Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το τρομακτικό είναι ότι στον πάγκο δεν υπάρχει ούτε μισή εναλλακτική λύση.

Η βασική ενδεκάδα από την άλλη είναι επιπέδου Champion's League. Μόνο στον Ολυμπιακό συναντάς τέτοια κατάσταση. Να αντέξουν τα γυάλινα πόδια του Λεντέσμα, αλλιώς....

Ενταξει λογικο ειναι καπου φιλε μου...μην ξεχνας το καλοκαιρι ξεκινησε μια διαδικασια αποσαβουροποιησης της ομαδας.

Το θεμα ειναι σε καθε μεταγραφικη περιοδο απο εδω και περα να ερχονται 2-3 πολυ καλοι παιχτες για να αποκτησουμε και βαθος στο παγκο μας.

Υ.Γ

Σημερα εχω ενα προαισθημα οτι θα τελειωσει το φετεινο παραμυθακι της Σουπερ Λιγκ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα κλείσουν τα 100(εκατό) χρόνια μοναξιάς με ένα ψευτοθρίαμβο, εννοεί μάλλον;)

Αν και τον Κόκκαλη τον έχω ικανό για όλα...

Δημοσ.

Δες τι μπορεί να παιχτεί:

Ο μικρός Κόκκαλης( ο ΠΚ) μόλις πήρε τον Ολυμπιακό για να παίζει και θέλει να τα σαρώσει όλα με το καλημέρα. Ο μεγάλος Κόκκαλης( ΣΚ ) επειδή είναι γριά πουτάνα, βλέπει πιο μπροστά. Οπότε μπορεί να είναι της άποψης ότι με ένα πρωτάθλημα φέτος, ο Τζίγκερ μπαίνει δυνατά στη νέα 100νταετία και κάνει σκόνη τον εσωτερικό ανταγωνισμό. Εξασφαλίζει έτσι στον ΠΚ, δοκιμασμένο( και "στρωμένο" αντίπαλο) για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν είναι ο μικρός για να τα βάζει με τους Έλληνες Αμπράμοβιτς!

Δύσκολη απόφαση για τον ΣΚ βέβαια, γιατί θα του πουν ότι κατάφερε με την πιο ακριβή ομάδα της προεδρίας του να βγεί δεύτερος ενώ έτρεχε μόνος του.

Χμμμ, δύσκολη απόφαση.

Σοβαρά τώρα, αν δεν πάρουμε 3 βαθμούς απόψε, είναι δύσκολη η συνέχεια. Εννοώ με όλες τις ομάδες να τρώνε σίδερα με τον Ολυμπιακό και να κάνουν χαλάρωμα με τους "αρτίστες"....

• Super Moderators
Δημοσ.

Καθόλου άσχημη θεωρία.

Μία επιφύλαξη κρατώ για το κατά πόσο ένα πρωτάθλημα είναι ικανό να εξαφανίσει την εσωτερική αντιπολίτευση στον Παναθηναϊκό (πάντως θεωρώ σίγουρο ότι δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια να τον υποχρεώσουν σε συνδιοίκηση/αποχώρηση).

Επίσης (έχοντας υπόψη την κατάσταση στην περυσινή "φιέστα" τίτλου), δεν ξέρω κατά πόσο θα ξεπεραστεί ανώδυνα τυχόν απώλεια του πρωταθλήματος. Ποιος θα τη φορτωθεί; Η διαιτησία; Οι παίκτες; Ο προπονητής; Ο Πέτρος; Ο Λιάκουρας; Πώς θα δεχτεί ο 25ρης-30ρης Ολυμπιακός, μεγαλωμένος με σερί πρωταθλήματα τυχόν απώλεια; Εδώ, βέβαια, θα παίξει τεράστιο ρόλο το ζευγάρι των παιχνιδιών με την Τσέλσι.

Αμφιβάλλω ακόμη και αν χανόταν το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και πλασαριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου ως δώρο για τα "γενέθλια" στο συνέταιρο της Ζούμπερ Κλίγκας κατά πόσο θα ήταν ικανό το δώρο αυτό να σώσει το συνεταιρισμό: η ΑΕΚ κάπου πρέπει να ξεσπάσει. Άρης (ωραία διαιτησία σήμερα), Λάρισα, Καλαμαριά, Πανιώνιος δε νομίζω να καθίσουν και άλλη χρονιά να λουστούν τα φετινά.

