Critter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Nαι αλλα εγω ειμαι οπαδος ομαδας και οχι πελατης εταιριας. Σκεψου το λιγο και θα δεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι οπως το θεατρο και το σινεμα....Πληρωνεις εισιτηριο για να λαβεις υπηρεσιες ψυχαγωγιας....πρακτικα δεν ειναι κατι παραπανω...Το συναισθημα σε κανει και με κανει να νομιζουμε οτι ειναι κατι διαφορετικο....Η καθε ΠΑΕ εμάς μας θελει για πελατες στο γηπεδο, στη μπουτικ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (πρακτικα ως πωλητες της) μιας και πρακτικα διαδιδοντας την ομαδα μας την κανουμε πιο διασημη, κατι που αποφερει περισσοτερα εσοδα σε αυτη...Ακομα και το μωρο της κυρα κατινας στη γειτονια εχει νοημα για της ΠΑΕ να το κανουμε ολυμπιακο, παναθηναικο κτλ γιατι θα ειναι ο αυριανος πελατης τους. Οι επιχειρησεις λοιπον θα ψαξουν να βρουν 11487956 νομικες τρυπες για να βγαλουν και απο τη μυγα ξυγκι....Αυτα βεβαια ειναι πραγματα που ξενερωνουν τους πελατες της ;-)
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ, τι @@@@ ειναι αυτες που ακουμε βραδιατικο και εχουμε και τον αλλο(1980) να συμφωνει μαζι σου..Ελεος....Φυσικα και ειναι μαγκας που δεν εκανε αυτο που λες....Ο Στολτιδης με αυτο που εκανε, εχει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Δηλαδη και δεν πηγε στην Εθνικη ριχνοντας πορτα στον Ρεχαγκελ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ απο την ΕΠΟ κατι ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και εστω λοιπον οτι ο Στολτιδης σκεφτοτανε να πει οχι και να φαει 3 αγωνιστικες ως μεγας μάγκας κατα εσενα...λες να τον αφηνε ο Ολυμπιακος? Η μηπως επρεπε να γραψει και τον Ολυμπιακο στα παπαρια του επειδη του εφταιγε ο Ρεχαγκελ? Θα την πληρωσει ο Ολυμπιακος για τη κοντρα Στολτιδη - Ρεχαγκελ????Βαλτε ρε παιδια λιγο το μυαλουδακι σας να δουλεψει πριν γραψετε γιατι δεν την παλευετε πραγματικα.... Μην το παιζεις χαζος γιατι δεν εισαι. Εμεις δεν ειπαμε οτι ειναι μαλακια αυτο που εκανε απλα ειπαμε μην μας τον βγαλετε και μαγκα. Αν θεωρεις αυτο μαγκια δεν εχω να σου πω κατι. Εξυπνο ειναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Αλλα η μαγκια απο την πονηρια και τον συμβιβασμο για να γλυτωσεις το τομαρι σου απεχει πολυ. Και δεν χρειαζετε να προσβαλεις τον αλλον για να πεις την μαλακια σου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Για κάποιους από εμάς ο Στολτίδης είναι μάγκας.Εσείς τι πρόβλημα έχετε με αυτό? Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να κρίνετε αντικειμενικά (όπως και εμείς) αφήστε το να πάει στο διάολο το θέμα με τη μαγκιά του Στολτίδη.
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Για κάποιους από εμάς ο Στολτίδης είναι μάγκας.Εσείς τι πρόβλημα έχετε με αυτό? Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να κρίνετε αντικειμενικά (όπως και εμείς) αφήστε το να πάει στο διάολο το θέμα με τη μαγκιά του Στολτίδη. Αν για το δικο σας κεφαλι ειναι μαγκας εμενα δεν μου πεφτει λογος. Μην μας λετε οτι λεμε και μαλακιες ομως. Εγω γιαυτο καθομαι και γραφω.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Αν για το δικο σας κεφαλι ειναι μαγκας εμενα δεν μου πεφτει λογος. Μην μας λετε οτι λεμε και μαλακιες ομως. Εγω γιαυτο καθομαι και γραφω. Ξέρεις καλά οτι αυτά τα πράγματα είναι ρόδα που γυρίζει.Αν στη θέση του Στολτίδη ήταν ο Αλβέρτης (ή βάλε εσύ όποιον θέλεις) και στη θέση του Ρεχάγκελ ο Γιαννάκης εσείς θα μιλάγατε για μαγκιά και εμείς για λαμογιά. Για αυτό σου λέω,άστο να πάει,εφόσον τα πάντα κρίνονται όχι με βάση κάποια αντικειμενική αλήθεια αλλά με βάση το χρώμα της φανέλας του Στολτίδη και του Αλβέρτη.
