Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Το πρόβλημα όταν αρχίζουμε να λέμε τι "έπρεπε" να "φάει" η κάθε ομάδα, είναι ότι τα σχολιάζουμε αυτόνομα. Όχι φίλε,δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι οτι όταν γίνεται κάτι υπερ του Ολυμπιακού ξεσηκώνεται και μιλάει και ο κάθε πικραμένος.Ενώ όταν γίνεται κάτι υπερ των άλλων όλοι δεν είδαν δεν άκουσαν.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλα εγω μιλαω για συγκεκριμενο ατομο και οχι γενικα για τον καθε καμμενο. Εγω τουλαχιστον στο γηπεδο οταν ακουω τετοιες μαλακιες, ακομα και αν ειναι απο παναθηναικο, απανταω. Και οπως και να το κανουμε ομνι ειναι μονο ενας. Ειναι κατηγορια απο μονος του. Δεν θυμαμαι να εχω ακουσει αλλον να πιστευει οτι για να μεινει εγκυος η γυναικα πρεπει να ερθει σε οργασμο.... Εαν το κανεις αυτο πρεπει να εισαι ο μονος που το κανει στο γηπεδο ή απο αυτους που ειναι μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου. Θα μου επιτρεψεις βεβαια να διατηρω τις αμφιβολιες μου επ'αυτου,χωρις να θελω να σε προσβαλλω με την εννοια οτι δυσκολα ξεφευγει κανεις απο την ψυχολογια της μαζας. Tους αντιπαλους καφρους πολλοι εμισησαν. Τους ομοιδεατες ουδεις..
1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Αληθεια, πως αισθανονται οι φιλοι ολυμπιακοι που το μελος omnislash ανηκει στον ιδιο οπαδικο χωρο με αυτους? ειναι και ο scider εδω αν δεν τον εχεις παρει γραμμη.
1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Όχι φίλε,δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι οτι όταν γίνεται κάτι υπερ του Ολυμπιακού ξεσηκώνεται και μιλάει και ο κάθε πικραμένος.Ενώ όταν γίνεται κάτι υπερ των άλλων όλοι δεν είδαν δεν άκουσαν. ρε παιδια το εχουμε ξαναπει αυτο,αυτο το προκαλεσατε μονοι σας με την αλαζονεια ελεω σωκρατη.
kage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Καταρχήν κάθεστε εδώ και μια βδομαδα και απαντάτε στους τσάτσους για την ένσταση.Μιλάνε ποιοι?Αυτοί που φοράγαν ροζ, λένε ψέμματα ακόμα και για την ημερομηνία ίδρυσης τους, έπαιζαν μπάλα με τους ναζί,είχαν βαλιτσοφόρους παράγοντες και παίρναν παιχνίδια, είχαν το βασιλιά επίτιμο μέλος,που πήραν κούπα με στρίψιμο νομίσματος(69 Κύπελλο), με λεφτά του ελληνικού δημοσίου στέλναν διαιτητές στη Χαβάη και κάναν πλούσιους τους παίχτες του Ερ.Αστέρα, που νεκρανάσταιναν νεκρούς, που μπαίναν μέσα με κουμπούρια, που κατέστρεψαν ομάδες όπως η Κόρινθος, η Δράμα, ο Απόλλων Αθηνών, αφού πρώτα τις είχαν ως παράρτημα, και που πήραν πρωτάθλημα δοσμένο από τον Ευθυμιάδη?Αυτοί θα μας κάνουν μάθημα? περα απο τις βαλιτσες,τις γουνες,τα λουλουδια-επιταγες,την χουντα που ειναι αποδεδειγμενα μπορεις να μου αποδειξεις και τα αλλα κυριως για ροζ εμφανιση,ημερ/νια ιδρυσης,69κυπελο,με λεφτα κρατους διακοπες κ που δειχνει οτι ηταν ομαδες τους οι 3 π ανεφερες?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια το εχουμε ξαναπει αυτο,αυτο το προκαλεσατε μονοι σας με την αλαζονεια ελεω σωκρατη. Και σου έχω απαντήσει.Το ίδιο πράγμα γινόταν και στα πέτρινα του Ολυμπιακού που ήμασταν γτπ.Ακριβώς το ίδιο.Και τότε δεν υπήρχε καμία αλαζονεία του Σωκράτη,μην λένε και ότι θέλουμε.
