιθυμώ. Το να φοράς τη φανέλα με τον Εθνόσημο, επαναλαμβάνω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και τον βαθμό στον οποίο μπορεί και οφείλει να είναι συνεπής, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Επιθυμώ τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, τους οποίους για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, ότι εάν αυτή η πρόσκληση είχε έρθει νωρίτερα, όταν ήμουν σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ ήθελα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα έθετα τον εαυτό μου στην διάθεση της Εθνικής μας". contra.gr
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Αν τελικά πάρετε του βαθμούς δώστε τους στον Ντέμη για να μην κλαίει... :-)
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Καλά μας δουλεύει ο Στολτίδης??? Γιατι το λες αυτο. Αντιθετως φερθηκε και πολυ αντρικα. Πηγε στο αεροδρομιο και βρηκε τον Ρεχαγκελ και μιλησανε. Του ειπε τα αυτονοητα που λεει και η δηλωση του δλδ σε πιο κοσμιο τονο. Δεν μου εχεις κανει προταση οταν ειμαι στα ντουζενια μου. Και μου κανεις τωρα, που προσπαθω να συνελθω απο τον τραυματισμο μου(αποφευγοντας ενα ακομα) εχω να παιξω πρωταθλημα,κυπελλο και Τσαμπιονς Λιγκ και ειμαι στα 30φευγα; Φυσικα και υπαρχει η δοση εγωισμου μεσα του. Ενταξει φιλε Οττο δεχομαι εκανες τις επιλογες σου παλιοτερα και δεν ημουν σε αυτες. Αλλα πρεπει να καταλαβεις και εσυ οτι υπαρχει και η δικη μου αποψη. Και αν ημουν ο Μπασινας για παραδειγμα και ειχα ολες αυτες τις υποχρεωσεις, τοτε ναι δεν θα μπορουσα να μην ειχα ανταποκριθει στην προταση σου. Οταν με εμπιστευεσε εξ αρχης και με εκτιμας φανερα δεν μπορω να σε προδωσω.. Αλλα οταν με βλεπεις σαν μια λυση αναγκης επειδη εχεις ξεμεινει , επετρεψε μου ευγενικα να αρνηθω την προταση σου. Και εχω και 5-6 λογους παραπανω φετος να το κανω. Οπως ειπα ο Οττο εκανε τις επιλογες του και πρεπει να ζησει με αυτες, οπως καθε ανθρωπος. Και οποιος λεει οτι,οτι και να σου κανουν ανα πασα στιγμη πρεπει οπως και να εισαι να δεχεσαι την προταση που σου γινεται απο την Εθνικη και να φορας το Εθνοσημο απλα μιλαει επειδη ειναι στην απ'εξω. Δεν ειναι αγενεια και ασεβεια αυτο, ειναι η αποψη του που για μενα ειδικα φετος με το προγραμμα του ειναι απολυτα δικαιολογημενη.
livewire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να θέσει τον εαυτό του εκτός Εθνικής δια παντός, και μάλιστα κατά πρόσωπο στον ίδιο το Ρεχάγκελ, πάω πάσο. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν για τίποτα.
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 καλα εκανε και η κοροιδια εχει τα ορια της αν θελει ο Γερμανος ας καλεσει τον Τσαρτα το Μπασινα και τον Καψη
tzinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια.. Να ρωτήσω.. Δεν είπαμε το καλοκαίρι ότι κάναμε ένα σωρό αλλαγές στην ομάδα και περιμένουμε και άλλες τόσες, οπότε, δε μας πειράζει να μην πάει για πρωτάθλημα, αρκεί να φτιάξει ομάδα που σε κανα χρόνο θα κάνει πρωταθλητισμό και καμια πορεία; (δεν μπορεί να το έλεγα μόνο εγώ και άλλοι συμφωνούσαν.) Είναι δυνατόν να αρχίσουμε τη γκρίνια απο τώρα; Που βγήκε η σεζόν στις πρώτες θέσεις του πίνακα, μέσα στο κύπελλο και στους 16; Οπως βγηκε τεσπα, αλλοι το λενε κωλοφαρδια, αλλοι το λενε σχεδιο.. Δε λέω και εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά είπαμε για αυτο το χρόνο (μόνο! με όσα προηγήθηκαν) μπορώ να κάνω και χωρίς... Τα γράφω αυτά σήμερα γιατί άρχισαν πάλι τις επιθέσεις απο τις εφημερίδες και προβλέπω ξανά γκρίνιες απο τους φίλαθλους και αυτά που είχαμε πριν