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρεις καλά οτι αυτά τα πράγματα είναι ρόδα που γυρίζει.Αν στη θέση του Στολτίδη ήταν ο Αλβέρτης (ή βάλε εσύ όποιον θέλεις) και στη θέση του Ρεχάγκελ ο Γιαννάκης εσείς θα μιλάγατε για μαγκιά και εμείς για λαμογιά. Για αυτό σου λέω,άστο να πάει,εφόσον τα πάντα κρίνονται όχι με βάση κάποια αντικειμενική αλήθεια αλλά με βάση το χρώμα της φανέλας του Στολτίδη και του Αλβέρτη. fair enough.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ο Μάρκο Νε σκόραρε με την δεύτερη ομάδα της Μποαρτσελόνα έπειτα από ασίστ του Ροναλντίνιο. http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona/186643.html Αν δούμε το Νε να πάιζει συμπαίκτης του Ροναλντίνιο και του Μέσι πρέπει να τα παρατήσουμε και να ασχοληθούμε με το κρίκετ.
geovard Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Τον πείραξε ποτέ κανείς τον Στολτίδη? Όχι! Ο προπονητής έκρινε ότι δεν τον χρειαζόταν όλο αυτό τον καιρό. Καί μην ξεχνάμε ότι είναι ο προπονητής πού έβγαλε την ποδοσφαιρική Εθνική από την αφάνεια. Πού είναι λοιπόν η καί καλά μεγάλη μαγκιά τού Στολτίδη? Έχω την εντύπωση πως θα ζηλεύει το καλοκαίρι πού θα βλέπει από την τηλεόραση τα παιδιά της Εθνικής να ιδρώνουν γιά τη φανέλα πού αυτός από ένα πείσμα καί μόνο έφτυσε. Δεν πρόκειται να δοξαστεί έτσι ο κύριος Στολτίδης. Απλώς λάκισε γιά τούς δικούς του ανάξιους λόγους. Γιά μένα ο Στολτίδης είναι ένας παίχτης εργαλείο στο χώρο τού κέντρου καί τίποτα περισσότερο.Δεν διακαιλογείται με τίποτα ο τόσος θόρυβος πού κάνουν οι φίλοι τού Ολυμπιακού.Δεν είναι ο σούπερ παίχτης πού θα κάνει τη διαφορά γιατί αν ήταν έτσι θα είχαμε ξεσηκωθεί καί μείς οι οπαδοί των άλλων ομάδων γιά να τον πάρει ο Ρεχάγκελ στην Εθνική. Έπειτα αυτό πού λένε πολλοί προπονητές ότι ομάδα πού πάει καλά δεν αλλάζει έχει κάποια βάση.Στο κάτω κάτω γιατί να μην είχε καλέσει πρώτα τον Ζήκο πού κουβαλάει καί Ευρωπαϊκές εμπειρίες από ένα ανώτρο πρωτάθλημα όπως το Γαλικό? Τις ίδιες μλκς με τον Στολτίδη είχε κάνει καί ο Γεωργάτος.Δεν χωράνε κύριοι πείσματα με την Εθνική ομάδα πού είναι τιμή στον καθένα να παίζει εκεί. Έπειτα το γιατί οι οπαδοί τού Ολυμπιακού δικαιολογούν καί λένε μάγκα τον Στολτίδη εξηγείται από το ότι αγαπάνε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό καί ελάχιστα την Εθνική ομάδα.Καί έχει εξήγηση αυτό αν σας πω ότι τότε πού πήραμε το euro ένας φανατικός Ολυμπιακός φίλος μου μού είχε πεί.Μα καλά γιατί να υποστηρίζω εγώ Νικοπολίδη Καραγκούνη Φύσα Μπασινά Σεϊταρίδη Παπαδόπουλο Γκούμα. Συσχέτισε δηλαδή την Εθνική περίπου με τον Παναθηναϊκό.Όμως τώρα παίζουν αρκετοί παίχτες από τον Ολυμπιακό καί θα έπρεπε όλοι οι φίλοι του να κράξουν τον Στολτίδη γιά την ενέργειά του.Μετά αυτό πού λένε μερικοί ότι δηλαδή έφαγε πόρτα ο Ρεχάγκελ από τον Στολτίδη!Ας γελάσουμε ομαδικά εδώ.Σιγά μην κρέμεταο ο Γερμανός από τα 'φρύδια' τού παίχτη!