1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Και σου έχω απαντήσει.Το ίδιο πράγμα γινόταν και στα πέτρινα του Ολυμπιακού που ήμασταν γτπ.Ακριβώς το ίδιο.Και τότε δεν υπήρχε καμία αλαζονεία του Σωκράτη,μην λένε και ότι θέλουμε. πριν απο αυτο η μονη ομαδα που ξεσκιζοταν παντα μαζι σας ηταν ο παοκ και αυτο γιατι μου εχουνε πει δεν ξερω ακριβως τι ειχε συμβει οτι τους ειχατε κανει χοντρες πουστιες παρασκηνιακα στο παρελθον και ενα περιστατικο με κατι μπραβους του κοσκωτα πανω στην τουμπα οπου επεσε το απιστευτο ξυλο. Για να μην θυμηθουμε παλι το αεκ - ολυμπιακος τελευταια αγωνιστικη που τα βρηκατε σαν καλα φιλαρακια για να παρει η αεκ το πρωταθλημα ετσι? ουτε το 1-0 στο οακα παναθηναικος ολυμπιακος που τα καψατε ολα και στην κερδιδα σας ηταν διασπαρτοι οπαδοι της αεκ. ε? Αλλα ενταξει οι αεκτζηδες ειναι γνωστοι για το οσα παιρνει ο ανεμος στυλ τους.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια το εχουμε ξαναπει αυτο,αυτο το προκαλεσατε μονοι σας με την αλαζονεια ελεω σωκρατη. Ασε μας ρε φιλαρακι παλι με τις σωκρατικες θεωριες σου.. Η ταση αυτη ειναι δεδομενη που περιγραφει ο Αρρωστος7 και την εχουμε συζητησει αρκετες φορες. Και επειδη ακρη δεν προκειται να βγαλουμε και ο καθεις της δινει διαφορετικη ερμηνεια ας το αφησουμε κατα μερος..
Absinthe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εαν το κανεις αυτο πρεπει να εισαι ο μονος που το κανει στο γηπεδο ή απο αυτους που ειναι μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου. Θα μου επιτρεψεις βεβαια να διατηρω τις αμφιβολιες μου επ'αυτου,χωρις να θελω να σε προσβαλλω με την εννοια οτι δυσκολα ξεφευγει κανεις απο την ψυχολογια της μαζας.Tους αντιπαλους καφρους πολλοι εμισησαν. Τους ομοιδεατες ουδεις.. Και ομως το κανω. Οχι σαν απαντηση στους καφρους. Αλλα σαν απαντηση στους χαζους. Ε και ο ομνι δεν ειναι μονο καφρος... Οσο για αυτο που λετε οτι γενικα υπαρχει μια προκαταληψη υπερ του ολυμπιακου, εγω το παραδεχομαι. Θα ηθελα ομως και εσυ-εις να παραδεχτεις-τε οτι καπου στηριζεται και αυτη. Δηλαδη, δεν ειναι τρελη η μιση Ελλαδα να μιλαει για σαφη ταση διαιτητικης ευνοιας τα τελευταια 11 χρονια. Ναι, αρκετοι ειναι αντι-ολυμπιακοι αλλα δεν εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι εγιναν? Μου θυμιζει το αντι-αμερικανικο κινημα. Ολη η γη τους μισει και τους κατηγορει. Υπαρχει δηλαδη προκαταληψη, αλλα φανταζομαι οτι ολοι παραδεχομαστε οτι ειναι εν μερει δικαιολογημενη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Όχι φίλε,δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι οτι όταν γίνεται κάτι υπερ του Ολυμπιακού ξεσηκώνεται και μιλάει και ο κάθε πικραμένος.Ενώ όταν γίνεται κάτι υπερ των άλλων όλοι δεν είδαν δεν άκουσαν. Εγώ δε δικαιολογώ (ούτε καν σχολιάζω, εν προκειμένω) το τι θέλει ή δε θέλει να δει ο καθένας. Προσωπικά, λέω τη γνώμη μου, προσπαθώ να την τεκμηριώνω και φυσικά δε μπαίνω εδώ μέσα για να τσακωθώ. Απόψεις ανταλλάσσουμε και αν μπορούμε να το κάνουμε ήρεμα, κέρδος είναι για όλους μας, νομίζω. Απλά εξήγησα πως αν πιάνουμε τις φάσεις, αυτόνομα και έξω από χρονική σειρά δε βγάζουμε λογική άκρη. Ο ΠΑΟΚ, ας πούμε, πήρε άνετη νίκη χθες. ΑΝ όμως ο Σταυρίδης είχε αποβάλλει το Γεωργιάδη για το εγκληματικό φάουλ στον Καράμπελα, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε 83+ λεπτά με 10. Ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ. "Τουλάχιστον" ο Παμπορίδης έδωσε φάουλ στο εξίσου εγκληματικό φάουλ (λιγότερο δυνατό, από ό,τι αποδείχτηκε) του Τζιμπούρ στο Νούνιες. Τι θα γινόταν αν έδινε ο Σταυρίδης κάποιο από τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο Άρης; Τελικά, δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ, ή όχι; Μύλος, και σου εύχομαι να μην πέσεις σήμερα σε τέτοια κουβέντα μεταξύ ΠΑΟΚτζη και Αρειανού. Όταν έγραφα πως ο Παμπορίδης τη σκαπούλαρε, δεν εννοούσα σε καμία περίπτωση πως τη σκαπούλαρε έχοντας στήσει το ματς για τον Ολυμπιακό. Απλά, έκανε μια κάκιστη διαιτησία, αλλά επειδή το αποτέλεσμα δεν αμφισβητείται έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, το θέμα έμεινε εκεί, με μια μέτρια αλλά μη παραπέμψιμη βαθμολογία. Η αλλοπρόσαλη διαιτησία, όμως (σε πάμπολλα ματς, όχι μόνο των "μεγάλων") πολύ πιθανό να τινάξει το συνεταιρισμό στον αέρα. Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, btw.
