livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ρε τις εφημεριδες... με την καρδια του δρακου λεει... ρε τον δρακο.... κατσε να παιξουμε μαζι και θα γινει ιγκουανα ο δρακος. ρε τον γιαννακη επεσε το μπαγιοκο μου εβαλε και την κοκκινη γραβατουλα ε? ο προπονητης της εθνικης με κοκκινη γραβατουλα. θα καλοπερασεις και εσυ θα σε κανει ο ζελικο μαγκα. Έχω δεί να σκέφτονται φωναχτά. Αλλά να σκέφτονται γραπτά, πρώτη φορά το βλέπω Καλό-κακό, χιούμορ κάνω! Σε όλους: Ρε γκάιζ, ακόμα με το Στολτίδη και το Ρεχάκλες ασχολούμαστε? Ινάφ ιζ ινάφ!
izerman76 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μην χαιρεσαι δεν κινδυνευει με τιμωρια...πηρε απαλλαγη απο τον ιδιο τον Ρεχαγκελ οποτε ουτε ενσταση χρειαζεται να κανουμε ουτε τιποτα αλλο. Οσο για το τι θεωρεις γελοιο...εγω ας πουμε θεωρω γελοιο τον Βανδη να υπαρχει η ομαδα του λογω κρατους(βλεπε αρθρο 44) και αυτος να ξιφουλκει εναντιον του. Επισης θεωρω ακομα πιο γελοιο να ζητιανευει για γηπεδο παλι απο το κρατος και παρολαυτα να μιλαει υποτιμητικα για τη πολιτεια. Υ.Γ 1980 εχεις δικιο απο ψευτομαγκες εχουμε γεμισει...οπως και απο οψιμους υποστηρικτες της Εθνικης που τους πιανει το κοψιμο μονο για παιχτες αλλων ομαδων. Συμφωνώ για το θέμα του άρθρου 44, εκεί δεν μας παίρνει να μιλάμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνουμε αμάσητα ότι άλλο γίνεται γύρω μας. Όσο για τον Στολτίδη, εσείς το κάνατε θέμα τόσα χρόνια, που μας πρήζατε γιατί δεν παίρνει τον παιχταρά στην εθνική. Και μιας και μιλάμε για γελοιότητα, πώς σου φάνηκε η αντρίκια (βλέπε κωλοτούμπα) συμπεριφορά του Στολτίδη στη αιτιολογία για το γιατί δεν δέχτηκε να πάει στην εθνική; (+1000 Snoob)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ για το θέμα του άρθρου 44, εκεί δεν μας παίρνει να μιλάμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνουμε αμάσητα ότι άλλο γίνεται γύρω μας. Όσο για τον Στολτίδη, εσείς το κάνατε θέμα τόσα χρόνια, που μας πρήζατε γιατί δεν παίρνει τον παιχταρά στην εθνική. Και μιας και μιλάμε για γελοιότητα, πώς σου φάνηκε η αντρίκια (βλέπε κωλοτούμπα) συμπεριφορά του Στολτίδη στη αιτιολογία για το γιατί δεν δέχτηκε να πάει στην εθνική; (+1000 Snoob) Μπορεις να μου πεις που ειναι η κωλοτουμπα; Ο ανθρωπος ειχε δηλωσει πολυ πριν κληθει οτι πλεον το κεφαλαιο της Εθνικης εχει κλεισει για αυτον και τωρα που κληθηκε παρολο που υπαρχει η προκληση του Euro κρατησε την ιδια σταση. Οσο για το τι ειπε στη δηλωση του...μπορουμε να ειμαστε λιγο σοβαροι; Δηλαδη τι περιμενες να πει βρε φιλε μου;Οτι δεν γουσταρω να παιξω για τον μαλακα τον Γερμαναρα γιατι τοσα χρονια με ειχε γραμμενο στα παλια του τα παπουτσια; Ελεος δηλαδη... Υ.Γ Αβαφτε Snoob θα του πω την αλλη φορα να παει με σακ βουαγιαζ στο αεροδρομιο για να μην εχεις προβλημα!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Έχω δεί να σκέφτονται φωναχτά. Αλλά να σκέφτονται γραπτά, πρώτη φορά το βλέπω Καλό-κακό, χιούμορ κάνω! Σε όλους: Ρε γκάιζ, ακόμα με το Στολτίδη και το Ρεχάκλες ασχολούμαστε? Ινάφ ιζ ινάφ! Εχεις δικιο παμε παρακατω...για το δυσκολο παιχνιδι με τον Πανιωνιο απο οτι φαινεται θα παιξουν τοσο ο Μπελουτσι οσο και ο Λεντεσμα. Ευχομαι να γινει το ιδιο και με τον Λουα Λουα γιατι αποδειχτηκε περιτρανα οτι χωρις τον Αφρικανο ο Ολυμπιακος δεν μπορει να διασπασει σφιχτες και κλειστες αμυνες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Κυριάκο, το χιούμορ σου με συγκινεί. Να του το πεις, Κυριάκο. Και να του πεις, ότι αυτούς που μας ξεφτυλίζουν δεν τους ευχαριστούμε. Χιουμορίστα μου εσύ, γελάσαμε πάλι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Κυριάκο, το χιούμορ σου με συγκινεί. Να του το πεις, Κυριάκο. Και να του πεις, ότι αυτούς που μας ξεφτυλίζουν δεν τους ευχαριστούμε. Χιουμορίστα μου εσύ, γελάσαμε πάλι. Δεν θα παραλειψω αβαφτε μου...θα τους πω παιδες ξεπεσαμε στα ματια του Snoob του αβαφτου οπαδου. Ντροπη μας...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και για να πουμε και κατι σοβαρο...στις 23 Μαρτιου τελικα ο τελικος του κυπελλου στο μπασκετ. Ουτε στις 29,ουτε στις 22...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παραλείψεις δεν παραλείψεις, βαμμένε μου, καμία διαφορά δε μου κάνει.
