KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 1. Η 4αρα ηταν δικαιη αλλα ηταν σε μια βραδια που ολα σας επιαναν. Δεν μπορεις να μου πεις οτι με εχεις για 4αρα χαλαρα οταν σε 2 ματς φετος στο ενα ησουν οριακα καλυτερος και στο αλλο εγω αρκετα καλυτερος. Ειναι σαν να ελεγα εγω περσυ στο ΑΕΚ που του εριξα 4 σε ενα ματς οτι τοχω καθε μερα για 4αρα 2. Δεν μηδενιζω καμια εμφανιση σας. Κανατε ορισμενες πολυ καλες με ενα πολυ ορισμενο συστημα απεναντι σε πολυ ορισμενους αντιπαλους και σε οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι εντος της χωρας δεν με πειθεις οτι εισαι καλυτερος μου. Απλα τα πραγματα. Ή μαλλον δεν με πειθεις οτι αν το παρω εγω θαναι αδικια απο το Θεο. Προφανως και σενα δεν σε πειθω οτι αν παρεις το πρωταθλημα θαναι αδικια για μενα Ε, αυτο λεω, περασα μια 4ετια περιπου οπου με αυτα που εβλεπα ΚΑΙ στην Ευρωπη ΚΑΙ στην Ελλαδα και απο τους 2 μας θεωρουσα πως το νομισμα μπορει να κατσει είτε κορωνα ειτε γραμματα και αρα ηταν παραπονο οτι μονιμως το "φυσαγα μονος μου" για να κατσει στην πλευρα σου
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κάιζερ αυτά που λές είναι άκυρα.Το 2004-05 λές οτι ο παο χάρισε το πρωτάθλημα με τα δύο χινάρια.Ξεχνάς όμως οτι πρώτα του το είχε χαρίσει ο Ολυμπιακός που ήταν Φλεβάρη μήνα 7 πόντους μπροστά και γκέλαρε σε συνεχόμενα παιχνίδια (Εργοτέλη,οφη,Ξάνθη εντός,αεκ εντός)με αποτέλεσμα να χαθεί η διαφορά. Το 05-06 ήσουν στο -12 και εκτός πρωταθλήματος από το Γενάρη και πάλευες για την δεύτερη θέση με το αεκ. Πέρυσι τελείωσες στο -17 και σε καμία περίπτωση δεν έδειξες οτι αξίζεις για κάτι παραπάνω. Καμιά σχέση αυτές οι χρονιές με την φετινή.Δηλαδή αν εγώ ήμουν τώρα στο -10 με τι μούτρα να βγώ και να μιλήσω? Τώρα όμως έχω 2 δεδομένα.Το ένα είναι οτι υπάρχει τεράστια διαφορά ΑΤΟΜΙΚΗΣ απόδοσης παικτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.Και μη μου πέις πάλι για το συγκεκριμένο σύστημα.Δεν σου φταίει κανένα σύστημα όταν ο Σέζαρ σβήνει το Ντρογκμπά και τον κάνει ρόμπα ο Κορδονούρης.Δεν υπάρχει σύστημα που να λέει "Γκαλέτι με την Τσέλσι θα κάνεις συνεχώς κούρσες και θα γυρνάς να καλύπτεις το μπάκ,αλλά με τον Εργοτέλη θα ξύνεις το πουλάκι σου".Δεν υπάρχει σύστημα που να λέει στον Λέντέσμα και τον Τοροσίδη να καταπίνουν χιλιόμετρα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν βαριέσαι. Και το δεύτερο είναι το χάλι του ποα.Δεν έχει δυνατότητες για πολύ παραπάνω,πανω κάτω μέχρι εκεί είναι.Αυτό έχει δείξει.Ενώ ο άλλος σου έχει δείξει οτι μπορεί παραπάνω αλλά βαριέται ή και γώ δεν ξέρω τι.