Ic3m@N Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ρε guys δεν το έχετε καταλάβει ακόμα; Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 ομάδες φιλάθλων/οπαδών... ο Ολυμπιακοί και οι Άντι-Ολυμπιακοί. Όλες οι άλλες ομάδες και οι δήθεν φίλαθλοί τους υπάρχουν απλά για να έχουμε πρωτάθλημα...
1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 snoob ολυμπιακος εισαι ? δεν ρωταω ειρωνικα απλα επειδη τα ποστ σου ειναι μεγαλα και μερικες φορες τα διαβαζω τμηματικα δεν εχω καταλαβει ειλικρινα.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Και ομως το κανω. Οχι σαν απαντηση στους καφρους. Αλλα σαν απαντηση στους χαζους. Ε και ο ομνι δεν ειναι μονο καφρος...Οσο για αυτο που λετε οτι γενικα υπαρχει μια προκαταληψη υπερ του ολυμπιακου, εγω το παραδεχομαι. Θα ηθελα ομως και εσυ-εις να παραδεχτεις-τε οτι καπου στηριζεται και αυτη. Δηλαδη, δεν ειναι τρελη η μιση Ελλαδα να μιλαει για σαφη ταση διαιτητικης ευνοιας τα τελευταια 11 χρονια. Ναι, αρκετοι ειναι αντι-ολυμπιακοι αλλα δεν εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι εγιναν? Μου θυμιζει το αντι-αμερικανικο κινημα. Ολη η γη τους μισει και τους κατηγορει. Υπαρχει δηλαδη προκαταληψη, αλλα φανταζομαι οτι ολοι παραδεχομαστε οτι ειναι εν μερει δικαιολογημενη. Ωραια και καλα ολα αυτα που λες και με βαση. Μονο που εγω πιστευω οτι το μεγαλο κακο το κανουν τα ΜΜΕ, τα οποια ειναι υπευθυνα για την παραπληροφορηση και τον πολλες φορες τραγελαφικο "εστιασμο" σε πραγματα που εμπρακτως "πουλανε". Ειναι εμετικοι πραγματικα πολλες φορες με την σταση τους. Και ειναι γενικα της μοδος στην Ελλαδα αυτες οι "επαναστατικες" τασεις δεν θελει και πολυ ο Ελλην. Ενας να σηκωσει το λαβαρο, ολοι ριχνομαστε στην μαχη σαν αλλοι James Dean στην πασιγνωστη ταινια,για την καταπολεμηση του σατανικου Ολυμπιακου. Απειρα παραδειγματα και για την σταση των ΜΜΕ και για την σταση των οπαδων κατα καιρους. Δεν εχει νοημα να εστιαζουμε νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω. ΝΑΙ ο Ολυμπιακος εχει σπρωχτει την τελευταια δεκαετια. ΟΣΟ και να σπρωχτει ομως μια ομαδα που πηρε 10 στα 11 πρωταθληματα ειναι πραγματικα αξιο αποριας να την αμφισβητουν τοσο. Ειναι σαν να ερθει καποιος και να αρχιζει να απαριθμει τις ευννοιες του ΠΑΟ στο μπασκετ τα τελευταια χρονια σε Ελλαδα και Ευρωπη. Το μονο που θα καταφερει ειναι να γελοιοποιηθει ο ιδιος και τπτ περισσοτερο.