Απόψε θα κριθούν πολλά. Αν χρειαστεί σπρωξιματάκι ο Ολυμπιακός, θα υπάρξει πρόβλημα και ενόψει Ευρώπης. Αν δείξει ότι συνέρχεται, έχει τον πρώτο λόγο.

Δημοσ.
Επίσης (έχοντας υπόψη την κατάσταση στην περυσινή "φιέστα" τίτλου), δεν ξέρω κατά πόσο θα ξεπεραστεί ανώδυνα τυχόν απώλεια του πρωταθλήματος. Ποιος θα τη φορτωθεί; (...)Πώς θα δεχτεί ο 25ρης-30ρης Ολυμπιακός, μεγαλωμένος με σερί πρωταθλήματα τυχόν απώλεια; Εδώ, βέβαια, θα παίξει τεράστιο ρόλο το ζευγάρι των παιχνιδιών με την Τσέλσι.

Άντε ρε Ντάρκο!!!! Ξεμπούκωσε το αγόρι μου...((έγινε το 1-0 μόλις πήρα να γράφω))

Ίσα ίσα, αν δεν κάνουμε συγκλονιστικό(πειστικό δηλαδή) φίνις στο πρωτάθλημα, ακόμα και να το πάρουμε, πάλι θα ακουστεί γκρίνια, πολλαπλάσια μάλιστα. Όπως θα ακουστεί βεβαίως ανάλογη μουρμούρα αν δεν το πάρουμε.

Η περσινή φιέστα δείχνει ότι οι οπαδοί δεν παραμυθιάζονται με "χλιαρές" κούπες πια.

Το κακό είναι ότι δεν πείθει κανένας ΠΑΟ και καμιά ΑΕΚ, οπότε δημιουργείται μεγάλη αμηχανία στον φίλο του Θρύλου:

"Εντάξει μπορώ και μια χρονιά χωρίς πρωτάθλημα, αλλά να το αφήσω στους απίθανους?

Δε λέει!"

Anyway, η θεωρία που ανέφερα ήταν χαβαλεδιάρικη. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω ότι κάποιοι ικανοποιούν τα βίτσια τους, ενώ εμείς καθόμαστε και σκάμε :ρ

Ignorance is bliss :-[

Δημοσ.

2-0 με πεναλτυ του Τζολε και ο Πανιωνιος συνεχιζει με δεκα παιχτες...α ρε ατιμοι δεν μπορουσατε να παιξετε ετσι με τη Καλαμαρια;

Επρεπε να σκασει ο Κοκκαλης στου Ρεντη για παρετε μπρος!!!

Δημοσ.

ΤΙ γίνεται ρε παιδιά, παίζουμε τίποτα ή ...

Γράψτε λίγο τι έγινε για μας που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε!

Η αποβολή και το πέναλτι ήταν σωστά?

Του χαρίστηκε του Λεντέσμα για τη δεύτερη κίνηση?

Άντε και Λεονάρντο μέσα. Έ, ρε γλέντια!

Help!

I'm in the dark here!

Δημοσ.

πολυ μαχητικος ο Ολυμπιακος απο την αρχη φανηκε οτι θα καθαριζε σημερα

Ο Πανιωνιος εκανε μολις 1 ευκαιρια πριν λιγο

το τριτο γκολ σεμιναριο αντεπιθεσης απο τους 3 μαγους

η αποβολη και το πεναλτυ σωστα

στο λεντεσμα χαριστηκε

Δημοσ.

0-4 με αλλο 1 φοβερο αιφνιδιασμο και τελικο αποδεκτη τον νουνιεζ που με πλασε το εβαλε.

σωστος ο αντι για πεναλτυ και λεντεσμα.

κοκκινη ο αντζας με δευτερη κιτρινη

χαριστικε κοκκινη στον τζιμπουρ για κλοτσια με τις ταπες στον νουνιεζ.

Δημοσ.

Παιδια μπορει να χαριστηκε στον Λεντεσμα στη δευτερη κιτρινη αλλα η πρωτη που πηρε δε δινετε πουθενα.Μη τα ριχνουμε ολα στη διαιτησια, η αμυνα του Πανιωνιου ηταν τραγικη.Λιγο πιο σοβαροι να ειμασταν στισ αντεπιθεσεις και αν δεν υπηρχε τοσο χαλαροτητα απο την εξελιξη του αγωνα θα ειχαμε βαλει αλλα τοσα.Εγω παντως δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιξαμε.Ισως να με εχει μαθει ο Θρυλος να περιμενω περισσοτερα.:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...