vlachaquito Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ασχετο, ακουσε κανεις δηλωσεις ζηκου μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη?? Κανεις???? Οχι, γιατι ακουσα και διαβασα οτι ο κακος εκανε τα απιστευτα οργια και την πηγε σπρωχτη την αεκ.... Δεν θα βγει να πει ο ζηκος οτι οι διαιτητες βγαινουν χεσμενοι στο καυτατζογλειο??? Ου να μου χαθεις.... Υ.Γ. και για του λογου το αληθες.... http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=121256
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 vlachaquito, για δες: http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=121292
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ο οποιος Κακος πηρε τη χαμηλοτερη βαθμολογια απο ολους τους διαιτητες της αγωνιστικης που περασε... Φιλτατε Kayser τα πραγματα ειναι απλα...αμα βαλουμε τη καλυτερη 11αδα μας και πιασει τη μεγιστη αποδοση της και βαλετε εσεις τη δικια σας καλυτερη 11αδα και πιασει και αυτη τη μεγιστη αποδοση της σας εχουμε χαλαρα ναι ή οχι; Μονος σου τα ελεγες πριν καποιο καιρο οτι ο Ολυμπιακος κανει επενδυσεις και οτι εμπλουτιζει το υλικο του κτλ...δεν υπαρχει καμμια συγκριση μεταξυ των 2 ομαδων σε ποιοτητα και αν δεν ειχαμε ολους αυτους τους τραυματισμους απο την αρχη της χρονιας αλλα και τη καλη Ευρωπαικη πορεια δεν θα το συζητουσαμε τωρα για το ποιος θα ειναι ο πρωταθλητης.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κάιζερ αυτά που λές είναι άκυρα.Το 2004-05 λές οτι ο παο χάρισε το πρωτάθλημα με τα δύο χινάρια.Ξεχνάς όμως οτι πρώτα του το είχε χαρίσει ο Ολυμπιακός που ήταν Φλεβάρη μήνα 7 πόντους μπροστά και γκέλαρε σε συνεχόμενα παιχνίδια (Εργοτέλη,οφη,Ξάνθη εντός,αεκ εντός)με αποτέλεσμα να χαθεί η διαφορά.Ρε οτι και να εγινε, εισαι 3 ματς πριν την ληξη στο +4 και το χανεις?Ειναι να μην νιωθω οτι το χαρισα?Το 05-06 ήσουν στο -12 και εκτός πρωταθλήματος από το Γενάρη και πάλευες για την δεύτερη θέση με το αεκ. Και σε εβλεπα να φυτοζωεις και τρελαινομουν Πέρυσι τελείωσες στο -17 και σε καμία περίπτωση δεν έδειξες οτι αξίζεις για κάτι παραπάνω. Οταν σε πηγα στο -6 και σε ειχα κερδισει 2 φορες, με Μουνιοθ, με αναδειξη Νινη και ξαφνικα γκρεμιζεται το συμπαν και χανω και απο ομαδες πρωταθληματος Τυπου ασε που δεν θα νιωθω οτι το δωσαμε ευκολα(εστω πιο ευκολα αποτι επρεπε να το παρεις) Το ένα είναι οτι υπάρχει τεράστια διαφορά ΑΤΟΜΙΚΗΣ απόδοσης παικτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.Και μη μου πέις πάλι για το συγκεκριμένο σύστημα.Δεν σου φταίει κανένα σύστημα όταν ο Σέζαρ σβήνει το Ντρογκμπά και τον κάνει ρόμπα ο Κορδονούρης.Δεν υπάρχει σύστημα που να λέει "Γκαλέτι με την Τσέλσι θα κάνεις συνεχώς κούρσες και θα γυρνάς να καλύπτεις το μπάκ,αλλά με τον Εργοτέλη θα ξύνεις το πουλάκι σου".Δεν υπάρχει σύστημα που να λέει στον Λέντέσμα και τον Τοροσίδη να καταπίνουν χιλιόμετρα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν βαριέσαι. Και ποιος σου λεει οτι διαλεγουν ματς απο επιλογη και οχι απο αναγκη?