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ρε τις εφημεριδες... με την καρδια του δρακου λεει... ρε τον δρακο.... κατσε να παιξουμε μαζι και θα γινει ιγκουανα ο δρακος. ρε τον γιαννακη επεσε το μπαγιοκο μου εβαλε και την κοκκινη γραβατουλα ε? ο προπονητης της εθνικης με κοκκινη γραβατουλα. θα καλοπερασεις και εσυ θα σε κανει ο ζελικο μαγκα.
izerman76 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρεις καλά οτι αυτά τα πράγματα είναι ρόδα που γυρίζει.Αν στη θέση του Στολτίδη ήταν ο Αλβέρτης (ή βάλε εσύ όποιον θέλεις) και στη θέση του Ρεχάγκελ ο Γιαννάκης εσείς θα μιλάγατε για μαγκιά και εμείς για λαμογιά. Για αυτό σου λέω,άστο να πάει,εφόσον τα πάντα κρίνονται όχι με βάση κάποια αντικειμενική αλήθεια αλλά με βάση το χρώμα της φανέλας του Στολτίδη και του Αλβέρτη. Μερικές φορές κάποια πράγματα είναι τόσο φανερά που δεν μπορούν να επηρεαστούν από ομαδικές προτιμήσεις. Όπως θεωρώ γελοίο το Ζήκο που τη λέει στο Ρεχάγκελ (ή παλιότερα τον Τσάρτα), έτσι θεωρώ γελοίο το Στολτίδη που συμπεριφέρεται σα να είναι ο Κακά. Και να σου πω και κάτι άλλο, με Μπασινά - Ζαγοράκη - Κατσουράνη πήρε το Ευρο η εθνική, θα επιζήσει και τώρα χωρίς τον Στολτίδη. Και μια απορία, αν τιμωρηθεί ο Στολτίδης για μη συμμετοχή στην εθνική, ο Ολυμπιακός θα κάνει ένσταση, ή θα είναι υπέρ της εφαρμογής των κανονισμών;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μερικές φορές κάποια πράγματα είναι τόσο φανερά που δεν μπορούν να επηρεαστούν από ομαδικές προτιμήσεις. Όπως θεωρώ γελοίο το Ζήκο που τη λέει στο Ρεχάγκελ (ή παλιότερα τον Τσάρτα), έτσι θεωρώ γελοίο το Στολτίδη που συμπεριφέρεται σα να είναι ο Κακά. Και να σου πω και κάτι άλλο, με Μπασινά - Ζαγοράκη - Κατσουράνη πήρε το Ευρο η εθνική, θα επιζήσει και τώρα χωρίς τον Στολτίδη. Και μια απορία, αν τιμωρηθεί ο Στολτίδης για μη συμμετοχή στην εθνική, ο Ολυμπιακός θα κάνει ένσταση, ή θα είναι υπέρ της εφαρμογής των κανονισμών; Μην χαιρεσαι δεν κινδυνευει με τιμωρια...πηρε απαλλαγη απο τον ιδιο τον Ρεχαγκελ οποτε ουτε ενσταση χρειαζεται να κανουμε ουτε τιποτα αλλο. Οσο για το τι θεωρεις γελοιο...εγω ας πουμε θεωρω γελοιο τον Βανδη να υπαρχει η ομαδα του λογω κρατους(βλεπε αρθρο 44) και αυτος να ξιφουλκει εναντιον του. Επισης θεωρω ακομα πιο γελοιο να ζητιανευει για γηπεδο παλι απο το κρατος και παρολαυτα να μιλαει υποτιμητικα για τη πολιτεια. Υ.Γ 1980 εχεις δικιο απο ψευτομαγκες εχουμε γεμισει...οπως και απο οψιμους υποστηρικτες της Εθνικης που τους πιανει το κοψιμο μονο για παιχτες αλλων ομαδων.
