Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως ειμαι Ιταλια και δεν εχω δει κατι τετοιο.

Οι πληροφοριες μου ερχονται απο το ssfm και απο το sportday που διαβαζω τα αρθρα..

Και απο ιανουαριο και μετα βλεπω μια αρνητικη κριτικη προς την ομαδα, το στυλ παιχνιδιου σε ελλαδα και ευρωπη και εμμεσα στον λεμονη..

Δεν λεω οτι ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα, αλλα πιστευω οτι με τα μεσα που ειχε ο λεμονης εχει κανει μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πορεια φετος..

με τοσο μικρο ροστερ, και κατ- εξακολουθηση τραυματισμους και κουραση εχουν γινει φοβερα πραγματα..

Αλλα η γκρινα για κακη πορεια ασταματητη... η μου φαινεται??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ανυπομονω να θαυμασω την 11αδα που θα κατεβασουμε με τον Ηρακλη...μιλαμε το παιχνιδι θα ειναι για τρελους σαδομαζοχιστες Ολυμπιακους!

Διάβασες την θεϊκή 11αδα;

Όπως τα λέει στο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Olympiacos/189242.html

Πειράματα ολέ ολέ. Αμα την φάμε και του ρίξουν σουτ μετά, θα φταίνε;;;;

Δημοσ.

Σπορ φμ και σπόρντέι είναι όπως όλα τα μμε.Όπου φυσάει ο άνεμος πάω.Κερδίζει ο Ολυμπιακός--> καλός ο Τάκης.Δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός--> ανίκανος ο Τάκης.Οπότε δεν είναι για να δίνεις και ιδιάιτερη σημασία γιατί από αγώνα σε αγώνα τα σχόλια αλλάζουν.Εγώ θα τους παραδεχτώ αν βγούν πρίν από τον αγώνα και πούνε οτι αυτό και εκείνο δεν είναι σωτό.Μετά τον αγώνα όλα είναι εύκολα.

Γκρίνια πάντα θα υπάρχει στον Ολυμπιακό.Φέτος που κάναμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην Ευρώπη γκρινιάζουν επειδή δεν είμαστε 10 πόντους μπροστά στην Ελλάδα.Πέρυσι που ήμασταν 10 πόντους μπροστά στην Ελλάδα γκρινιάζανε γιατί τον πίναμε στην Ευρώπη.Άντε βγάλε άκρη...

Εγώ πιστεύω οτι με βάση το γεγονός οτι ο Λεμονής ανέλαβε να στήσει μια ομάδα από το μηδέν με 15 καινούριους πάικτες τα έχει πάει πολύ καλά.Το βασικό του λάθος είναι οτι επέλεξε να έχει μικρό ρόστερ με πολύθεσίτες πάικτες,ρόστερ που μίκρυνε ακόμα περισσότερο με την επιδημία των θλάσεων.

Δημοσ.
Το βασικό του λάθος είναι οτι επέλεξε να έχει μικρό ρόστερ με πολύθεσίτες πάικτες,ρόστερ που μίκρυνε ακόμα περισσότερο με την επιδημία των θλάσεων.

Το ηθελε αυτος η του επιβληθηκε??

Οσο για τις θλασεις, μην ξεχναμε οτι οφειλωνται κατα μεγαλο ποσοστο στην κουραση και στην κακη προπονηση...κυριως στην κουραση..

Δημοσ.
Διάβασες την θεϊκή 11αδα;

Όπως τα λέει στο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Olympiacos/189242.html

Πειράματα ολέ ολέ. Αμα την φάμε και του ρίξουν σουτ μετά, θα φταίνε;;;;

Ας αποκλειστουμε ρε παιδια. Να μεινει και κανας παιχτης να τελειωσουμε τη χρονια...

Δημοσ.
Το ηθελε αυτος η του επιβληθηκε??

Οσο για τις θλασεις, μην ξεχναμε οτι οφειλωνται κατα μεγαλο ποσοστο στην κουραση και στην κακη προπονηση...κυριως στην κουραση..

Αυτό που βγαίνει πρός τα έξω είναι οτι το μικρό ρόστερ ήταν κοινή απόφαση Λεμονή-Ίβιτς.Εγώ δεν πιστεύω οτι του το επιβάλανε.Όπως δεν του επιβάλανε την απόκτηση δεκαριού.Ο Ίβιτς ήθελε οπωσδήποτε 10ρι αλλά ο Λεμονής θεώρησε οτι δεν χρειαζόταν.

Οι θλάσεις είναι πολύ μεγάλη συζήτηση και όλοι έχουν μερίδια ευθύνης.Το πρόβλημα ξεκινάει από την προετοιμασία και φτάνει μέχρι την κακή εξωγηπεδική ζωή.

Δημοσ.

Αυτό που είπες με τις θλάσεις, δεν είναι μόνο κούραση, είναι πολλά στη μέση. Γιατί όλες οι καλές + ευρωπαϊκές ομάδες δίνουν όσα παιχνίδια δίνουμε και εμείς ( κάποιες και παραπάνω) και δεν έχω ξανακούσεις ποτέ για τόσους μαζεμένους τραυματισμούς. Οπότε, παίζουν και άλλα πιθανά σενάρια.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά; Τι έχει η αποστολή που πήρε. Και λογική είναι και φυσικό είναι να ξεκουράσει πολλούς και δεν είναι κανένα μεγαθήριο ο Ηρακλής (άσχετα με το τι θα γίνει αύριο).