Ποιος σου λεει οτι ο Γκαλετι μπορει να παιζει παντου επι 90' και οτι αν βρισκει 2 αμυντικους πανω του, εστω και αν ειναι ο Μπαλαφας με τον Ηλιαδη δεν εχει προβλημα ενω αν βρισκει ενα ακομα και αν ειναι ο Ασλευ Κοουλ ειναι πιο καλος, ποιος σου λεει οτι ο Σεζαρ δεν χρειαζεται να πιεστει για να συγκεντρωθει(εκτος αν τα πνευματικα δεν πιανονται στα χαρισματα του αμυντικου, οποτε ο Μορρις αδικειται που δεν παιζει στην Νιουτονς Χιθ...εχμ,σορρυ στην Γιουναιτεντ ηθελα να πω αλλα βλεπω οτι εχεις προβλημα με τα ονοματα των ομαδων) Και το δεύτερο είναι το χάλι του ποα.Δεν έχει δυνατότητες για πολύ παραπάνω,πανω κάτω μέχρι εκεί είναι.Αυτό έχει δείξει.Ενώ ο άλλος σου έχει δείξει οτι μπορεί παραπάνω αλλά βαριέται ή και γώ δεν ξέρω τι. Σε σενα σου εχει δειξει για παραπανω. Σε μενα και σε ολη την υπολοιπη ομαδα ο Ολυμπιακος δεν μου εχει δειξει τιποτα παραπανω απο μια ομαδα που εχει φτιαχτει για να παιζει ενα πολυ συγκεκριμενο ειδος ποδοσφαιρου που δεν εχει καμια πρακτικη στην Ελλαδα οπου καταφευγετε σε γιουρουσια τυπου "Σεντρα για το κεφαλι του Καμπουρη και προσευχες να ειναι γερος το μελος". Ε σορρυ κιολας που ακομα και με αυτο τον αθλιο Παναθηναικο δεν νομιζω οτι αξιζεις παραπανω το πρωταθλημα. Αν θες να παιζουμε βαση ποθανων ατομικων χαρακτηριστικων τοτε να περνουμε το Μανατζερ καθε χρονιας, να συγκρινουμε τα attributes και να τελειωνουμε Φιλτατε Kayser τα πραγματα ειναι απλα...αμα βαλουμε τη καλυτερη 11αδα μας και πιασει τη μεγιστη αποδοση της και βαλετε εσεις τη δικια σας καλυτερη 11αδα και πιασει και αυτη τη μεγιστη αποδοση της σας εχουμε χαλαρα ναι ή οχι; Υπαρχει προφανως καποιος λογος που οι ομαδες δεν αγοραζουν 11 ποδοσφαιριστες μονο και περνουν που και που κανενα προπονητη αντι να κατεβαινουν Μουντιαλιτο στυλ νομιζω, ετσι?Μακαρι να ηταν ετσι, τοτε η Γιουναιτεντ θα επαιζε τωρα αγωνες επιδειξης γιατι θα ειχε παρει το ΤΛ απο τον Νοεμβρη
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Υπαρχει προφανως καποιος λογος που οι ομαδες δεν αγοραζουν 11 ποδοσφαιριστες μονο και περνουν που και που κανενα προπονητη αντι να κατεβαινουν Μουντιαλιτο στυλ νομιζω, ετσι?Μακαρι να ηταν ετσι, τοτε η Γιουναιτεντ θα επαιζε τωρα αγωνες επιδειξης γιατι θα ειχε παρει το ΤΛ απο τον Νοεμβρη Ναι προφανως...βαθος παγκου εχετε μεγαλυτερο αλλα αυτο ειναι λογικο απο τη στιγμη που εμεις απο το προηγουμενο καλοκαιρι επιχειρουμε να φτιαξουμε μια νεα ομαδα ενω εσεις στην ουσια μεινατε οπως ησασταν με ελαχιστες αλλαγες. Απο την αλλη βεβαια ακομα και εσεις αμα ειχατε καθε αγωνιστικη και 2-3 παιχτες να βγαινουν νοκ αουτ με μυικους τραυματισμους και μαλιστα παιχτες κλειδια οπως ας πουμε οι Σαλπιγγιδης και Ματος δεν θα διεκδικουσατε κανενα πρωταθλημα! Και δεν σου βαζω μεσα την Ευρωπη που εσεις αγωνιζομενοι στο ΟΥΕΦΑ ειχατε τη πολυτελεια να παιζετε με τα δευτερα στη φαση των ομιλων ενω εμεις διναμε τιτατονομαχιες καθε εβδομαδα.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Και το δεύτερο είναι το χάλι του ποα. Κομπλεξάκι πάντως δείχνεις, όχι εξυπνάδα με αυτό... Απο την αλλη βεβαια ακομα και εσεις αμα ειχατε καθε αγωνιστικη και 2-3 παιχτες να βγαινουν νοκ αουτ με μυικους τραυματισμους και μαλιστα παιχτες κλειδια οπως ας πουμε οι Σαλπιγγιδης και Ματος δεν θα διεκδικουσατε κανενα πρωταθλημα! Οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα ατυχίας. Είναι θέμα εγκαταστάσεων και προπόνησης...
MiltoZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Στο μόνο που συμφωνώ με τον KaizerSoze είναι ότι με βάση την εικόνα τους στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός δεν το αξίζει το φετινό περισσότερο από τον Παναθηναικό. Για τα υπόλοιπα και για τις δυνατότητες του Ολυμπαικού μιλάνε οι φετινές Ευρωπαικές εμφανίσεις της ομάδας, που μάταια προσπαθείτε να υποβαθμίσετε. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στα περισσότερα Ευρωπαικά του παιχνίδια, δεν έπαιξε όλος πίσω αλλά κινηγούσε το γκολ πιέζοντας πολλές φορές ψηλά, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έκανε ευκαιρίες, έκανε ανατροπές, έβρισκε την λύση ακόμα και όταν όλα του πήγαιναν στραβά, και αν μη τι άλλο απέδειξε ότι αν θέλει μπορεί. Κάτι που απέδειξε (για πολλοστή φορά) και στο ματς του κυπέλου όταν η ομάδα είχε αμφισβητηθεί έντονα τις προηγούμενες μέρες ("τελιώστε τους" κλπ. για να μην ξεχνιόμαστε). p.s. Και ναι, ο Γκαλέτι όταν θέλει μπορεί να παίξει καλύτερα με αντιπάλους τους αμυντικούς της Καλαμαριάς παρά με τους αμυντικούς της Τσέλσι. Επειδή όμως δεν θέλει δεν αξίζουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. p.s.2. Για μένα πέρα από την κακή νοοτροπία των παικτών, ευθύνη έχει και ο Λεμονής που δεν επιβάλλεται στους παίχτες να τρέχουν και στην Ελλάδα όπως και γενικότερα η τεχνική ηγεσία για όλους αυτούς τους τραυματισμούς. p.s.3. Επίσης για μένα δεν φταίει που δεν έχουμε πάγκο, φταίει που δεν αξιοποιούμε αυτούς που έχουμε. Χρειάζεσαι τον Κιοβάσεβιτς δηλαδή για να καθαρίσεις τον Εργοτέλη? Ο Νούνιεζ ή ο Μήτρογλου δεν σου φτάνουν? Άμα δεν σου φτάνουν αυτοί για αυτά τα ματς κακώς τους έχεις και τους πληρώνεις. p.s.4. Για το τελευταίο δεν φταίει μόνο ο Λεμονής, είναι και το ότι η ομάδα είναι πολύ καινούργια και αποδιοργανώνεται εύκολα αλλάζοντας παίκτες κλειδιά.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα ατυχίας. Είναι θέμα εγκαταστάσεων και προπόνησης... Δεν ειπα εγω οτι ειναι ατυχια...κακογυμνασμενοι ειναι γιαυτο και τραυματιζονται συνεχεια και η ζημια πρεπει να εχει γινει στη προετοιμασια. Απο εκει και περα δεν αλλαζει το γεγονος οτι με τοσους πολλους τραυματισμους καμμια Ελληνικη ομαδα δεν μπορει να προχωρησει σε 3 διοργανωσεις ταυτογχρονα! Γιατι μην ξεχναμε οτι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακος συνεχιζει και στις 3 διοργανωσεις!ΑΕΚ και ΠΑΟ εχουν μονο το Ελληνικο πρωταθλημα να ασχολουνται.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλα κρασια.. Η πληρης ισοπεδωση και εξισωση.. Δεν φταιει κανεις αλλος για αυτα που ακουμε.. ΜΟΝΟ εμεις..