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ευχομαι να γινει το ιδιο και με τον Λουα Λουα γιατι αποδειχτηκε περιτρανα οτι χωρις τον Αφρικανο ο Ολυμπιακος δεν μπορει να διασπασει σφιχτες και κλειστες αμυνες. Έτσι! Άντε μωρή κάμπια ΛούαΛούα! Καλή και η σκοπιμότητα, αλλά μιλάμε για Ολυμπιακό. Θέλω σε κάποια ματς να έχω το φαντεζίστα (Τζιοβάνι, Καστίγιο, Λούα ή έστω ένα Νε βρε αδερφέ) για να ξε-πονάνε λίγο τα μάτια μου, πως να το κάνουμε!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε μου ο Λουα Λουα αποδειχτηκε οτι περα απο τις φαντεζι του ενεργειες ειναι και καθοριστικος στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας. Καποιοι λεγανε οτι εναι ατομιστης κτλ αλλα σε 2 παιχνιδια που ελειψε δεν μπορουσαμε να κανουμε μια ευκαιρια της προκοπης παρα μονο απο στημενες φασεις. Ασε που με τον Μπελουτσι μεσα ο Αφρικανος μπορει να δημιουργησει ακομα περισσοτερες φασεις στην αντιπαλη εστια.
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εν-νο-εί-ται! Μην ξεχνάς ότι εγώ από την αρχή πήγαινα κόντρα στην γκρίνια για το ΛούαΛούα. Όχι ότι δεν αναγνωρίζω τα στραβά του. Αλλά για το παρόν ρόστερ μας, είναι παίκτης πολυτελείας! τιναλέμετωρα... +1 για τη συνεργασία Μπελούτσι-ΛούαΛούα. Ελπίζω να ξεμπουκώσει λίγο η κατάσταση εκεί μπροστά!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και ο Λεοναρντο λενε οτι τα παει πολυ καλα στις προπονησεις και μαλιστα ο Λεμονης σκεφτεται να τον παρει στην αποστολη για το παιχνιδι με τον Πανιωνιο...θα εχει ενδιαφερον να δουμε τον Βραζιλιανο εστω για λιγα λεπτα για να παρουμε μια πρωτη γευση των δυνατοτητων του.
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 εμενα μου αρεσε το εκτος ισοροπιας που εκανε ο λουα λουα στον αγωνα μεταξυ μας που πηγε στην ριζα του δοκαριου. Αυτος νομιζω οτι εχει αλλα στο κεφαλι του και δεν παιζει καλα ψυχολογικης φυσεως γιαυτο εχει πεσει.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ο Λούα είναι ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που είναι ανακατωσούρας,άντε και ο Γκαλέτι.Ο Τζόλε πλέον τα έχει φτύσει,δεν μπορεί να προσπεράσει αντίπαλο μπάκ.Μπορεί να είναι ατομιστής ο μαυρούκος αλλά σε μια ομάδα που είναι τόσο στατική είναι υπέραπαραίτητος. Εγώ πιστεύω οτι στην Ελλάδα ο Λεονάρντο θα μας βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ.Ειδικά στα παιχνίδια που μπλοκάρουμε θα είναι ο επιπλέον πάικτης που θα βγαίνει μπροστά.Εκεί που θα έχει πρόβλημα θα είναι στα ευρωπαικά παιχνίδια και ίσως σε κάποιοα ντέρμπι στην Ελλάδα.Γιατί στο αμυντικό του παιχνίδι πάιζει να είναι και σαν τον Γεωργάτο=κάνω πισωπεταλιά,μαρκάρω με τα μάτια και πάντα από μακρυά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.