gadg3takias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Σόρρυ για το off topic αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως κανένας από εδώ είναι εγγεγραμμένος στο live streaming του supersport; Αν ναι , πείτε μου λίγο, ο τρόπος πληρωμής πως είναι; Με πιστωτική;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Με πιστωτικη ή προπληρωμενη καρτουλα...
gadg3takias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Thanks φίλε! Άντε να δούμε και τι θα κάνουμε απόψε....
slim_shady Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Lampard & Terry στον παγκο!Αυτοι οι δυο δεν ειχαν χασει ματς στο Τσ.Λ. εδω κ 5 χρονια! Δειχνει οτι μας υποτιμα ο εβραιος..
Freakster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ισως αλλα ηταν και απο τραυματισμο και οι δυο..
Krokodilos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Κανα σαιτ με δωρεαν live streaming για τον σημερινο αγωνα?
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ότι μας υποτιμούν φάνηκε και χτες στην συνέντευξη τύπου.
zoocra77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε Krokodilos εχεις pm! Όσον αφορά για το μάτς σήμερα είμαι απαισιόδοξος φουλ!(απαισιόδοξος είμουν και στο ματς με την Βερντερ εξω)!Τέσπα, το καλό είναι ότι δεν έχουμε την προιστορία και φέτος σπάσαμε πολλές προιστορίες στο Ch L!
Steven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 άμα δεν έστειλες το κλασσικό myp2p κάνε ένα κόπο να στείλεις το pm και σε μένα! thanks! Με πιστωτικη ή προπληρωμενη καρτουλα... κάνω κάτι λάθος ή το supersport κάνει stream μόνο σε Ελλάδα? Εγώ που είμαι γερμανία μου λέει ότι το παιχνίδι είναι blocked στην περιοχή που είμαι... Τίποτα άλλο, έστω και με πληρωμή, κανένα αγγλικό κανάλι?
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 άμα δεν έστειλες το κλασσικό myp2p κάνε ένα κόπο να στείλεις το pm και σε μένα! thanks! μην του στέλνεις... αυτός είναι βάζελος!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν κάνω εγώ λάθος, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μόνο.
Steven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 μην του στέλνεις... αυτός είναι βάζελος!!! ωχ ωχ ωχ... σας χτύπησε το κρύο στο κεφάλι εκεί κάτω μου φαίνεται!
1Mbitmx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Steven τα παιχνίδια του τσου λου μπορείς να τα δεις επί πληρωμή από το καναλί που έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία αν υποστηρίζει streaming services.
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ωχ ωχ ωχ... σας χτύπησε το κρύο στο κεφάλι εκεί κάτω μου φαίνεται! Steven τα παιχνίδια του τσου λου μπορείς να τα δεις επί πληρωμή από το καναλί που έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία αν υποστηρίζει streaming services. Μόνο εγώ είμαι ρατσιστής και μικρόψυχος τελικά...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Lampard & Terry στον παγκο!Αυτοι οι δυο δεν ειχαν χασει ματς στο Τσ.Λ. εδω κ 5 χρονια! Δειχνει οτι μας υποτιμα ο εβραιος.. Και εγω αμα ειχα αναπληρωματικους αυτων των δυο τους Αλεξ και Μακελελε θα μπορουσα να το παιζω υπεροπτης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.