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ασχετο, ακουσε κανεις δηλωσεις ζηκου μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη??Κανεις???? Οχι, γιατι ακουσα και διαβασα οτι ο κακος εκανε τα απιστευτα οργια και την πηγε σπρωχτη την αεκ.... Δεν θα βγει να πει ο ζηκος οτι οι διαιτητες βγαινουν χεσμενοι στο καυτατζογλειο??? Ου να μου χαθεις.... Υ.Γ. και για του λογου το αληθες.... http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=121256 ο καλος και τιμιος Ντεμης δεν του φταιει τωρα η παραγκα του Ηρακλη ας πει να ξαναπαιξουν αν αδικηθηκε ο Ηρακλης εν τω μεταξυ παει να φαει τον Καμπος απο τη τριπολη
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Απο την αλλη βεβαια ακομα και εσεις αμα ειχατε καθε αγωνιστικη και 2-3 παιχτες να βγαινουν νοκ αουτ με μυικους τραυματισμους και μαλιστα παιχτες κλειδια οπως ας πουμε οι Σαλπιγγιδης και Ματος δεν θα διεκδικουσατε κανενα πρωταθλημα! Αστειευεσαι? Ο Μορρις ξεκινησε με 1 μηνα οφ και αφου γυρισε μεσα στα ντερμπυ και τον χαμο πηγε Κοπα Αφρικα, ο Νινης που περσυ ηταν οτι καλυτερο ειχαμε να παρουσιασουμε εχει μπει στο ψυγειο, ο Εκι γυρισε πριν κανα μηνα και αυτο υστερα απο 1,5 χρονο εξω, ο Ματος εκλασε γιατι ηρθε κατευθειαν απο Αργεντινη και στην ουσια ενω τωρα επρεπε να κανει διακοπες εμεις τον εχουμε βασικο, ο Λεοντιου, ο βασικος μας αριστερος μπακ αν θυμασαι οταν ξεκιναγαμε τον αφησε εξω ο Λουα Λουα για ολη τη σεζον, ο Ιβανσιτζ ξαναεπαιξε Οκτωβριο-Νοεμβριο κτλ Και δεν σου βαζω μεσα την Ευρωπη που εσεις αγωνιζομενοι στο ΟΥΕΦΑ ειχατε τη πολυτελεια να παιζετε με τα δευτερα στη φαση των ομιλων ενω εμεις διναμε τιτατονομαχιες καθε εβδομαδα. Οπως τα εχει κανει ο Λεζες που εχουμε στον παγκο 2α δεν εχουμε(με τα καλα του και με τα κακα του). Και στην Ευρωπη πλην Τακη Φυσσα στους ομιλους και Παπαδοπουλου, κανεις αλλος "του πρωταθληματος" δεν ξεκουραζοταν και καλα. Ο Σαλπι επαιζε παντου και παντα, ο Καραγκουνης το ιδιο. Μεχρι και ο μπασταρδος ο Τζιωλης και ο Κροατης τζεημς Ντην επρεπε να ξεκουραστουν μια και καλη, και ομως παιζαν πιο πολυ απολους
Critter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το ειχα γραψει και κανα 2 μηνες πριν : Οι βαζελοι πριν μερικα χρονια ήταν καθετοι, οριζοντιοι και διαγωνιοι με το οτι η καλυτερη ομαδα φαινεται στην Ευρωπη ακομα και αν παιξει τσουκου τσουκου που επαιζε τοτε ο ΠΑΟ. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που αλλαξε και ξαφνικα γινανε ισαξια και καλυτερη ομαδα απο εμας. Όπως επισης ειχα πει, εγω δεν συμφωνω με αυτο που λεγανε μιας και προκειται για διαφορετικες διοργανωσεις και δεν μπορει να κρινονται το ιδιο....Το ζητημα ειναι γιατι αυτοι αλλάξανε και τωρα μας λενε αλλα? Μηπως οι αποψεις τους διατυπωνονται κατα συμφερον καθε φορα? Τελικα τι ισχυει?Μας εχετε μπερδεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.