Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρρυ για το off topic αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως κανένας από εδώ είναι εγγεγραμμένος στο live streaming του supersport; Αν ναι , πείτε μου λίγο, ο τρόπος πληρωμής πως είναι; Με πιστωτική;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε Krokodilos εχεις pm!

Όσον αφορά για το μάτς σήμερα είμαι απαισιόδοξος φουλ!(απαισιόδοξος είμουν και στο ματς με την Βερντερ εξω)!Τέσπα, το καλό είναι ότι δεν έχουμε την προιστορία και φέτος σπάσαμε πολλές προιστορίες στο Ch L!

Δημοσ.

άμα δεν έστειλες το κλασσικό myp2p κάνε ένα κόπο να στείλεις το pm και σε μένα! thanks!

Με πιστωτικη ή προπληρωμενη καρτουλα...

κάνω κάτι λάθος ή το supersport κάνει stream μόνο σε Ελλάδα? Εγώ που είμαι γερμανία μου λέει ότι το παιχνίδι είναι blocked στην περιοχή που είμαι...

Τίποτα άλλο, έστω και με πληρωμή, κανένα αγγλικό κανάλι?

Δημοσ.
άμα δεν έστειλες το κλασσικό myp2p κάνε ένα κόπο να στείλεις το pm και σε μένα! thanks!

μην του στέλνεις... αυτός είναι βάζελος!!! :-D

Δημοσ.

Steven τα παιχνίδια του τσου λου μπορείς να τα δεις επί πληρωμή από το καναλί που έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία αν υποστηρίζει streaming services.

Δημοσ.
ωχ ωχ ωχ... σας χτύπησε το κρύο στο κεφάλι εκεί κάτω μου φαίνεται! :P

Steven τα παιχνίδια του τσου λου μπορείς να τα δεις επί πληρωμή από το καναλί που έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία αν υποστηρίζει streaming services.

Μόνο εγώ είμαι ρατσιστής και μικρόψυχος τελικά... :P

Δημοσ.
Lampard & Terry στον παγκο!Αυτοι οι δυο δεν ειχαν χασει ματς στο Τσ.Λ. εδω κ 5 χρονια! Δειχνει οτι μας υποτιμα ο εβραιος..

Και εγω αμα ειχα αναπληρωματικους αυτων των δυο τους Αλεξ και Μακελελε θα μπορουσα να το παιζω υπεροπτης...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...