την Βερντερ. Γκρινιάζουμε για τον πάγκο, ε ως πότε; Το καταλαβαν κάνανε ένα σωρό μεταγραφές για τώρα, το καλοκαίρι και πόσες ακόμα θα κάνουν απο τον Ιούνη.. κοιταξε κανεις δεν περιμενε την εισοδο στους 16 και δεν νομιζο να χτιστηκε η ομαδα γι αυτον τον σκοπο, αυτα ειναι παραμυθια, δεν μπορει μια ομαδα ικανη για το τσου λου να μην κανει ουτε φαση στην καλαμρια και σε αλλα 10 παιχνιδια παρομοια. Αυτο ηταν απλα σταχτη στα ματια, πρεπει να ξυπνησουμε παιδια. Ο ολυμπιακος μεχρι την βερντερ επαιζε χαλια και μετα την βερντερ απλα εκανε και ερικα ακομα καλλα παιχνιδια κυριως στην ευρωπη και κανα δυω στο πρωταθλημα. Στην ουσια ομως γυρισε στα ιδια χαλια και χειροτερα. Ποια ειναι η αγωνιστικη βελτιωση του ολυμπιακου απο την αρχη της σεζον?? ΝΑΙ πολοι το λεγαμε να αλλαξει σχεδιο ο ολυμπιακος να κανει ανανεωση να δουμε καποια πραγματα και ας χασουμε το πρωταθλημα. Το προβλημα ειναι οτι πολλοι επισης πιστευαμε τοτε οτι ο λεμονης δεν ειναι ικανος να ηγηθει αυτου του σχεδιου. Και δυστηχως ο τακις καταφερε το ακατορθωτο να περασει την ομαδα στο τσου λου με καλο ποδοσφαιρο και να τα γκρεμισει ολλα με συνεχες κακιστες εμφανισεις (με αναλαμπες) στο ελλαντα. Δεν νομιζω να χρειαζεται να φερεις την μεικτη λατινικης αμερικης για να παιξει η ομαδα λιγο μπαλα ουτε να σκασεις 200εκατομ. Ο τακις ειχε ενα πλανο για το τσου λου, μπραβο του του βγηκε, αλλα απο κει και περα το χαος. Ειμαστε φλεβαρη και η ομαδα δεν μπορει να παρει τα ποδια της και πολλες φορες αναρωτιεσαι τι στο διαολο συστημα παιζει και αν το εχει δουλεψει ποτε στις προπονησεις. Δεν θυμαμαι ποτε τον ολυμπιακο στο συνολο μιασ σεζον να εχει κανει τοσες λιγες φασεις και να εχει δυσκολευτει τοσο σε παρα πολλα παιχνιδια. Αρα που ειναι η βελτιωση?? Ναι να γινει ανανεωση και ας χασουμε το πρωταθλημα αλλα να υπαρχουν σημαδια βελτιωσης, προσπαθειας, παθους, πειθαρχιας, σωστης δουλειας. Αυτο φανηκε μονο στο τσου λου και κατα τυχη βγηκε και σε ενα παιχνιδι με τον παο μετα το 60! Εγω και ας λεω στην υπογραφη we love you takis(mono gia to tsoy loy), ακομα δεν ειμαι πεποισμενος οτι αυτος ο ανθρωπος εχει σχεση με την προπονιτικη. Με το ιδιο σκεπτικο που λεμε να αλλαξει η ομαδα και ας χασουμε το πρωταθλημα, λεω οτι δεν θελω και να το παρει με την μπαλα που παιζει
1980 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλα με δεδομενο οτι θα ειχε τιμωρηθει με καποιες αγωνιστικες αμα δεν παταγε που αυτο ηθελε σιγουρα για να προσβαλει τον γερμανο , μονο μαγκας δεν ειναι . Σε φαση λαμογιο την γλυτωσε.Τεσπα who gives a fuck. Εγω απλα γουσταρα να τιμωρηθει επειδη ειναι παιχτης του γαβρου.
Panahs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα η άρνηση του Στολτίδη έχει βάση. Δεν τη θεωρώ όμως απόλυτα δικαιολογημένη. Και γιατί ξέμεινε από λύσεις ο Ρεχάγκελ? Ποιος άλλος δε θα πάει?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα η άρνηση του Στολτίδη έχει βάση. Δεν τη θεωρώ όμως απόλυτα δικαιολογημένη. Και γιατί ξέμεινε από λύσεις ο Ρεχάγκελ? Ποιος άλλος δε θα πάει? Ε όχι και ξέμεινε από λύσεις.Υπάρχει ο Τζιώλης που τον εμπιστεύται εδώ και μήνες με κλειστά μάτια. Μπράβο στον Στολτίδη.
1980 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ε όχι και ξέμεινε από λύσεις.Υπάρχει ο Τζιώλης που τον εμπιστεύται εδώ και μήνες με κλειστά μάτια. Μπράβο στον Στολτίδη. Μπραβο γιατι μηπως πηρε κανα βραβειο?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μπραβο γιατι μηπως πηρε κανα βραβειο? Μπράβο από εμένα που έκλασε τον Γερμανό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.