Αν αποκλειστούμε και φάει σουτ φυσικά και θα φταίμε και θα είμαστε και για τ'ανάθεμα.

Δημοσ.

Ποιος θα φάει σουτ ρε παίδες?

Ο Λεμονής?

Με την καλύτερη(ever-2 εκτός έδρας νίκες με 7 γκόλ, 4ο γκρουπ μπλαμπλαμπλα) παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη?

Με τόσους και τόσους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς?

Είμαι ο μόνος(νομίζω)εδώ μέσα, που λέω ότι ο Κόκκαλης είναι μισότρελος. Αλλά για τόοοοοσο πολύ μ@λ@κα δεν τον έχω!

Άσε που φέτος έχουν λόγο και οι Πέτρος-Ίβιτς και τα διοικητικά πάνε προς το πιο ορθολογικό.

Μην είστε τόσο ευκολόπιστοι.

Σε άλλα νέα, ένα σχόλιο για τη συζήτηση που απασχόλησε τις τελευταίες σελίδες:

Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα και ο κόσμος(του Ολυμπιακού) γκρίνιαξε. Αν δεν κάνω λάθος, η φιέστα ήταν παρωδία. Αν το πάρουμε και φέτος, με την μπάλα που παίξαμε, οι αντιδράσεις θα είναι ακόμα πιο έντονες.

Αν το πάρει η Πανάθα(complex-free hint) θα κάνουν το "πάρτυ της ζωής τους".

Αυτό για τους φίλους Παναθηναικούς που ενοχλούνται από την έπαρσή μας.

Κάτι τέτοιες στιγμές περνάει, αναπόφευκτα, από το μυαλό ο ιστορικός συμβιβασμός

"κανένα πρόβλημα!

εσείς το ποδόσφαιρο και εμείς το μπάσκετ"

...και πλημμυρίζουν δάκρυα συγκίνησης τα μάτια :ΡΡρρΡΡ

Δημοσ.

Έλα όμως που φέτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε έναν άλλο συμβιβασμό. "κανένα πρόβλημα. Εμείς ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ και εσείς πόλο" ;)

Επίσης, αυτά που λες για το "πάρτυ της ζωής τους" κτλ δείχνουν ότι δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Πρώτοι είμαστε και η γιούχα πήγε σύννεφο στη λεωφόρο. Προφανώς βέβαια αν πάρουμε πρωτάθλημα θα το πανηγυρίσουμε. Και αν το πάρουμε θα το έχουμε πάρει πανάξια, αν σκεφτείς τις εμφανίσεις και τις γκέλες των βασικών αντιπάλων. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα έχουμε επίγνωση του που στέκει η ομάδα μας. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Btw, υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μας πει τι εννοεί το εξώφυλλο του πρωταθλητή περί υποβιβασμού?

Δημοσ.
Έλα όμως που φέτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε έναν άλλο συμβιβασμό. "κανένα πρόβλημα. Εμείς ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ και εσείς πόλο" ;)

Ναι... επίσης στο γκολφ, στην επιτραπέζια αντισφαίριση και στο σκουός τρώτε την σκόνη μας.

Δημοσ.

Μάλλον δεν πρόσεξες ότι στο παράδειγμα του Edge συμπεριλαμβάνονται όλα τα σπορ που θεωρείτε άξια λόγου (δηλαδή, το ποδόσφαιρο και μόνο). Οπότε ατυχές το σχόλιο.

Δημοσ.
Μάλλον δεν πρόσεξες ότι στο παράδειγμα του Edge συμπεριλαμβάνονται όλα τα σπορ που θεωρείτε άξια λόγου (δηλαδή, το ποδόσφαιρο και μόνο). Οπότε ατυχές το σχόλιο.

Το σχόλιο μου αγαπητέ ήταν και για γαύρους και για βάζελους που χαίρονται όταν νικάει ο ένας αιώνιος τον άλλον στα βελάκια.

Δεν ξέρω αν θέλεις να καλοπιάσεις τον αξιωματούχο αλλά εμένα τέτοια μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.

Ευτυχώς που εδώ στο τοπικό της Καβάλας δεν έχουμε Παναθηναϊκό αλλά μόνο Ολυμπιακό... θα είχαμε άλλο ένα ντέρμπι.

Δημοσ.

Btw, υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μας πει τι εννοεί το εξώφυλλο του πρωταθλητή περί υποβιβασμού?

Bιαστικός είσαι.Από τα 4 αθλήματα μόνο στο ένα είσαι πρωταθλητής οπότε κράτα και μια πισινή για το τι θα γίνει και φέτος και μην λές για μεγάλες πιθανότητες,είναι πολύ νωρίς ακόμα.Και πέρυσι στο βόλευ σίγουρο το είχες αλλά ο Γηραιός σου έριξε ροπαλιά.

Όσο για το εξώφυλλο του Π,χωρίς να το γνωρίζω,υποθέτω οτι θα έχει παρει κάποια ακραία διάταξη του νόμου που προβλέπει υποβιβασμό μιας ομάδας όταν ο πάικτης της βιαοπραγίσει επί αντιπάλου κλπ,κλπ.Οι γνωστές μαλακίες δηλαδή.Υποθέτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...