1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ωραια και καλα ολα αυτα που λες και με βαση. Μονο που εγω πιστευω οτι το μεγαλο κακο το κανουν τα ΜΜΕ, τα οποια ειναι υπευθυνα για την παραπληροφορηση και τον πολλες φορες τραγελαφικο "εστιασμο" σε πραγματα που εμπρακτως "πουλανε". Ειναι εμετικοι πραγματικα πολλες φορες με την σταση τους. Και ειναι γενικα της μοδος στην Ελλαδα αυτες οι "επαναστατικες" τασεις δεν θελει και πολυ ο Ελλην. Ενας να σηκωσει το λαβαρο, ολοι ριχνομαστε στην μαχη σαν αλλοι James Dean στην πασιγνωστη ταινια,για την καταπολεμηση του σατανικου Ολυμπιακου. Απειρα παραδειγματα και για την σταση των ΜΜΕ και για την σταση των οπαδων κατα καιρους. Δεν εχει νοημα να εστιαζουμε νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω. ΝΑΙ ο Ολυμπιακος εχει σπρωχτει την τελευταια δεκαετια. ΟΣΟ και να σπρωχτει ομως μια ομαδα που πηρε 10 στα 11 πρωταθληματα ειναι πραγματικα αξιο αποριας να την αμφισβητουν τοσο. Ειναι σαν να ερθει καποιος και να αρχιζει να απαριθμει τις ευννοιες του ΠΑΟ στο μπασκετ τα τελευταια χρονια σε Ελλαδα και Ευρωπη. Το μονο που θα καταφερει ειναι να γελοιοποιηθει ο ιδιος και τπτ περισσοτερο. ρε εγω δεν αμφισβητω οτι εισαστε καλυτερη και τραγικα πιο οργανωμενη ομαδα. εγω μονο το πρωταθλημα του 99- 00 και αυτο με τον ευθυμιαδη ειναι που θεωρω οτι επρεπε να εχουμε παρει εμεις και κατι που δεν μπορω να ξεχασω το οποιο με εκνευριζει τραγικα ειναι το πεναλτι του παπουτσελη και το συνθημα αντιο μπορελι με πουτσα παπουτσελη που εινα ξεφτιλα εντελως για τον λαο σας. Οποιος συνεχιζει να ασχολειτε με διαιτησιες απλα καλο στον βαρδιγιαννη και τον γκοντζο κανει. Γιατι φυσικα ο πετρακης με τον γιαννακη τα εχουν βρει μια χαρα ο γιαννακης στα αρχιδια του για τον παναθηναικο τον αφηνει ο πετρακης να παιρνει κανα χ και καμια νικη στο καραισκακη του δινει και εναν σπυροπουλο και ο πετρακης και ο σωκρατης αλλωνιζουνε ελευθερα μετα.
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλα εγω μιλαω για συγκεκριμενο ατομο και οχι γενικα για τον καθε καμμενο. Εγω τουλαχιστον στο γηπεδο οταν ακουω τετοιες μαλακιες, ακομα και αν ειναι απο παναθηναικο, απανταω. Ναι σε πιστέψαμε.Στα πέταλα δε μιλάς τραγουδάς τώρα αν κρίνω από τους επίσημους ,τον μπουκαλοπεταχτή Πρετεντέρη και τα μπουμπούκια που πεταξαν καφέ στο Μαυρογενίδη ροζ εμφανιση,ημερ/νια ιδρυσης,69κυπελο Τα γράφει η επίσημη ιστορία τους.Αγόρασε την και διάβασε.Λεει και του Θρύλου νομίζω κάποια πράγματα αλλά αυτή είναι μεροληπτική.Για τις 3 ομάδες ρώτα κανά οπαδό τους, η κανά μεγαλοπαράγοντα να σου πούνε.Ρώτα και καμιά Προοδευτική, Πανηλειακό που ρίξαν τις ομάδες τους τότε επί Ευθυμιάδη να σου πούνε.Αν δεις το Βόκολο, τον Αναστασιάδη ρώτα τους και αυτούς για το 1-2.Εγώ την κλείνω την παρένθεση.Οποιος θέλει να ψάξει στα αρχεία. Μου θυμιζει το αντι-αμερικανικο κινημα. Ολη η γη τους μισει και τους κατηγορει. Υπαρχει δηλαδη προκαταληψη, αλλα φανταζομαι οτι ολοι παραδεχομαστε οτι ειναι εν μερει δικαιολογημενη. Η Ελλάδα δεν είναι όλη η γη.Τα 11 χρόνια δες τα μεταξύ μας παιχνίδια και πες μου αν άξιζες να πάρεις το πρωτάθλημα.Αν εσύ έχανες στην Παναχαική δε σου έφταιγα εγώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.