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Η ανακοίνωση των παικτών της Καλαμαριάς. Αλήθεια πίστευαν ότι θα αλλάξει κάτι; Έτσι είναι ο Κόκκαλης. > "Λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της ένστασης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ευελπιστούμε η πραγματικά μεγάλη ομάδα του Πειραιά να σκεφτεί αναλυτικά αν πραγματικά αυτό που θέλει είναι να κερδίσει έναν αγώνα Πρωταθλήματος στις δικαστικές αίθουσες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελευταίο γεγονός που επιθυμεί η περήφανη ομάδα του Ολυμπιακού και όλοι όσοι την απαρτίζουν (προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, φίλαθλοι) είναι να κερδίσουν ένα Πρωτάθλημα μέσω μιας δικαστικής απόφασης και όχι λόγω της αξίας και της δυναμικής τους, που αναμφισβήτητα είναι τεράστια… Πιο πολύ, θέλουμε να απευθυνθούμε στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ρωτώντας τους αν πραγματικά συμφωνούν με την συγκεκριμένη κίνηση. Εμείς από την πλευρά μας, τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζονται τους συγκεκριμένους 3 βαθμούς για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο. Το έχουν αποδείξει άλλωστε τα τελευταία χρόνια επανειλημμένες φορές. Εμείς δεν κλέψαμε ούτε παρατυπήσαμε. Αγωνιστήκαμε για 90 λεπτά δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, πιάνοντας το ταβάνι της αθλητικής μας απόδοσης, επιστρατεύοντας όλοι τα ψυχικά μας αποθέματα ούτως ώστε να φτάσουμε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου που υπηρετήσαμε κερδίζοντας έναν αντίπαλο ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σας παρακαλούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, μη μας στερήσετε αυτή την ευτυχία. Αμφιβάλλουμε αν θα έχουμε την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να γευτούμε τη χαρά να κερδίσουμε έναν αντίπαλο τόσο ισχυρό… Τέλος, δε θα ξεχάσουμε τις δηλώσεις του κυρίου Κόκκαλη στο πρόσφατο παρελθόν ο οποίος χαρακτηριστικά τόνιζε ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Σας παρακαλούμε να μην το ξεχάσετε ούτε εσείς… Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τους συγκεκριμένους βαθμούς για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, πιθανότατα θα το πραγματοποιήσει χωρίς την προσθήκη τους. Ο Απόλλων Καλαμαριάς όμως έχει ανάγκη όχι μόνο τους 3 βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και να πραγματοποιεί τους δικούς του στόχους, αλλά επιπρόσθετα έχει ανάγκη από την ύπαρξη της ικανοποίησης της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο πραγματικό Πρωταθλητή. Με σεβασμό, Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς Υ.Γ. 1: Θέλουμε, επίσης, να αναφέρουμε ότι είμαστε δίπλα στον Roman ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και σίγουρα θα ήθελε να συνδυάσει τη γέννηση του παιδιού με μία νίκη τόσο μεγάλη και ταυτόχρονα με την αγωνιστική του παρουσία στους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας. Υ.Γ. 2: Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ευαισθητοποιηθούν και στο τέλος θα λειτουργήσουν ως Πρωταθλητές που είναι… Υ.Γ.3: Δηλώνουμε υπεύθυνα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως ότι κι αν τελικά γίνει, εμείς, οι προπονητές και η Διοίκησή μας θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο". Πηγή: http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ApKalamarias/186662.html
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 @ Critter: Αχ, μη μου μιλάς τόσο αυστηρά, μου ματώνεις την καρδιά. Λοιπόν, άκου: ξέρω πως η σκέψη θα σε τρομάξει, αλλά σε αυτή τη ζωή δε συμφωνούμε όλοι. Εσύ θες να βλέπεις το Στολτίδη μάγκα. Δικαίωμά σου αναφαίρετο. Εγώ, πάλι, βλέπω έναν παίκτη που κατάπιε αμάσητα όλα όσα έλεγε περί άρνησης, πήγε με τη βαλιτσούλα του, γιατί άμα του έλεγε ο Γερμανός "έλα", ήταν υποχρεωμένος να πάει και άρα οι μεγαλόστομες δηλώσεις ήταν για να χαίρεται το οπαδιστάν και μετά, αφού τσίμπησε την απαλλαγούλα του είπε και ευχαριστώ, σαν καλό παιδάκι, στον άνθρωπο που οκτώ χρόνια τον έφτυνε. Αυτά, δε συνάδουν με τη δική μου αντίληψη του πως φέρεται ένας αληθινός μάγκας. Τώρα, θα σε ρωτούσα τι ακριβώς από τα παραπάνω αδυνατεί να συλλάβει το μυαλουδάκι σου, αλλά από βαμμένους οπαδούς δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, οπότε συνέχισε να βάζεις @@@@ εκεί που δεν έχεις τα αρχίδια να γράψεις αυτό που θέλεις. Καλημέρα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.